Crowdfunding en Goede Doelen Nederland

Een overzicht van Crowdfunding en Goede Doelen Sites

Soms ontstaan er schrijnende situaties dat mensen alles kwijt zijn in hun leven of dat voor genezing van een ziekte alleen dure binnen- of buitenlandse behandelmogelijkheden zijn. Behandelmogelijkheden die niet door de verzekeringsmaatschappijen vergoed worden, maar wel de laatste strohalm zijn voor mensen die ernstig ziek zijn. Dan wordt er vaak een Crowdfunding actie opgezet en als het echt is, dan zetten we die op Mijn Web Nieuws neer. Mocht je zelf een Crowdfunding actie begonnen zijn, laat het ons weten, dan kijken we of we die op deze pagina kwijt kunnen.

Lex Bak – Strijd tegen kanker

  +

  CureLex

 • Verkoop
  Poppenhuisje.nl doneert van elk verkocht artikel 10% aan de crowdfunding voor Lex. Website: Poppenhuisje.nl Het bericht Verkoop verscheen eerst op CureLex.... Read more »
 • Rommelmarkt
  Muziekvereniging Crescendo uit Assendelft heeft een kraam beschikbaar gesteld om de verkoop van puzzels mogelijk te maken en zo de crowdfunding te steunen. De opbrengst van deze aktie is €630,-. Het bericht Rommelmarkt verscheen eerst op CureLex.... Read more »
 • Collectebus-2
  In het atelier van Raijer creative beelden is een collectebus geplaatst waar cursisten een bijdrage kunnen doen. Website: Raijer creative beelden Het bericht Collectebus-2 verscheen eerst op CureLex.... Read more »
 • Armbandjes
  Neefje Tobias wil graag ome Lex helpen en heeft daarom samen met mama Suzanne prachtige armbandjes gemaakt om te verkopen. Goed gedaan Tobias! Het bericht Armbandjes verscheen eerst op CureLex.... Read more »
 • Statiegeld
  De kinderen van basisschool de Klimop hebben voor meester Lex met het inleveren van statiegeld flessen maar liefst €649,85 opgehaald! Een topprestatie van formaat!  Het bericht Statiegeld verscheen eerst op CureLex.... Read more »
 • Melkbus
  Tijdens de Burendag van Buurt vereniging Noord Beemster is een bedrag van €400,- opgehaald dankzij de gulle giften van de leden. Het bericht Melkbus verscheen eerst op CureLex.... Read more »
 • Dweilorkest Crescendo Assendelft
  De opbrengsten van optredens van deze groep muzikanten komt ten goede aan de crowdfunding. Bekijk ook even de website van dweilorkest crescendo-assendelft. Het bericht Dweilorkest Crescendo Assendelft verscheen eerst op CureLex.... Read more »
(Bezocht 29 times, 1 visits today)

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws