Nieuws Nederland – Pagina 2

Nieuwsoverzicht Nederlandse Media

?wi=362754&ws=mwn
  +

  Panorama

 • Wietkoning Seth Rogen versus Kim Jong-un
  Hij houdt van een jointje, grappen maken met zijn vrienden en melige films maken. Seth Rogen geldt al jaren als de meest vriendelijke, toegankelijke en ongecompliceerde acteur van Amerika. Hoe verging dan toch bijna de wereld vanwege deze blowende krullenbol? Een portret van de wietkoning van Hollywood. “Voor een Joodse... Read more »
 • Maarten Spanjer: 'Ik kon moeilijk poepen, daar kwam het door'
  Voetballiefhebbers van boven de 50 kennen hem vooral als Miskend Talent en voetbalombudsman Drs. Vijfje uit het legendarische programma Voetbal 80. Anderen denken meteen aan het nogal expliciete Spetters, zijn reclame-alter ego Beun de Haas van de Bovag of zijn rol in Taxi. Tegenwoordig is ras-Amsterdammer Maarten Spanjer, net 70,... Read more »
 • De mooiste boerinnen van 2023
  Koeien-, schapen- en paardenmeisjes sieren de Boerinnen Kalender 2023. Stuk voor stuk meiden die trots zijn op de agrarische sector. Meiden ook die met beide voeten stevig in de klei staan, en veel vrouwelijker zijn dan menigeen – kennelijk –denkt. “Er zijn er die nog altijd denken dat boerinnen lomp... Read more »
 • Creatief met kist: beschilder het deksel van je overledene
  De dood leeft. En hoeft niet per se somber en zwart te zijn. Hoe? Nou, bestel een kist met een mooi gefreesd ontwerp in de deksel, pak wat kwasten en verfpotjes en beschilder het met de hele familie of vriendengroep voordat de overledene erin komt te liggen. “Met z’n allen... Read more »
 • Dit is de vrouw van Oranje-keeper Andries Noppert
  Helaas dames, de kersverse cultheld is bezet. En wel door deze dame.... Read more »
 • Rick Brandsteder opgenomen in afkickkliniek
  'Hij is aan zichzelf aan het werken', aldus zijn manager.... Read more »
 • Trumps favoriete werklui: Friezen!
  Trump: ‘Ik denk niet dat ik ooit mensen harder heb zien werken dan in Makkum’.... Read more »
  +

  DWT Online

 • Judoclub Sonkei houdt succesvolle interne srefidensi toernooi
  door Ricky Wirjosentono PARAMARIBO — Judoclub Sonkei heeft op srefidensi dag haar traditionele interne club kampioenschappen succesvol gehouden. Het ging hierbij om de vierde editie. Veertig judokas hebben deelgenomen in de leeftijdsgroep tussen acht en negen jaar. Hiervan waren het er tien meisjes en dertig jongens die elkaar in Ringsport center... Read more »
 • Tosh van Dijk nationaal taekwondo kampioen
  Tekst en beeld Ricky Wirjosentono PARAMARIBO — In de Chinese hal aan de Johan Adolf Pengelstraat heerste zaterdag een drukte van taekwondoka’s. Ze streden allemaal voor de eer om nationaal kampioen te worden in hun eigen categorie. Surinames beste taekwondoka Tosh van Dijk is in de categorie -74kg nationaal kampioen... Read more »
 • Livo geeft waarschuwend geluid bij start volleybalcompetitie
  Tekst en beeld John Zaalman PARAMARIBO — “Het had 3-0 moeten zijn, maar ik ben desondanks tevreden met de overwinning.” Woorden van Livo-coach Lionel Nabibaks nadat rivaal Yellow Birds zaterdagavond bij de start van de volleybalcompetitie in de mannenhoofdklasse in vier sets (25-23, 22-25, 25-21, 26-24) werd verslagen. De ploeg... Read more »
 • Organisatie Juicy: ‘Wegblijven CKay niet onze fout’
  door Shanavon Arsomedjo PARAMARIBO — “Dat CKay niet heeft opgetreden tijdens het ‘Juicy Music Festival’, had te maken met een overmachtsituatie”, zegt Otmar Gesser, ceo van Global Music Events 1 BV. CKay, die net als de andere artiesten van de line-up op 22 november in Suriname zou arriveren, kwam wegens... Read more »
 • OWC neemt stappen tegen leiding en studenten Imeao 4
  PARAMARIBO — Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (OWC) keurt de wijze waarop Imeao 4-studenten zich hebben laten gaan tijdens een schoolfuif op donderdag streng af. In een video die op Facebook circuleert is te zien hoe de schoolkinderen ordinair dansen, terwijl een bekende Surinaamse artiest live optreedt. Het... Read more »
 • Winst voor jarige Dancell Leter en Utah Tech
  door Terence Oosterwolde PARAMARIBO — Op zijn 25ste jaardag heeft de Surinaamse basketballer Dancell Leter elf punten gescoord voor Utah Tech University. Hij had daarmee een dikke vinger in de 66-60 overwinning zaterdag op California State University Fullerton. Na de game werd hij getrakteerd op twee cups koud water in... Read more »
 • BESCHOUWING — Misstappen grootmachten in Qatar nader bekeken
  Er bestaat voldoende reden om in het prille begin van het WK in Qatar aandacht te besteden aan een aantal verrassende gebeurtenissen die niet geheel nieuw zijn, maar opmerkelijk terugkomen als historische feiten. De moeite waard om erbij stil te staan. Zo zijn tijdens voorgaande WK’s spraakmakende uitslagen te melden... Read more »
  +

  Politie.nl - Landelijk

 • Dordrecht - Wie weet meer over een beschieting aan de Spuiweg in Dordrecht?
  De politie doet onderzoek naar een beschieting van een restaurant aan de Spuiweg in Dordrecht. Vermoedelijk is het pand in de nacht van 26 op 27 november tussen 24.00 en 03.00 uur beschoten. Diezelfde nacht is ook een restaurant aan de Volmarijnstraat in Rotterdam beschoten. De politie onderzoek of deze... Read more »
 • Volendam - Jongen van 15 overleden na aanrijding
  Rond 00:30 uur heeft op de Heideweg in Volendam een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto (taxi) en een jongen met de fiets. Hierbij raakte de jongen met de fiets, 15-jaar en uit Volendam, ernstig gewond. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plaatse gereanimeerd. Daarna is hij met hoofdletsel met de ambulance... Read more »
 • Vleuten - Snelle aanhouding na diefstal uit auto
  Twee jongeren uit Utrecht van 17 en 18 jaar dachten zondagochtend 27 november rond 04.00 uur na een inbraak uit een personenauto op de Teunisbloemlaan snel weg te kunnen komen. Zij hadden niet gerekend op de eigenaar die toen hij ontdekte dat er werd ingebroken, de politie belde en daarna... Read more »
 • Roosendaal - Controle opslaglocatie Roosendaal
  Op donderdag 24 november werd een groot aantal opslagunits aan de Ettenseweg gecontroleerd. Deze controle werd uitgevoerd door de gemeente in samenwerking met de politie en met gebruikmaking van speurhonden. De verhuurder ALLSAFE Mini Opslag verleende volledige medewerking aan deze controle.... Read more »
 • Amsterdam - Gezocht - Plofkraak Tussen Meer
  Op 16 juli 2022 hebben twee verdachten een gelduitgifteautomaat, gelegen op de Tussen Meer te Amsterdam, opgeblazen en met zware explosieven vernield. De ravage is groot. De twee verdachten gaan er na de plofkraak vandoor op een BMW-scooter, voorzien van een gestolen kentekenplaat. Kijkt u mee naar de beelden van... Read more »
 • Purmerend - Hoge score rijden onder invloed
  Een korte verkeerscontrole door een groep politie-studenten van 19.00 tot 22.00 uur op de Wherekant leverde in verhouding een groot aantal verdachten op.... Read more »
 • Den Haag - Getuigen gezocht van gewelddadige beroving
  Aan de Fischerstraat is zaterdag 26 november een jongen beroofd. Het slachtoffer is daarbij gestoken en raakte gewond. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.... Read more »
  +

  Revu

 • Tepelkloof
  ‘Het is een les die op een bord boven het hoofd van ieder laf bestuur zou moeten worden gespijkerd: Kunst Hoeft Niet Door Iedereen Goedgekeurd Te Worden’... Read more »
 • 'Geen held in agendabeheer'
  ‘Ik heb gewoon veel meer te doen dan haalbaar, overzichtelijk of goed voor me is. Maar ik wil toch ook niets missen’... Read more »
 • 'Een snelle fiets wordt niet gepikt'
  ‘Elke dag krijg ik hatelijke dingen naar mijn hoofd geschreeuwd, omdat ik een fiets heb die bijna net zo slim als mijn telefoon is’... Read more »
 • Lionel Dahmer: 'Ik besefte niet hoe ziek Jeffrey was' 
  ‘Ik ben zelf de oorzaak!’ Was gesproken: Lionel Dahmer (86), de vader van. Deze week is zijn zoon Jeffrey alweer 28 jaar dood, maar hij leeft als nooit tevoren. De Netflix-serie Dahmer over zijn moordlustige bestaan plaatst hem op een voetstuk waar nabestaanden van zijn slachtoffers met tranen en woede... Read more »
 • 'Weg is de lol'
  ‘Internet vond ik een goed idee toen het nog een vehikel van verbinding was voor het vrije woord. Maar daarna kwam de knellende commercie en de totale debilisering’... Read more »
 • Het online bestaan: de stroomversnelling tijdens de coronacrisis
  Dat de technologie uitkomst bracht tijdens de lockdowns als gevolg van de coronacrisis, merkten we direct aan het thuiswerken dat in een stroomversnelling kwam. Veel werknemers vroegen zich al sinds de digitalisering van hun werkveld af waarom ze niet thuis de kost konden verdienen, maar het kwartje viel bij de... Read more »
 • Waarom er zoveel pakjes tijdens de feestdagen worden bezorgd
  Tegen het einde van november kunnen we allemaal profiteren van ‘Black Friday’, omdat alle winkels en webwinkels hoge kortingen aanbieden op bijna alle artikelen. Gezien Sinterklaas snel volgt, zullen mensen van deze kortingen gebruik maken om Sinterklaas cadeautjes aan te schaffen. Maar, dit is natuurlijk niet het enige feest in... Read more »
?wi=362754&ws=

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws