+

  Omroep Flevoland

 • Flevoland - Flevoland koploper in woningbouw
  In Flevoland zijn er vorig jaar van alle provincies naar verhouding de meeste woningen bijgekomen. In totaal werden er net geen 3000 nieuwe woningen gebouwd, waardoor de woningvoorraad met 1,7 procent steeg. Dat meldt het CBS. [localfocus:https://localfocuswidgets.net/61f0f8863c7ad] Het aantal woningen groeide in de provincie met 3,4 procent het hardst in... Read more »
 • Flevoland - Hoogste oversterfte in Flevoland
  De coronapandemie heeft vorig jaar in Flevoland gezorgd voor de hoogste oversterfte, 20 procent, van Nederland. Volgens het CBS overleden er in totaal 2945 mensen in de provincie, bijna 500 meer dan verwacht. Die cijfers zijn hoger dan in 2020; toen waren er bijna 2800 sterfgevallen, bij een oversterfte van... Read more »
 • Marknesse - 'Verkeersveiligheid Voorsterweg moet eindelijk aangepakt worden'
  De gemeente Noordoostpolder moet eindelijk eens in actie komen om de Voorsterweg bij Marknesse veiliger te maken. Dat vindt een aantal aanwonenden van de weg. Volgens hen wordt de weg steeds drukker door toeristen en dagjesmensen die het Waterloopbos bezoeken. En ze verwachten nog meer verkeer, nu er een nieuw... Read more »
 • Almere - Bouwvakkers Floriade mogen 's avonds doorwerken
  De organisatie van de Floriade heeft van de gemeente Almere toestemming gekregen om de werktijden te verruimen. Er mag tot aan de opening iedere werkdag van 06.00 tot 22.00 uur gewerkt worden op het Expoterrein. Daar was een formele ontheffing van de gemeente voor nodig: normaal zijn bouw- en sloopwerkzaamheden... Read more »
 • Lelystad - Fractievoorzitter Leefbaar Lelystad stapt over naar Mooi Lelystad
  Fractievoorzitter Marianne van de Watering van Leefbaar Lelystad maakte dinsdagavond tijdens de raadsvergadering bekend dat ze is overgestapt naar Mooi Lelystad. Van de Watering vertelde tijdens de vergadering dat er binnen Leefbaar Lelystad dingen zijn gebeurd waar zij als mens niet achter kan staan. Ze zei daarom al eind vorig... Read more »
 • Lelystad - Charterschippers voelen zich verjaagd van Marker Wadden
  Schippers van de bruine vloot, de zeilschepen waarmee dagtochten en zeilvakanties met betalende passagiers worden uitgevoerd, denken dat de Marker Wadden moeten verdwijnen van hun lijst met bestemmingen. De beheerder van het nieuwe natuurgebied, Natuurmonumenten, wil de tarieven voor de charterschepen verhogen. Ook mogen ze er nog maar twee uur... Read more »
 • Almere - Zoektocht naar getuigen hamerzaak gaat door
  Na een eerdere oproep van de politie heeft een mogelijke getuige van een ernstige mishandeling in een lift in Almere zich gemeld. Dat bleek dinsdagavond tijdens een uitzending van Opsporing Verzocht. Maar de politie hoopt dat nog twee mensen naar voren komen die de verdachte van de mishandeling gezien kunnen... Read more »
  +

  Dalfsen Net

 • Dalfsenaar wordt griffier bij de gemeente Coevorden
  DALFSEN – COEVORDEN – Milan Lucassen begint op 7 maart als griffier bij de gemeente Coevorden. De 40-jarige Lucassen woont in Dalfsen en kijkt er naar uit om in Coevorden te beginnen. Lees hier verder... Read more »
 • Maurits laat van zich horen en komt in beweging
  HESSUM – BBB Boer Burger Beweging. Maurits von martels geeft op 26 januari een webinar over veranderingen in de landbouw. “Waarop baseren politici hun mening en hoe komen ze aan de kennis om goede beslissingen te nemen?” Maurits geeft tekst en uitleg over gang van zaken in DenHaag. Meld je... Read more »
 • Bijna al het nieuws uut Lemelerveld
  LEMELERVELD – Via deze link kuj al het nieuws uut Lemelerveld van de afgelopen wekke weer lezen. Dit is de link van de Lemelervelder. Het verschijnt huus aan huus in Lemelerveld en de buurte. Nu al 40 jaar! Link moet wel beschikbaar zijn. Anders gewoon later even weer kijken.... Read more »
 • Bankpasje gevonden
  DALFSEN – Ik heb in het centrum van Dalfsen een bankpas gevonden van S de Bruin. Als U deze verloren bent even contact opnemen via DalfsenNet? (liever een tel.nr. hier)    ... Read more »
 • De horeca blij: eindelijk
  REGIO – DALFSEN – ZWOLLE – De horeca is blij dat er wat meer ruimte komt en dat ze echt open mogen. En dat ze weer gasten  kunnen ontvangen, waar ze al zo lang op hebben gewacht. Wel gelden er nog wel wat regels. (vaste zitplaats, QR code en mondkapje)... Read more »
 • Nieuwe corona regels: Open, tenzij: bijna alles open tot 22.00 uur
  LANDELIJK – De meeste locaties in ons land gaan woensdag 26 januari weer open onder voorwaarden. Naast winkels, het onderwijs, sportclubs, beoefening van kunst en cultuur en contactberoepen zoals kappers, openen vanaf morgen dus ook de horeca, bioscopen, theaters, musea, concertzalen, dierentuinen en pretparken hun deuren. Daarnaast mogen sportwedstrijden buiten... Read more »
 • Gerrit Hoekman: een markante en vooral een bescheiden man
  DALFSEN – De heer Gerrit Hoekman, oprichter van Hoekman RVS is op vrijdag 21 januari 2022 overleden. Een markante en bescheiden man die in 1986 zijn eigen metaalverwerkingsbedrijf startte in houtkachels aan de Schapendijk. Hij is geboren en getogen in Dalfsen en samen met zijn vrouw Anneke zijn zij acht... Read more »
(Bezocht 448 times, 1 visits today)

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws