+

  Omroep Flevoland

 • Creil - Bollen voor Tulpenfestival 2023 in de grond
  Het Tulpenfestival is volgend jaar van vrijdag 21 april tot en zondag 7 mei. Dat heeft voorzitter Jan Menting donderdagochtend bekendgemaakt tijdens het planten van de tulpenbollen op het Tulpenbelevingsveld in Creil. Op een grijze donderdagmorgen stopten tientallen leerlingen van het Aeres VMBO in Emmeloord de bloembollen de grond in... Read more »
 • Emmeloord - Drukte bij tankstation door korting op benzine
  Bij tankstation BP aan de Urkerweg in Emmeloord reden auto's maandagmiddag af en aan. Automobilisten kregen daar op de verjaardag van Sinterklaas 25 cent korting per liter. De actie was vooraf aangekondigd op sociale media. Klanten betaalden 1 euro en 65 per liter. De korting is op basis van de... Read more »
 • Almere - Automobilist raakt gewond bij crash in berm
  Een bestuurder is maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Stedendreef in Almere. De man raakte van de weg af en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Het ongeluk gebeurde rond 12.30 uur. De automobilist belandde met zijn voertuig op een talud langs de weg. Hij kwam vervolgens vlak... Read more »
 • Almere - Overvaller supermarkt Muziekwijk deed eerst poging bij pizzeria
  De man die zondagmiddag een overval pleegde op een filiaal van Albert Heijn in Almere Muziekwijk, had kort daarvoor geprobeerd een naastgelegen pizzeria te overvallen. Volgens de politie bedreigde hij rond 15.30 uur het personeel van de pizzeria met een mes. Het lukte hem daar echter niet iets buit te... Read more »
 • Noordoostpolder - Ruim 1.000 huishoudens brengen luiers naar speciale containers
  Meer dan 1.000 huishoudens in Noordoostpolder maken inmiddels gebruik van de nieuwe luiercontainers die in september zijn geplaatst. Dat laat de gemeente weten. In drie maanden tijd is daardoor meer dan 20.000 kilo aan gebruikte luiers apart ingezameld. Sinds begin dit jaar mogen huishoudens in Noordoostpolder gebruikte luiers niet meer... Read more »
 • Almere - Politie zocht eigenaar AED na reanimatie
  De politie is op zoek geweest naar de eigenaar van een AED die maandagochtend is gebruikt bij een reanimatie in Almere Stad. Dat meldt de politie op Twitter. Na de reanimatie was het apparaat achtergebleven maar de eigenaar heeft zich inmiddels gemeld. De politie werd opgeroepen om hulp te verlenen... Read more »
 • Flevoland - Lelylijn onderdeel prestigieus Europees transportnetwerk, subsidies lonken
  De Lelylijn wordt opgenomen in een belangrijk Europees transportnetwerk. Dat hebben de ministers van Transport van de 27 EU-lidstaten maandag besloten. Hiermee maakt de beoogde spoorlijn tussen Lelystad en het Noorden kans op belangrijke Europese subsidies. Staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat is blij met het genomen besluit: "Met... Read more »
  +

  Dalfsen Net

 • Je wilt dit jaar een origineel december cadeau geven?
  Jij hoort regelmatig van vrienden of familie over Reformer Pilates. Deelnemers proberen jou uit te leggen welke oefeningen zij doen tijdens een Reformer training en hoe fijn en effectief dit is voor hun lichaam. Maar hoe leg je dat goed uit? Pilates moet je echt ervaren. Voor jou hebben we... Read more »
 • Kerstboomverkoop bij r.k. kerk (Wilhelminastraat)
  DALFSEN –   Vanaf vandaag kunnen er weer kerstbomen gekocht worden op het plein bij de r.k. kerk aan de Wilhelminastraat. Er  zijn – zolang de voorraad strekt – zes dagen per week tussen 9.00 en 17.00 uur boomverkopers aanwezig. Vanmorgen werden de verkopen gedaan Bennie Offenberg en Flip van Leeuwen.... Read more »
 • Kerstsamenzangavond: Mannenkoor brengt mooie zang ten gehoor
  DALFSEN – Kerst samenzangavond 17 december 2022 m.m.v. Hervormd Mannenkoor IJsselmuiden-Grafhorst. In de Grote Kerk te Dalfsen wordt op zaterdag 17 december 2022 voor de 21e keer een Kerst samenzangavond georganiseerd voor iedereen die van zingen en koormuziek houdt, de avond begint om 20.00 uur en de kerk is open... Read more »
 • Ongekend snel, zeg dat wel
  Kernpunten deze week DALFSEN – Lees hier de wekelijkse berichten van je eigen gemeente Dalfsen in kernpunten. Klik hier om te kijken. Je kunt het nu al zien, omdat de link beschikbaar is. Op 5 december dus extra vroeg.... Read more »
 • Tineke zegt: wie schrijft die blijft
  DALFSEN – Workshop persbericht schrijven op donderdag 8 december. Hoe schrijf ik een goed persbericht? Wat moet er wel en niet in staan? Kom op donderdagavond 8 december om 19.30 uur naar de workshop in Trefkoele+ en leer hoe je dit kunt doen! Hoe breng je jouw activiteit of nieuws... Read more »
 • Het is (soms) niet te rijmen
  DALFSEN – Elk jaar weer proberen we op 5 december de kopregel op de site  een beetje te laten rijmen. Dat is al een traditie van bijna 15 jaar, dit om een beetje in Sinterklaassfeer te blijven(of te komen). Dat neemt niet weg dat we een onderwerp niet serieus nemen... Read more »
 • Nieuwjaarsduik Bellingeweer, dat komt elk jaar weer
  DALFSEN – ALS-Team Dalfsen volop in voorbereiding voor Nieuwjaarduik 2023. Het ALS-Team Dalfsen is druk bezig om de eerste activiteit van 2023 voor te bereiden; de NIEUWJAARSDUIK in de Vecht. De spandoeken zijn weer opgehangen en ook de overige voorbereidingen zijn in volle gang. Het team hoopt dat weer vele... Read more »

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws