Blogs Nederland

Overzicht Nederlandse Blogs

?wi=362754&ws=

SKOFTEN

  +

  Skoften

 • Gifdump (1458)
  We hebben weer een mooie verrassing voor je. We hebben op deze vervelende tweede werkdag van de week gewoon weer een nieuwe gifdump voor je. Lekker man. #gifdump... Read more »
 • Goedemorgen: Abbey Hoes nodigt je uit voor een rustgevende badsessie
  Vroeger gingen we naar bed met Madonna, maar tegenwoordig gaan we in bad met Abbey. Eerst was het alleen haar buurman die op een fijn uitzicht werd getrakteerd, maar nu ze sinds kort weer wat meer op TikTok te vinden is moet er natuurlijk ook daar een beetje worden geteased.... Read more »
 • Een kat in het nauw maakt rare sprongen
  Stel je voor dat er geen camera op je kat gericht staat (wat eigenlijk heeeel normaal is hoor!) en je bij binnenkomst deze bende aantreft. Gelukkig leven we in 2023 en kunnen we onze huisdieren te allen tijde in de gaten te houden! Well, that escalated quickly. #kat #schrikken #bende... Read more »
 • 24 porties leedvemaak verpakt in een heerlijke failcompilatie
  Dames en heren, ladies and gentlemen, damas y caballeros, bayanlar ve beyler, signore e signori: het is weer maandag! En dat betekent natuurlijk dat we weer een kakelverse portie leedvermaak voor jullie hebben in de vorm van een lekkere failcompilatie. Vier minuten genieten, dus prima om er een kop koffie... Read more »
 • Feelgood-video: dementerende Bruce Willis op verjaardag toegezongen door familie
  Acteur Bruce Willis is een levende legende, want met glansrollen in films als Die Hard, The Sixth Sense, 12 Monkeys en Pulp Fiction heeft iedereen deze man wel eens aan het werk gezien. Daarom kwam het nieuws dat hij noodgedwongen is gestopt met acteren vanwege zijn afasie (een hersenziekte) behoorlijk... Read more »
 • Een minuut stilte voor de slachtoffers die deze 17 teleurstellende producten kochten
  Je kent het wel: je hebt trek, loopt een restaurant binnen en bestelt die enorme hamburger die je op de foto ziet staan. Na een kwartier wachten is het wederom duidelijk: de realiteit is heel vaak véél minder aantrekkelijk, want in plaats van die dikke, sappige burger krijg je een... Read more »
 • Dit is hoe ze in een shuttlefabriek hun producten kalibreren
  Je denkt misschien dat die krengen er als eindproduct zo van de band komen rollen, maar niets is minder waar. Elk veertje moet natuurlijk precies goed zitten anders krijg je afwijkingen. #frabiek #shuttle #badminton #kalibratie... Read more »

VKMAG

  +

  News - VK Magazine

 • Passagiers hebben door turbulentie echt doodsangsten uitgestaan op Lufthansa vlucht
  Piloten schijnen niet warm of koud te worden van een beetje turbulentie, maar als je in een vliegtuig zit en je bent al een beetje angstig voor vliegen, dan kan een beetje schudden al zorgen voor doodsangsten.Passagiers van een vlucht van de Amerikaanse stad Austin naar het het Duitse Frankfurt... Read more »
 • Gewoon een verzameling hilarische foto's #1730
  BAM! Je ben ondertussen begonnen aan een nieuwe week en de slechtste dag heb je al achter de rug. Snel verder gaan met de rest van de week en daar gaan we je bij helpen. Zo hebben we weer een nieuwe verzameling hilarische, gewaagde en WTF foto's in de aanbieding.... Read more »
 • Jutta Leerdam sloopt Internet met mooie duikvideo
  Sow! Het internet gaat hard vandaag met nieuws over Jutta Leerdam. Waren wij nog maar net klaar met het kijken naar die hele kleine bikini die ze aan had tijdens haar vakantie in het Mexicaanse Tulum, heeft mevrouw de schaatster er natuurlijk ook gewoon weer een nieuwe vakantiedag opzitten.En wat ze...... Read more »
 • Fotografen halen 'The Roast of Famke Louise' offline
  De zogenaamde 'The Roast of Famke Louise' is alweer een paar maandjes oud en op een paar echt leuke grappen na, mis je niets als je nog niet had gekeken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat van alle roasters alleen Peter Pannekoek, Nesim el Ahmadi, Sylvia Geersen, Bizzey en Famke Louise in de week...... Read more »
 • Jos Verstappen onterecht wegzet als onsportief tegenover Sergio Perez
  Afgelopen weekend won Sergio Perez de Grand Prix van Saudi-Arabië. Max Verstappen kwam van een 15e plek en kwam als tweede over de finishlijn. Op televisie leek het alsof Jos Verstappen de smoor er zo in had dat zoonlief 2e was geworden dat hij Perez om die reden negeerde en niet feliciteerde met... Read more »
 • Alligator bijt zich vast en zwiert even mee
  Als we ons goed hebben laten voorlichten door verschillende reacties op het grote boze Internet, zijn er mensen die met machines rivierkreeften uit het water halen. En op plekken waar deze rivierkreeften gevangen worden, leven ook alligators. En die krengen kunnen ook heel groot worden en hele sterk...... Read more »
 • 'Sports Illustrated Swimsuit 2023' opgelet: Jutta Leerdam in hele kleine bikini
  Sports Illustrated Swimsuit is een magazine dat jaarlijks wordt uitgegeven en waarin bekende dames staan in bikini of badpak. Deze uitgave is een beetje een instituut en toch ook wel een dingetje dat je het gemaakt hebt als je in dit magazine staat. En als de redactie van Sports Illustrated Swimsuit...... Read more »

GEENSTIJL

Apparata

No RSS Item

ICULTURE

  +

  iCulture.nl: Apple-nieuws met een bite!

 • Google Translate krijgt gloednieuw design op iPhone
  Google is begonnen met de uitrol van een nieuw design voor de Google Translate-app voor iPhone en iPad. Het nieuwe design wordt via de servers uitgerold en is daardoor mogelijk voor jou nog niet zichtbaar. Het nieuwe design biedt meer ruimte voor tekst en ook de werking van de app... Read more »
 • Deze binnenklimaatsensor werkt met HomeKit en Thread
  Qingping maakt een thermometer en vochtigheidsmeter met Thread, die een interessante concurrent is voor de Eve Room (€99). Hij kost echter maar de helft. Het artikel Deze binnenklimaatsensor werkt met HomeKit en Thread verscheen voor het eerst op iCulture... Read more »
 • Deze zes gamecontrollers werken nu met al je Apple-apparaten
  Zes gamecontrollers van het merk 8BitDo werken dankzij een update volledig met je iPhone, iPad, Mac en Apple TV. Daardoor kun je de controllers gebruiken voor alle games die MFi-support hebben. Het artikel Deze zes gamecontrollers werken nu met al je Apple-apparaten verscheen voor het eerst op iCulture... Read more »
 • Het Kompas op de iPhone gebruiken en uitlezen
  De Kompas-app op de iPhone wijst precies aan waar het noorden, oosten, zuiden en het westen is. Ook kun je het Kompas gebruiken voor nog meer toepassingen. In dit artikel lees je er alles over. Het artikel Het Kompas op de iPhone gebruiken en uitlezen verscheen voor het eerst op... Read more »
 • iCulture Vandaag: dit was maandag 20 maart 2023
  Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 20 maart 2023? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag. Het artikel iCulture Vandaag: dit was maandag 20 maart 2023 verscheen voor het eerst op iCulture... Read more »
 • Weeknummers tonen in de Agenda-app op je iPhone, iPad en Mac
  Wil je weeknummers in de agenda van iPhone, iPad en Mac zien? Met deze tip maak je de weeknummers makkelijk zichtbaar in de standaard Agenda-app. Het artikel Weeknummers tonen in de Agenda-app op je iPhone, iPad en Mac verscheen voor het eerst op iCulture... Read more »
 • Slimmer omgaan met de Foto’s-app op iPhone en iPad met deze 10 tips
  Met deze handige tips ga je beter om met verschillende functies van de Foto's-app op iOS. Zo zoek je snel naar de juiste foto, ontdoe je een foto van een storende achtergrond of selecteer je een hele reeks kiekjes tegelijk. Het artikel Slimmer omgaan met de Foto’s-app op iPhone en... Read more »

