IT en Gadgets Nederland

IT, Computers en Gadgets – Nederlandse Media

  +

  Computable

 • Protinus IT en Centralpoint pakken laatste IWR-tender
  De vijfde en laatste aanbesteding binnen de categorie ICT Werkomgeving Rijk (IWR) 2021 is gegund aan Protinus IT en Centralpoint. Het gaat om het leveren van ict-diensten rondom werkplekhardware. Het vierjarige contract heeft een geraamde maximale...... Read more »
 • Versmelting labsoftware: CliniSys, Horizon én Sunquest
  CliniSys, de Brits-Belgische leverancier van informatiesystemen voor laboratoria en diagnostiek, neemt zijn Amerikaanse branchegenoot Horizon Lab Systems over én gaat samen met zusterbedrijf Sunquest Information Systems. Door deze krachtenbundeling ontstaat in deze markt een van 's...... Read more »
 • Topambtenaar: pak uitwassen digitalisering aan
  De overheid moet gericht ingrijpen bij uitwassen van de digitalisering. Het devies luidt: regie nemen en richting geven wanneer de digitale transitie maatschappelijk gezien de verkeerde kant uitgaat.... Read more »
 • Cloud-transitie bij SAP boven verwachting
  SAP heeft de smaak van de cloud te pakken. Na een aarzelend begin weet Europa’s grootste softwarebedrijf meer omzet uit de cloud te halen. Maar dit kost de Duitsers wel winstmarge.... Read more »
 • Tech-uitgaven Nederland stijgen met 5 procent
  De uitgaven aan technologie in Europa stijgen dit jaar met 5,4 procent. Daarmee herstelt het groeitempo zich nadat de toename in 2021 beperkt bleef tot 2,4 procent. Nederland zit met een verwachte groei van vijf procent...... Read more »
 • Directeur Van der Linden vertrekt bij Thinkwise
  Directeur en medeoprichter Robert van der Linden verlaat Thinkwise. De aanbieder van low-code-software is de afgelopen jaren fors gegroeid en strikte de investeringsmaatschappijen Hoge Dennen en Arches Capital vorig jaar als kapitaalverschaffers voor de internationale groei....... Read more »
 • Itam Solutions lijft Mproof in
  Itam Solutions en Mproof gaan samen verder als Itam Solutions. Mproof uit Leiden en Singapore is een specialist in servicemanagement. Die activiteit past goed bij de Eindhovense it-dienstverlener die zich heeft toegelegd op it asset management...... Read more »
  +

