Media & Cultuur Nederland

Media & Cultuur Nieuws – Nederlandse Media

  +

  Roddelpraat

 • Gordon is helemaal halal
  Dag en nacht piepen over homo-acceptatie, maar dan als ruigpoot gaan wonen in een land waar op de herenliefde de doodstraf staat. En dan in zo’n Arabisch pakkie op de foto gaan als grap. Eigenlijk kan je het hem niet kwalijk nemen, want voor een beetje aandacht smeert de bipolaire... Read more »
 • Alice Osthoorn toont summerbody
  Ok, we zijn weleens kritisch geweest over haar en ook over haar verbouwing. En Alice vindt ons ook heel stom en transfobisch, maar een complimentje is op zijn plaats. Want de transformer heeft toch een paar fijne kadetten. En dat mag ook heus weleens gezegd worden. Alleen zou het wel... Read more »
 • Minder berichten op Roddelpraat, want Jan zit in Spanje
  Het zal wat minder zijn met de berichten op deze fantastische website omdat ome Jan weer eens de bloemetjes aan het buitenzetten is op het Iberische schiereiland. Dat spijt ons, maar Jantje moest er even uit. Beetje bijkomen van alle spanning en werken aan zijn lever. Warme groeten uit een... Read more »
 • VideoJan en Dennis vieren groot feest & Ruzie bij Veronica Inside | RoddelPraat
  Het bericht Jan en Dennis vieren groot feest & Ruzie bij Veronica Inside | RoddelPraat verscheen eerst op Roddelpraat.... Read more »
 • De laatste drie van de Televizier online serie zijn bekend
  En ja, wij zitter daar niet bij omdat de rechter vond dat we inderdaad onrechtmatig uit de publieksprijs waren gepleurd, maar verder het gewoon zo liet. Uitsluiting mag dus in dit land, weten we dat ook weer. Enfin, bij de laatste drie StukTV, een kankerverhaal en jongens op een fiets.... Read more »
 • Juultje Tieteman showt the perfect body
  Natuurlijk zijn we niet blij dat ze verkering heeft met die natnek van een Don de Jong. Waren er maar meer vleesetende visjes die dat hele rotjong opvraten, maar goed. Zijn vriendin Juultje laat haar lichaam weer eens zien en dat is toch een fantastisch uitzicht. Dit is de eerste... Read more »
 • Dreetje is niet overspannen: “Hij is aan het afkicken van de coke”
  Tenminste dat beweren boze tongen. Opeens was André Hazes van de radar en werden optredens afgezegd. Hij zou een burnout hebben, maar niets is minder waar. Hij heeft nogal last van een kriebelneus door al het poeder wat er de laatste tijd doorheen is gesnoven. En daar moet ie nou... Read more »
  +

  Ditjes & Datjes

 • Kinderombudsvrouw wil pesten in de toekomst strafbaar stellen
  DEN HAAG (ANP) - Kinderombudsvrouw Margrite Kalverboer wil pesten bestrijden door het strafbaar te stellen, zegt ze in een interview in het AD. Ook begint ze vrijdag een groot onderzoek naar de oorzaken, impact en de aanpak van pesten.... Read more »
 • Kylie Jenner weet geslacht tweede kind nog niet
  Alhoewel haar volgers op sociale media ervan overtuigd zijn dat Kylie Jenner zwanger is van een jongetje, zegt de cosmetica-ondernemer zelf nog geen idee te hebben of ze een zoon of een dochter verwacht. In een interview met Vogue vertelt ze donderdag dat vriend Travis Scott en zij hebben besloten... Read more »
 • Amber Heard dagvaardt politie Los Angeles in zaak tegen Depp
  Exen Amber Heard en Johnny Depp blijven de messen slijpen voor hun wederzijdse rechtszaken. Heard heeft in een dagvaarding het politiekorps in Los Angeles gesommeerd alle documenten, beelden en andere informatie vrij te geven van een bezoekje dat de politie in 2016 aan het huis van het toenmalige stel bracht.... Read more »
 • Premier Rutte naar New York om Verenigde Naties toe te spreken
  DEN HAAG (ANP) - Vlak na het begrotingsdebat in de Tweede Kamer is premier Mark Rutte op het vliegtuig gestapt naar New York om daar de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bij te wonen. Rutte miste alleen de stemmingen over de moties die de partijen hadden ingediend en die... Read more »
 • Rechtszaak begint over ongehuwde vrouwen die kind moesten afstaan
  DEN HAAG (ANP) - De rechtbank in Den Haag buigt zich vrijdag over de vraag of ongehuwd zwangere vrouwen in de jaren vijftig, zestig en zeventig terecht afstand hebben moeten doen van hun kinderen.... Read more »
 • Kort geding van evenementenbranche over coronamaatregelen
  DEN HAAG (ANP) - Bij de rechtbank in Den Haag dient vrijdagochtend een kort geding over de nieuwste coronamaatregelen die vanaf zaterdag voor de organisatoren van evenementen gelden. Twintig partijen willen af van de nieuwe regel om bij evenementen binnen maar 75 procent van de bezoekerscapaciteit toe te laten. Ook... Read more »
 • Laatste dag slachtofferverklaringen in strafzaak MH17
  SCHIPHOL (ANP) - Met de laatste elf verklaringen van nabestaanden van de ramp met vlucht MH17 komt vrijdag een einde aan drie weken van slachtofferverklaringen in de omvangrijke strafzaak. Bij de vele indrukwekkende verhalen over overleden dierbaren, hielden ook de rechters en officieren van justitie het niet altijd droog.... Read more »
  +

