IT en Gadgets Nederland

IT, Computers en Gadgets – Nederlandse Media

  +

  Computable

 • Bijna alle it-bedrijven dit kwartaal succesvol
  Negentig procent van de Nederlandse it-ondernemers ziet dit kwartaal hun winstgevendheid verbeteren of gelijk blijven. De meeste bedrijven in deze branche zien de toekomst zonnig in. Zo verwacht het overgrote deel van de ondernemers hun investeringen...... Read more »
 • SAP lanceert cloud-erp-aanbod voor mkb
  Met SAP Grow introduceert de Duitse softwarefabrikant een nieuw cloud-erp-aanbod dat zich richt op nieuwe klanten in het middensegment. Het saas-product Grow is ook geschikt voor ondernemingen die een cloud-erp-oplossing voor een dochterbedrijf willen.... Read more »
 • Oracle lanceert Java 20 met verbeterde features
  Oracle kondigt de nieuwe release Java 20 aan waarin zeven JDK Enhancement Proposals (JEP's) zitten. De meeste van deze updates zijn follow-up-functies die de functionaliteit verbeteren die in eerdere releases werd geïntroduceerd. Volgens Oracle zijn veel...... Read more »
 • Proximus neemt Edpnet definitief over
  Edpnet is gered. Proximus heeft van de rechter toestemming gekregen voor de volledige overname van de internetserviceprovider die vorig jaar oktober uitstel van betaling kreeg. Het telecombedrijf betaalt 20,5 miljoen euro voor Edpnet, dat internet levert...... Read more »
 • Eerste Kamer akkoord met Wet digitale overheid
  De Wet digitale overheid (Wdo), die het veilig en betrouwbaar inloggen bij de overheid regelt en open standaarden verplicht stelt, treedt op 1 juli gefaseerd in werking. De Eerste Kamer nam het wetsvoorstel daarover vandaag aan....... Read more »
 • Veiligheid voorop bij staking in datacentrum ING
  De vakbonden dreigen ING met werkonderbrekingen, te beginnen bij het datacentrum van de bank. Ze geven de bank tot volgende week donderdag de tijd om met een fors hoger loonbod te komen. Anders wordt het werk...... Read more »
 • Programmeerfeest voor kinderen
  De Utrecht Java User Group houdt komende zaterdag een Devoxx4Kids-dag, een programmeerfeest voor kinderen. Het doel is kinderen in de leeftijd van negen t/m veertien jaar op een leuke manier te inspireren en kennis te laten...... Read more »
  +

  Emerce

 • KPN introduceert ‘Drone Connect’ voor veilige dronevluchten
  KPN toonde afgelopen week tijdens Amsterdam Drone Week 2023 een nieuwe dienst ‘Drone Connect’ waarmee drones aan het mobiele 5G-netwerk van KPN worden gekoppeld en via de routeplanner de juiste vluchroute kan worden geselecteerd. Daarnaast kunnen drones dankzij application priority” voorrang krijgen op het netwerk zodat draadloze besturing, positiebepaling, communicatie... Read more »
 • Eindexamensite zet ChatGPT in voor nakijken examens
  Online examentrainer Eindexamensite kijkt vanaf nu het werk van leerlingen automatisch na met ChatGPT. Het is het bedrijf gelukt om via kunstmatige intelligentie open vragen in examens na te kijken. Door AI te ‘trainen’ is de software in staat om nieuwe antwoorden van leerlingen te beoordelen.... Read more »
 • Mollie en RRS winnen Friends of Search Awards 2023
  De jury vond de 'meedogenloze prioritering' van SEO als onderdeel van het migratieproces van mollie.com een 'geweldige aanpak'. De nauwe samenwerking tussen het SEO-team en het ontwikkelteam was een prachtig voorbeeld van disciplines die samenwerken. De resultaten waren sterk met een algemeen positief effect na de migratie, wat voor een... Read more »
 • [Emerce TV] Van blinde bezuinigingen naar fundamentele financiële strategie
  Sinds vorig jaar is de Deense fintech scale-up Pleo actief op de Nederlandse markt met wat zij noemt een 'slimme uitgavenoplossing'. In feite een betaalkaart en app waarmee betalingen via de Pleo-kaart direct zichtbaar zijn en die gekoppeld kan worden aan verschillende boekhoudsystemen.... Read more »
 • Mozilla richt startup op voor ‘betrouwbare AI’
  Mozilla, de non-profitorganisatie achter de Firefox-browser, richt een op AI gerichte startup op, Mozilla.ai. Men wil AI ontwikkelen die 'betrouwbaar' is, zegt topman Mark Surman,... Read more »
 • [Emerce TV] Sanitairkamer kiest voor overzicht
  Klanten geven online steeds grotere bedragen uit en hebben steeds meer behoefte aan verschillende manieren van betalen. Bij Sanitairkamer komt er bij 95 procent van de betalingen geen kassa meer aan te pas. Met zo’n 10.000 transacties per maand werd het tijd voor een nieuwe betaalaanbieder. Jelle van Nieuwenhuizen, manager... Read more »
 • Mollie koppelt met Billie (BNPL)
  Betaalprovider Mollie sluit een samenwerking met zijn Duitse branchegenoot Billie waardoor duizenden zakelijke gebruikers hun klanten op rekening kunnen laten betalen.... Read more »
  +

  Tweakers Mixed RSS Feed

 • GlassWire 3.3.498
  Versie 3.3.498 van GlassWire is uitgekomen. GlassWire is een programma waar in overzichtelijke grafieken inzicht wordt gegeven over het netwerkverkeer op de pc. Ook kan het waarschuwen wanneer er contact met bekende kwaadaardige domeinen wordt gemaakt of als er ongebruikelijke activiteiten plaatsvinden en deze eventueel blokkeren. Naast de gratis versie... Read more »
 • Elden Ring krijgt raytracing-update op pc en huidige generatie consoles
  Elden Ring, de nieuwste game van de Japanse ontwikkelaar FromSoft, heeft een update gekregen met raytracing. Deze is uit voor zowel Windows als de Xbox Series en PlayStation 5. Voor raytracing op high raadt FromSoft een RTX 3070 Ti aan.... Read more »
 • Framework toont laptops met AMD-processoren en 16"-model met upgradebare gpu
  Framework gaat een laptop met AMD Ryzen 7000-processor verkopen, komt met een krachtigere 16"-variant met upgradebare gpu en gaat zijn producten ook officieel verkopen in onder andere België. Tot slot komen er ook varianten met 13e generatie Core-processoren van Intel.... Read more »
 • GeForce Game Ready Driver 531.41 WHQL
  Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 531.29 WHQL, zijn geschikt voor Windows 10 en hoger, en kunnen worden gebruikt op kaarten gebaseerd op de Maxwell-architectuur of nieuwer. In deze uitgave treffen we onder meer verbeteringen aan voor de spellen Last of Us Part I, Smalland: Survive... Read more »
 • Camtasia 22.5.2
  TechSmith heeft versie 2022.5.2 van Camtasia voor Windows en macOS uitgebracht. Dit programma maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier video's te maken voor trainingen en presentaties. Denk bijvoorbeeld aan een video over de werking van een bepaalde applicatie die met een voice-over wordt toegelicht, of een PowerPoint-presentatie samengevoegd... Read more »
 • MailStore Home 23.1
  Versie 23.1 van MailStore Home is uitgekomen, als opvolger van versie 22.4. Met dit programma, dat gratis is voor thuisgebruik, kan een back-up worden gemaakt van alle e-mails. Ondersteuning is aanwezig voor pop3- en imap-accounts, de Microsoft-programma's Outlook Express tot en met Outlook 2019, Mozilla Thunderbird, accounts op Exchange, Kerio... Read more »
 • Huawei presenteert P60-telefoons waaronder Art-versie
  Huawei heeft in China zijn P60-telefoons gepresenteerd. Het zijn de opvolgers van de P50-telefoons van twee jaar geleden. De duurste versie heeft de naam P60 Art gekregen en heeft onder meer een afwijkend ontwerp.... Read more »
  +

  Computer!Totaal RSS

 • Cloudopslag via STRATO HiDrive biedt talloze (veiligheids)voordelen
  Bang voor gegevensverlies? Met een goedkoop abonnement bij de online opslagdienst STRATO HiDrive van de bekende Duitse provider verdwijnen in één klap al je digitale zorgen. Maak online back-ups van je voltallige foto- en videoverzameling, zodat je deze waardevolle data gegarandeerd nooit kwijtraakt. Een geruststellende gedachte! Hoog tijd voor een... Read more »
 • Verhuisbericht: Computertotaal.nl wordt ID.nl
  We vallen meteen maar met de deur in huis: Computertotaal.nl verhuist binnenkort naar ID.nl. Het tijdschrift Computer!Totaal blijft verschijnen zoals je dat gewend bent, alleen onze site wordt opgenomen in onze nieuwe platform ID.nl. Met alle inhoud zoals je die van ons gewend bent.... Read more »
 • Foto bewerken? Tips voor 22 gratis programma's
  Wil je foto's bewerken, dan heb je niet per definitie een duur programma nodig als Photoshop. Er zijn veel gratis alternatieven waarmee je aan de slag kunt. Wij zetten de beste programma's op een rij.... Read more »
 • Zo kun je de Microsoft Office-productcode vinden
  Probeer je Office te installeren of te activeren, dan heb je in veel gevallen een Microsoft Office-productcode nodig. Daarmee heb je toegang tot alle functies van de bekende kantoorsoftware. Ben je je code vergeten en weet je niet waar je die kunt vinden? Wij helpen je een handje vooruit.... Read more »
 • Op deze plekken kun je gratis muziek downloaden
  Veel streamingdiensten bieden de mogelijkheid aan om offline naar muziek te luisteren. Toch wil je soms liever zelf nummers kunnen downloaden als mp3-bestand. Diverse websites bieden dit legaal en gratis aan.... Read more »
 • Op deze manieren kun je grote bestanden versturen
  Wil je grote bestanden versturen, dan kan dat niet altijd via de mail. Gelukkig zijn er diverse online tools als WeTransfer en DropSend die dit mogelijk maken.... Read more »
 • Windows-wachtwoord vergeten? Dit kun je doen
  Het zal je maar gebeuren. Je hebt Windows op een tweede pc geïnstalleerd, een tijdlang niet meer gebruikt en nu ben je je Windows 10- of Windows 11-wachtwoord vergeten. Op zich niet onoverkomelijk, maar het wordt spannender als het om je enige administrator-account gaat. Gelukkig zijn er ook dan nog... Read more »
No RSS Item
  +

  DutchCowboys

 • 10 Snapchatlenzen waardoor het alvast als zomer voelt
  Je zou het niet zeggen, maar de lente is begonnen. Waar veel mensen dan denken aan lammetjes, narcissen en pastel, is het buiten meer een soort herfst. De lammetjes staan binnen onder warmtelampen, de narcissen blijven door alle kou nog wel even in de grond en grijs is het nieuwe... Read more »
 • LEGO komt in mei met nieuwe racegame LEGO 2K Drive
  LEGO heeft een open-wereld racegame in de maak en die komt al bijna uit. Het gaat om LEGO 2K Drive, dat het even heel anders aanpakt dan we van LEGO gewend zijn. Normaal zijn het vaak avonturengames in co-op, maar nu wordt het racen. De game wordt ook niet gemaakt... Read more »
 • Apple's nieuwe iPhone 14 & iPhone 14 Plus
  Apple kondigde eerder deze maand een nieuwe iPhone 14 en nieuwe iPhone 14 Plus aan. Toestellen die niet alleen opvallen vanwege de gele kleur. Maar die ook beschikken over een langere batterijduur, beter dual camera-systeem voor foto’s en video’s en belangrijke veiligheidsfeatures zoals SOS-noodmelding via satelliet en ongelukdetectie. Nieuwe iPhones... Read more »
 • Hipstamatic: voor wie het oude Instagram terug wil
  Instagram is de afgelopen tijd flink veranderd. Hoe populairder TikTok werd, hoe fanatieker Instagram pushte van foto’s naar video’s. Op een bepaald moment werd het zo erg, dat zelfs opper-Instagrammer Kim Kardashian op de barricade ging staan. Het moest nou een keer over zijn met die focus op video’s, zeker... Read more »
 • Duitse wegenwacht ziet verdubbeling pechgevallen EV’s
  In Duitsland rijden pakweg zes keer zoveel auto’s als in Nederland. De ‘lokale’ wegenwacht – die van de ADAC – rukt dus ook veel vaker uit dan de ANWB Wegenwacht hier in Nederland. Dat levert elk jaar weer leuke statistieken op. Al jaren zijn problemen met de accu de voornaamste... Read more »
 • Microsoft: 'Sony kan in 10 jaar zelf een Call of Duty maken'
  Microsoft heeft onzettend veel vertrouwen in Sony. Hoewel ze concurrenten zijn, heeft Microsoft het bedrijf achter PlayStation even een goede klap op de schouder gegeven met de mededeling: jullie getalenteerde ontwikkelaars kunnen zelf wel een Call of Duty-alternatief maken in tien jaar. Jawel: Xbox vraagt praktisch aan PlayStation om een... Read more »
 • Dodge laat de ronkende V8 nog niet helemaal los
  De Dodge Challenger is al bijna 57 jaar een icoon. Vooral binnen de VS, want daarbuiten waren het vooral de Ford Mustang, Chevrolet Corvette die de harten van petrolheads wisten te stelen. In de jaren 80 kwam daar dan ook de Challenger bij, met dank aan de Dukes of Hazard.... Read more »
No RSS Item
  +

  PCMweb RSS

 • Dit denken we al te weten over de iPhone 14-serie
  Apple introduceert op 7 september de iPhone 14-serie. Nog even geduld dus, maar gelukkig is er al aardig wat bekend over de nieuwe smartphones. In dit overzichtsartikel zetten we de laatste verwachtingen onder elkaar.... Read more »
 • Houd ongenode gasten buiten de deur met een VPN
  Dat je altijd je favoriete programma’s up-to-date moet houden en dat het besturingssysteem zichzelf automatisch moet bijwerken met de nieuwste ‘updates’ en ‘patches’: dat weet je waarschijnlijk inmiddels wel. Hackers proberen echter op slinkse wijze alsnog toegang te krijgen tot je netwerk en gegevens. Hoe ze dat doen? Via je... Read more »
 • Verwijderde bestanden terughalen: Dit zijn je opties
  Er kunnen natuurlijk verschillende oorzaken zijn waarom je niet meer bij je data kunt en aangezien niet elke oorzaak dezelfde remedie heeft, doe je er goed eerst na te gaan wat er precies fout is gegaan. Dan pas mag je het proberen op te lossen, voorzien van optimale tool(s). Dit... Read more »
 • De beste multi-gigabitswitches getest
  We testen de zes beste multi-gigabitswitches. Deze desktopswitches maken je thuisnetwerk geschikt voor veeleisende netwerktoepassingen zoals 4K/8K-videostreaming, fiber-internet en/of krachtige NAS’en. Inpluggen volstaat om je netwerk te upgraden, maar drie van de zes switches hebben ook een beheerinterface, met geavanceerde instellingen voor bijvoorbeeld VLAN’s en prioriteitswachtrijen.... Read more »
 • Waarom gewiste bestanden niet helemaal weg zijn
  Het heeft iets magisch: je verwijdert bestanden van een schijf of usb-stick, maar via datahersteltools en -technieken zijn de gewiste bestanden toch weer boven water te halen. Hoe kan dat, wat maakt het lastig en wanneer kan het niet meer?... Read more »
 • Professionele printers voor grootverbruik vergeleken
  De afgelopen jaren verschenen er steeds meer printers met navulbare inktreservoirs op de markt. Die bieden een hogere printcapaciteit tegen lagere verbruikskosten. Epson loopt met zijn succesvolle EcoTank-serie voorop in professionele printers, terwijl concurrenten als Canon en HP ook geregeld cartridgevrije all-in-one-printers uitbrengen. Tot slot kunnen veelgebruikers natuurlijk ook een... Read more »
 • Al deze apparaten werken al met spraakbediening
  Gemak dient de mens. En technologie doet dat ook. Daarom wordt er ook zoveel aandacht besteed aan het gebruiksgemak van nieuwe tech. En wat is er nou makkelijker dan hardop te zeggen wat je wilt? De opkomst van spraakbediening in apparatuur is onstuitbaar. Maak kennis met deze tien toepassingen.... Read more »
  +

  PortableGear nieuws

 • Verschil OnePlus 9 en OnePlus 9 Pro
  OnePlus heeft vandaag de OnePlus 9 en OnePlus 9 Pro aangekondigd. De toestellen zijn per 26 april verkrijgbaar. Wij zetten de overeenkomsten tussen beide telefoons voor je op een rij.... Read more »
 • Hoe je data beschermen?
  Tegenwoordig draag je steeds meer persoonlijke gegevens bij je. Foto’s, video’s en e-mails staan allemaal opgeslagen op onze mobiele telefoon, laptop of tablet. Maar wat nu als een van deze apparaten gestolen wordt? Dan heeft iemand toegang tot jouw data. In dit artikel gaan we kijken hoe je jezelf in... Read more »
 • OnePlus Nord Buds oordoppen getest
  De OnePlus Nord Buds zijn aantrekkelijk geprijsde true wireless stereo headsets. Wat je kan verwachten voor 49 euro lees je in deze review.... Read more »
 • Xiaomi 12 Pro getest
  Medio maart kondigde Xiaomi haar nieuwste topmodellen aan, de Xiaomi 12 en de Xiaomi 12 Pro. De afgelopen maand gebruikten wij de 12 Pro. Onze bevindingen lees je in onderstaande review.... Read more »
 • Emporia Tablet review
  Het Oostenrijkse Emporia specialiseert zich in mobiele communicatie voor senioren. Naast makkelijk te bedienen telefoons en smartphones heeft Emporia sinds kort ook een tablet in haar assortiment. Wij bekeken de tablet samen met een ouder testkoppel.... Read more »
 • Oppo Find X5 serie in detail
  Oppo heeft gisteren haar nieuwe Find X5-vlaggenschipserie geïntroduceerd. In totaal bestaat de reeks uit drie toestellen, de Find X5 Lite, de Find X5 en de Find X5 Pro. In dit artikel bekijken we de overeenkomsten en de verschillen van de toestellen.... Read more »
 • Nuki Smartlock 3.0 review
  Omdat de sleutel altijd aan de binnenkant van de deur zit kan je sloten zonder paniekfunctie niet van buiten openen. Het is aan te raden om bij gebruik van een Nuki Smart Lock de cilinder te vervangen door een cilinder met paniekfunctie, waardoor je altijd nog met de sleutel naar... Read more »
  +

  TechGirl

 • Het verschil tussen de Xiaomi Redmi Note 12, Note 12 Pro en Note 12 Pro+
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Xiaomi heeft vandaag drie nieuwe telefoons aangekondigd, ook voor de Nederlandse markt. Zoals de titel van dit artikel al voorspelt: we hebben het hier over de Xiaomi Remi Note 12, Redmi Note 12 Pro en Redmi Note 12 Pro+. Een hele mond vol,... Read more »
 • VideoSandra Wasseur (Oracle): “Girls’ Day is echt nodig om meisjes te inspireren”
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Als er iemand voor vrouwen in tech op de barricade staat, dan is het Sandra Wasseur wel. Als ze bij Oracle niet bezig is met de marketing binnen Noord-, Oost- en West-Europa voor ruim 40 landen, dan leidt ze het Oracle Women Leadership... Read more »
 • Review: Nothing Ear (2). Alweer oordopjes van Nothing, maar nu wel raak
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Nothing is een merk dat ik –slechte woordgrap incoming– niet niks vind. Zijn de producten van dit merk altijd revolutionair? Nee. Toch weten ze er wel altijd genoeg ‘eigens’ aan toe te voegen dat visueel enorm stimulerend is en daarmee niet alleen opvalt,... Read more »
 • Review: AGM600 van AGON – een gamemuis die eens niet ‘bonkig’ is
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Welk artikel je ook maar bedenkt dat met gaming te maken heeft: het heeft altijd iets ‘bonkigs’. Het is alsof het daarmee stoerder is en dus meer voor gamers. Aan de andere kant heb je de andere beweging: de headset met kattenoortjes en... Read more »
 • Gracy Chen:  “Ik twijfelde soms aan mezelf als enige vrouw in de directiekamer”
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Ze begon uit interesse in crypto te handelen, maar had nooit kunnen denken dat ze daardoor uiteindelijk managing director zou worden van Bitget, marktleider in cryptohandel (futures trading en copy trading). 80.000 mensen wisten Bitget te vinden voor copy trading en daar is... Read more »
 • Is NXT Museum, met alleen maar digitale kunst, een bezoekje waard?
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! NXT Museum Amsterdam is het eerste museum dat volledig geweid is aan digitale kunst. Momenteel kun je er de tentoonstelling UFO – Unidentified Fluid Other bezoeken. Is dit – op alle fronten – nieuwe museum een aanrader? Alle kunst in NXT is gemaakt... Read more »
 • ChatGPT voor Gmail, hoe werkt het?
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Je kunt er niet meer omheen: de razend populaire AI-tool ChatGPT. Als je LinkedIn opent kom je minstens één update tegen over dit handige robothulpje. En als iedereen het erover heeft, wil je natuurlijk kunnen meepraten. Ik zocht daarom voor je uit hoe... Read more »
  +

  Technieuws

 • Alles wat u moet weten over geld storten
  In veel landen in de wereld speelt contant geld nog steeds een belangrijke rol. Ondanks de wereldwijde digitalisering en de trend naar cashloze betalingen blijft de vraag naar contant geld groot. Het is vergelijkbaar met de cash winsten in de beste iDEAL casino’s van Nederland. De winsten worden bijgeschreven op de... Read more »
 • Eco-design: hotter dan ooit!
  Als je als bedrijf duurzaamheid hoog op de agenda hebt staan, loont dat. Dat spreekt in tijden als vandaag voor zich. Bedrijven hebben een verantwoordelijkheid op te nemen als het over ons milieu gaat, net als mensen. Een bedrijf dat duurzaamheid niet hoog in het vaandel draagt is niet meer... Read more »
 • Samsung Galaxy A14: Budgetsmartphone voor 199 euro
  Samsung heeft in Nederland een nieuwe budget-smartphone op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de nieuwe Samsung Galaxy A14 welke verkocht zal worden voor een adviesprijs van 199 euro (4G exemplaar), 229 euro (5G exemplaar).  Samsung Galaxy A14 De Galaxy A14 is een budget smartphone welke beschikt over een... Read more »
 • Waar is Ajax-Feyenoord dit weekend gratis te kijken?
  Zondag om 14:30 staat de klassieker op het programma tussen Ajax en Feyenoord. Koploper Feyenoord staat momenteel drie punten los van achtervolger Ajax. In eigen huis kunnen de Amsterdammers de koppositie overnemen. Waar is de topwedstrijd dit weekend te bekijken? Ajax-Feyenoord Zondag 19 maart is de wedstrijd tussen Ajax – Feyenoord live te... Read more »
 • Prijsstijging voor Nederlandse streamingdienst NLZiet
  De Nederlandse streamingdienst NLZiet kost nu 8,95 euro per maand en is hiermee een euro per maand duurder geworden. In de afgelopen weken zijn er meerdere streamingdiensten aanzienlijk duurder geworden.  Prijsverhoging voor NLZiet NLZiet kost tegenwoordig 8,95 per maand. Het Extra-abonnement – waarmee je toegang zal krijgen tot meerdere zenders... Read more »
 • Samsung Galaxy A54: Dit is de nieuwe smartphone
  Samsung heeft de nieuwe Galaxy A54 officieel onthuld. Het gaat hierbij om een een interessante smartphone welke de populaire Galaxy A53 zal gaan opvolgen. De smartphone is gericht op het midrange segment en in alle opzichten verbeterd in vergelijking met zijn voorganger, maar ook een stuk duurder.  Galaxy A54 smartphone... Read more »
 • Prijsverhoging Ziggo: Abonnementen vanaf 1 juli fors duurder
  Ziggo internet & TV wordt flink duurder. Vanaf 1 juli is er een forse inflatiecorrectie toegepast op de abonnementen van Ziggo. Klanten van Ziggo gaan vanaf 1 juli 2023 fors meer betalen voor internet, tv en vaste telefonie. Ziggo verhoging Gemiddeld gezien gaan de prijzen per 1 juli met 8,5... Read more »
  +

  IT Strategy

 • Coaching & Leadership
  If we define leadership as influence, it’s easy to see how important the role of ethics is in the actions of a leader. That’s why I argue that the topic of leadership ethics is central to leadership development. Being ethical is about playing fair: the leader must think about the... Read more »
 • Het Offline Fallback Plan in het Post Covid tijdperk
  Alle bedrijven moeten een Offline Fallback Plan hebben om de continuïteit te waarborgen. Sinds Covid hebben zich echter groter veranderingen in de bedrijfsvoering voltrokken. Een modern Offline Fallback Plan ziet er heel anders uit dan 10 jaar geleden. Op de website Enterprise-features stond ooit een interessant artikel over het Offline... Read more »
 • Wat is een App-manager en waar moeten we op letten?
  Een app-manager is een programma of een tool waarmee we de geïnstalleerde apps op een apparaat kunnen beheren. We kunnen het gebruiken om apps te installeren, bij te werken, te verwijderen of te deactiveren. In veel besturingssystemen, zoals Android en iOS, zijn app-managers ingebouwd als onderdeel van het besturingssysteem. Via... Read more »
 • Onze Computer Monitor en energieverbruik
  Het energieverbruik van een computer monitor gaat steeds meer een rol spelen in ons dagelijks werk. Daar zijn enkele redenen voor. Op termijn is duurzaamheid een belangrijke factor, we moeten immers zuinig omgaan met onze energiebronnen. Op de korte termijn is de hoogte van de energieprijs belangrijk. Dit geldt massaal... Read more »
 • Werkstress verminderen als sturingsmechanisme
  Iedereen die ooit een baan heeft gehad, heeft wel eens de druk van werkstress gevoeld. Elke baan heeft namelijk stressvolle elementen, dit geldt zelfs voor de aller leukste banen. IT speelt bij stress een belangrijke rol. Slechte IT kan werkstress veroorzaken maar goede IT kan daarentegen veel werkstress wegnemen. In dit artikel... Read more »
 • Wat doet IT support achter de schermen?
  Goed IT support zorgt er achter de schermen voor dat al onze ICT-systemen en applicaties efficiënt en effectief werken. Zodoende kan ons bedrijf dagelijk succesvol opereren. Voor de andere medewerkers lijkt De ICT ondersteuning zich misschien te beperken tot het oplossen van hardware- en softwareproblemen, maar ze doen veel, echt veel... Read more »
 • Het belang van IT in moderne schrijfprocessen
  In de snelle wereld van vandaag heeft technologie bijna elk aspect van ons leven overgenomen en schrijven is daarop geen uitzondering. De vorderingen binnen informatie Technologie (IT) hebben de schrijfprocessen sterk beïnvloed en verbeterd, waardoor het voor schrijvers gemakkelijker en efficiënter is geworden om inhoud van hoge kwaliteit te produceren.... Read more »
  +

  Gadgetzone.nl

 • Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games
  Jazz Jackrabbit, Grachtenracer, Killzone, Horizon Zero Dawn; de meeste gameliefhebbers kennen deze klassiekers wel. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze zijn ontwikkeld door Guerilla Games, de g...... Read more »
 • Deze iPhone van titanium is geïnspireerd door de Tesla Cybertruck (video)
  Als jij een van die mensen bent die de Tesla Cybertruck wél mooi vinden, dan is de kans groot dat je de Cyberphone van Caviar ook wel kunt waarderen. De Cyberphone is een Apple iPhone 11 Pro, m...... Read more »
 • Elektrische Hummer bevestigd door GMC (video)
  GMC heeft bevestigd dat er een nieuwe Hummer op de markt komt, en wel een volledig elektrische. In een teaserfilmpje werd meteen ook de datum bekendgemaakt waarop de suv wordt onthuld....... Read more »
 • Zo ziet de eerste smartwatch van Oppo eruit
  Oppo heeft vandaag een foto naar buiten gebracht van zijn eerste smartwatch. Het was al bekend dat de Chinese smartphonefabrikant aan een smartwatch werkt, maar het was tot nu toe nog niet duidelijk h...... Read more »
 • Maak je eigen Raspberry Pi mini-arcadekast
  Op Game-Makers is sinds kort een leuk project te vinden voor gamers die met een Raspberry Pi hun eigen mini-arcadekast willen maken. Je hebt er uiteraard wel een 3D-printer voor nodig en een 9,7 inch ...... Read more »
 • Sony verrast op CES met elektrische auto Vision-S (video)
  Sony heeft op elektronicabeurs CES in Las Vegas voor een grote verrassing gezorgd door een elektrische auto te presenteren. Het gaat om de Sony Vision-S, een conceptauto die uiteraard volgepropt zit m...... Read more »
 • Hyundai laat 'vliegende auto' zien op CES 2020
  Tijdens de aankomende Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas zal de Personal Air Vehicle (PAV) van Hyundai te zien zijn. Dat maakte de Zuid-Koreaanse autofabrikant vandaag bekend. De PAV, een 'v...... Read more »
?wi=362754&ws=