MNLK

  +

  MNLK.nl – Lifestyle Magazine

 • Hoe werkt shortlease?
  Shortlease wordt een steeds populairdere optie voor automobilisten die de voordelen van een leaseauto willen zonder vast te zitten aan een lange... Het bericht Hoe werkt shortlease? verscheen eerst op MNLK.nl - Lifestyle Magazine.... Read more »
 • Uitleesapparatuur om je auto uit te lezen
  Als je een nieuwere auto hebt, zijn meldingen op het dashboard je vast niet vreemd. In veel gevallen gaat het om een... Het bericht Uitleesapparatuur om je auto uit te lezen verscheen eerst op MNLK.nl - Lifestyle Magazine.... Read more »
 • Keramische pannensets: een milieuvriendelijke en gezonde keuze voor de moderne keuken
  Ben je op zoek naar een nieuwe pannenset, dan heb je tegenwoordig de keuze uit allerlei verschillende soorten. Een soort die zeker... Het bericht Keramische pannensets: een milieuvriendelijke en gezonde keuze voor de moderne keuken verscheen eerst op MNLK.nl - Lifestyle Magazine.... Read more »
 • Alles wat je moet weten over gaashekwerk 
  Gaashekwerken zijn een hekwerk dat bestaat uit gaas en palen. Het gaas is gemaakt van metaal en is verkrijgbaar in verschillende maten... Het bericht Alles wat je moet weten over gaashekwerk  verscheen eerst op MNLK.nl - Lifestyle Magazine.... Read more »
 • Hoe ga je om met dementie?
  Wanneer de diagnose dementie wordt vastgesteld, komt dit hard aan. Maar hoe gek het ook klinkt, het geeft ook duidelijkheid voor de... Het bericht Hoe ga je om met dementie? verscheen eerst op MNLK.nl - Lifestyle Magazine.... Read more »
 • 5 leuke manieren op je interieur op te fleuren
  Voelt je huis een beetje grauw aan? Ben je toe aan verandering, maar wil je ook geen grote investeringen doen? Dan ben... Het bericht 5 leuke manieren op je interieur op te fleuren verscheen eerst op MNLK.nl - Lifestyle Magazine.... Read more »
 • Ondernemer? Deze verzekeringen kunnen niet missen!
  Als ondernemer loop je bepaalde risico’s. Je kunt je indekken tegen deze risico’s door jezelf en je bedrijf te verzekeren. Helaas zijn... Het bericht Ondernemer? Deze verzekeringen kunnen niet missen! verscheen eerst op MNLK.nl - Lifestyle Magazine.... Read more »

DAILYBASE

AUTOBLOG

  +

  Autoblog.nl

 • Zelfrijdende Tesla verder weg dan ooit
  Een zelfrijdende Tesla begint steeds meer iets van de toekomst te worden. Bij het merk Tesla komt ook ongetwijfeld autonoom rijden in je op. Elon Musk heeft al indrukwekkende dingen […] Dit artikel Zelfrijdende Tesla verder weg dan ooit verscheen eerst op Autoblog.nl.... Read more »
 • Dodge Demon SRT 170 evenaart Tesla Model S Plaid
  En dat met een old school V8, de Dodge Demon SRT 170 is indrukwekkend. Ieder automerk neemt op zijn eigen manier afscheid van een model. Jaguar zwaait de F-Type uit, […] Dit artikel Dodge Demon SRT 170 evenaart Tesla Model S Plaid verscheen eerst op Autoblog.nl.... Read more »
 • Mansory heeft nu ook een ‘subtiele’ kit voor de Ferrari SF90
  Deze bodykit is voor degenen met het motto ‘doe maar gek, dan doe je al gek genoeg’. We kunnen Mansory inmiddels wel een serieverkrachter noemen, want ze lijken systematisch alle […] Dit artikel Mansory heeft nu ook een ‘subtiele’ kit voor de Ferrari SF90 verscheen eerst op Autoblog.nl.... Read more »
 • Koop de dikste diesel van Nederland bij Domeinen
  Een dikke diesel bij Domeinen, wie durft? Vandaag de dag een peperdure diesel kopen, je moet maar durven. Hetzelfde kan gezegd worden over het blind kopen van een auto via […] Dit artikel Koop de dikste diesel van Nederland bij Domeinen verscheen eerst op Autoblog.nl.... Read more »
 • Hamilton: Red Bull is sneller dan Mercedes ooit geweest is
  Mercedes was dominant, maar Red Bull is pas écht dominant. Aldus Lewis Hamilton. De vraag is voor de rest van het seizoen niet meer óf er een Red Bull gaat […] Dit artikel Hamilton: Red Bull is sneller dan Mercedes ooit geweest is verscheen eerst op Autoblog.nl.... Read more »
 • Eindelijk: een aangepaste Urus die wél gaaf is
  Het interieur is een beetje over-the-top, maar de velgen en het kleurenschema staan de Urus verrassend goed. Aangepaste Lamborghini Urussen zijn er genoeg. De een is nog extravaganter (lees: lelijker) […] Dit artikel Eindelijk: een aangepaste Urus die wél gaaf is verscheen eerst op Autoblog.nl.... Read more »
 • Waarom zijn de Verstappens zo boos op Pérez?
  Limburgers hebben ergens een hekel aan Perez. Maar waarom de Verstappens zo boos op de Mexicaan? We hadden het vanochtend al eventjes aangekaart, maar doen het nu nog een keer. […] Dit artikel Waarom zijn de Verstappens zo boos op Pérez? verscheen eerst op Autoblog.nl.... Read more »

Manly

  +

  Manly

 • Dit is het verrassende salaris van Feyenoord-speler Orkun Kökçü
  ‘Geen woorden, maar daden’ zei een glimlachende Orkün Kökçü na de zege op Ajax afgelopen zondag. De aanvoerder pakte met zijn team de winst in de Johan Cruijff ArenA met 3-2. De Turkse international is trots de eerste zege in Amsterdam sinds 2005, dus zijn salaris is in dit geval... Read more »
 • Victoria Koblenko doet verleidelijk ‘Wim Hofje’ in open topje
  Victoria Koblenko heeft zichzelf weer eens van haar beste kant laten zien in een verleidelijke video op Instagram. Ze neemt ondanks het koude weer een duik in ijskoud water, en dat doet ze in een open topje. De knappe actrice weet de Wim Hof methode tot in perfectie uit te... Read more »
 • Money Monday week 12: Crypto profiteert van ineenstorting internationale banken
  In Money Monday van week 12 kijken we eerst naar een onderzoek van een Amerikaanse topeconoom die zegt dat 186 Amerikaanse banken dezelfde risico’s lopen als Silicon Valley Bank. Verder bekijken we onder andere naar Facebook’s laatste ontslagen van meer dan 10.000 werknemers. Tot slot bekijken we hoe de cryptomarkt... Read more »
 • Dit bedrag verdient een postbezorger in Nederland
  Werk jij graag in de buitenlucht en hou je van lichaamsbeweging, zoals lopen en fietsen? Dan is postbezorger waarschijnlijk wel wat voor jou. Je werkt meestal dicht bij huis, krijgt een vast contract en houdt veel tijd over: als postbezorger werk je namelijk maximaal 20 uur per week. We zochten... Read more »
 • Jutta Leerdam laat temperaturen stijgen met bikini-foto op Instagram
  De knappe Jutta Leerdam neemt het er lekker van op het Amerikaanse continent. De topschaatster is aan het bijkomen van het vele trainen en de bijbehorende wedstrijden, die ze met glans wist te winnen. Ze heeft ons koude kikkerlandje verruild voor zon, zee, en strand aan de andere kant van... Read more »
 • Mishel Gerzig is de beeldschone vriendin van doelman Thibaut Courtois
  Mooie vrouwen en voetballers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Profvoetballers worden het vaakst gezien met een topmodel aan hun zijde, die ze vaak weten te scoren in de jetset-kringen rondom de voetbalwereld. In het geval van Real Madrid-doelman Thibaut Courtois is het de beeldschone Mishel Gerzig, een blonde schoonheid die... Read more »
 • De rijkste boerenfamilie in Nederland heeft een duizelingwekkend vermogen
  Boeren kunnen extreem rijk worden, en de rijkste boerenfamilie van Nederland is daar het perfecte voorbeeld van. De familie Hoogwegt, eigenaren van zuivelgigant Hoogwegt Group, is een van de meest succesvolle en invloedrijke families in de Nederlandse agrarische sector. Maar wat is het vermogen van de rijkste boerenfamilie in Nederland?... Read more »

Picdumps

MIXED GRILL

  +

  Mixed Grill

 • Nathan Walsh speelt met reflecties en perspectief
  We raken niet uitgekeken op de olieverfschilderijen van kunstenaar Nathan Walsh. Op zeer ingenieuze wijze speelt hij in zijn werk met reflectie en perspectief. Hierbij zijn voor de details verbluffend mooi. Op zijn schilderijen laat Nathan Walsh beelden zien van de grote stad. Hij toont grootste overzichten van straten waar... Read more »
 • Review: DreameBot D10 Plus
  Niemand houdt van stofzuigen en het is dan ook fijn dat er tegenwoordig robotstofzuigers zijn die het werk voor ons doen. Ze komen in verschillende vormen, van verschillende merken waarvan we er al een aantal op de site hebben behandeld, maar vandaag is de DreameBot D10 Plus aan de beurt.... Read more »
 • Muziektips voor het weekend (deel 154)
  Elke vrijdag geven we je tips met nieuwe muziek. Ook dit keer hebben we weer een divers en vooral lekker klinkend aanbod. Geniet ervan het komende weekend en eventueel de dagen erna. Album van de week: 100 gecs We houden ervan als muzikanten niet in hokjes denken, maar zich vrijelijk... Read more »
 • Javier de Riba maakt oude vloeren met nieuwe technieken
  Met het Floors Project brengt de Spaanse kunstenaar Javier de Riba letterlijk kunst naar de straat. Niet street art in de vorm zoals we die kennen, maar met de hand gemaakte vloeren die dankzij stenciltechnieken op klassieke mozaïeken lijken. Mooie bijkomstigheid is dat de kunstenaar dat samen met de lokale... Read more »
 • De meest populaire decoratietrends van dit seizoen
  Het is 2023 en dat betekent; tijd voor kleur! Uitgesproken interieurs met bijzondere meubels en felle kleuren, waarin geen kleurencombinatie te veel is voor het interieur. Wie durft? Niets is te gek in 2023! in dit artikel lichten we je in over de meest populaire decoratietrends van dit seizoen. Sprekende... Read more »
 • Spotify zet Rosalía op shirt van FC Barcelona
  Wij zijn fan van mooie voetbalshirts, maar soms is de naam en het logo van de shirtsponsor een storende factor in het design. Bij FC Barcelona hebben ze dat problemen niet dankzij de sponsoring door Spotify. Zij zetten namelijk af en toe het logo van een coole artiest op het... Read more »
 • St. Patrick’s Day wint aan populariteit in Nederland
  Voor een goed feestje heb je soms een reden nodig. Bijvoorbeeld dat het de nationale feestdag van Ierland is. Op steeds meer plekken in Nederland viert men op of rond 17 maart St. Patrick’s Day. Een gezellige feestdag met verkleedpartijen, muziek en Iers bier. Sint Patricius zorgde ervoor dat de... Read more »

MANNERS

SPELD

GEWOON VOOR HEM

No RSS Item

BIERTIJD

  +

  Biertijd.com

 • Zefrank | True Facts: Tarantulas
  We zien regelmatig 'True Facts' filmpjes voorbij komen van "natuurspecialist" Zefrank. Vandaag gaan we wat dieper in op de tarantula. Humor en nog leerzaam ook. En laten we de mossel niet vergeten.... Read more »
 • Idiots in Cars Compilation (127)
  Het gaat regelmatig goed op de wegen. Maar er zijn van die dagen dat mensen beter de auto hadden kunnen laten staan. Kijk mee. Voor de liefhebbers hier ook nog deel 124, 125 en 126.... Read more »
 • Koreusity 512 Compilation
  Een nieuwe week, een nieuw overzicht van toffe filmpjes.... Read more »
 • WTF Women's Sports Moments
  Vrouwensporten zijn op tv nou niet echt populair. Ik persoonlijk kan er soms wel van genieten. Al is het alleen maar voor de WTF momentjes.... Read more »
 • Koreusity 511 Compilation
  Elke dag worden de meest toffe filmpjes geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers wekelijks overzicht van Koreusity. En natuurlijk ook nog deel 508, 509 en 510.... Read more »
 • Idiots in Cars Compilation (123)
  Er zijn heel wat mensen die niet opletten tijdens het rijden. En ja, daar kan wel eens gezeik van komen.... Read more »
 • Win Compilation February 2023
  Na alle falers die we regelmatig voorbij zien komen is het wellicht ook wel tof om weer eens wat winnaars te zien.... Read more »

MANNENZAKEN

GADGETS DAILY

  +

  GadgetsDaily

 • De Samsung S23 serie: drie nieuwe high-end smartphones
  Of je er nu op hebt zitten wachten of niet, als februari aanbreekt is het tijd voor een nieuwe Samsung Galaxy S-serie, de high-end topsmartphones van de Koreaanse fabrikant. Ditmaal zijn we toe aan de S23 serie, die bestaat uit het standaardmodel, de S23+ en de S23 Ultra. We bespreken... Read more »
 • App laten maken: op deze 5 dingen moet je letten
  Als je voornemens bent een app te laten maken, dan zijn er enkele zaken die je goed moet bedenken. In dit artikel dan ook 5 dingen, waar je op moet letten als je een app laat maken. App laten maken Tegenwoordig zijn er miljoenen apps beschikbaar voor platformen als Android... Read more »
 • Vaderdag cadeau: 30+ leuke ideeën voor als je het echt niet meer weet
  Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor Vaderdag? Dan ben je op de perfecte plek beland. In onderstaande lijst vind je 30 inspirerende cadeaus om je vader mee te verrassen. 30 originele cadeaus voor Vaderdag Op de derde zondag in juni is het weer zover: Vaderdag!... Read more »
 • Cadeau voor nerds: 30 inspirerende ideeën
  Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor nerds? Maar heb je geen idee wat je moet geven? Dan biedt deze guide gelukkig uitkomst. Je vindt hier een lijst met maar liefst 29 inspirerende cadeau-ideeën voor nerds, geeks, computerfanaten en andere whizzkids. Kies hier je ideale cadeau voor nerds... Read more »
 • Cadeau voor opa: 30 originele ideetjes op een rij
  Ben je op zoek naar een cadeau voor opa? En wil je niet voor het zoveelste jaar op rij een fles jonge jenever met een strik erom geven? Dan biedt deze pagina alle inspiratie die je nodig hebt. Je vindt hier 30 cadeautips om je grootvader op originele wijze mee... Read more »
 • Review air up fles: kopen of beter niet?
  De air up fles is ongekend populair: op scholen zie ik deze waterfles steeds vaker verschijnen. Ook op kantoor, thuis, bij het sporten… Eigenlijk overal. Maar moet je deze bottle kopen, of beter niet? De afgelopen tijd heb ik deze reuk-fles uitgebreid getest en de resultaten daarvan lees je in... Read more »
 • Cadeau voor man die alles heeft: 30 leuke ideeën
  Wanneer je een man vraagt wat hij voor zijn verjaardag wil, blijft het vaak opvallend stil. Want laten we eerlijk zijn: mannen zijn al gauw tevreden met wat ze hebben. Vind jij het ook zo lastig om een cadeau te vinden voor een man die beweert dat hij alles al... Read more »

MWN – APART NIEUWS

MWN – OPMERKELIJKE LINKS

?wi=362754&ws=