+

  Omroep Flevoland

 • Lelystad - Verhitte stadsderby Unicum-Batavia eindigt in gelijkspel 
  De stadsderby van Lelystad in de 2e klasse I tussen vv Unicum en Batavia'90 is zaterdagmiddag in een gelijkspel geeindigd. Op sportpark De Schouw stond er na 90 minuten voetballen een 1-1 stand op het scorebord. In de eerste helft was Unicum de bovenliggende partij. De thuisploeg kwam na een... Read more »
 • Emmeloord - Flevo Boys dieper in de zorgen na nederlaag tegen Berkum
  Flevo Boys uit Emmeloord heeft in de kelder van de Vierde Divisie met 0-2 verloren van concurrent Berkum. Daarmee worden de zorgen in de strijd tegen degradatie groter. Flevo Boys staat zeven wedstrijden voor het einde op de vijftiende plaats. De laatste twee ploegen (de nummers 15 en 16) degraderen... Read more »
 • Ens - Brandweerwedstrijd: wie helpt het beste een man met een ijzeren staaf in zijn schouder?
  Tientallen brandweerlieden waren zaterdag in en rondom Ens in touw vanwege een brandweerwedstrijd. Maar liefst negentien korpsen uit onder andere Creil, Swifterbant, Kesteren, Wezep en Barneveld kwamen naar Ens om verschillende scenario's van ongelukken en branden na te spelen. Ieder korps werd door waarnemers bekeken die punten uitdeelden voor de... Read more »
 • Lelystad - Potentiële luchtverkeersleiders maken kennis met het vak op Airport
  Hoewel Lelystad Airport nog niet open is voor passagiersvluchten, is er zaterdag een open dag voor mensen die luchtverkeersleider willen worden. Er zitten nu een vijftal verkeersleiders, omdat dat wettelijk gezien moet. Maar ook als Lelystad niet opengaat is er nog een tekort omdat er op landelijk niveau grote behoefte... Read more »
 • Urk - Zaalvoetballers Urk winnen niet van Excelsior’31
  Het is de zaalvoetballers van ZVV Urk niet gelukt aansluiting te houden bij de top vijf van de Eerste Divisie C. Hiervoor had de ploeg vrijdagavond in sporthal De Schelp moeten winnen van Excelsior’31 uit Rijssen, de huidige nummer vijf van de competitie. Het liep anders, want de gasten waren... Read more »
 • Almere - Almeerder Thomas Bons de beste steward van Nederland
  Almeerder Thomas Bons van het MBO College Airport mag zich de beste steward van Nederland noemen. Hij ontving deze prijs tijdens de finale van de vakwedstrijden voor mbo'ers, Skills. Thomas Bons is enorm blij met de prijs: "Het was een superleuke ervaring om mee te mogen doen, maar het maakt... Read more »
 • Lelystad - Snelheidsbeperking en inhaalverbod op Markerwaarddijk vanwege harde wind
  Automobilisten op de Markerwaarddijk tussen Lelystad en Enkhuizen mochten zaterdagmiddag door de harde wind niet meer inhalen en de maximumsnelheid was verlaagd van 100 naar 70 kilometer per uur. Het verbod was tot 16.30 uur. Dat meldde de provincie op Twitter. Het KNMI kondigde zaterdagochtend code geel af voor Flevoland... Read more »
  +

  Dalfsen Net

 • Eroticabeurs in de steigers
  DALFSEN – We hadden van horen zeggen, aldus Amanda Mooiweer organisator van diverse erotica beurzen in het land, dat er een geweldige voorziening in Dalfsen stond (Trefkoeleplus). Een paar weken terug een rondleiding gehad met een van de medewerkers van de Trefkoeleplus een aardig persoon met veel kennis. Ik was blij verrast,... Read more »
 • Spanning voor Dalvo in competitie
  DALFSEN – Spanning voor Dalvo / Fons Eilert in competitie. Vrijdagavond won Dalvo met 3-1 van CSV (Zwolle) en behoudt daarmee koppositie. De wedstijd was spannend en dat geldt ook voor de ranglijst. Of het de bekerwedstrijd van twee dagen ervoor was of het onstuimige weer is niet duidelijk, maar... Read more »
 • Sleutels gevonden
  NIEUWLEUSEN – Sleutelbos gevonden op het industrieterrein De Grift. Bel 06 – 193 462 49 Sleutels gevonden op het industrieterrein De Grift.... Read more »
 • Kleur Dalfsen Oranje
  DALFSEN – Vanmiddag tussen 13:00 uur en 15:00 uur staat Oranjevereniging Dalfsen op het Kerkplein om de Oranje vlag te verkopen.  Ben je nog geen lid? Kom je snel aanmelden. Kom jij vanmiddag ook naar het dorp om onze vlag te kopen?Dalfsen oranje laten kleuren tijdens de Oranjefeesten? Daar kan... Read more »
 • Nu live
  DALFSEN – HENGELO – Hij is er nu live veur tot 13.00 uur. Stem als u dat wil zien de af TV  RTV Oost  (of radio) op Radio Oost. Een mooi opstapje voor zijn volgende carrière. Het zal hier echt niet bij blijven.... Read more »
 • Nieuwe DN magazine komt er aan
  DALFSEN – Dit weekeind in de bebouwde kom en woensdag huis aan huis in het buitengebied. Nieuwsgierig? Je kan het hier al inzien... Read more »
 • Snertdag
  DALFSEN – Gezellige bijeenkomst Algemene Bond Senioren Dalfsen. Afgelopen woensdag had de Senioren Bond een gezellige bijeenkomst in eetcafé en zalencentrum Mansier in Oudleusen. De voorzitter kon zo’n 72 leden welkom heten. We begonnen tegen 11.30 uur met een borrel, daarna was er een overheerlijke snertmaaltijd met roggebrood en spek... Read more »