Nieuws Nederland – Pagina 2

Nieuwsoverzicht Nederlandse Media

?wi=362754&ws=
  +

  de Ware Tijd

 • VideoDriedaags Frans filmfestival in Suriname
  door Sharon Singh PARAMARIBO — Wie ooit een Frans filmfestival of een Franse filmdag in Suriname heeft bezocht, weet dat het draait om humor, soms droog en vaak doorspekt met drama. Met popcorn en wat Franse snacks kan de avond niet meer stuk. Van 29 september tot en met 1... Read more »
 • Verkeerscrimineel die kind aanreed na maanden aangehouden
  PARAMARIBO — De 46-jarige autobestuurder, A.L., die in januari, een negen jarig meisje heeft aangereden aan de Slagblastraat en zich uit de voeten heeft gemaakt, is vrijdag door de politie aangehouden. Achteraf bleek dat, dat niet het enige is waaraan de 46-jarige zich schuldig heeft gemaakt. Het rijbewijs van A.L.... Read more »
 • Onenigheid vakbeweging geëtaleerd tijdens persconferentie
  door Ivan Cairo PARAMARIBO — De vakbeweging is niet op een lijn ten aanzien van kostenverhogende maatregelen die de regering wil doorvoeren, waaronder verhoging van de belasting op de toegevoegde waarde (btw). Ook blijkt er onderling wantrouwen tussen de leiders van de verschillende vakorganisaties. Sommige worden verweten te zijn “omgekocht”... Read more »
 • Nu al een hoerastemming of later!
  INGEZONDEN De aankondiging van de Hoofddirecteur van TotalEnergies dat hij naar Suriname kwam, met “goed nieuws” over hun olieprojecten, zorgde bij velen voor grote spanning. De mededeling dat TotalEnergies in 2028 met de olieproductie zal starten is dan ook zeker heel hoopgevend voor de toekomst van Suriname. Echter, terwijl er... Read more »
 • Captain Brandon: ‘We moeten er keihard tegenaan gaan en de wedstrijd omzetten in winst’
  Tekst en beeld Terence Oosterwolde PARAMARIBO — “Sowieso moeten we Antigua en Barbuda niet onderschatten, want ze hebben van Guyana gewonnen. We moeten er dus gewoon keihard tegenaan gaan en de wedstrijd omzetten in winst.” Dat zei Hadassa Brandon, aanvoerder van de nationale vrouwenvoetbalselectie van Suriname, zaterdag tijdens een persconferentie... Read more »
 • In memoriam: Eddy Leendert Krekko (11 januari 1942 – 24 augustus 2023)
  In de achter ons liggende periode heeft de sportwereld mooie en droevige momenten gekend. Wij denken bijvoorbeeld aan de huldiging van Wiene Schal in Nederland, de mooie prestaties van onder andere Robinhood in het Caraïbisch gebied, de goede prestaties van onze zwemdelegatie, de weightlifters en niet te vergeten de uitgifte... Read more »
 • Politieambtenaar rijdt dronkaard klem na doorrijden aanrijding
  WANICA — Een politieagent is getuige geweest van een ‘hit and run’ aan de Commissaris Weythingweg. Hij zette de achtervolging in en reed de verdachte klem te Santodorp. Uit het politionele onderzoek blijkt dat F.C. (32), die in een beschonken toestand deel nam in het verkeer – hij kon niet... Read more »
  +

  Politie.nl - Landelijk

 • Woudenberg - Gezocht - Spijkers wielerronde - Koningslaan - Woudenberg
  Voorafgaand aan de wielerronde van Woudenberg zijn op zaterdag 23 september over tientallen meters spijkers en schroeven op de weg aangetroffen. Wie heeft iets gezien? Bel 0900-8844.... Read more »
 • Utrecht - Politie zoekt slachtoffer mishandeling
  De politie zoekt een jonge man die is mishandeld in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 september rond 03.30 uur in Utrecht. Twee verdachten zijn hiervoor aangehouden. Herken jij je als slachtoffer, neem contact op met de politie.... Read more »
 • Bergen op Zoom - Politie houdt verdachte cybercrime aan
  De politie hield vrijdag 22 september 2023 in een woning aan de Meidoornlaan een 30-jarige man zonder vast adres aan. De man wordt verdacht van cybercriminaliteit. Hij zit nog vast. Het onderzoek is nog in volle gang.... Read more »
 • Vlissingen - Politie treft vuurwapen en drugs aan in woning; bewoner aangehouden
  Politiemensen hebben vrijdagochtend 22 september 2023 in alle vroegte in een huis aan de Vincent van Goghlaan een man aangehouden. Hij bleek in het bezit te zijn van een vuurwapen en had drugs en geld in huis.... Read more »
 • Etten-Leur - Agressieve man opgepakt
  Een zeer agressieve man is zaterdagmorgen opgepakt voor een waslijst met strafbare feiten. Mishandeling, vernieling, bedreiging, discriminatie en belediging zijn de strafbare feiten die hij in enkele minuten pleegt.... Read more »
 • Meerssen - Grondstoffen synthetische drugs aangetroffen in kelder
  In een kelder van een woning aan de Frankenstraat in Meerssen heeft de politie vrijdagavond jerrycans aangetroffen met grondstoffen voor de productie van synthetische drugs. De jerrycans zijn in beslaggenomen en de inhoud wordt onderzocht. Er is niemand aangehouden.... Read more »
 • Ridderkerk - Getuigen gezocht overval snackbar Noordstraat Ridderkerk
  Gisteravond rond 21.30 uur werd het personeel van een snackbar aan de Noordstraat bedreigd met een mes. Gelukkig raakte er niemand gewond. De politie zoekt getuigen.... Read more »
Horren op Maat, horrengigant