  Tweakers Mixed RSS Feed

 • Jon Prosser: Google Pixel Watch komt op 26 mei uit
  Bronnen van YouTuber Jon Prosser laten hem weten dat de Pixel Watch, de eerste Wear OS-smartwatch van Google zelf, op 26 mei op de markt moet komen. Officieel is het horloge nog niet getoond, maar renders ervan zijn al eerder uitgelekt.... Read more »
 • Valve: BattlEye en Easy Anti-Cheat op Steam Deck werkend krijgen nu gemakkelijk
  Valve heeft bekendgemaakt dat alle grote struikelblokken voor het inschakelen van Easy Anti-Cheat bij Windows-games middels Proton in Linux-omgevingen weggehaald zijn. Het bedrijf noemt EAC activeren op Linux nu 'gemakkelijk ondersteund'.... Read more »
 • [Plus] Hoe een brand ASML's output bedreigde - Euv-topman over wafer clamps en high-na
  Begin januari werd ASML, en daarna de wereldwijde halfgeleidermarkt, opgeschrikt door een brand in een van zijn machinefabrieken. Daarbij werden machines voor een cruciaal onderdeel van de belangrijke euv-machines getroffen.... Read more »
 • ImageGlass 8.5
  Versie 8.5 van ImageGlass is uitgekomen, 8.4 is wegens problemen overgeslagen. ImageGlass is een klein, snel en eenvoudig opensource programma waarmee afbeeldingen kunnen worden bekeken. Het kan afbeeldingen zonder kwaliteitsverlies roteren en converteren naar een ander formaat, maar voor andere bewerkingen is het afhankelijk van externe software. In versie 8.0,... Read more »
 • LAV Filters 0.76.0
  Versie 0.76.0 van de LAV Filters is uitgekomen. De LAV Filters zijn een verzameling opensource-DirectShow-filters, waarmee de meest gebruikelijke formaten audio en video kunnen worden afgespeeld in een mediaspeler naar keuze. Het maakt deel uit van onder meer de K-Lite Codec Pack en de Combined Community Codec Pack. Daarnaast zijn... Read more »
 • Nvidia verhoogt adviesprijzen van GeForce RTX 30 Founders Editions in Europa
  Nvidia heeft stilletjes de adviesprijzen van zijn GeForce RTX 30 Founders Edition-videokaarten verhoogd in de EU. Dat merkten Duitse techwebsites Computerbase en Hardwareluxx op. In de Verenigde Staten zijn de adviesprijzen ongewijzigd.... Read more »
 • 3DMark-scores van Nvidia GeForce RTX 3050 verschijnen online
  Er zijn 3DMark-scores van de Nvidia GeForce RTX 3050-desktopvideokaart verschenen. De kaart is getest in de Fire Strike-, Time Spy- en Time Spy Extreme-benchmarks. Nvidia brengt de GeForce RTX 3050 voor desktops op 27 januari uit.... Read more »
  +

  Computer!Totaal RSS

 • Zo kun je je wifi-wachtwoord vinden
  Je wilt een nieuw apparaat verbinden met het wifi-netwerk, maar je bent het wifi-wachtwoord vergeten. Gelukkig heeft je Windows-computer die is aangesloten op dit netwerk, wel dit wachtwoord opgeslagen. Op deze manieren kun je je wifi-wachtwoord vinden in zowel Windows 10 als 11.... Read more »
 • Zo haal je alles uit de Edge-browser
  Microsoft Edge is de standaardbrowser van Windows. En daar is helemaal niets mis mee, want dit programma zit boordevol handige functies en andere frivoliteiten. Gebruik bijvoorbeeld (Chrome-)plug-ins, vertaal internationale webpagina’s en synchroniseer browsegegevens met diverse (mobiele) apparaten. Leer aan de hand van slimme tips deze veelzijdige browser beter kennen.... Read more »
 • Dia Diagram Editor - Creatief met stroomdiagrammen
  Zoek je een gratis alternatief voor het prijzige Visio waarmee je stroomdiagrammen maken kunt die helpen bij het schematiseren en organiseren? Dia is een desktop-oplossing voor gelaagde diagrammen, en het resultaat exporteer je eenvoudig naar een andere grafische indeling.... Read more »
 • Energie besparen met een slim huis
  Een slim huis draagt vooral bij aan wooncomfort en gemak, je automatiseert bijvoorbeeld je verlichting en temperatuur. Vaak wordt energiebesparing ook genoemd als voordeel van een slim huis. Hoe krijg je dat voor elkaar?... Read more »
 • Outlook Google Calendar Sync - Synchrone agenda’s
  Gebruik je Google Agenda en Outlook door elkaar, dan is het handig om al je afspraken in beide maildiensten te synchroniseren. De tool Outlook Google Calendar Sync kan dit voor je doen, maar werkt de app goed?... Read more »
 • Google stopt met gratis legacyversie van G Suite – en nu?
  Google laat weten dat het per 1 juli 2022 definitief de stekker trekt uit een oude, gratis versie van de G Suite. Wat betekent dit voor jou?... Read more »
 • Zo automatiseer je je kamers
  Lampen alleen inschakelen wanneer er iemand zich in de kamer bevindt, is een vorm van aanwezigheidsdetectie. Je kunt zelfs specifieke lichtscenario’s kiezen afhankelijk van wie er zich in de ruimte bevindt. Met room-assistant op enkele Raspberry Pi’s in huis kun je Home Assistant acties laten uitvoeren op basis van de... Read more »
  +

  DraadlozeOortjes.com

 • Review Jabra Elite 85t
  Review: Jabra Elite 85t Jabra is als één van de pionier in de draadloze oordopjes markt flink bezig met het perfectioneren van hun oortjes. Begin 2020 kwam het bedrijf met de 75t lijn. Op draadlozeoortjes.com gaven we de draadloze oortjes een 9 uit 10, vanwege de lange batterij duur. Maar... Read more »
 • LG Tone Free HBS FN6 Review
  LG Tone Free HBS FN6 Review. Bacterievrije draadloze oortjes. Door de populariteit van draadloze oortjes heeft nu bijna elk bekend tech merk wel een eigen variant op de markt gebracht. Om je als merk te kunne onderscheiden is het daarom steeds moeilijker aan het worden om met iets nieuws te... Read more »
 • Review: UiiSii TWS21 SongBirds Airbuds
  Review: UiiSii TWS21 SongBirds Airbuds Het kan heel goed zijn dat je nog nooit van het merk UiiSii hebt gehoord. Toch zijn ze al enige tijd actief op de markt voor draadloze oortjes en heeft UiiSii al vijf verschillende True Wireless Earbuds op de markt gebracht. Het Chinese bedrijf brengt... Read more »
 • Waar moet je op letten bij het kopen van draadloze oortjes?
  Waar moet je op letten bij het kopen van draadloze oortjes De overstap van bedrade oortjes naar draadloze oortjes is heerlijk. Nooit meer blijven haken met je draad en geen last meer van oortjes die je uit de knoop moet halen voor je ze kunt gebruiken. Daarnaast is het ook... Read more »
 • Getest: Bose SoundSport Wireless – Review
  Getest: Bose SoundSport Wireless - Review Bose heeft 2 draadloze oortjes met een focus op sport. De Bose SoundSport komt in een volledig draadloze versie (de Bose SoundSport Free) en de versie met een draad alleen tussen de 2 oortjes (de Bose SoundSport Wireless). In deze review bekijken we de... Read more »
 • OnePlus Buds, alles over de eerste draadloze oortjes van OnePlus
  OnePlus Buds, alles over de eerste draadloze oortjes van OnePlus. Het populaire smartphone merk OnePlus staat vooral bekend om de hoge kwaliteit die het merk biedt voor relatief weinig geld. De smartphones komen met de nieuwste snufjes en concurreren zo met de veel duurdere bekende merken in het hoge segment.... Read more »
 • Alles wat je wilt weten over de nieuwe earbuds van Samsung: Galaxy Buds Live.
  Alles wat je wilt weten over de nieuwe earbuds van Samsung: Galaxy Buds Live. Samsung is een grote speler op de markt voor draadloze oortjes. De Samsung Galaxy Buds en Galaxy Buds Plus staan vaak hoog de top draadloze oortjes lijsten (zo ook in onze draadloze oortjes koopgids van juli... Read more »
  +

  DutchCowboys

 • ​Google duikt in de blockchain: dit is wat de blockchain inhoudt
  Google heeft een Google Labs geopend speciaal voor blockchain. Bloomberg schrijft nu dat Google van plan is om een hele blockchaindivisie op te zetten. Een interessante stap die veel kan betekenen: de blockchain en cryptovaluta gaan namelijk ook een grote rol spelen in het metaverse. Google zou in interne documenten... Read more »
 • ​5 redenen waarom het gevaarlijk is om naar de ruimte te gaan
  Terwijl de Europese ruimteorganisatie ESA nog steeds bezig is om uit te vinden welke mensen het meest geschikt worden bevonden als astronauten, blijven we de vraag stellen: zou je de ruimte ingaan, als je de kans had? Het heeft namelijk grote invloed op je lichaam. Naast de mogelijke kans op... Read more »
 • ​Opmerkelijk: PlayStation-bedenker ziet VR-brillen niet zitten
  Het is een bijzondere week voor Sony. Het zag eerder al zijn aandelen 20 miljard dollar verliezen nadat Xbox de overname van Activision Blizzard en nu doet ex-topman Ken Kutaragi wat opvallende uitspraken. Headsets zouden maar vervelend zijn en het Metaverse zinloos.... Read more »
 • Galaxy Unpacked: S22 en het definitieve einde voor de Note?
  Dat Samsung in februari een Galaxy Unpacked event organiseert is bijna net zo vanzelfsprekend als het feit dat februari de kortste maand van het jaar is. Vandaag heeft de Koreaanse fabrikant de eerste teaser voor dat event online gezet. Nee, daarop is nog niets te zien van de Galaxy S22,... Read more »
 • ​Smartphone / Social Media Detoxen: ja of nee?
  Wie herkent het? Je bent vergeten waar je smartphone ligt of je denkt dat je je smartphone kwijt bent. Paniek! We kunnen onze portemonnee (voor degenen die het nog gebruiken) of ID vergeten maar je smartphone vergeet je niet. En als je het thuis bent vergeten dan keer je zelfs... Read more »
 • Eerlijkheid van consumentenreviews onvoldoende gecontroleerd
  De Europese Commissie heeft vandaag de resultaten bekend gemaakt van een uitgebreid onderzoek naar online reviews van consumenten. Dit zijn onder andere productbeoordelingen, en vaak ook aanbevelingen, die gepost worden op vergelijkingssites, webshops, boekingssites en zoekmachines. In totaal werden reviews op 223 grote websites in 26 EU-lidstaten, plus Noorwegen en... Read more »
 • ​Project Iris: Google werkt aan eigen AR-headset
  Er gebeurt veel in het Metaverse en daar willen bedrijven als de kippen bij zijn. Maar er zijn ook manieren nodig om die Metaverse te benaderen. Hoe kom je er? Het idee is dat we er straks met Virtual Reality-brillen en Augmented Reality-brillen naartoe ‘reizen’. Vandaar dat Google zijn eigen... Read more »
  +

  Laatste Artikelen - Webwereld

 • Samsung Galaxy Z Flip, S20(+) en S20 Ultra Hands-on
  Samsung nodigde ons uit op de drie allernieuwste smartphones van dichtbij te bekijken. Daar maakten wij dankbaar gebruik van en wij delen onze bevindingen met je.... Read more »
 • Hands-on: Synology Virtual Machine Manager
  Dat je NAS tegenwoordig voor veel meer dan alleen het opslaan van bestanden kan worden gebruikt is inmiddels bekend, maar wist je ook dat je er virtuele machines mee kan beheren? Wij leggen je uit hoe.... Read more »
 • Wat je moet weten over FIDO-sleutels
  Dankzij de FIDO2-standaard is het mogelijk om zonder wachtwoord toch veilig in te loggen bij diverse online diensten. Onder meer Microsoft en Google bieden hier al opties voor. Dit jaar volgen er waarschijnlijk meer organisaties die dit aanbieden.... Read more »
 • Zo gebruik je je iPhone zonder Apple ID
  Tegenwoordig moet je voor zo’n beetje alles wat je online wilt doen een account aanmaken, zelfs als je niet van plan bent online te werken of als je gewoon geen zin hebt om je gegevens te delen met de fabrikant. Wij laten je vandaag zien hoe je dat voor elkaar... Read more »
 • Groot lek in Internet Explorer wordt al misbruikt in het wild
  Er is een nieuwe zero-day-kwetsbaarheid ontdekt in Microsoft Internet Explorer. Het nieuwe lek wordt al misbruikt en een beveiligingsupdate is nog niet beschikbaar.... Read more »
 • Zo installeer je Chrome-extensies in de nieuwe Edge
  De nieuwe versie van Edge is gebouwd met code van het Chromium-project, maar in de standaardconfiguratie worden extensies uitsluitend geïnstalleerd via de Microsoft Store. Dat is gelukkig vrij eenvoudig aan te passen.... Read more »
 • Windows 10-upgrade nog steeds gratis
  Microsoft gaf gebruikers enkele jaren geleden de mogelijkheid gratis te upgraden van Windows 7 naar Windows 10. Daarbij ging het af en toe zo ver dat zelfs gebruikers die dat niet wilden een upgrade kregen. De aanbieding is al lang en breed voorbij, maar gratis upgraden is nog steeds mogelijk... Read more »
  +

