+

  Omroep Flevoland

 • Almere - Twee auto's botsen op Veluwedreef, één persoon gewond
  Bij een ongeluk op de Veluwedreef in Almere is zaterdagavond iemand gewond geraakt. Dat meldt de politie. Twee auto's botsten rond 21:30 op elkaar op de kruising met de Strubbenweg. Beide auto's raakten flink beschadigd. De ambulance kwam met spoed naar de kruising. De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.... Read more »
 • Urk - Even terug in de tijd met Nationale Dag van de Klederdracht
  Het was zaterdag de Nationale Dag van de Klederdracht op Urk. Het evenement werd hier voor het laatst in 2019 gehouden. Vanuit het hele land kwamen er groepen in klederdracht naar het vissersdorp. Liefhebbers konden zich onder andere vergapen aan de klederdracht van Volendam, Huizen, Oldebroek, Marken en Wieringen. Negentien... Read more »
 • Lelystad - Batavia’90 speelt gelijk tijdens debuut in eerste klasse
  De voetballers van Batavia’90 uit Lelystad zijn de competitie in de eerste klasse B begonnen met een gelijkspel. De promovendus speelde zaterdag voor eigen publiek met 2-2 gelijk tegen het eveneens gepromoveerde DVVA uit Amsterdam. Bij de rust keken de Lelystedelingen nog tegen een 1-2 achterstand aan. De thuisploeg begon... Read more »
 • Almere - Almere City kan koploper PSV niet verrassen: 0-4
  Het is eredivisionist Almere City FC niet gelukt om in eigen huis te stunten tegen koploper PSV. De ploeg van trainer Peter Bosz won met 0-4 dankzij doelpunten van Guus Til, Hirving Lozano, Joey Veerman en Ricardo Pepi. Het was voor de ploeg van trainer Alex Pastoor de tweede wedstrijd... Read more »
 • Dronten - Energiebeurs trekt veel belangstelling
  Duurzame woonoplossingen stonden zaterdag centraal in De Meerpaal in Dronten. Tijdens het Event Warmte & Energie konden inwoners zich laten informeren over manieren waarop hun huis energiezuiniger kan worden. De belangstelling voor de beurs was groot, ruim dertig standhouders gaven honderden bezoekers advies en informatie. Net als alle andere gemeenten... Read more »
 • Flevoland - Landelijke CDA blijft toch tegen de opening van Lelystad Airport
  Het amendement om "Lelystad Airport gaat definitief niet open" uit het verkiezingsprogramma van het landelijke CDA te halen, heeft het zaterdag niet gehaald op het partijcongres. Het amendement was ingediend door Kees Sanderse van het Almeerse CDA. "58 procent van de aanwezige partijleden stemde tegen", zegt Sanderse. "Wij als lokale... Read more »
 • Biddinghuizen - Directeur van Opwekking neemt afscheid tijdens Pinksterconferentie
  Ruben Flach stopt als algemeen directeur van Stichting Opwekking. Deze stichting organiseert jaarlijks een Pinkesterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. De directeur zegt met een gemengd gevoel afscheid te nemen. "Een moeilijk besluit want het is een prachtige organisatie, met een prachtig team medewerkers en vrijwilligers die... Read more »
  +

  Dalfsen Net

 • Autoschade
  DALFSEN – Vanochtend was ik met de auto bij Optisport Dalfsen tussen 09.20 uur en 12.45 uur. Daar heeft iemand tegen de auto aangezeten, zie foto. Graag zou ik met deze persoon in contact willen komen zodat we dit netjes kunnen oplossen. Gezien de schade moet dit opgemerkt zijn. Contact... Read more »
 • Stichting ROM organiseerde weer de radio-onderdelenmarkt bij de Lichtmis.
  LICHTMIS – Voor de 40e keer werd zaterdag de radio-onderdelen markt georganiseerd. Het is in het verleden ontstaan door radioamateurs uit de regio om onderdelen uit te wisselen. Het was zoals vanouds weer een markt met heel veel kramen uit binnen en buitenland. De belangtelling bij de radioamateurs en de... Read more »
 • De papa-mamadag
  DALFSEN – Op een zonovergoten zaterdagmiddag, de 16e van september, trapten wij, de heren van ASC-4, vol vertrouwen de voetbal het speelveld weer in. Dit betekende het startsein van de tweede officiële wedstrijd, in het nog prille seizoen. Een week geleden heeft ditzelfde team in hun openingswedstrijd, Zwolsche Boys 8... Read more »
 • Ongevallen
  DALFSEN – Op de Bontekamp in Dalfsen heeft zaterdagochtend een aanrijding plaatsgevonden, waarbij mogelijk één of meerdere personen gewond zijn geraakt. Het ongeval gebeurde rond kwart over 9 in de ochtend. Er is ambulance naar het incident gestuurd. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.   Gisteren... Read more »
 • Kijk en Doedag Bij `t Olde Manegepeerd
  DALMSHOLTE – Op zondag 24 september van 12 tot 16 uur. Kom en neem een kijkje de gehele opbrengst is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Graag geven we uitleg over de opvang van de paarden.   Wat is... Read more »
 • Hoe older hoe gekker
  DALFSEN – De laatste scootmobieltocht van dit jaar ging woensdagmiddag naar Lemelerveld. Via de Dalmsholterweg en het fietspad langs het kanaal en over de brug bij het Deventerpunt werd het rustpunt aan de Vilstersedijk bereikt. Dit keer werden we gastvrij ontvangen bij de B&B Wijnstaete. Ipv het gebruikelijke kopje koffie ... Read more »
 • Tentoonstelling ‘’ De Oorlog van 40-45 kotbie oons ‘’
  DALFSEN – NIEUWLEUSEN – Tentoonstelling ‘’ De Oorlog van 40-45 kotbie oons ‘’ in Rosengaerde Woonzorg Centrum. Van 2 oktober t/m. 7 oktober is in Woonzorg Centrum Rosengaerde de tentoonstelling ‘’ De Oorlog van 40 – 45 , kotbie oons “ te zien. Deze tentoonstelling is een vervolg op de... Read more »