  Utopia Nieuws

 • ‘Sarah van Soelen lokt het allemaal zelf uit’
  De Andre Hazes soap blijft voortduren. Gisteren was Sarah namelijk weer Monique de ex van Andre Hazes aan het pesten. Terwijl Andre op dit moment niks van zich laten horen. Hij zit op dit moment in een afkickkliniek. Volgens de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer zit hij daar om van zijn... Read more »
 • Eva Jinek krijgt de schrik van haar leven
  Gisteren kon heel Nederland zien hoe Eva Jinek haar zelf bijna elektrocuteerde in het tv-programma ‘Boerderij van Dorst’ dat op NPO 3 werd uitgezonden. In het tv-programma waren Eva Jinek en Marieke Lucas Rijneveld te gast op de boerderij. In het programma blijven de twee gasten samen met de presentatrice... Read more »
 • Flinke ruzie bij de mannen van Veronica Inside over geld
  Volgens Dennis Schouten is er een flinke ruzie tussen de mannen van het bekende voetbalpraat programma Veronica Inside. Wilfred Genee zou namelijk tegenover Johan Derksen en Rene van der Gijp hebben gelogen over zijn salaris. Wilfred krijgt namelijk een salaris van 1,2 miljoen euro en verdient het meest van de... Read more »
 • Freek Vonk is een nare vent
  Freek Vonk is Nederlands bekendste bioloog en bijna iedereen omarmt Freek. Maar Freek schijnt toch ook een duistere kant te hebben, want zijn collega Sterrin Smalbrugge laat in een podcast weten dat Freek helemaal niet aardig is. De 27-jarige Sterrin Smalbrugge is een rijzende ster. Ze is een ecoloog en... Read more »
 • Sarah laat weer van zich horen
  Sarah is nog maar net uit de afkickkliniek en terug in Nederland en laat nu alweer van zich horen. Sarah plaatste een foto op haar Instagram account van haar nieuwe kapsel net nadat ze bij de kapper was geweest. Alleen lijkt haar nieuwe kapsel wel heel erg op dat van... Read more »
 • Maxime Meiland onder vuur door foto
  Maxime Meiland is pas bevallen van dochtertje Vivé, maar krijgt nu veel kritiek over zich heen door een foto die ze online plaatste. Maxime plaatste namelijk onderstaande foto op haar Instagram account. Op de foto is te zien dat Maxime weer aan de wijn zit. Ze zegt er dan ook... Read more »
 • Angela Schijf gewond geraakt op set Flikken Maastricht
  Angela Schijf die het personage Eva van Dongen speelt in de serie Flikken Maastricht is gewond geraakt tijdens de opnames van het nieuwe seizoen. Angela plaatste de onderstaande foto op haar Instagram account van haar pijnlijke voet. Ze schijnt haar enkel flink geblesseerd te hebben tijdens een achtervolgingsscene. Als de... Read more »
  +

  Entertainment Business

 • VideoRolling Stones brengen eerbetoon aan Charlie Watts
  Woensdagavond hebben de Rolling Stones een nieuw videoclip uitgebracht waarin zij een eerbetoon brengen aan hun recent overleden drummer Charlie... Het bericht Rolling Stones brengen eerbetoon aan Charlie Watts verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
 • Komende jaren geen Fortnite voor iOS-gebruikers
  Tim Sweeney, CEO van ontwikkelaar en uitgever Epic Games, zegt dat het online spel Fortnite de komende jaren niet te... Het bericht Komende jaren geen Fortnite voor iOS-gebruikers verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
 • Twitch sluit overeenkomst over muziekgebruik
  Het online platform Twitch heeft overeenkomst gesloten met de Amerikaanse National Music Publishers Association. Gebruikers die ongelicenseerde muziek afspelen tijdens... Het bericht Twitch sluit overeenkomst over muziekgebruik verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
 • Sony Music host virtueel concert in Hotel Hideaway met Sam Fischer
  Monetizationplatform Azerion heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met  Hotel Hideaway en Sony Music. De Australische singer-songwriter Sam Fischer zal op... Het bericht Sony Music host virtueel concert in Hotel Hideaway met Sam Fischer verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
 • Høken & Hakselen verhuist naar nieuw festivalterrein
  Het festival Høken & Hakselen gaat na vijf eerdere uitverkochte indoor edities dit jaar voor het eerst naar buiten. Het festival... Het bericht Høken & Hakselen verhuist naar nieuw festivalterrein verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
 • Pythagoras Music Fund koopt muziekrechten Nanada Music en Red Bullet
  Pythagoras Music Fund (PMF) neemt 100% van de aandelen in Nanada Music en Red Bullet over van eigenaar en oprichter... Het bericht Pythagoras Music Fund koopt muziekrechten Nanada Music en Red Bullet verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
 • Dutch Dance Quiz keert terug met een theatershow tijdens ADE
  Op vrijdag 15 oktober keert Dutch Dance Quiz terug met de liveshow ‘Dutch Dance Quiz: Live On Stage’. Wat vorig... Het bericht Dutch Dance Quiz keert terug met een theatershow tijdens ADE verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
  +

  Nieuws.nl - Entertainment

 • Winnaars PrinsjesBoekenprijs en PrinsjesPodcastprijs bekend
  DEN HAAG (ANP) - Financieel journalist Hans de Geus heeft donderdag de PrinsjesBoekenprijs gewonnen en politiek journalisten Joost Vullings en Xander van der Wulp de PrinsjesPodcastprijs. Dit zijn prijzen voor het beste politieke boek en de beste politieke podcast van het afgelopen parlementaire jaar. De uitreiking is gehouden in de... Read more »
 • Festivalorganisator ID&T komt in Britse handen
  AMSTERDAM (ANP) - Festivalorganisator ID&T is verkocht aan de Britse branchegenoot Superstruct Entertainment. "Met deze deal hebben we het bedrijf in veilige haven geloodst", zegt topman Ritty van Straalen over de overname. ID&T is bekend van festivals als Awakenings, Mysteryland, Thunderdome en Amsterdam Open Air. Superstruct organiseert onder meer grote... Read more »
 • Bart Maat wint PrinsjesFotoprijs voor foto van notities Ollongren
  DEN HAAG (ANP) - Freelance ANP-fotograaf Bart Maat heeft donderdag de PrinsjesFotoprijs gewonnen voor de beste politieke foto van het afgelopen parlementaire jaar. Maat kreeg de prijs in de plenaire zaal van de Eerste Kamer overhandigd voor het beeld dat hij schoot van de leesbare notities van oud-verkenner Kajsa Ollongren.... Read more »
 • Nieuwe voorstudie ontdekt van Vincent van Gogh
  AMSTERDAM (ANP) - Onderzoek heeft aangetoond dat een nieuw werk kan worden toegeschreven aan Vincent van Gogh (1853-1890). Het gaat om een voorstudie voor de tekening Worn Out die de kunstschilder maakte in 1882. De tekening, die volgens het Van Gogh Museum niet minder indrukwekkend is dan het uiteindelijke werk,... Read more »
 • Theo Maassen speelt zijn voorstelling in Haarlem toch voor een volle zaal
  HAARLEM (ANP) - Cabaretier Theo Maassen speelt zijn voorstelling donderdagavond in Haarlem toch voor een volle theaterzaal, ondanks de coronamaatregelen. De gemeente Haarlem liet weten in dat geval "handhavend" te gaan optreden en dreigt met een dwangsom van 2500 euro. Het bericht Theo Maassen speelt zijn voorstelling in Haarlem toch... Read more »
 • Lucinda Riley opnieuw bovenaan Bestseller 60
  DEN HAAG (ANP) - Lucinda Riley is vooral bekend van haar succesvolle Zeven Zussen-reeks, maar weet het grote publiek ook met haar andere boeken te vinden. De liefdesbrief, het nieuwste boek van de in juni overleden bestsellerauteur, komt binnen op de eerste plaats van de Bestseller 60. Het bericht Lucinda... Read more »
 • Gemeente Haarlem grijpt in bij volle theaterzaal Theo Maassen
  HAARLEM (ANP) - De gemeente Haarlem grijpt donderdag- en vrijdagavond in als Theo Maassen toch voor een volle theaterzaal gaat optreden. In dat geval zal, vanwege het schenden van de coronamaatregelen, de gemeente "handhavend optreden", bevestigt de woordvoerder van de burgemeester na berichtgeving van het AD. Het bericht Gemeente Haarlem... Read more »
  +

  Parra

 • Schokkend salaris Wilfred Genee onthult
  Dennis Schouten en Wilfred Genee waren ooit nog dikke vrienden, maar sinds Dennis vertrok als verslaggever bij het radioprogramma Veronica Inside hebben de twee mot met elkaar. Mede hierdoor besloot Dennis in de nieuwste aflevering van Roddelpraat het salaris van Wilfred te onthullen. Check het hieronder. Dennis Schouten Volgens Dennis... Read more »
Mijn Web Nieuws