  PCMweb RSS

 • Ssd kopen: Waar moet je op letten?
  Het staat niet ter discussie dat de komst van de ssd de grootste impact heeft gehad op het snelheidsgevoel van computers en laptops. Stel, je wil ook een ssd kopen. Wat zijn dan belangrijke eigenschappen om op te letten?... Read more »
 • De beste atx-behuizingen vergeleken
  De juiste behuizing kiezen valt niet mee. In de praktijk blijkt dat simpelweg afgaan op de foto’s van de fabrikant vrij riskant is en daarom helpen we je graag op weg. Wij haalden van zeven fabrikanten verschillende modellen in huis, om te achterhalen wat de beste atx-behuizingen van het moment... Read more »
 • Eigen geheugenkaarten maken: een nieuwe trend?
  Is het een trend om eigen geheugenkaarten te gaan ontwikkelen? Huawei heeft vorig jaar, toen de Mate 20-serie werd aankondigd, de wenkbrauwen doen fronzen door ook meteen een eigen geheugenkaart bij te presenteren. Het gaat om de NM-kaart, waarvoor de micro-sd plaats moet maken. Is dit een nieuwe trend in... Read more »
 • PCM-weekoverzicht: Alles wat je moet weten over PSD2
  Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.... Read more »
 • Draadbreuk: Beste netwerktips- en tools van februari
  Op netwerkgebied komen er iedere maand handige tools bij en met de juiste tips ontdek je mogelijkheden die je eerder nog niet voor mogelijk hield. In deze maandelijkse rubriek praten we je daarover bij. Netwerkbeheerders, opgelet!... Read more »
 • Dag afstandsbediening: besturen we straks allemaal onze televisies met onze smartphone?
  Komt er binnenkort een dag waarop televisies niet meer standaard worden voorzien van een afstandsbediening? Het lijkt er niet op, maar er zijn wel grote ontwikkelingen op dit gebied. Is zo’n afstandsbediening nog wel nodig, nu we praktisch altijd een smartphone met infraroodtechnologie bij ons dragen?... Read more »
 • Welke Linux-versie past het beste bij jou?
  Linux komt in zoveel verschillende smaken, dat je al snel niet meer weet waar je moet beginnen. Dat is zonde, want de kracht van Linux is juist dat het veel te bieden heeft voor ieder type gebruiker of pc. Welke Linux-versie past het beste bij jou? Daar kom je in... Read more »
  +

  PortableGear nieuws

 • OnePlus 10 Pro 5G aangekondigd
  OnePlus heeft de 10de generatie van haar vlaggenschip aangekondigd. De OnePlus 10 Pro 5G heeft een tweede-generatie Hasselblad Camera for Mobile en het snelste oplaadsysteem ooit bij een OnePlus-toestel. Het toestel is vanaf 13 januari verkrijgbaar in China en later in Nederland.... Read more »
 • Bescherm je data met een beveiligde harde schijf
  Nu bijna al je gegevens digitaal zijn is het erg verstandig om je data regelmatig te backuppen. Uiteraard kan dat in de cloud, maar een aparte harde schijf biedt ook voordelen. In dit artikel bekijken we de beveiligde harde schijven van iStorage.... Read more »
 • Nieuwe slimme sloten Nuki
  Nuki heeft een volgende generatie van haar connected retrofit deursloten aangekondigd, met de Smart Lock 3.0 en Smart Lock 3.0 Pro. Daarnaast kondigde het Oostenrijkse bedrijf een aantal nieuwe slimme accessoires aan.... Read more »
 • Oppo Reno 6 review
  Oppo heeft in september de Reno6-series gelanceerd in Nederland met de slogan 'Elke emotie verdient een portret'. De reeks bestaat uit de Reno6 van 499 euro en de Reno6 Pro van 799 euro. In deze review voelen we de Reno 6 aan de tand.... Read more »
 • CAT S62 Pro test
  De CAT S62 Pro is al enige tijd op de markt, meer het blijft een uniek toestel. De S62 Pro is namelijk het enige toestel op de Nederlandse markt met een warmtecamera. Deze telefoon is daarom vooral voor professionals interessant. In deze review zetten we de voor- en nadelen van... Read more »
 • OPPO introduceert Reno6 en Reno6 Pro
  Oppo heeft vandaag de Reno6-series gelanceerd in Nederland met de slogan 'Elke emotie verdient een portret'. De reeks bestaat uit de Reno6 van 499 euro en de Reno6 Pro van 799 euro. Beide toestellen zijn per vandaag verkrijgbaar.... Read more »
 • Een VPN instellen op je telefoon
  Met een VPN (Virtual Private Network) kan je anoniem het internet op om je privacy te beschermen, maar ook bijvoorbeeld Netflix-series kijken die alleen voor Amerika bedoeld zijn.... Read more »
  +

  TechGirl

 • Vijf redenen waarom jij je angsten moet overwinnen!
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Ben jij een tech geek? Dan weet je vast wat ik bedoel: de eerste keer dat je de terminal opent zonder ook maar één code te hebben geschreven, is overweldigend. Het gevoel dat het je kan geven is toch eigenlijk té gek voor... Read more »
 • LG Tone Free review: fijne oordopjes met UV-licht
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Het is tegenwoordig niet makkelijk om te kiezen welke oordopjes je het beste kan kopen, want er zijn er zoveel. Ze lijken allemaal qua mogelijkheden erg op elkaar. LG heeft nu oordopjes gemaakt met UV-licht, zodat ze beter schoon blijven (het doodt namelijk... Read more »
 • Dr. TechGirl: welke app helpt je bij financiën?
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! De waakhonden van de overheid strijden tegen finfluencers: mensen die zonder licentie financieel advies geven en geld verdienen door volgers een mooi plaatje voor te houden. Toch is er naast al die crypto en investeringen ook nog steeds een wereld waarin mensen geen... Read more »
 • Upcoming: TechGirl Podcast 2022
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Wij starten onze eigen TechGirl Podcast! Zo, dat is nou een leuk nieuwtje aan het begin van het nieuwe jaar. In de TechGirl Podcast 2022 spreken we verschillende vrouwen uit de tech. Zij vertellen over hun avonturen in de IT: wat maakten ze... Read more »
 • Wat is e-mail hosting en hoe regel je dat?
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Als je bij een hostingbedrijf naar de verschillende mogelijkheden kijkt, zie je vaak dat er tal van opties zijn. Zo is cPanel bijvoorbeeld een paneel waarmee het beheer van je hostingpakket of server een stuk makkelijker gaat. Het kan ook zijn dat je alleen e-mail hosting nodig hebt.... Read more »
 • Wat is spoofing en wat kan je ertegen doen?
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Word jij de afgelopen tijd ook gebeld door onbekenden, die aangeven dat jij hen net hebt gebeld? Als jij rustig op de wc memes zat te scrollen, kan dat natuurlijk niet waar zijn. Een nóg betere aanwijzing dat dit niet kan kloppen: in... Read more »
 • Jacinta Hall: “Het helpt enorm om een coach te nemen”
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Ze is Informatieanalist, Scrum Master, IT-trainer en coach; met Jacinta als coach krijgt je zelfvertrouwen een boost!  Alhoewel potentiële TechGirl van de Maand Jacinta Hall veel dingen tegelijk doet, is coachen wel echt waar haar hart ligt. “Ik heb lang in loondienst gewerkt... Read more »
  +

  Technieuws

 • Komt de Samsung Galaxy S22 op 9 februari?
  De Galaxy S22-serie van Samsung komt mogelijk binnen enkele weken op de markt. Volgens de bron Ice Universe op Weibo zal de nieuwe smartphone op 9 februari aangekondigd worden voor het publiek. Waarna ze tegen het einde van februari in de verkoop gaan.  Galaxy S22 serie Samsung zal naar verwachting... Read more »
 • Efficiënter ondernemen? Dit zijn goede tips!
  Als ondernemer moet je aan veel dingen denken. Van het uitvoeren van je kerntaken en hosting registratie voor je website tot het regelen van je administratie: het zijn slechts wat voorbeelden. Ondernemen is dan ook zeker niet altijd even makkelijk. Aangezien er best wat bij komt kijken, is het als... Read more »
 • Xbox Game Pass heeft meer dan 25 miljoen abonnees
  Phil Spencer, Xbox-hoofd, heeft aangekondigd dat de Xbox Game Pass inmiddels meer dan 25 miljoen abonnees heeft. Door de overname van Activision Blizzard – zal de game dienst een grotere rol gaan krijgen binnen het landschap van Microsoft.  25 miljoen abonnees voor Game Pass Xbox Game Pass heeft inmiddels meer... Read more »
 • Raamdecoratie die je kunt bedienen via je smartphone
  Dat de mogelijkheden van onze smartphone eindeloos zijn, weten we allang! Dit slimme apparaat is niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Tegenwoordig is het percentage mensen die de telefoon enkel nog voor bellen gebruikt, heel erg laag. We bedienen de lampen met onze telefoon en we zetten... Read more »
 • Direct inschrijven bij Sony mogelijk voor PlayStation 5
  Het is nu in Nederland en België mogelijk om je in te schrijven voor een kans om de PlayStation 5 bij Sony zelf te kopen.  PS5 direct bij Sony kopen Vanaf vandaag is er een inschrijfsysteem voor de aankoop van de PlayStation 5. Nog altijd is de console wereldwijd nauwelijks... Read more »
 • Wat je nodig hebt om een website te starten
  Het is een goed idee om in deze tijd een website te starten. Dat klinkt best ingewikkeld; hoe ga je jouw eigen webpagina’s maken die iedereen op het internet kan bezoeken? Het hoeft echter niet moeilijk te zijn. Met de volgende benodigdheden kun je jouw website al lanceren.  Een domeinnaam... Read more »
 • De grootste verschillen tussen sim only en prepaid
  Sim only en prepaid: de verschillen Wil je een telefoon kopen en overweeg je om een telefoon met sim only abonnement te nemen of een prepaid telefoon? Dan zijn er belangrijke dingen die je moet weten over de verschillen tussen sim only en prepaid. In dit artikel vertellen wij je wat... Read more »
  +

  IT Strategy

 • Verliest ITIL aan belang door SaaS?
  ITIL is een reeks procedures en praktijken van IT-servicebeheer. We denken vaak ten onrechte dat we ons daar bij SaaS niet druk over hoeven te maken. ITIL kent echter die vele aspecten en facetten die het runnen van IT in een organisatie omvat. Bovendien is het geen checklist voor de implementatie... Read more »
 • Latency factoren die onze gebruikerservaring beïnvloeden
  Latency is, vanuit een algemeen oogpunt, een tijdsvertraging tussen de oorzaak en het effect van een fysieke verandering in het systeem die bovendien kan worden waargenomen. Lag, zoals het in gamekringen bekend staat, verwijst naar de vertraging tussen de invoer van een simulatie en de visuele of auditieve respons, die vaak optreedt als gevolg van netwerkvertragingen. [definitie van Wikipedia]... Read more »
 • Motivated Agile Team Members
  One of the Agile principles is “Build projects around motivated individuals. Give team members the environment and support they need, and trust them to get the job done.” (PMI, 2017b, p. 9). I would argue that this principle should be a mindset for any type of development approach. In my... Read more »
 • VideoBusiness strategie alignment en de geheimen van strategische planning
  Business Strategie kunnen we definiëren als “Een algemene richting die is uitgezet voor de verschillende onderdelen van ons bedrijf om in de toekomst een gewenste staat te bereiken. Deze Business Strategie vloeit voort uit een gedetailleerde strategisch planningsproces”. De vraag die we in dit artikel willen beantwoorden is of we meerdere (business)... Read more »
 • Edge Computing: What It Is and Why It Matters
  Nowadays, businesses rely on cloud computing services for their data storage and management requirements. One traditional method is to rely on centralized cloud data centers to address these needs. However, a centralized data center may give us challenges in the long run in terms of speed, stability, protection, and adaptability.... Read more »
 • Heuristics in multi-project scheduling: An Appraisal
  Many Project Managers, when thinking about Project Management, consider management of only a single project, but in real life, this is not always the case. What about managing multiple projects simultaneously? There are many methods and models using heuristics in multi-project scheduling, but in my experience in the software sector,... Read more »
 • Green computing : Werkplek en datacenter, een echte business case
  Green computing ofwel groene informatietechnologie, is de praktijk van ecologisch duurzaam computergebruik. In dit artikel gaan we nader in op: Vergroening van de werkplek. Een groene werkplek businesscase. Mogelijkheden om Datacenters te vergroenen door:– Andere IT apparatuur.– De koeling van IT ruimten.– De datacenter gebouwen. Groene IT heeft tot doel de negatieve... Read more »
  +

  Gadgetzone.nl

 • Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games
  Jazz Jackrabbit, Grachtenracer, Killzone, Horizon Zero Dawn; de meeste gameliefhebbers kennen deze klassiekers wel. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze zijn ontwikkeld door Guerilla Games, de g...... Read more »
 • Deze iPhone van titanium is geïnspireerd door de Tesla Cybertruck (video)
  Als jij een van die mensen bent die de Tesla Cybertruck wél mooi vinden, dan is de kans groot dat je de Cyberphone van Caviar ook wel kunt waarderen. De Cyberphone is een Apple iPhone 11 Pro, m...... Read more »
 • Elektrische Hummer bevestigd door GMC (video)
  GMC heeft bevestigd dat er een nieuwe Hummer op de markt komt, en wel een volledig elektrische. In een teaserfilmpje werd meteen ook de datum bekendgemaakt waarop de suv wordt onthuld....... Read more »
 • Zo ziet de eerste smartwatch van Oppo eruit
  Oppo heeft vandaag een foto naar buiten gebracht van zijn eerste smartwatch. Het was al bekend dat de Chinese smartphonefabrikant aan een smartwatch werkt, maar het was tot nu toe nog niet duidelijk h...... Read more »
 • Maak je eigen Raspberry Pi mini-arcadekast
  Op Game-Makers is sinds kort een leuk project te vinden voor gamers die met een Raspberry Pi hun eigen mini-arcadekast willen maken. Je hebt er uiteraard wel een 3D-printer voor nodig en een 9,7 inch ...... Read more »
 • Sony verrast op CES met elektrische auto Vision-S (video)
  Sony heeft op elektronicabeurs CES in Las Vegas voor een grote verrassing gezorgd door een elektrische auto te presenteren. Het gaat om de Sony Vision-S, een conceptauto die uiteraard volgepropt zit m...... Read more »
 • Hyundai laat 'vliegende auto' zien op CES 2020
  Tijdens de aankomende Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas zal de Personal Air Vehicle (PAV) van Hyundai te zien zijn. Dat maakte de Zuid-Koreaanse autofabrikant vandaag bekend. De PAV, een 'v...... Read more »
?wi=362754&ws=
(Bezocht 239 times, 2 visits today)

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws