IT en Gadgets Nederland

IT, Computers en Gadgets – Nederlandse Media

?wi=362754&ws=
  +

  Computable

 • Fontys wint met ai-drone TUE-prijs beste prototype
  Een team van Fontys Hogeschool ICT heeft met zijn drone-project de TUE prijs gewonnen voor het beste prototype. In het project 'MultiRotorResearch' wordt artificiële intelligentie (ai) gebruikt om de drone te leren vliegen op basis van...... Read more »
 • KPN en Breens regelen soc voor onderwijs
  Ict-beveiliger KPN Security gaat een samenwerking aan met Breens Network, ict-organisatie voor het onderwijs. De twee bundelen hun kennis om onderwijsinstellingen inzicht te geven in hun ict-kwetsbaarheden en hoe zij de cyberweerbaarheid kunnen vergroten. Als onderdeel...... Read more »
 • Dit zijn de 10 beste ict-projecten bij de overheid!
  De tien nominaties voor de Computable Awards 2022 in de categorie Overheidsprojec zijn bekend. Het gaat om projecten bij onder andere 8KTD, Defensie, de gemeente Tilburg, I4Trust, het ministerie van BZK (maar liefst drie projecten!), de...... Read more »
 • Meta schrapt plannen megadatacenter Zeewolde
  Er komt definitief geen megadatacenter van Facebook in de gemeente Zeewolde. De plannen waren al omstreden en nu trekt moederbedrijf Meta er de stekker uit. Er is volgens het techbedrijf geen goede match met de omgeving...... Read more »
 • Dit zijn de 10 beste ict-projecten in de zorg!
  En de tien nominaties voor de Computable Awards 2022 in de categorie Zorgproject zijn... Het gaat om projecten van/bij onder andere Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, CarePay, Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis, HAP Maastricht, Huisartsenposten Amsterdam, Isala ziekenhuis, Mijzo, Radboudumc, TU...... Read more »
 • Dit zijn de 10 beste grootzakelijke ict-projecten!
  De tien nominaties voor de Computable Awards 2022 in de categorie Grootzakelijk project zijn bekend. Het gaat om projecten bij onder andere Achmea Investment Management, Aegon (twee projecten), CTC Amsterdam, Draka, G-Star, Koopman, Movares, OAZ en...... Read more »
 • Econocom vervolgt Europese expansie met Spaanse Semic
  De Frans-Belgische it-dienstverlener Econocom breidt in Europa verder uit. Het bedrijf heeft zijn oog laten vallen op het Spaanse Semic, een in 1982 opgerichte it-dienstverlener. Eerder kocht Econocom Trams (juli 2021) in het Verenigd Koninkrijk en...... Read more »
No RSS Item
  +

  Computer!Totaal RSS

 • DMA en DSA: Machtsmisbruik techgiganten aan banden
  Het Europees Parlement heeft onlangs voor nieuwe wetgeving gestemd die een grote impact gaat hebben op ons digitale leven. Met de DMA en DSA krijgen met name de techgiganten te maken met strenge spelregels om machtsmisbruik te voorkomen.... Read more »
 • Netflix op Nintendo Switch: Met een omweg mogelijk
  Op moment van schrijven heeft Netflix nog altijd geen officiële app op de Nintendo Switch. Maar met een omweg kun je toch toegang krijgen tot de catalogus van de grootste videostreamingdienst op aarde. Hoe je precies te werk gaat, lees je in dit artikel.... Read more »
 • FIDO moet wachtwoorden gaan vervangen: Wat is het?
  Google, Apple en Microsoft zijn voornemens te werken met het veilige inlogsysteem dat aangedreven wordt door FIDO. Op den duur hoef je hierdoor geen wachtwoorden meer te bedenken en te onthouden. Maar wat is dat precies en hoe werkt dit?... Read more »
 • Apple MacBook Pro (13-inch 2022) – Weinig vernieuwing
  Na de succesvolle introductie van de eigen M1-processor is het tijd voor de tweede generatie Apple-processor in de vorm van de M2. De 13inch-uitvoering van de MacBook Pro is de eerste laptop met een nieuwe processor. Dat lijkt ook direct de enige vernieuwing te zijn.... Read more »
 • Bowers & Wilkins brengt premium koptelefoon Px7 S2 uit
  De Britse audiofabrikant Bowers & Wilkins presenteert een nieuwe premium koptelefoon in de vorm van de Px7 S2. De headset beschikt onder meer over actieve ruisonderdrukking en heeft een flink prijskaartje.... Read more »
 • Keuzehulp: 10 beste smartphones van nu
  Je smartphone is een veelzijdig apparaat: muziek luisteren, foto’s en video’s maken, gamen, YouTube streamen, whatsappen, mailen, Instagram, Snapchat.... En deze lijst kan nog wel heel lang zo doorgaan. Wanneer je echter gaat zoeken naar een nieuwe smartphone, kom je in een woud van verschillende toestellen terecht. Wij helpen je... Read more »
 • Microsoft Defender nu ook op smartphones: Wat moet je weten?
  Microsoft Defender is nu ook beschikbaar als app voor smartphones, zodat niet alleen je Windows-pc ermee tegen virussen te beschermen is. Dit valt onder Microsoft Defender for individuals en dat maakt weer deel uit van bepaalde abonnementen. Hoe zit dat?... Read more »
  +

  DraadlozeOortjes.com

 • De AirPods 3 (2021). Een vooruitgang of meer van hetzelfde? – Review
  De AirPods 3 (2021). Een vooruitgang of meer van hetzelfde? - Review In Oktober 2019  kwamen de AirPods Pro uit, maar een echte opvolger van de “goedkopere” en tevens populairste oortjes van Apple zagen we sinds de release van de AirPods 2 niet meer. Eindelijk is er weer wat reuring... Read more »
 • Review Jabra Elite 85t
  Review: Jabra Elite 85t Jabra is als één van de pionier in de draadloze oordopjes markt flink bezig met het perfectioneren van hun oortjes. Begin 2020 kwam het bedrijf met de 75t lijn. Op draadlozeoortjes.com gaven we de draadloze oortjes een 9 uit 10, vanwege de lange batterij duur. Maar... Read more »
 • LG Tone Free HBS FN6 Review
  LG Tone Free HBS FN6 Review. Bacterievrije draadloze oortjes. Door de populariteit van draadloze oortjes heeft nu bijna elk bekend tech merk wel een eigen variant op de markt gebracht. Om je als merk te kunne onderscheiden is het daarom steeds moeilijker aan het worden om met iets nieuws te... Read more »
 • Review: UiiSii TWS21 SongBirds Airbuds
  Review: UiiSii TWS21 SongBirds Airbuds Het kan heel goed zijn dat je nog nooit van het merk UiiSii hebt gehoord. Toch zijn ze al enige tijd actief op de markt voor draadloze oortjes en heeft UiiSii al vijf verschillende True Wireless Earbuds op de markt gebracht. Het Chinese bedrijf brengt... Read more »
 • Waar moet je op letten bij het kopen van draadloze oortjes?
  Waar moet je op letten bij het kopen van draadloze oortjes De overstap van bedrade oortjes naar draadloze oortjes is heerlijk. Nooit meer blijven haken met je draad en geen last meer van oortjes die je uit de knoop moet halen voor je ze kunt gebruiken. Daarnaast is het ook... Read more »
 • Getest: Bose SoundSport Wireless – Review
  Getest: Bose SoundSport Wireless - Review Bose heeft 2 draadloze oortjes met een focus op sport. De Bose SoundSport komt in een volledig draadloze versie (de Bose SoundSport Free) en de versie met een draad alleen tussen de 2 oortjes (de Bose SoundSport Wireless). In deze review bekijken we de... Read more »
 • OnePlus Buds, alles over de eerste draadloze oortjes van OnePlus
  OnePlus Buds, alles over de eerste draadloze oortjes van OnePlus. Het populaire smartphone merk OnePlus staat vooral bekend om de hoge kwaliteit die het merk biedt voor relatief weinig geld. De smartphones komen met de nieuwste snufjes en concurreren zo met de veel duurdere bekende merken in het hoge segment.... Read more »
  +

  DutchCowboys

 • ​Consument wil wel duurzaam online winkelen, maar weet niet hoe
  De meeste consumenten vinden duurzaam online winkelen belangrijk (66%), maar ze weten niet altijd hoe ze dat moeten doen. Ze zijn wel bereid om hun gedrag aan te passen. Zo zegt 84% bewust te kiezen tijdens de aankoop zodat er geen producten retour gezonden hoeven te worden, en 68% zou... Read more »
 • NFT-verkopen zijn het slechtst sinds tijden
  Bitcoin gaat op dit moment niet lekker en ook met NFT’s gaat het niet heel goed. Hoewel veel NFT-eigenaren zich weinig druk maken, omdat deze markt volgens hen een andere fase ingaat, zijn er ook mensen die NFT’s vast doodverklaren.... Read more »
 • ​Waarom een penetratietest niet genoeg is voor je security
  Vroeger was het allemaal achter gesloten deuren: bedrijven wilden niet te koop lopen met hun menselijkheid. Fouten in hun websites of software? Die konden ethisch hackers er wel uithalen, maar daar werd dan stil over gedaan. Nu is dat niet meer zo en mag je er als bedrijf juist trots... Read more »
 • Kan ruimtepuin op je hoofd terechtkomen?
  Er zweven Tesla’s en losgeraakte ladders in de ruimte. En dan zijn er ook nog heel veel boutjes, moertjes, schroefjes en andere rommel. Hoe blijft dat in de ruimte, en als het niet in de ruimte blijft, komt het dan eventueel met een noodgang op aarde en dus misschien wel... Read more »
 • Xiaomi: 'nieuwe camera op telefoon is net als compactcamera'
  De nieuwe smartphone van Xiaomi heeft een giga-camerasensor. Zo goed, dat het Chinese merk het vergelijkt met een compactcamera. Sinds smartphones in staat zijn om foto’s te maken hebben alleen fotografen en fotohobbyisten vaak nog een fysieke, losse camera. Echter kan deze nieuwe telefooncamera het blijkbaar aan tegen een compactcamera.... Read more »
 • Naar originele Nederlandse content op HBO Max kun je fluiten
  HBO Max is pas een paar maanden neergestreken in Nederland, maar het moet nu al een belofte breken. Die Nederlandse content die zou komen, die komt er niet. Tenminste, geen originele Nederlandse content. Waar HBO eerst nog hoog van de toren blies over de vele kwalitatief goede Europese films en... Read more »
 • Primeur: je auto waarschuwt je straks voor hulpdiensten en gevaar
  Je kunt natuurlijk op basis van kijken en luisteren al horen dat er een ambulance of andere hulpdienst aankomt op de weg, maar in een wereld van noise cancellation kunnen we wel een extra hulpmiddel gebruiken om ons te alarmeren. Nederland is de eerste in Europa dat Safety Priority Services... Read more »
  +

  Laatste Artikelen - Webwereld

 • Samsung Galaxy Z Flip, S20(+) en S20 Ultra Hands-on
  Samsung nodigde ons uit op de drie allernieuwste smartphones van dichtbij te bekijken. Daar maakten wij dankbaar gebruik van en wij delen onze bevindingen met je.... Read more »
 • Hands-on: Synology Virtual Machine Manager
  Dat je NAS tegenwoordig voor veel meer dan alleen het opslaan van bestanden kan worden gebruikt is inmiddels bekend, maar wist je ook dat je er virtuele machines mee kan beheren? Wij leggen je uit hoe.... Read more »
 • Wat je moet weten over FIDO-sleutels
  Dankzij de FIDO2-standaard is het mogelijk om zonder wachtwoord toch veilig in te loggen bij diverse online diensten. Onder meer Microsoft en Google bieden hier al opties voor. Dit jaar volgen er waarschijnlijk meer organisaties die dit aanbieden.... Read more »
 • Zo gebruik je je iPhone zonder Apple ID
  Tegenwoordig moet je voor zo’n beetje alles wat je online wilt doen een account aanmaken, zelfs als je niet van plan bent online te werken of als je gewoon geen zin hebt om je gegevens te delen met de fabrikant. Wij laten je vandaag zien hoe je dat voor elkaar... Read more »
 • Groot lek in Internet Explorer wordt al misbruikt in het wild
  Er is een nieuwe zero-day-kwetsbaarheid ontdekt in Microsoft Internet Explorer. Het nieuwe lek wordt al misbruikt en een beveiligingsupdate is nog niet beschikbaar.... Read more »
 • Zo installeer je Chrome-extensies in de nieuwe Edge
  De nieuwe versie van Edge is gebouwd met code van het Chromium-project, maar in de standaardconfiguratie worden extensies uitsluitend geïnstalleerd via de Microsoft Store. Dat is gelukkig vrij eenvoudig aan te passen.... Read more »
 • Windows 10-upgrade nog steeds gratis
  Microsoft gaf gebruikers enkele jaren geleden de mogelijkheid gratis te upgraden van Windows 7 naar Windows 10. Daarbij ging het af en toe zo ver dat zelfs gebruikers die dat niet wilden een upgrade kregen. De aanbieding is al lang en breed voorbij, maar gratis upgraden is nog steeds mogelijk... Read more »
  +

  PCMweb RSS

 • Ssd kopen: Waar moet je op letten?
  Het staat niet ter discussie dat de komst van de ssd de grootste impact heeft gehad op het snelheidsgevoel van computers en laptops. Stel, je wil ook een ssd kopen. Wat zijn dan belangrijke eigenschappen om op te letten?... Read more »
 • De beste atx-behuizingen vergeleken
  De juiste behuizing kiezen valt niet mee. In de praktijk blijkt dat simpelweg afgaan op de foto’s van de fabrikant vrij riskant is en daarom helpen we je graag op weg. Wij haalden van zeven fabrikanten verschillende modellen in huis, om te achterhalen wat de beste atx-behuizingen van het moment... Read more »
 • Eigen geheugenkaarten maken: een nieuwe trend?
  Is het een trend om eigen geheugenkaarten te gaan ontwikkelen? Huawei heeft vorig jaar, toen de Mate 20-serie werd aankondigd, de wenkbrauwen doen fronzen door ook meteen een eigen geheugenkaart bij te presenteren. Het gaat om de NM-kaart, waarvoor de micro-sd plaats moet maken. Is dit een nieuwe trend in... Read more »
 • PCM-weekoverzicht: Alles wat je moet weten over PSD2
  Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.... Read more »
 • Draadbreuk: Beste netwerktips- en tools van februari
  Op netwerkgebied komen er iedere maand handige tools bij en met de juiste tips ontdek je mogelijkheden die je eerder nog niet voor mogelijk hield. In deze maandelijkse rubriek praten we je daarover bij. Netwerkbeheerders, opgelet!... Read more »
 • Dag afstandsbediening: besturen we straks allemaal onze televisies met onze smartphone?
  Komt er binnenkort een dag waarop televisies niet meer standaard worden voorzien van een afstandsbediening? Het lijkt er niet op, maar er zijn wel grote ontwikkelingen op dit gebied. Is zo’n afstandsbediening nog wel nodig, nu we praktisch altijd een smartphone met infraroodtechnologie bij ons dragen?... Read more »
 • Welke Linux-versie past het beste bij jou?
  Linux komt in zoveel verschillende smaken, dat je al snel niet meer weet waar je moet beginnen. Dat is zonde, want de kracht van Linux is juist dat het veel te bieden heeft voor ieder type gebruiker of pc. Welke Linux-versie past het beste bij jou? Daar kom je in... Read more »
  +

  PortableGear nieuws

 • Xiaomi 12 Pro getest
  Medio maart kondigde Xiaomi haar nieuwste topmodellen aan, de Xiaomi 12 en de Xiaomi 12 Pro. De afgelopen maand gebruikten wij de 12 Pro. Onze bevindingen lees je in onderstaande review.... Read more »
 • Emporia Tablet review
  Het Oostenrijkse Emporia specialiseert zich in mobiele communicatie voor senioren. Naast makkelijk te bedienen telefoons en smartphones heeft Emporia sinds kort ook een tablet in haar assortiment. Wij bekeken de tablet samen met een ouder testkoppel.... Read more »
 • Oppo Find X5 serie in detail
  Oppo heeft gisteren haar nieuwe Find X5-vlaggenschipserie geïntroduceerd. In totaal bestaat de reeks uit drie toestellen, de Find X5 Lite, de Find X5 en de Find X5 Pro. In dit artikel bekijken we de overeenkomsten en de verschillen van de toestellen.... Read more »
 • Nuki Smartlock 3.0 review
  Omdat de sleutel altijd aan de binnenkant van de deur zit kan je sloten zonder paniekfunctie niet van buiten openen. Het is aan te raden om bij gebruik van een Nuki Smart Lock de cilinder te vervangen door een cilinder met paniekfunctie, waardoor je altijd nog met de sleutel naar... Read more »
 • OnePlus 10 Pro 5G aangekondigd
  OnePlus heeft de 10de generatie van haar vlaggenschip aangekondigd. De OnePlus 10 Pro 5G heeft een tweede-generatie Hasselblad Camera for Mobile en het snelste oplaadsysteem ooit bij een OnePlus-toestel. Het toestel is vanaf 13 januari verkrijgbaar in China en later in Nederland.... Read more »
 • Bescherm je data met een beveiligde harde schijf
  Nu bijna al je gegevens digitaal zijn is het erg verstandig om je data regelmatig te backuppen. Uiteraard kan dat in de cloud, maar een aparte harde schijf biedt ook voordelen. In dit artikel bekijken we de beveiligde harde schijven van iStorage.... Read more »
 • Rij veiliger met Android Auto
  Sinds 2021 is Android Auto officieel beschikbaar in Nederland. Met Android Auto tover je een compatibel autoradio om in een verlengstuk van jouw telefoon. In dit artikel leggen we kort uit hoe je Android Auto kan gebruiken.... Read more »
  +

  TechGirl

 • Sue Sue Au: “Goede collega’s dagen elkaar uit”
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Ze is verantwoordelijk voor de PC marketing van HP en dat doet ze graag. Potentiële TechGirl van de Maand Sue Sue Au is namelijk  een gamer en fan van tech. “Tof om van je hobby je beroep te maken.” Marketing is Sue Sue... Read more »
 • De voor- en nadelen van grote technologiebedrijven die een metaverse bouwen
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! 2022 wordt het jaar van de metaverse. Nike maakt er virtuele schoenen voor en ook andere bedrijven hebben het gevoel dat ze iets met dit nieuwe type internet moeten doen. Dit is echter meestal een (samen)spel van grote technologiebedrijven. Grote techbedrijven hebben de... Read more »
 • Dr. Tech: Hoe herken je een deepfake?
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Iedereen heeft het over: deepfakes. Omdat de Berlijnse burgemeester in een deepfake trapte die zogenaamd vanuit Oekraïne afkomstig was, is de wereld er weer extra op gefocust. De Europese Unie wil op haar beurt dat social media-platformen zorgen dat de verspreiding van deepfakes... Read more »
 • Review: De Okai Neon elektrische step is een fijn illegaal hebbeding
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Het voelt een beetje ongemakkelijk: jezelf voortbewegen op een elektrische step die eigenlijk niet mag. Toch zie je het steeds vaker: vooral middelbare scholieren racen rond op die stepjes. Dat komt omdat ze ook al ruimschoots verkrijgbaar zijn in de winkel. Toch mogen... Read more »
 • 3 x de beste wandelapps van dit moment
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Ben je ook helemaal fan van wandelen, maar heb je de omgeving bij jou in de buurt nu wel gezien? Of wil je gewoon meer van het mooie Nederland ontdekken? Trek er dan op uit met een van onderstaande wandelapps. Op die manier... Read more »
 • Lange autorit met kinderen? Met deze tips houd je ze blij
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Wij delen graag wat tips met je hoe je een lange autorit met kinderen makkelijker maakt. Voor hen, en dus ook voor jou! The post Lange autorit met kinderen? Met deze tips houd je ze blij appeared first on TechGirl.... Read more »
 • De nieuwe tafellamp van Philips Hue is ideaal voor de zomer
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Philips Hue heeft vorige week allerlei nieuwe producten aangekondigd: nieuwe railverlichting, een nieuwe staande lamp, nieuwe manieren om de ‘zon’ op te laten komen in je slaapkamer en nieuwe schakelaars. De grootste eyecatcher was echter de nieuwe tafellamp van het merk, die het... Read more »
  +

  Technieuws

 • Technische aankopen waarop je kunt besparen
  Als gadgetfreak is het soms té verleidelijk om weer iets nieuws te kopen, zeker in de huidige tijd wanneer de ene ontwikkeling in razend tempo wordt opgevolgd door de andere. Maar je budget is natuurlijk niet eindeloos, er zullen keuzes gemaakt worden. Wij kunnen natuurlijk niet kiezen wat voor jou... Read more »
 • Een systeem voor alle gegevens van je medewerkers
  Als je een bedrijf hebt met verschillende medewerkers, dan komt er vaak een hoop werk kijken bij het verwerken van al hun gegevens. Zo moeten bijvoorbeeld persoonlijke gegevens maar ook werk gerelateerde gegevens bewaard worden en verwerkt worden. In veel bedrijven gebeurd dit dan ook nog steeds handmatig en dat... Read more »
 • Groepenkast, wat is het en hoe werkt het?
  Een groepenkast zorgt ervoor dat de elektriciteit wordt beveiligd en verdeeld over de verschillende groepen, ook wel installatieautomaten genoemd. Er bestaan twee soorten groepenkasten, namelijk 1 fase en 3 fase groepenkasten. Het type dat wordt toegepast is afhankelijk van welke apparaten er gebruikt worden. Zo wordt een 1 fase groepenkast... Read more »
 • Filmen met je smartphone, waar moet je op letten?
  Tegenwoordig worden er steeds betere camera functionaliteiten toegevoegd aan de smartphones met onder andere betere sensoren, lichtopbrengst en digitale mogelijkheden zoals bijvoorbeeld geavanceerde beeldstabilisatie. Ook met de smartphones is het mogelijk om bijvoorbeeld goed te filmen.  Voor het maken van mooie video’s met de smartphones zijn er bepaalde tips, waardoor... Read more »
 • Bitcoin miners zien omzet flink dalen tijdens de recente grote koersdalingen
  Bitcoin miners komen in de problemen door recente grote koersdalingen. Volgens analist Dylan LeClair wordt de marge voor Bitcoin miners wel erg klein. De grootste kostenpost voor een miner is nog altijd de energierekening. De rekening dienen betaald et blijven voor de werking van de miners. Miners zien omzet dalen... Read more »
 • Dogecoin koers stijgt met 10% na tweet van Elon Musk
  Elon Musk, Tesla en SpaceX zijn onlangs aangeklaagd voor het promoten van de memecoin Dogecoin. Inmiddels loopt er een zaak gericht op Ponzi-fraude met Dogecoin. Op Twitter verklaar Musk dat hij de token blijft steunen.  Korte tweet In een tweet welke Elon Musk publiceerde laat hij het volgende weten; ‘ik... Read more »
 • Wat is een IT traineeship?
  Een IT traineeship is tegenwoordig behoorlijk populair en komt steeds meer voor bij de grotere bedrijven in de toch al krappe arbeidsmarkt. Maar wat is nu precies een IT traineeship?  Wat is een IT traineeship? Een IT Traineeship is een gestructureerd werk- en opleidingsprogramma welke zich veelal richt op jonge... Read more »
  +

  IT Strategy

 • Waar staat CTO voor?
  CTO staat voor Chief Technology Officer. Dit is een leidinggevende op C-niveau die zich bezig houdt met het aansturen van alle technologische innovaties van een bedrijf. De opkomst van informatietechnologie betekende ook de opkomst van de Chief Information Officer (CIO). Al snel bleek dat er naast de CIO ook een... Read more »
 • DevOps team rollen en verantwoordelijkheden
  In korte tijd is het oprichten van een DevOps team binnen alle IT-organisaties enorm populair geworden. De reden is de snelheid en zakelijke flexibiliteit die DevOps ons biedt tijdens bij software ontwikkeling. DevOps teams dragen namelijk enorm bij aan het versnellen en stroomlijnen van de interacties die plaatsvinden tussen de ontwikkel- en operationele... Read more »
 • Leadership Theory – Servant Leadership
  To me, a people-oriented approach is critical for organizations and projects that value strong customer service and team focused approaches in their leaders. I find my personality naturally fits with the recommended leadership theory for the sector I work in, Software/IT, which is the Servant Leadership approach. Servant leadership is... Read more »
 • Cloudkosten zijn 5X zo hoog als on-premisekosten
  Vorige week sprak ik een IT manager die klaagde over de Cloudkosten die veel hoger uitvielen dan was voorzien. Zelfs 5X hoger dan zijn traditionele on-premise infrastructuur. En dat terwijl de cloud belofte zo mooi is. Wat is er aan de hand? In dit artikel geef ik daar meer inzicht... Read more »
 • Het Eureka Moment in Agile Teams
  Iedere software ontwikkelaar zal het herkennen, Het Eureka Moment. Dit is het moment waarop je plotseling inziet hoe je een bepaald probleem moet oplossen. We hebben ze in allerlei soorten en maten en op de meest vreemde momenten. Ik was er bij hoe iemand op zijn eigen verjaardagsfeest een inval... Read more »
 • De 6 Business Objectives van SaaS
  Ieder bedrijf heeft Business Objectives, doelstellingen om aan het werk te blijven en winst te maken. Een passende SaaS strategie is tegenwoordig de belangrijkste component voor het behalen van deze doelstellingen. Waardevolle data verzamelen en benutten om de bedrijfsvoering efficiënter te maken is de voornaamste reden voor het succes van... Read more »
 • Wachtwoorden via e-mail verzenden? Een slecht idee!
  Veel bedrijven verzenden onze wachtwoorden via e-mail. Denk aan: SaaS leveranciers die inlog gegevens mailen voor een nieuw account. Hosting providers die wachtwoorden via e-mail verzenden als we een nieuw domein aanvragen. De service desk die vraagt om hen even ons wachtwoord te mailen zodat ze een probleem kunnen onderzoeken.... Read more »
  +

  Gadgetzone.nl

 • Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games
  Jazz Jackrabbit, Grachtenracer, Killzone, Horizon Zero Dawn; de meeste gameliefhebbers kennen deze klassiekers wel. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze zijn ontwikkeld door Guerilla Games, de g...... Read more »
 • Deze iPhone van titanium is geïnspireerd door de Tesla Cybertruck (video)
  Als jij een van die mensen bent die de Tesla Cybertruck wél mooi vinden, dan is de kans groot dat je de Cyberphone van Caviar ook wel kunt waarderen. De Cyberphone is een Apple iPhone 11 Pro, m...... Read more »
 • Elektrische Hummer bevestigd door GMC (video)
  GMC heeft bevestigd dat er een nieuwe Hummer op de markt komt, en wel een volledig elektrische. In een teaserfilmpje werd meteen ook de datum bekendgemaakt waarop de suv wordt onthuld....... Read more »
 • Zo ziet de eerste smartwatch van Oppo eruit
  Oppo heeft vandaag een foto naar buiten gebracht van zijn eerste smartwatch. Het was al bekend dat de Chinese smartphonefabrikant aan een smartwatch werkt, maar het was tot nu toe nog niet duidelijk h...... Read more »
 • Maak je eigen Raspberry Pi mini-arcadekast
  Op Game-Makers is sinds kort een leuk project te vinden voor gamers die met een Raspberry Pi hun eigen mini-arcadekast willen maken. Je hebt er uiteraard wel een 3D-printer voor nodig en een 9,7 inch ...... Read more »
 • Sony verrast op CES met elektrische auto Vision-S (video)
  Sony heeft op elektronicabeurs CES in Las Vegas voor een grote verrassing gezorgd door een elektrische auto te presenteren. Het gaat om de Sony Vision-S, een conceptauto die uiteraard volgepropt zit m...... Read more »
 • Hyundai laat 'vliegende auto' zien op CES 2020
  Tijdens de aankomende Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas zal de Personal Air Vehicle (PAV) van Hyundai te zien zijn. Dat maakte de Zuid-Koreaanse autofabrikant vandaag bekend. De PAV, een 'v...... Read more »
?wi=362754&ws=

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws