Crowdfunding en Goede Doelen Nederland

Een overzicht van Crowdfunding en Goede Doelen Sites

Soms ontstaan er schrijnende situaties dat mensen alles kwijt zijn in hun leven of dat voor genezing van een ziekte alleen dure binnen- of buitenlandse behandelmogelijkheden zijn. Behandelmogelijkheden die niet door de verzekeringsmaatschappijen vergoed worden, maar wel de laatste strohalm zijn voor mensen die ernstig ziek zijn. Dan wordt er vaak een Crowdfunding actie opgezet en als het echt is, dan zetten we die op Mijn Web Nieuws neer. Mocht je zelf een Crowdfunding actie begonnen zijn, laat het ons weten, dan kijken we of we die op deze pagina kwijt kunnen.

Lex Bak – Strijd tegen kanker

  +

  CureLex

 • Online boekenverkoop
  Velen zijn begaan met het lot van Lex. Zo ook Peter Hartog uit Rotterdam. Peter heeft een online boekwinkeltje bij www.boekwinkeltjes.nl onder de naam 'De Landman'. Hij heeft echter, in het kader van de crowdfunding, een tweede boekwinkeltje opgezet waarbij de opbrengst volledig naar onze stichting CureLex gaat. Een fantastisch... Read more »
 • Nieuwsblad voor Huizen
  Het bericht Nieuwsblad voor Huizen verscheen eerst op CureLex.... Read more »
 • Onbeperkte Elfstedentocht
  In de periode van 14 – 18 September 2022 heeft Lex meegedaan aan de onbeperkte Elfstedentocht. Dit is een sponsortocht waarbij de deelnemers maar liefst 213 km op de fiets moeten afleggen. Lex kan hiermee geld ophalen om zo zijn bijdrage aan de crowdfunding te leveren. Hij heeft deze monstertocht... Read more »
 • 19-3-2023 Update
  Inmiddels is het alweer 8 maanden geleden dat ik mijn laatste update schreef. De focus lag afgelopen periode op de zwangerschap en uiteraard onze 2 meiden. Maar inmiddels ben ik alweer een paar weekjes aan het werk en wordt het wel weer eens tijd de crowdfunding op te pakken, te... Read more »
 • 2-7-2022 Update
  De tijd vliegt voorbij! Het is alweer 13 maanden geleden (28 mei 2021) dat Lex zijn laatste bestraling had en gelukkig is de tumor nog steeds stabiel. We zijn zo dankbaar dat we deze tijd hebben als gezin. Maar het is ook een rollercoaster die nooit stopt. Na 2 fantastische... Read more »
 • 1-2-2022 Update
  Oef! Opgelucht door het nieuws van afgelopen donderdag: de tumor is nog steeds stabiel! Nog meer reden om Lex z’n 40ste verjaardag afgelopen zaterdag extra feestelijk te maken. Muziek, veel kaarten, lieve berichtjes, filmpjes, ballonnen en natuurlijk taart! De tumor is stabiel, maar we weten niet voor hoe lang. Helaas... Read more »
 • 22-12-2021 Update
  Wat vliegt de tijd, we zijn alweer 3 maanden verder na de laatste update. Gelukkig liet de MRI van oktober zien dat de tumor nog steeds stabiel is! De volgende MRI staat alweer gepland in januari. Maar nu eerst genieten van de aankomende kerstdagen. We hebben in de tussentijd een... Read more »