Mute is wel heel erg stil

Kim Kardashian is nog steeds een groot fan van de muziek van haar tegenwoordige ex-echtgenoot Kanye West. Ze laat ook graag zien op de diverse social media dat ze hem steunt in zijn muzikale aspiraties. Bij haar laatste stukje social media promoting van Kanye ging er iets niet helemaal goed.

Alternatieve luisterervaring nieuwe album Kenye West

De rondborstige reality tv-ster had een foto gepost waarop het leek alsof ze naar het nieuwe album van Ye aan het luisteren was. Het enige puntje van kritiek was dat het geluid op mute stond, dan is het voor een echt stukje muziekbeleving erg stil.

Kim Kardashian heeft Kanye West op mute staan

Damage control komt te laat

Er zijn namelijk fans die niets ontgaat als het om details in foto’s gaat. Die kwamen erachter dat het geluidsvolume van haar iPhone op nul stond. Kim Kardashian had al snel door dat het niet goed ging en probeerde te redden wat er te redden valt. Al snel had ze foto’s geplaatst waarop te zien was dat het volume op een actiever niveau stond.

De damage control kwam echter te laat, want op Twitter waren ze al los gegaan op de geluidloze muziekervaring van de ex-vrouw van Kanye West. Eén van de opmerkingen was dat dit de manier is om naar de helft van de nummers op het nieuwe album te luisteren en de andere helft gewoon met het geluid aan.

PR voor nieuwe album gaat niet vlekkeloos

De geluidsuitglijder van de Kim Kardashian is niet het enige waar de PR-machine van Ye even stopte. De releasedatum van zijn nieuwste album werd diverse keren uitgesteld, waardoor de fans niet echt wisten waar ze aan toe waren. Hij had al drie feesten georganiseerd waar men de mogelijkheid had om de nummers van het album te beluisteren. De showbizz ster ondersteunde haar ex-echtgenoot waar het maar kon, want op alle drie de feesten was ze aanwezig. Op het laatste feest kwam ze naast hem op het podium staan, gekleed in een trouwjurk.

Het was echter nog steeds niet voorbij met de PR-ellende, want de 44-jarige Kanye kwam afgelopen zondag, nadat de nummers uitgebracht waren, met de mededeling dat zijn platenlabel niet eens toestemming had gegeven om alles uit te brengen. Ye liet op de social media weten dat Universal het album had uitgebracht zonder zijn goedkeuring en dat ze ervoor gezorgd hebben dat het nummer “Jail2” geskipt werd van het album.