Blogs Nederland

Overzicht Nederlandse Blogs

?wi=362754&ws=

SKOFTEN

  +

  Skoften

 • Gifdump: 23 mensen die een behoorlijk slechte week achter de rug hebben
  We hebben natuurlijk geen idee of jullie een beetje schappelijke week achter de rug hebben, maar één ding is zeker: voor deze 23 stakkers kon het duidelijk wel iets beter! #gifdump... Read more »
 • Het bewijs dat kangoeroes in het echt doodeng zijn
  Veel mensen hebben in hun hoofd het idee dat kangoeroe's schattige, knuffelbare Skippy's zijn die je overal in Australië kunt aaien. Na het zien van deze beelden zouden we je dat niet adviseren, want die beesten zijn doodeng! #kangoeroe #spieren #dieren... Read more »
 • De highscore op de boksbal werd die dag net niet verbeterd
  De boksbal is toch wel de plek waar haantjes zich naar voren worstelen om zo hard mogelijk te meppen en te patsen met hun highscores, maar deze meneer verbrak die highscore niet. Nét niet. #boksbal #fail #highscore... Read more »
 • Opeens heb je het: je wordt GEEN paardenfokker
  Er zijn van die beroepen waarvoor je echt in de wieg gelegd bent, maar in dit geval is paardenfokker niet echt iets voor hem. Gevalletje vieze, oude doos. #paardenfokker #beroep #oude doos... Read more »
 • Amerikaanse garagemedewerkers treffen bizarre hoeveelheid bierblikken in auto aan
  Dat sommige mensen een puinzooi van hun auto maken is algemeen bekend en we kennen allemaal wel iemand die wel eens de bezem door zijn waggie mag halen. Zo erg als bij deze Amerikaanse garage zal het echter waarschijnlijk niet zijn, want de hoeveelheid blikken die uit deze auto werden... Read more »
 • Picdump (3362)
  De initiële beeldcollectie van het intermezzo is wederom geconsolideerd en ten behoeve van onze geëerde clientèle geëffectueerd. Wij verzoeken u zich te delecteren aan deze visuele verrijking. Oftewel; picdump nummertje 3362 kun je hier checken! #picdump... Read more »
 • Spectaculaire MMA-wedstrijd tussen twee armloze vechters
  In de linkerhoek hebben we 'Beenmeester' Bas en in de rechterhoek 'Trapkoning' Tim. Beide vechters hebben geen armen, maar dat weerhoudt ze er niet van om een spectaculaire show neer te zetten. Kijk, dit is nou écht kickboxen! Op welke manier zouden ze hier trouwens de winnaar uitroepen? 🧐 👉... Read more »

VKMAG

  +

  News - VK Magazine

 • Schaatsster Jutta Leerdam maakt debuut op de catwalk bij Milan Fashion Week
  Schaatsster Jutta Leerdam is een klein beetje Nederland aan het ontgroeien en dat heeft niet alleen met haar vriend Jake Paul te maken. Nee, ze is natuurlijk de koningin op het ijs, maar de 24-jarige Jutta heeft zaterdag ook haar debuut gemaakt op de catwalk tijdens de Milan Fashion Week.Dit... Read more »
 • Opeens heb je het: Je rijdt alleen nog maar rondjes in een witte bestelbus
  De mens is een dier en heel diep in ons instinct zit verankerd of we een gezellige tijd in de slaapkamer kunnen hebben met een persoon. Daar schijnen onze hersens echt maar een paar duizendste van een seconde voor nodig te hebben om te beslissen of de andere persoon een... Read more »
 • Dame bijna slachtoffer van omgeklapt verkeersbord
  Dan gaan we even naar de Russische stad Toela, de plek waar een onhandige aanrijding plaatsvond op een kruising. Over het algemeen besteden we niet veel aandacht aan dergelijke incidenten, maar dit keer was er een apart schrikmoment voor een dame op leeftijd.Deze vrouw had niets te maken met de... Read more »
 • Boys willen op Nederlandse weg racen met een BMW, blijkt undercover politieauto
  Een video op het internet hoeft niet lang te zijn, maar moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen om rond te gaan. De meest makkelijke waarde is misschien toch wel dat de video grappig moet zijn. En dat is de video van deze boys die gezellig willen racen met een... Read more »
 • Je maat ophalen net even leuker maken met een naamboordje
  Nu kennen veel van ons wel de “casting” video’s die plaatsvinden in een soort van geïmproviseerd kantoortje en die beginnen op een ietswat vieziger zwarte skai leren bank. Het is een heel eigen genre, vallend onder de categorie filmpjes voor mensen die minimaal 18 jaar moeten zijn.Geinig bedacht, ma...... Read more »
 • Door PostNL-bezorger doodgegooide konijn Okkie heeft eigen parodie op Flappie
  Het meest zielige verhaal van deze week komt misschien wel uit eigen land en wel uit Almere om iets preciezer te zijn. In deze stad is namelijk konijn Okkie ingeslapen, omdat haar bekken was gebroken, achterpootjes verlamd en haar zenuwen waren beschadigd. De boosdoener is een bezorger van PostNL di...... Read more »
 • Bijrijders waren al bang dat het een bizarre dollemansrit zou worden in Enter
  Op de Achteresweg in Enter in de provincie Overijssel is gisteravond een auto van de weg geraakt en daarna tegen een boom gebotst. De vaart was daarna blijkbaar nog niet uit de auto, want het voertuig schoot vervolgens nog eens twintig meter door een sloot om daarna een carport kapot... Read more »

GEENSTIJL

MENS GOOD LIFE

  +

  mensgoodlife

 • Waarom een motorverzekering onmisbaar is voor elke motorrijder
  Er gaat niets boven het gevoel van vrijheid dat motorrijden biedt. Maar met zo’n vrijheid komen ook aanzienlijke risico’s. Of je nu een beginnende rijder bent of al jaren in het zadel zit, het is onmisbaar om een motorverzekering te hebben die bescherming biedt tegen onverwachte gebeurtenissen op de weg.... Read more »
 • Zo creëer je de mooiste foto’s met je telefoon
  Tegenwoordig heb je geen fototoestel nodig om haarscherpe foto’s te maken, want met een telefoon met goede smartphonecamera kom je ook al een heel eind. Om de mooiste foto’s te schieten met je toestel, is het wel belangrijk om te weten hoe je dit het beste aanpakt. Er zijn een... Read more »
 • Het belang van tolkdiensten bij het overbruggen van taalbarrières in internationale zaken
  In de huidige geglobaliseerde wereld, waarin bedrijven hun grenzen verleggen en hun horizon verbreden, is effectieve communicatie essentieel voor het succes van samenwerkingen. In dit artikel duiken we dieper in op het belang van tolkdiensten in internationale zaken en laten we zien hoe ze de sleutel vormen tot het creëren... Read more »
 • De grootste sportteams in New York
  Als het gaat om sportteams, is New York een stad die bekend staat om zijn passie en toewijding. Met een rijke sportgeschiedenis en een aantal van de meest iconische teams ter wereld, is het geen wonder dat deze stad een hotspot is voor sportliefhebbers. In dit artikel zullen we de... Read more »
 • Dit zijn de mogelijkheden van kunststofbewerking
  Kunststof is een veelzijdig materiaal dat in tal van industrieën wordt gebruikt vanwege zijn duurzaamheid, lichtheid en vormbaarheid. Om kunststof effectief te kunnen gebruiken, is het essentieel om vertrouwd te zijn met verschillende methoden van kunststofbewerking. In dit artikel zullen we enkele van de meest gebruikte technieken uitleggen, namelijk verspannen,... Read more »
 • DJ of live band? Wat is de beste keuze voor jouw bedrijfsfeest?
  Het organiseren van een bedrijfsfeest is een moeilijke en belangrijke taak. Een van de meest cruciale beslissingen die je moet nemen bij het plannen van een bedrijfsfeest is het kiezen van het juiste muzikale entertainment. Hier komt de eeuwige vraag naar voren: DJ of live band? Beide opties hebben hun... Read more »
 • De rol van schoonmakers in het voorkomen van ziekenhuisinfecties
  De rol van schoonmakers in het ziekenhuis wordt nog dikwijls onderschat. Dit terwijl zij grote invloed hebben op het welzijn van de patiënten. Zonder goede hygiëne kan geen ziekenhuis bestaan. Dit werd maar al te goed duidelijk gedurende de pandemie. Als virussen of bacteriën vrij spel krijgen, kan dit de... Read more »

ICULTURE

  +

  iCulture.nl: Apple-nieuws met een bite!

 • Bekijk deze slimme trucs voor de iPhone 15 Pro actieknop
  Heb je net een nieuwe iPhone 15 Pro met actieknop in huis, maar heb je nog geen idee wat je nou zoal met die nieuwe knop kunt doen? In dit artikel geven we inspiratie welke Siri Shortcuts goedwerken. Het artikel Bekijk deze slimme trucs voor de iPhone 15 Pro actieknop... Read more »
 • iCulture Podcast #S05E09: Kleur is uit
  We praten je in deze nieuwe aflevering van de iCulture Podcast bij over de aankondigingen tijdens het iPhone-event 2023. Wat vonden we de grootste verrassingen en wat viel tegen? Welk product heeft ons positief verrast? En is het terugkijkend een succesvol event geworden? Je hoort het allemaal! Het artikel iCulture... Read more »
 • Wat is FineWoven en hoe duurzaam is het?
  Apple heeft voor de iPhone 15-serie een nieuw materiaal geïntroduceerd: FineWoven. Wat is dit precies? Is het gemaakt van textiel of van plastic? En hoe duurzaam is het? We vertellen alles wat er tot nu toe bekend is over FineWoven. Het artikel Wat is FineWoven en hoe duurzaam is het?... Read more »
 • Weekend-kijktips: Sex Education, Super Models en Still Up
  We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series. Het artikel Weekend-kijktips: Sex Education,... Read more »
 • iPhone 15 Pro-teardown toont hardware en bevestigt batterijcapaciteit
  De interne componenten van de iPhone 15 Pro zijn te zien in een teardown van YouTube-kanaal PBKreviews. Het interne design lijkt erg op dat van de iPhone 14 Pro. Toch zijn er ook enkele interessante wijzigingen te zien. Het artikel iPhone 15 Pro-teardown toont hardware en bevestigt batterijcapaciteit verscheen voor... Read more »
 • Dit kun je doen met de iPhone 15 Pro actieknop
  De iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max hebben een gloednieuwe actieknop. Wat kun je hiermee en welke acties kun je zoal instellen? We vertellen je alles over het gebruik van de iPhone-actieknop! Het artikel Dit kun je doen met de iPhone 15 Pro actieknop verscheen voor het eerst... Read more »
 • Apple helpt je overstappen van iCloud Foto’s naar Google Foto’s
  Apple heeft een tool waarmee het mogelijk is om je iCloud Foto's over te zetten naar Google Foto's. Hou er echter wel rekening mee dat de privacyvoorwaarden van beide bedrijven heel verschillend zijn. Het artikel Apple helpt je overstappen van iCloud Foto’s naar Google Foto’s verscheen voor het eerst op... Read more »

MNLK

  +

  MNLK.nl

 • Haagplanten: de groene muur van jouw droomtuin
  Haagplanten, haagplanten, haagplanten… Een geweldige toevoeging aan je droomtuin. Waarom? Omdat ze er niet alleen geweldig leuk uitzien, maar ook functioneel zijn.... Het bericht Haagplanten: de groene muur van jouw droomtuin verscheen eerst op MNLK.nl.... Read more »
 • De Vurige Zon: Hoe Heet Is Onze Ster?
  De zon, die majestueuze bol van licht en energie in ons zonnestelsel, is een waar meesterwerk van de natuur. Maar hoe heet... Het bericht De Vurige Zon: Hoe Heet Is Onze Ster? verscheen eerst op MNLK.nl.... Read more »
 • De Ziltige Geheimen van Zeewater: Waarom is het Zout?
  Zeewater, dat uitgestrekte blauwe deken dat meer dan 70% van onze planeet bedekt, is niet zomaar een doorsnee vloeistof. Het heeft een... Het bericht De Ziltige Geheimen van Zeewater: Waarom is het Zout? verscheen eerst op MNLK.nl.... Read more »
 • Hoe verpakkingen de kwaliteit en smaak van bezorgd eten beïnvloeden
  In een wereld waarin online eten bestellen en laten bezorgen steeds populairder wordt, spelen verpakkingen een cruciale rol in het behoud van... Het bericht Hoe verpakkingen de kwaliteit en smaak van bezorgd eten beïnvloeden verscheen eerst op MNLK.nl.... Read more »
 • De vele voordelen van muziek 
  Muziek heeft het vermogen om emoties op te roepen, herinneringen te wekken en ons in een staat van blijdschap te brengen. Maar... Het bericht De vele voordelen van muziek  verscheen eerst op MNLK.nl.... Read more »
 • Wanneer is sim only een goed idee? 
  Sim only is een abonnement zonder toestel. De naam zegt het ook eigenlijk al. Je ontvangt enkel een simkaart van de provider.... Het bericht Wanneer is sim only een goed idee?  verscheen eerst op MNLK.nl.... Read more »
 • Ontdek de Boeiende Wereld van Populaire Podcasts op Spotify
  Podcasts zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire vormen van entertainment en informatievergaring. En Spotify, een van ’s... Het bericht Ontdek de Boeiende Wereld van Populaire Podcasts op Spotify verscheen eerst op MNLK.nl.... Read more »

DAILYBASE

AUTOBLOG

  +

  Autoblog.nl

 • Start GP Japan: doet Piastri een Senna?
  Of zoals ze in Blaricum zeggen: doet Piastri een Coronel op Motoyama? Dit artikel Start GP Japan: doet Piastri een Senna? verscheen eerst op Autoblog.nl.... Read more »
 • Dit kopen Tesla rijders na het inruilen van hun Tesla
  Tesla adepten zijn af en toe best rabiaat. Maar kopen ze dan ook weer allemaal gewoon een nieuwe Tesla als ze de oude inruilen? We weten allemaal dat sommige mensen de neiging hebben zichzelf nogal te identificeren met de producten die ze kopen. Dat je zegt ‘ik ben niet zo’n... Read more »
 • Honda belooft Verstappen nog meer power te geven
  Officieel: Verstappen wordt ook in 2024 en 2025 gewoon kampioen. Honda gaat hem namelijk nog meer power geven. U las het hier eerst! Max is groots in Japan. Morgen gaat hij weer de Grand Prix winnen, maar zijn status als opper-samurai staat in het land van de rijzende zon al... Read more »
 • Loodzware terreinbeul van BYD kan dobberen en varen [video]
  De uitermate luxe, 3.500 kilo zware, nieuwe terreinbeul van BYD, kan dobberen en zelfs varen. China gaat ons de komende decennia haar ijzeren wil opleggen. Maar ondertussen genieten we nog even van lekker voordelige producten uit het mysterieuze land in het Oosten. Zo’n EV-tje is immers behoorlijk duur. Maar als... Read more »
 • Autoblog Podcast #30: autorijden wordt weer duurder + S63 is briljant
  In deze Autoblog Podcast.. Dit artikel Autoblog Podcast #30: autorijden wordt weer duurder + S63 is briljant verscheen eerst op Autoblog.nl.... Read more »
 • Verstappen: “Ze kunnen op een ei zuigen”
  Max Verstappen raadt complotdenkers aan op een ei te zuigen. Mensen die betwijfelen of we op de maan geland zijn, zal je altijd houden. En nu is het natuurlijk ook zo dat roverheden en machthebbers vaak gekke dingen doen en hebben gedaan. Volgens Toto Wolff leest niemand meer Wikipedia dezer... Read more »
 • VideoKlassieke supercar voor Cayman geld – AB Advies
  Dat is leuk shoppen! We zoeken een klassieke supercar voor Cayman geld! Een originele aanvraag! Daar houden wij wel van. Peter stuurde ons een mailtje met de vraag of we even konden shoppen voor een een leuke klassieke supercar voor Cayman geld. Nu dachten wij aanvankelijk dat het ging om... Read more »

Manly

  +

  Manly

 • Tv-vergoedingen: dit verdient een BN’er per programma
  Hoe worden BN’ers toch zo rijk? Nou als je de torenhoge bedragen leest die zij ontvangen voor bijvoorbeeld even aanschuiven in een talkshow of te gast zijn in een kijkcijferkanon, dan is dat wel duidelijk. Waarom zij zoveel krijgen? Het blijken kijkcijfermagneten te zijn. Mensen op de bank kijken liever... Read more »
 • Met welke sport verbrand je de meeste calorieën?
  Ben je op zoek naar effectieve manieren om calorieën te verbranden en je lichaam in topvorm te houden? Het kiezen van de juiste sport kan daarbij een belangrijke rol spelen. Er is manier die erbovenuit springt als het gaat om het verbranden van een maximum aantal calorieën in korte tijd... Read more »
 • Dit is volgens ChatGPT de meest effectvolle manier om af te vallen
  Er bestaan talloze diëten die we toe kunnen passen als we af willen vallen. Soms zien we door de bomen het bos niet meer, want het ene advies is de andere niet. Ga je voor intermittent fasting of toch voor een koolhydraatarm dieet? En welk dieet is het meest effectief?... Read more »
 • Zo bereken je jouw maximale hypotheek met een modaal salaris
  Wil jij niet langer huren en ben je klaar om je eigen droomhuis te kopen? Dan ben je natuurlijk wel benieuwd wat je maximaal kunt lenen. Na het lezen van dit artikel weet je het: we zetten voor je op een rij hoe banken het maximale hypotheekbedrag met een modaal... Read more »
 • Dit zijn de 5 rijkste landen ter wereld in 2023
  De welvaart op de wereld is niet gelijkmatig verdeeld en zo zijn er straatarme en steenrijke landen. Landen stijgen of dalen op de welvaartsladder, maar wat zijn op dit moment de rijkste landen ter wereld? Je denkt al snel aan één van de oliestaten, maar niets is minder waar. Het... Read more »
 • Dit salaris verdien je als filiaalmanager bij kledingketen Zara
  De filiaalmanager van kledingwinkel Zara doet meer dan alleen het afrekenen van kleding en het assisteren van klanten bij het maken van een kledingkeuze. Een manager stuurt ook het personeel aan en heeft contact met leveranciers. Kort gezegd is een filiaalmanager verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van een filiaal. ... Read more »
 • Wendie Vlaar bewijst dat ze de beste billen van Nederland heeft
  Sommige knappe dames op social media steken met kop en schouders boven alle andere influencers uit omdat ze net dat beetje extra hebben. Dit is bij de avontuurlijke en ambitieuze Wendie Vlaar het geval. Deze Hollandse meid is hard op weg om een van de succesvolste influencers van Nederland te... Read more »

Picdumps

MIXED GRILL

No RSS Item

MANNERS

SPELD

GUYS

  +

  Guys

 • Koop met je vriendengroep dit Funda-vakantiehuis in Blanes
  De Spaanse Costa Brava is bij uitstek geschikt om te wonen als je van zon, zee en stappen houdt. Het is helemaal ideaal als je samen met je vrienden naar Spanje kunt verhuizen om daar de rest van je leven de bloemetjes buiten de deur te zetten. Dat is mogelijk... Read more »
 • Hardcore Never Dies: streamingdatum van keiharde gabberfilm bekend
  De Nederlandse gabberscene was in de jaren negentig op zijn absolute top. Het straatbeeld werd gedomineerd door Nike Air Max, kale koppen, Australian-trainingspakken en heel veel drugs. De film ‘Hardcore Never Dies’ bevat al deze iconische elementen en draait vanaf november in de Nederlandse bioscopen. Het is ook al bekend... Read more »
 • Lidl stunt met korting van 50% op 4K Ultra HD Smart-TV
  Nu de zomer op zijn retour is en de herfst zijn intrede doet, nestelen we ons massaal op de bank voor een avondje visueel entertainment, en dat weet Lidl ook. Films en series kijken wordt een spectaculaire ervaring met deze Grundig 4K Ultra-HD Smart-TV van 55 inch. De hoge resolutie... Read more »
 • 7 kledingstukken die jou aantrekkelijk maken voor vrouwen
  Als je als man zijnde een goede indruk op een date wil maken, dan moet je ervoor zorgen dat je er op en top uitziet. Een zwerver-look is dus uit den boze, maar met welke outfit maak je dan wel een goede eerste indruk? Wij kunnen je helpen bij het... Read more »
 • Aangespoeld op Funda: 20 strandhuisjes mét kiosk voor spotprijsje
  De zomer is weer op zijn retour, maar op Funda is een advertentie te vinden waarvan je innerlijke zonnetje gaat schijnen. Op Texel staan namelijk 20 strandhuisjes- inclusief een kiosk – te koop voor een prijsje waar mensen graag hun voeten voor in het zand steken. Voor de fulltime vakantieganger/levensgenieter... Read more »
 • Zoveel verdient een Nederlands elftal speler per wedstrijd
  Het Nederlands elftal is hard op weg om zich te kwalificeren voor het EK voetbal in Duitsland van 2024. Groepshoofd Frankrijk heeft de beste papieren, maar door de winstpartijen van de afgelopen interlandperiode staan ze er rooskleurig voor. Als we de spelers mogen geloven is het iets magisch, het Oranjeshirt... Read more »
 • Deze ongewone features krijgt de Apple iPhone 15
  Dinsdagavond om 19:00 is het eindelijk zover: Apple zal dan tijdens het jaarlijkse Wonderlust evenement de nieuwe iPhone 15-serie onthullen. Daarnaast gaat het techbedrijf nog meer producten aan het publiek presenteren. De absolute publiekstrekker van dit evenement is dus de nieuwe iPhone-reeks, die uit vier versies bestaat. Als je nieuwsgierig... Read more »

BIERTIJD

  +

  Biertijd.com

 • Zefrank | True Facts: Reef Coral is a Crazy Animal
  We zien regelmatig 'True Facts' filmpjes voorbij komen van "natuurspecialist" Zefrank. Vandaag gaan we wat dieper in op het koraalrif.... Read more »
 • Catch Up 48 | The Best Of Cartoon-Box
  De creaties van Cartoon Box zijn stuk voor stuk foute humor, en dat kunnen wij wel waarderen. Vandaag een nieuwe compilatie.... Read more »
 • Koreusity 527 Compilation
  Elke dag worden de meest toffe filmpjes geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers wekelijks overzicht van Koreusity. Voor de liefhebbers hier ook nog deel 525 en 526.... Read more »
 • Mechanical Problems Compilation (29)
  Als je lang van je auto wil genieten, moet je hem goed laten onderhouden. Natuurlijk zijn er altijd goedkopere alternatieven zoals de 'garage om de hoek' of zelf de handen uit de mouwen steken. Maar ik zou toch voor de eerste optie gaan. Want het kan wel eens anders aflopen... Read more »
 • Idiots In Cars (175)
  Er zijn heel wat mensen die niet opletten tijdens het rijden. En ja, daar kan wel eens gezeik van komen.... Read more »
 • Nürburgring Nordschleife - Fails, Drifts, Slides, Spins & Fun
  Een dagje knallen op de Nürburgring Nordschleife is gewoon tof. In het begin is het een beetje onwennig maar na een rondje weet je ongeveer wel waar je gas moet geven en remmen. Al zijn er ook mensen die het nooit zullen leren. We zien ze allemaal in deze compilatie.... Read more »
 • Fails Of The Week 2023 | Week 38
  Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Bij deze mensen zat het deze week een beetje tegen.... Read more »

MANNENZAKEN

GADGETS DAILY

  +

  GadgetsDaily

 • Review Slide: maak je gordijnen slim
  De laatste maanden heb ik de Slide uitgebreid getest. Dit slimme apparaat zorgt ervoor dat jouw bestaande gordijnen slim worden. Deze kun je dan automatisch openen en sluiten, of bedienen met je stem. In potentie natuurlijk een mooi product, maar is dat ook zo? Dat lees je in deze Slide... Read more »
 • iPhone 15-serie: alle modellen op een rij
  De iPhone 15-serie is in september 2023 officieel bekend gemaakt. Deze bestaat uit maar liefst vier modellen. De iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro en 15 Pro Max. Maar wat kun je er allemaal mee? In dit artikel alle details op een rij. iPhone 15-serie De iPhone 15 line-up ziet... Read more »
 • VideoHet vliegtuig van Max Verstappen: zo ziet het er binnen uit
  Dacht je nu écht dat de 2-voudig Formule 1 Wereldkampioen met opgetrokken knieën en een magnetronmaaltijdje op schoot de wereld over vliegt in een regulier passagiersvliegtuig? Als je weet dat (onze) Max Verstappen per jaar vele honderden uren van A naar B en terug vliegt om deel te nemen aan... Read more »
 • Mini beamer kopen: dit is de beste keuze
  De laatste jaren is de mini beamer flink in populariteit toegenomen. Er zijn dan ook steeds meer modellen en merken die deze op de markt brengen. Maar welke moet je nu kopen? Na tientallen uren onderzoek, heb ik onderstaande info over mini beamers voor je samengesteld. Mini beamer: draagbare projector... Read more »
 • 5 voordelen van het gebruik van een robotstofzuiger
  Het leven is druk en het huishouden bijhouden kost een hoop tijd. Om die reden kiezen steeds meer mensen voor een robotstofzuiger in huis. Deze automatische stofzuiger bespaart een hoop tijd, is energiezuinig en kan (een groot deel van) het huis zelfstandig reinigen. Ben je benieuwd of een robotstofzuiger ook... Read more »
 • Video7 onmisbare en handige gadgets voor in de keuken
  Bij gadgets denk je niet als eerste aan de keuken, maar ze horen hier ook wel degelijk in thuis. Dankzij deze 7 gadgets voor in de keuken worden koken, schoonmaken en afwassen eenvoudiger dan ooit. Laat je inspireren! Koken en gadgets… Bij het inrichten van je keuken, zijn de mogelijkheden... Read more »
 • 5 dingen die je moet weten over de Apple iPhone 15
  Het is weer die tijd van het jaar: de nieuwste iPhone wordt gelanceerd in september en dat betekent dat de geruchtenmachine op volle toeren draait. In dit artikel deel ik alvast 5 dingen die je moet weten over de nieuwe Apple iPhone 15. iPhone 15 Een nieuwe iPhone wordt traditiegetrouw... Read more »

MWN – APART NIEUWS

MWN – OPMERKELIJKE LINKS

?wi=362754&ws=