Media & Cultuur Nederland

Media & Cultuur Nieuws – Nederlandse Media

?wi=362754&ws=
  +

  Roddelpraat.nl

 • Elle Lust is blij dat Tim Hofman nog leeft na bijna-doodervaring
  Elle Lust is blij dat Tim Hofman nog leeft na bijna-doodervaring. Hij deelt zijn traumatische ervaring twintig jaar later met zijn volgers op Instagram. En daar kan hij natuurlijk rekenen op veel steun en positieve berichten. ‘Een mooie dag!’ Op Instagram schrijft ons trutje Tim Hofman over zijn bijna-doodervaring van... Read more »
 • Lil Kleine wil niks meer met Ali B te maken hebben
  Eerder vandaag bleek dat de rappers met elkaar zouden samenwerken, maar die vork blijkt nu toch anders in de steel te steken. Lil Kleine wil niks meer met Ali B te maken hebben. Het label waar de dwergrapper onder gaat werken is niet meer van Ali en er zou zelfs... Read more »
 • Lil Kleine gaat samenwerken met Ali B
  RealityFBI kwam achter een bijzondere ontwikkeling: Lil Kleine gaat samenwerken met Ali B. Hij is weg bij zijn management en sluit elders aan. Beide rappers kwamen in opspraak wegens bepaald gedrag richting vrouwen… Een betere samenwerking zouden we ons bijna niet kunnen voorstellen. Overstappen naar ander management Gisteren kwam onze... Read more »
 • Peter Gillis wordt uitgelachen om goedkope winactie: ‘slechtste ooit’
  Peter Gillis wordt uitgelachen om goedkope winactie. Op Instagram deelt hij de actie, maar de beelden zijn ontzettend slecht bewerkt. Misschien had hij beter Marc van der Linden om advies kunnen vragen. Die had tenslotte een prachtige foto bewerkt met de Engelse koningin. Prachtige prijs Op Instagram plaatst Peter Gillis... Read more »
 • VideoDiederik Gommers heeft een dringende oproep voor Monica Geuze: ‘ik sla alarm’
  Diederik Gommers heeft een dringende oproep voor Monica Geuze. Ze moet stoppen met praten over roken in haar podcast met Kaj Gorgels. Dat doet hij op een ietwat overdreven manier, maar de arrogante reactie van Monica blijkt het veelbesproken onderwerp van de video te zijn. We kennen hem natuurlijk allemaal... Read more »
 • VideoAffaire Tom Egbers ondergedoken na kritiek
  Affaire Tom Egbers ondergedoken na kritiek. Gisteren in de uitzending van RoddelPraat ontmaskerden wij haar. Ze verwijderde al haar kanalen direct online. Dit lijkt wel heel erg sterk op een bekentenis. We hebben Angela en haar dubieuze beweegredenen te pakken! Karaktermoord op Tom Egbers Gisteren in de nieuwste aflevering van... Read more »
 • VideoDit is de liegende affaire van Tom Egbers & Vreselijk: Wim Kieft weer aan de poeder
  Dennis Schouten is weer terug nadat hij een week op de vlucht was. Samen met Jan Roos ontmaskerd hij de affaire van Tom Egbers en brengen ze groot nieuws naar buiten betreffende Wim Kieft. Het bericht Dit is de liegende affaire van Tom Egbers & Vreselijk: Wim Kieft weer aan... Read more »
  +

  Ditjes & Datjes

 • Goldband vindt muziek geen wedstrijd, maar Edison is ‘hele eer’
  Met liefst drie prijzen is Goldband de grote winnaar tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Edisons. De Haagse band mocht de beeldjes in de categorieën Nieuwkomer, Videoclip én Song ophalen. "Dat is niet niks. Het is bijna niet te geloven", zei Boaz Kok na afloop tegen het ANP.... Read more »
 • Johan Derksen met gejuich onthaald na twee dagen ziekte
  Johan Derksen werd maandagavond in de uitzending van Vandaag Inside met gejuich onthaald nadat hij twee dagen ziek was geweest. De studio scandeerde, op initiatief van medepresentator Wilfred Genee, luid zijn naam.... Read more »
 • Dagbladen geven sterrenregen aan nieuwe versie Les Misérables
  De dagbladen trakteren de nieuwe Nederlandse versie van Les Misérables maandag op een sterrenregen. Alle grote kranten die een recensie plaatsten, geven de voorstelling van producent Hans Cornelissen vier of vijf sterren en komen superlatieven tekort. De galapremière vond zondag plaats in Theater Carré in Amsterdam.... Read more »
 • Dubbele Edison-winst onwerkelijk voor rapper sor
  Rapper sor kan het bijna niet geloven dat hij maandag met twee Edisons naar huis gaat. De artiest won niet alleen de prijs in de categorie Hiphop maar zijn drieluik Bae Doven No. 1 / No. 2 / No. 3 werd ook nog eens uitgeroepen tot album van het jaar.... Read more »
 • Kensington: oeuvreprijs perfecte afsluiting van eerste hoofdstuk
  Kensington ziet het winnen van de Edison Pop-oeuvreprijs als de perfecte afsluiting van het "eerste hoofdstuk" van de band. Nu zanger Eloi Youssef de groep heeft verlaten willen de drie overige bandleden zich volop richten op de toekomst, zeiden ze na afloop van het Edison-gala tegen het ANP.... Read more »
 • Hoekstra: CDA wil niet besturen met PVV en FVD
  DEN HAAG (ANP) - CDA-leider Wopke Hoekstra is "zelf niet zo van het uitsluitingsfestival", maar wil evenwel niet besturen met "partijen die zich verzetten tegen de rechtsstaat": de PVV en Forum voor Democratie. Het CDA wil met andere partijen wel "verschillen overbruggen", aldus de voorman in een gesprek op NPO... Read more »
 • Goldband, Maan en sor belangrijkste winnaars op Edison-gala
  Rapper sor en het duo Maan en Goldband zijn maandagavond de belangrijkste winnaars geworden van de Edison Pop 2023. Zij wonnen de prijzen in respectievelijk de categorieën Album (Bae Doven No. 1 / No. 2 / No. 3) en Song (Stiekem). Kensington werd, mede vanwege het vertrek van zanger Eloi... Read more »
  +

  Utopia Nieuws

 • Herman den Blijker zit in hele grote problemen
  Herman den Blijker kennen we natuurlijk allemaal als topkok die vele tv-programma’s presenteerde. Op dit moment is Herman te zien in het programma De Verraders op RTL 4. Tot nu toe blijkt Herman nog niet heel veel van het spel te snappen en lijkt hij een soort figurantenrol te vervullen.... Read more »
 • Dit is de vrouw waar Tom Egbers een affaire mee had
  Volgens de Volkskrant zou Tom Egbers zich volledig grensoverschrijdend gedragen hebben bij Studio Sport. Sterker nog hij zou zelfs een jonge vrouwelijke collega gestalkt hebben nadat ze niet meer wilde dan alleen zoenen. Daarnaast zou hij haar hebben gepest op de werkvloer en continue naar tegen haar hebben gedaan dat... Read more »
 • Gestoorde man valt Geraldine Kemper aan op straat
  Geraldine Kemper kennen natuurlijk allemaal als presentatrice van Big Brother. Dat is overigens één van de weinige programma’s die ze mag presenteren. Verder blijft het een beetje stil rondom haar. Maar gisteren deelde ze een heftig verhaal op haar Instagram account. Ze zei dat ze werd lastig gevallen door een... Read more »
 • Moeder slachtoffer Marco Borsato haalt keihard uit
  Een 22-jarige dame deed deed kort geleden aangifte tegen Marco Borsato. Zij beweert in haar aangifte dat ze vanaf haar 15e is misbruikt door Marco. Marco zou een huisvriend van de familie zijn geweest en toen de vader van het meisje overleed zou hij zelfs een rol als stiefvader hebben... Read more »
 • Keert Nicole Kremers toch terug in de serie Massa is Kassa?
  Nicol Kremers de ex van Peter Gillis leeft tegenwoordig als een zwerver zonder vaste plek. Eerder sliep ze nog in een vakantiehuisje van Peter, maar daar werd ze door Peter met grof geweld uitgegooid. Hierna ging ze naar een vriendin in Kaatsheuvel, maar of ze daar nog steeds bij overnacht... Read more »
 • ‘Linda de Mol kiest voor verkrachter in plaats van tv-carrière’
  Laatst werd bekend dat het openbaar ministerie Jeroen Rietbergen gaat vervolgen voor verkrachting. Sébas Diekstra de advocaat van het slachtoffer liet weten dat hij denkt dat Jeroen 3 tot 6 maanden celstraf zal krijgen. Dat betekent dat Linda de Mol haar vent in de gevangenis zal moeten komen opzoeken. Victor... Read more »
 • VideoMartien Meiland jaagt honden de dood in
  In de meest recente aflevering van Chateau Meiland zagen we de familie weer lekker klussen en verbouwen in hun nieuwe pension. Maar dit keer waren ze niet alleen binnen bezig, maar ook de tuin kwam aan de beurt. Alleen maakte Martien daar een hele grote fout die leiden tot woede... Read more »
  +

  Entertainment Business

 • Record Store Day Nederland lanceert eigen label RSD Records
  Record Store Day Nederland lanceert het non-profit muzieklabel RSD Records. Daarmee creëert de organisatie de mogelijkheid om in eigen beheer... Het bericht Record Store Day Nederland lanceert eigen label RSD Records verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
 • The Weeknd uitgeroepen tot ‘populairste artiest ter wereld’
  Abel Tesfaye, beter bekend als The Weeknd (33), is door Guinness World Records officieel erkend als de populairste artiest ter... Het bericht The Weeknd uitgeroepen tot ‘populairste artiest ter wereld’ verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
 • Genomineerden Willem Wilminkprijs voor Beste Kinderlied 2023 bekend
  Jurrian van Dongen, Jan Groenteman en het trio Rob Janssen/Gijs Pouwels/Adriaan van de Polder zijn de genomineerden voor de Willem... Het bericht Genomineerden Willem Wilminkprijs voor Beste Kinderlied 2023 bekend verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
 • Omzet muziekindustrie groeit wereldwijd met 9 procent
  De muziekindustrie is wereldwijd afgelopen jaar gegroeid met 9 procent en haalde een totaalomzet van 26,2 miljard dollar (24,3 miljard... Het bericht Omzet muziekindustrie groeit wereldwijd met 9 procent verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
 • Loek van der Grinten gaat samenwerking aan met CTM Publishing
  De in Haarlem gevestigde producer en componist Loek van der Grinten heeft een nieuwe publishingdeal getekend bij CTM Publishing. Loek,... Het bericht Loek van der Grinten gaat samenwerking aan met CTM Publishing verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
 • Charlotte Landman richt DIY-PR-business op voor ondernemers
  Charlotte Landman heeft LOBster PR & Media opgericht, waarmee zij zich richt op startende, creatieve ondernemers, ZZP’ers en makers. Landman... Het bericht Charlotte Landman richt DIY-PR-business op voor ondernemers verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
 • Eerste 12 namen voor 4e editie Helldorado 2023
  Op zaterdag 18 november vindt de vierde editie plaats van het indoor rockfestival HELLDORADO plaats in het Klokgebouw Eindhoven. De... Het bericht Eerste 12 namen voor 4e editie Helldorado 2023 verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
  +

  Nieuws.nl - Entertainment

 • Jacqueline Smit benoemd tot interim-hoofdredacteur van NOS Sport
  HILVERSUM (ANP) - Jacqueline Smit is benoemd tot interim-hoofdredacteur van NOS Sport. Dat meldde de NOS donderdag. De hoofdredactie van NOS Sport trad eerder deze maand af vanwege de onthullingen over grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer in de afgelopen twintig jaar. Het bericht Jacqueline Smit benoemd tot interim-hoofdredacteur van NOS... Read more »
 • Carice van Houten selecteert winnaars in klimaatfilmwedstrijd
  AMSTERDAM (ANP) - Actrice Carice van Houten zit in de selectiecommissie van een scriptwedstrijd die Nederlandse scriptschrijvers moet aanmoedigen verhalen over de klimaatcrisis te vertellen. Het project Tipping Point biedt drie scenaristen elk een vergoeding van 20.000 euro voor het schrijven van een filmscript waarin de klimaatproblematiek een belangrijke rol... Read more »
 • RTL heeft na 14 maanden geen idee wanneer ITV-onderzoek klaar is
  HILVERSUM (ANP) - RTL heeft, veertien maanden na de onthullingen over het programma The Voice, nog geen idee wanneer het onderzoek van producent ITV klaar is. Dat laat een woordvoerder van RTL weten. "We hebben nog niets gehoord over een mogelijk communicatiemoment", aldus RTL. Het bericht RTL heeft na 14... Read more »
 • Linkse partijen: meer geld van Netflix naar Nederlandse makers
  DEN HAAG (ANP) - Streamingplatforms als Netflix moeten verplicht een flink deel van het geld dat ze hier verdienen uitgeven aan onafhankelijke Nederlandse producenten, vinden de linkse oppositiepartijen GroenLinks, PvdA en SP. De VVD wil ook dat er meer Nederlandse producties worden gemaakt, maar vindt het prima als bedrijven als... Read more »
 • Verdachte aangehouden in chantagezaak rondom André van Duin
  DEN HAAG (ANP) - De politie heeft onlangs een verdachte aangehouden van afdreiging, een juridische term voor chantage, van André van Duin. Dat melden zijn advocaten, Geert-Jan en Carry Knoops, in een persbericht. De verdachte is inmiddels ook verhoord en heeft spijt betuigd voor zijn handelen. "De heer Van Duin... Read more »
 • Monument voor Piet Paulusma onthuld in Limburg
  VALKENBURG (ANP) - Op de Cauberg in het Limburgse Valkenburg is zondagmiddag een monument onthuld voor weerman Piet Paulusma. Het gedenkteken, een zonnewijzer, werd onthuld door de kleinkinderen van Paulusma. Het is maandag een jaar geleden dat de markante weerman overleed. Het bericht Monument voor Piet Paulusma onthuld in Limburg... Read more »
 • Openluchtmuseum belicht leven met een handicap
  ARNHEM (ANP) - De omgang met mensen met een handicap in verschillende tijden is het thema van een nieuwe, tijdelijke tentoonstelling in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. '(On)beperkt. Leven met een handicap' opent op zaterdag 25 maart voor publiek. Het bericht Openluchtmuseum belicht leven met een handicap verscheen eerst op... Read more »