Media & Cultuur Nederland

Media & Cultuur Nieuws – Nederlandse Media

  +

  Roddelpraat

 • VideoAlice Olsthoorn ook onderdrukt door machtige mannen
  Mag ik even een gat in mijn panty pissen. Kan iemand even mijn koffie vasthouden, want ik ga op de grond liggen brullen van het lachen. Sorry, momentje aub. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. *hapt naar adem* HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Ok, ik ben er weer. Het staat er gewoon echt. Ook de transformer heeft iets vrouwonvriendelijk... Read more »
 • Help zoeken: waar heeft RUMAG deze tekst gejat?
  Het dievengilde van RUMAG wil natuurlijk een graantje meepikken, want pikken is het enige dat die troosteloze bende kan. Die engnek van een fawrynotsawry heeft weer een tekst met puntjes op zijn profiel gegooid. Maar deze mensen kunnen werkelijk niets zelf verzinnen, dus graag jullie hulp bij het zoeken waar... Read more »
 • Arme Johnny de Mol
  Wat moeten we allemaal medelijden hebben met de miljardairszoon. Naast tante Linda en vader John kan hij toch wel als een van de grootste slachtoffers gezien worden van het hele misbruikschandaal bij The Voice. Zelfs zo erg dat ie moest huilen op de teevee. Wel in de show die hij... Read more »
 • Arme Glimworm: Gucci sloffen zijn nat
  Het zit die Glimworm toch allemaal niet mee. Gaat ie met Daan Banaan op vakantie naar Mexico en dan gaat het potdikke nog regenen ook. Wat een leed. Dat wij in een onbegrijpelijk lockdown zitten, terwijl de overheid er alles aan doet om ons zo snel mogelijk armer te maken... Read more »
 • Patty mengt zich weer in The Voice-zaak
  En deze keer voor de slachtoffers. Wat vreemd is, want Patty nam het eerder op voor de daders en haar baas John de Mol. Maar zoals wel vaker wordt er vlug van kant gewisseld als het moeilijk winnen wordt bij je eigen club. We mogen god op onze blote knieën... Read more »
 • Erik Dijkstra ook al?
  Kom op jongens. Ga nou niet achter elke boom een boef zoeken. Erik Dijkstra is een keurige BNN-VARA meneer en die zijn keurig. Die nemen graag anderen de maat. En hoewel Dijkstra uit hetzelfde poepgat als Dennis komt, Glanerbrug, is hij heel snel een grote meneer in Amsterdam en Hilversum... Read more »
 • Monique zet coupé open voor Dré
  Kedeng Kedeng Kedeng Kedeng Kedeng Kedeng Hoehoe!!! Ja, laten we even meegaan in de treinmetafoor van Monique. Ze is opeens verschrikkelijk trots op de man die haar steeds weer verlaat. Wat zeg ik, boze tongen beweren dat ze alweer met elkaar zijn voor de zoveelste keer. Als ik Moon was... Read more »
  +

  Ditjes & Datjes

 • Ye koopt een… minibusje!
  Ye kocht een bijzonder prijzig minibusje van ruim €350.000. De wagen is - uiteraard - voorzien van veel luxe!... Read more »
 • Dochter Meat Loaf: thuis was hij gewoon papa
  Amanda Aday, een van de twee dochters van Meat Loaf, vertelt dat de zanger thuis eigenlijk een heel gewoon leven leidde. "Daar was hij gewoon papa. Hij was Meat Loaf niet meer", zegt de 41-jarige Aday tegen People over haar donderdag overleden vader.... Read more »
 • Prins Charles steunt bevolking van Tonga na vulkaanuitbarsting
  Prins Charles heeft steun betuigd aan de inwoners van Tonga na de vulkaanuitbarsting van vorige week zaterdag. De Britse troonopvolger heeft, net als zijn moeder koningin Elizabeth, een bericht gestuurd aan de koning van de eilandstaat.... Read more »
 • Dj Wef in verwachting van tweede kindje
  Dj Wef, de moeder van Ronnie Flex' dochtertje Nori (3), is in verwachting van haar tweede kind. "Fijne vijf maanden vandaag! Nog een paar te gaan tot we onze kleine ontmoeten", schrijft ze op Instagram.... Read more »
 • Verdrietige Adele videobelt met fans na afblazen Vegas-shows
  Een geëmotioneerde Adele heeft gevideobeld met fans die kaartjes hadden voor haar afgelaste shows in Las Vegas. De Britse zangeres blies vrijdag op het laatste moment haar concertreeks af die op dezelfde dag zou beginnen omdat de productie werd geplaagd door het coronavirus. Als goedmaker zocht Adele contact met de... Read more »
 • Katja Schuurman: ik had 180 aangiften van aanranding kunnen doen
  Katja Schuurman is naar eigen zeggen vaak slachtoffer geweest van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De presentatrice en actrice had "tot nu toe zeker 180 aangiften kunnen doen voor aanranding", schrijft ze op Instagram in een reactie op de misstanden bij The Voice of Holland. Dat deed ze echter niet. "Omdat ik... Read more »
 • Opnieuw rond de 3 miljoen kijkers voor Wie is de Mol?
  Wie is de Mol? heeft zaterdag opnieuw de meeste kijkers getrokken. Naar het AVROTROS-programma op NPO 1 keken volgens Stichting KijkOnderzoek ruim 2,9 miljoen mensen.... Read more »
  +

  Utopia Nieuws

 • Tim Hofman was zelf ook vrouwonvriendelijk
  Tim Hofman die met zijn programma BOOS het misbruik schandaal van The Voice onthulde blijkt zelf ook niet helemaal de leukste te zijn. Er zijn verschillende oude filmpjes opgedoken waar hij heel erg vrouwonvriendelijk is en ongepaste opmerkingen maakt. Verder laat hij in een interview in een ander oud filmpje... Read more »
 • Rene van der Gijp: Vieze Jeroentje al 20 jaar bekend
  Rene van der Gijp deed een opvallende uitspraak in de talkshow VI Vandaag. Daar zei hij namelijk dat iedereen al 20 jaar weet dat Jeroen Rietbergen een viezerik is. Hij staat op het mediapark al jaren bekend als ‘vieze Jeroentje’. Rene van der Gijp is dan ook zeker niet verbaasd... Read more »
 • Zoveel geld heeft Ali B nog
  Ali B die op dit moment naar Dubai is gevlucht en geen aanstalten maakt om snel naar Nederland te komen blijkt er warmpjes bij te zitten. Dat Ali B zijn carrière definitief voorbij is in Nederland moge duidelijk zijn. Ali B heeft inmiddels 2 aangiftes aan zijn broek hangen waarvan... Read more »
 • Marco Borsato heeft villa gekocht in Italië
  Dat Marco Borsato die beschuldigd wordt van aanranding van 3 kinderen en 3 deelneemsters en 1 medewerksters van The Voice en hij zou ook nog een aantal bn’ers hebben betast naar Italië zou emigreren wisten we al. Maar nu blijkt dat Marco ook een prachtige villa heeft gekocht op het... Read more »
 • Johnny de Mol barst in tranen uit
  Gisteren barste Johnny de Mol voor de tweede keer deze week in tranen uit in zijn eigen talkshow HLF8. Veel mensen denken dat Johnny dit expres doet om empathie te kweken voor de familie de Mol. Gisteren nog haalde Shima de ex van Johnny de Mol nog keihard uit naar... Read more »
 • Ali B is op de vlucht en zit in grote problemen
  Tegen Ali B is twee keer aangifte gedaan waarvan één wegens verkrachting. Ali B zelf ontkent deze beschuldigen en zegt dat hij wel affaires heeft gehad met kandidaten van The Voice maar dat dit geheel vrijwillig was. Ook over Ali B lijken de verhalen na de uitzending van BOOS van... Read more »
 • Monique plaatst liefdesverklaring Andre online
  Gisteren lieten we al weten dat het erop lijkt dat Andre Hazes die vandaag overigens jarig is en Monique weer een setje zijn. Andre is op dit moment in Texas in Amerika en wat hij daar precies doet en met wie hij daar is is nog niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk... Read more »
  +

  Entertainment Business

 • Industrieprijs De Veer 2022 toegekend aan Raymond van Vliet
  De Veer 2022, een onderscheiding als blijk van waardering voor iemand uit de muziekindustrie die zich voor een langere periode... Het bericht Industrieprijs De Veer 2022 toegekend aan Raymond van Vliet verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
 • Buma/Stemra lanceert programma om positie vrouwen in muziekindustrie te verbeteren
  Om bij te dragen aan de verbetering van kansen voor vrouwelijke makers in de Nederlandse muziekindustrie, initieert auteursrechtenorganisatie Buma/StemraBuma/Stemra Rise... Het bericht Buma/Stemra lanceert programma om positie vrouwen in muziekindustrie te verbeteren verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
 • Timo Pisart winnaar Pop Media Prijs 2021
  Timo Pisart, chef redactie bij VPRO 3VOOR12, is de winnaar van de Pop Media Prijs 2021. Dat is vandaag bekendgemaakt... Het bericht Timo Pisart winnaar Pop Media Prijs 2021 verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
 • Nijmegen krijgt digitale tweelingstad voor veilige evenementen
  Nijmegen krijgt een digitale 3D-tweelingstad. In het Fieldlab Grootschalige Evenementen Nijmegen werken verschillende organisaties intensief samen aan een 3D-model van... Het bericht Nijmegen krijgt digitale tweelingstad voor veilige evenementen verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
 • Cole, Future, Dave en Roddy Ricch naar WOO HAH! x Rolling Loud festival
  Donderdag maakte de organisatie van WOO HAH! x Rolling Loud de eerste 40 acts voor het festival bekend. Onder anderen... Het bericht Cole, Future, Dave en Roddy Ricch naar WOO HAH! x Rolling Loud festival verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
 • Meskerem Mees wint Grand Jury Prize tijdens uitreiking Music Moves Europe Awards
  De Belgische Meskerem Mees heeft donderdagavond de Grand Jury Prize gewonnen tijdens de uitreiking van de Music Moves Europe Awards... Het bericht Meskerem Mees wint Grand Jury Prize tijdens uitreiking Music Moves Europe Awards verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
 • Feestelijke opening nieuwe zaal Nieuwe Nor op 10 maart
  Na een twee jaar durende verbouwing opent poppodium Nieuwe Nor op donderdag 10 maart weer de deuren. Op dat moment... Het bericht Feestelijke opening nieuwe zaal Nieuwe Nor op 10 maart verscheen eerst op Entertainment Business.... Read more »
  +

  Nieuws.nl - Entertainment

 • DI-RECT wint Popprijs 2021 op Eurosonic Noorderslag
  DEN HAAG (ANP) - De Haagse band DI-RECT heeft de Popprijs 2021 gewonnen. De prijs werd zaterdagavond uitgereikt tijdens de digitale editie van festival Noorderslag in Groningen. De prijs bestaat uit een cheque van 10.000 euro en een beeld van kunstenaar Theo Mackaay. Het bericht DI-RECT wint Popprijs 2021 op... Read more »
 • ‘Don’t mention the war’ uit Fawlty Towers komt in de Van Dale
  UTRECHT (ANP) - De wereldberoemde quote Don't mention the war uit de omstreden aflevering van de Britse hitkomedie Fawlty Towers krijgt een plekje in de Van Dale. Dat heeft hoofdredacteur Ton den Boon van het woordenboek bekendgemaakt in het radioprogramma Volgspot. Het bericht ‘Don’t mention the war’ uit Fawlty Towers... Read more »
 • Jan Rot feliciteert Jacob Derwig met winst De Slimste Mens
  HILVERSUM (ANP) - Jan Rot heeft Jacob Derwig gefeliciteerd met zijn zege in het negentiende seizoen van De Slimste Mens. Derwig won vrijdagavond de finale. Jan Rot, die voor de tweede maal in zijn leven meedeed aan het programma, viel eerder in de finaleweek af. Het bericht Jan Rot feliciteert... Read more »
 • Aangifte tegen Rijksmuseum om gebruik term ‘bersiap’
  HEEMSKERK (ANP) - De stichting KUKB, die volgens haar website opkomt voor slachtoffers van Nederlands kolonialisme, doet aangifte van discriminatie en groepsbelediging tegen het Rijksmuseum in Amsterdam, museumdirecteur Taco Dibbits en curator Harm Stevens. Aanleiding is het gebruik van de term 'bersiap' in de tentoonstelling 'Revolusi!' over de Indonesische onafhankelijkheidsstrijd.... Read more »
 • Borsato en Ali B ook niet meer bij Talpa-radiozenders te horen
  HILVERSUM (ANP) - In navolging van de radiozenders van de NPO, Qmusic en 100% NL hebben ook de zenders van Talpa besloten om voorlopig geen muziek meer te draaien van Marco Borsato en Ali B. Het bericht Borsato en Ali B ook niet meer bij Talpa-radiozenders te horen verscheen eerst... Read more »
 • Radiozenders doen Marco Borsato en Ali B in de ban
  HILVERSUM (ANP) - Meerdere Nederlandse radiozenders draaien voorlopig muziek van Marco Borsato en Ali B niet meer. Dat laten de NPO, Talpa, Qmusic en 100% NL vrijdag weten. De zenders doen dit in reactie op de uitzending van BOOS over seksueel grensoverschrijdend gedrag van de twee bij The Voice of... Read more »
 • Dijkgraaf over uitlating De Mol: schijn van ‘victim blaming’
  DEN HAAG (ANP) - John de Mols uitspraken over de slachtoffers van misstanden bij The Voice of Holland, die volgens hem eerder "aan de bel" hadden kunnen trekken, hebben volgens minister Robbert Dijkgraaf (Onderwijs) "de schijn van 'victim blaming'". Hij spoort mensen zoals De Mol aan om in hun organisatie... Read more »
  +

  Entertainment – GFC Nieuws

 • Christina Aguilera zegt dat ze ‘altijd klaar zal staan’ voor Britney Spears
  Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- Ondanks alle drama uit het verleden kan Britney Spears op de volledige steun van Christina Aguilera rekenen. Aguilera verscheen vrijdag op de populaire The Enrique Santos Show en werd gevraagd of ze contact had opgenomen met Spears sinds de zangeres haar... Read more »
 • Cardi B dekt alle begrafeniskosten brandslachtoffers appartement New York
  Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- Cardi B (29) komt in actie om de nabestaanden van de flatbrand op 9 januari in New York bij te staan. Volgens diverse bronnen zal de Amerikaanse rapper de begrafeniskosten van de 17 mensen die bij de brand om het leven... Read more »
 • Vader Britney Spears bespioneerde haar in slaapkamer
  Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- Jamie Spears plaatste afluisterapparatuur in de slaapkamer van zijn dochter Britney Spears, concludeerde een privédetective en voormalig FBI-agent na een onderzoek. Britney’s advocaat diende een verklaring in voorafgaand aan een hoorzitting die gepland stond voor 19 januari. In de documenten, verkregen door... Read more »
 • Bono schaamt zich voor meeste U2-nummers, houdt niet van bandnaam en heeft “onlangs” geleerd om te zingen
  Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- De leadzanger van U2 gaf onlangs een enorm ‘droevig’ interview en zei dat hij de naam van de band haat. Hij schaamt zich voor de meeste van hun nummers en zegt pas “onlangs” het zingen te hebben geleerd. Via The Times... Read more »
 • Hugh Hefner zou ooit een pornoster hebben gedwongen om orale seks uit te voeren op een Duitse herder
  Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- Volgens informatie uit een aanstaande documentaire getiteld Secrets of Playboy, was Hugh Hefner een verwerpelijk mens. Tientallen ex-vriendinnen en voormalige werknemers van de overleden Playboy-oprichter werden geïnterviewd voor de 10-delige serie. Velen zeiden dat ze zich comfortabel genoeg voelden om hun... Read more »
 • 49 miljoen dollar: Jake Paul en Mike Tyson bereiken akkoord over gevecht
  Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- De 55-jarige Mike Tyson stapt binnenkort naar verluidt de ring in met de 30-jaar jongere Jake Paul. Volgens diverse bronnen bevinden de onderhandelingen zich in een vergevorderd stadium en kan de partij tot 49 miljoen dollar opbrengen. Het ‘oefengevecht’ zou in... Read more »
 • 16 & Pregnant-ster Jordan Cashmyer overleden
  Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- Jordan Cashmyer, de ‘ster’ van de populaire MTV show 16 & Pregnant, is op 26-jarige leeftijd overleden. Hoewel de lijkschouwer haar overlijden gisteren aan TMZ heeft bevestigd, werd geen doodsoorzaak verstrekt. Jordan en haar vriend, Derek Taylor en dochter Evie waren... Read more »
  +

  Parra

 • Katja Schuurman: “Ik had 180 aangiften kunnen doen van aanranding” (FOTO)
  Katja Schuurman werd lang gezien door een van de mooiste vrouwen uit Nederland, aandacht van mannen kreeg zij altijd al veel maar nu blijkt het dat ook Katja erg vaak slachtoffer geweest is van seksueel overschrijdend gedrag. “Had 180 aangiften kunnen doen” Op social media sprak de 46-jarige presentatrice/actrice zich... Read more »
(Bezocht 882 times, 1 visits today)

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws