+

  Nieuws uit Kollum

 • Politie waarschuwt voor malafide Engelstalige glazenwassers
  KOLLUM – De politie waarschuwt bewoners van Noardeast Fryslan voor malafide Engelstalige glazenwassers. De glazenwassers bieden hun diensten aan tegen een kleine betaling maar nadat de klus is geklaard vraagt men ineens een veel hoger bedrag. Dit kan oplopen tot honderden euro’s. Ga niet met deze personen in zee en... Read more »
 • Mercedes-Benz flink beschadigd bij inhaalactie op N355
  KOOTSTERTILLE – Op de Rykswei (N355) bij Kootstertille is zaterdagavond een Mercedes Benz fors beschadigd geraakt bij een ongeval. Bij een inhaalactie zou de Mercedes beschadigd zijn geraakt. Uit voorzorg kwam er een ambulance ter plaatse maar niemand raakte gewond. De auto raakte dusdanig beschadigd dat deze moest worden afgesleept door... Read more »
 • GGD: Veel klassen in quarantaine door Omikron, ziekenhuisbezetting daalt verder
  FRIESLAND – 5910 Friezen testten deze week positief op COVID-19, tegen 6131 vorige week. De ziekenhuisbezetting nam nog steeds af. In Fryslân zijn in de derde week van 2022 11.000 boostervaccinaties gezet. Na de opening van de scholen liepen de besmettingen onder de schoolgaande jeugd snel op. Ongeveer 130 klassen/groepen in het Friese basis- en voortgezet... Read more »
 • Lauwers College ‘goed bezig’ met overstap mavo-havo
  BUITENPOST – Al drie jaar werkt de locatie Buitenpost van het Lauwers College met het doorstroomprogramma @havo. De school kwam begin 2019 zelf in actie om leerlingen met een mavo-diploma enthousiast(er) te maken voor een havo-vervolg. Dit programma geldt ook voor leerlingen van het vmbo-t die graag door willen stromen... Read more »
 • Crimineel verstopt zich in keukenkastje
  DOKKUM – De politie heeft vrijdagavond een 43-jarige voorvluchtige crimineel aangehouden in de gemeente Noardeast Fryslan. De crimineel had zich verstopt in een keukenkasje. De aanhouding was bevolen door de Belgische autoriteiten. De man die geen geregistreerde woon- of verblijfplaats had , is in België veroordeeld tot een gevangenisstraf van... Read more »
 • GGD Fryslan: Forse toename besmettingen door Omikron
  FRIESLAND – 6131 Friezen testten deze week positief op COVID-19, tegen 3567 in de eerste week van 2022. De stijging die vorige week inzette, zet deze week daarmee fors door. Inmiddels is in de testmonsters uit Fryslân de Omikronvariant vastgesteld. De snelle stijging van deze week hangt direct samen met de besmettelijkheid van deze variant.... Read more »
 • Trainer Sander Broekema van JO19 verlengt bij VV Buitenpost
  BUITENPOST – Sander Broekema is ook in het seizoen 2022/2023 trainer van JO19-1 van VV Buitenpost. De 26-jarige Marumer heeft het erg naar zijn zin bij Buitenpost en knoopt er daarom met plezier een jaar aan vast. “Ik krijg hier veel waardering voor het werk dat ik in het trainerschap... Read more »
  +

  Weekblad de Gouda

 • Mulder Mode, Melkveebedrijf Oostdam en Vergeer Holland winnaars van de Ondernemersprijs Midden-Holland
  Gouda – Tijdens de livestream die door de coronamaatregelen in de plaats kwam van het gebruikelijke event in de grote zaal van de Goudse Schouwburg, werden Mulder Mode, Melkveebedrijf Oostdam en Vergeer Holland uitgeroepen tot de winnaars van de Ondernemersprijs Midden-Holland. Mulder Mode uit Waddinxveen is de winnaar in de... Read more »
 • Bestelbus en personenwagen botsen op kruising Burgemeester van Reenensingel
  Gouda – Dinsdagmiddag 25 januari om 14.00 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de kruising aan de Burgemeester van Reenensingel met de Goudse Poort in Gouda. Een bestelbus en personenwagen zijn met elkaar in botsing gekomen. De inzittenden raakte bij de botsing niet gewond. Een bergingsbedrijf heeft de personenwagen geborgen... Read more »
 • Traumahelikopter bij Gouwestein Van Bergen IJzendoornpark Gouda
  Gouda – Vanmiddag rond om 13.20 uur is een traumahelikopter geland voor incident bij Gouwestein aan de Van Bergen IJzendoornpark in Gouda. De hulpdiensten werden groots ingezet, waaronder het traumateam om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Wat er precies aan de hand is, is niet bekend. Een persoon naar het ziekenhuis... Read more »
 • Heel veel foodtrucks en muziek op Gouds Geluk FoodFestival 2022
  Gouda – Vorig jaar kon het Gouds Geluk FoodFestival ondanks de aangescherpte coronamaatregelen tóch doorgaan. 750 bezoekers per dag genoten van heel veel lekker eten, drinken en muziek. Op 13, 14 en 15 mei van dit jaar vindt de tweede editie van het festival plaats en hoopt de organisatie nog veel grootser... Read more »
 • Boekje van Weeshuis naar Ziekenhuis populair onder de Gouwenaar
  Gouda – Het boek ‘Van Weeshuis naar Ziekenhuis’, dat in oktober 2021 werd gelanceerd, blijft geliefd bij de Gouwenaar. Het boek over het Sint Jozefpaviljoen vertelt naast de rijke geschiedenis van het pand, ook verhalen over de bewoners ervan. Wezen, nonnen, gewonde soldaten en de oude van dagen. Het Sint... Read more »
  +

  Groninger Internet Courant

 • Versoepeling: bijna alles weer open in Groningen, tot 22.00 uur; maar: “Het is geen griepje!”
  Er komen ruime versoepelingen van het coronabeleid. De meeste locaties gaan woensdag 26 januari weer open onder voorwaarden. “Maar: niemand wil dat over enkele weken de heropening moet worden teruggedraaid. Daarom moeten we blijven opletten en elkaar helpen bij het naleven van de algemene maatregelen en adviezen die nog wel... Read more »
 • Nieuwe maatregelen: horeca en cultuur open tot 22.00, quarantainebeleid versoepeld
  In de persconferentie van vanavond zal het kabinet hoogstwaarschijnlijk aankondigen dat cafés, restaurants, bioscopen, musea en theaters tot 22.00 uur open mogen. Ook supermarkten mogen weer open tot 22.00, en er mag weer publiek aanwezig zijn bij sportwedstrijden. Dat melden diverse media op basis van Haagse bronnen.... Read more »
 • Gezondheid en vertrouwen Groningers daalt door ‘gedoe’ rond gaswinning
  Na een eerdere opleving neemt de gezondheid van Groningers met gaswinningsschade weer af. En ook het vertrouwen in de Rijksoverheid is gedaald, zo blijkt uit het onderzoek Gronings Perspectief, dat al sinds 2016 bijhoudt hoe het mensen in het gaswinningsgebied vergaat. Volgens de onderzoekers lijkt het erop dat Groningers net... Read more »
 • Gemeenteraad: ‘College moet zich hard maken voor behoud kinderhartcentrum’
  Het college van B&W van Groningen moet zich, samen met overheden uit Noord- en Oost-Nederland, hard maken voor het behoud van het kinderhartcentrum in het UMCG. De ChristenUnie dient woensdag namens de gehele gemeenteraad een motie in die het college daartoe oproept.... Read more »
 • Groningse kinderburgemeester Samuel ambassadeur van Beatrix Kinderziekenhuis
  De nieuwe kinderburgemeester van Groningen, Samuel, heeft zich als ambassadeur verbonden aan de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG. “Ik gun de kinderen in het ziekenhuis afleiding en speeltijd, want dat is goed voor hun gezondheid”.... Read more »
 • Onderzoek: Nederland gaat 25 medailles halen tijdens de Olympische Winterspelen
  Nederland gaat op de Olympische Winterspelen in Peking vijfentwintig medailles winnen, waarvan tien keer goud. Dat voorspellen Elmer Sterken en Fabian ten Kate, onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), in het economenblad ESB.... Read more »
 • Exposure, bekendheid én een prestigieuze prijs: bezoek techbeurs Las Vegas mega-succes voor Ocean Grazer
  Trots stond ceo Frits Bliek eerder deze maand tussen het grote bedrijvengeweld op de Consumer Electronic Show (CES) in Las Vegas met zijn Nederlandse startup Ocean Grazer, een ontwikkelaar van een batterij voor windparken op zee. En met overweldigend succes. Het bezoek aan de Amerikaanse gokstad heeft Ocean Grazer allesbehalve... Read more »
  +

  Omroep Brabant

 • Ziekenhuis Bernhoven in financiële problemen, 120 banen geschrapt
  Ziekenhuis Bernhoven in Uden verkeert in financieel zwaar weer. Hierdoor gaan er 100 tot 120 fulltime banen verloren. Daarnaast moet het ziekenhuis gaan samenwerken met een ander ziekenhuis of verpleeg- en verzorgingshuis in de regio om de problemen het hoofd te bieden. Een zogenaamd masterplan, dat op 1 maart van... Read more »
 • Piet kreeg burn-out van wethouderschap: ‘Ik kon niet eens meer praten’
  Het vak van wethouder is loodzwaar, daarover kan Piet Poos (65) uit Goirle meepraten. In drie jaar wethouderschap brandde hij helemaal op: “Terwijl mijn schoonmoeder op sterven lag, werd ik op sociale media voor rotte vis uitgemaakt. " Poos is niet de enige; om de dag stapt ergens in het... Read more »
 • 112-nieuws: auto's uitgebrand in Helmond • zwaar ongeluk met aanhanger
  In dit liveblog houden we je woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.... Read more »
 • Coronanieuws: horeca en cultuur weer open, GGD stuurt sms voor boosterprik
  In dit liveblog houden we je woensdag op de hoogte van het laatste nieuws over de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten. De hoofdpunten:De horeca en cultuursector gaan vanaf vandaag weer open voor publiek.GGD Brabant Zuidoost nodigt mensen per sms uit voor boosterprik.7389 nieuwe besmettingen in onze provincie.Omzetschade door lockdown loopt... Read more »
 • 'Noodverordening voor azc Budel na reeks steekincidenten'
  Burgemeester Roland van Kessel van de gemeente Cranendonck heeft dinsdag een noodverordening ingesteld voor het azc-terrein in Budel en het gebied eromheen. De maatregel gaat per direct in en duurt in elk geval tot midden februari. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De gemeente Cranendonck was onbereikbaar voor een toelichting. Van... Read more »
 • Restaurants kunnen niet wachten: 'Collega's komen al langs om te helpen'
  Vanaf woensdag kun je weer tot tien uur 's avonds naar een restaurant om een hapje te eten. Het kabinet gaf daar dinsdagavond definitief duidelijkheid over bij de persconferentie. In die restaurants wordt nu alles op alles gezet om woensdag weer gasten te kunnen ontvangen. En dat heeft nog heel... Read more »
 • Coronanieuws: Efteling en dierentuinen staan 'te popelen' om open te gaan
  In dit liveblog houden we je dinsdag op de hoogte van het laatste nieuws over de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten. De hoofdpunten:Basisregels belangrijker dan ooit tevoren, benadrukken Rutte en Kuipers.'We doen iets heel spannends', zegt premier Rutte tijdens persconferentie over versoepelingen.7389 nieuwe besmettingen in onze provincie.147 coronapatiënten in de... Read more »
  +

  Alkmaar - Rodi.nl

 • Horeca en cultuur weer open tot 22.00 uur
  DEN HAAG/REGIO – Nederland gaat weer verder van het slot. De horeca- en cultuursector mag weer open, tot 22.00 uur, geplaceerde evenementen zijn weer toegestaan (met maximum aantal bezoekers) en doorstroomlocaties (zoals dierentuinen en pretparken) kunnen onder voorwaarden ook weer open. Dit meldden premier Rutte en minister Ernst Kuipers onder... Read more »
 • Elly Konijn keert niet meer terug als wethouder Alkmaar
  ALKMAAR - D66-wethouder Elly Konijn keert na de verkiezingen niet meer terug als wethouder in de gemeente Alkmaar. Dit heeft ze de partij laten weten.... Read more »
 • Sollicitatieworkshops en loopbaanspreekuren
  ALKMAAR - Bibliotheek Kennemerwaard en Verhelder Talent organiseren samen een serie van 5 workshops in de bibliotheek in Alkmaar. Overal lees je dat er personeel te kortis. En toch lukt het jou niet om de juiste baan te vinden. Of misschien heb je een baan maar vind je de stap... Read more »
 • Bi inval bij hooglander-boerderij in Grootschermer opnieuw dieren in beslag genomen
  GROOTSCHERMER - Bij de omstreden zorgboerderij in Grootschermer is op dit moment een grote inval gaande. Hierbij worden vijf paarden, vier alpaca’s en twee hangbuikzwijntjes in beslag genomen.... Read more »
 • Boswachters zoeken leukste hond van Noord-Holland
  NOORD-HOLLAND - De natuur is een prachtige plek om je hond uit te laten. Honden mogen de ene helft van het jaar in bepaalde delen van het natuurgebied loslopen, maar vanaf maart moeten ze aan de lijn, omdat dan het broedseizoen begint. Om hondenbezitters hier op een opvallende manier aan... Read more »
 • Jongeren in de Mare kunnen ‘solliciteren’ op speciale Krajicek Scholarship functie in eigen wijk
  ‘Solliciteren’ op Krajicek Scholarship functie ALKMAAR - Stichting Sport-Z is op zoek naar enthousiaste jongeren die op en rondom het Krajicek Playground in....... Read more »
 • Brandweerman gewond bij oefening in Starnmeer
  STARNMEER - Maandagavond rond negen uur is bij het naturistenterrein in Starnmeer een brandweerman gewond geraakt. De brandweer was bezig met een oefening en dat ging faliekant mis.Tijdens een oefening waarbij geoefend werd om bomen te kappen raakte een brandweerman gewond. De brandweer Zaanstreek-Waterland was, zoals elke maandagavond, bezig met... Read more »
  +

  Voorne-Putten Nieuws

 • Open, tenzij: bijna alles open tot 22.00 uur
  De meeste locaties in ons land gaan woensdag 26 januari weer open onder voorwaarden. Naast winkels, het onderwijs, sportclubs, beoefening van kunst en cultuur en contactberoepen zoals kappers, openen vanaf morgen dus ook de horeca, bioscopen, theaters, musea, concertzalen, dierentuinen en pretparken hun deuren. Daarnaast mogen sportwedstrijden buiten eigen clubverband... Read more »
 • Speelkleed voor De Maasoevers
  Spijkenisse - ONS-Nissewaard staat als lokale partij dichtbij de inwoners van Nissewaard. Zo zijn de raadsleden en wethouders al jaren ieder weekend ergens in Nissewaard te vinden om met bewoners te spreken over wat er speelt en leeft in hun wijken. Natuurlijk mag het uitdelen van de welbekende badeend sleutelhangers... Read more »
 • Munitie en drugs aangetroffen in woonhuizen
  Spijkenisse - In december ontving de politie een anonieme melding over drugsoverlast bij een pand in de wijk Vriesland in Spijkenisse. Bij een onderzoek naar de woning werden kortstondige bezoeken bij de woning geconstateerd.Afgelopen vrijdag werd hier een actie op georganiseerd. Hierbij werd gezien dat 1 man kortstondig in de... Read more »
 • PvdA geeft nestkastjes weg tijdens de Vogeltelling
  De PvdA geeft nestkastjes en bijenhotels weg aan mensen die meedoen aan de Nationale Tuinvogeltelling van 28 tot 30 januari.... Read more »
 • Twee katten overleden door vermoedelijke vergiftiging
  Hellevoetsluis - “Graag wil ik iedereen die in de buurt van de dichters- en schrijversbuurt woont vragen goed op hun katten te letten” vertelt buurtbewoonster Alice In ’t Hout.... Read more »
 • Tijdelijke brug geplaatst voor voetgangers en fietsers
  Hellevoetsluis - Een maand lang zullen er onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden aan de brug en de sluis in het Kanaal door Voorne. Sinds maandag 24 januari tot zaterdag 19 maart 2022 zijn zowel de brug en de sluis daarom niet in gebruik.... Read more »
 • Even buurten in Groenewoud
  Spijkenisse - De Nissewaardse VVD is afgelopen weekend even gaan buurten in de Groenewoud om in gesprek te gaan met de bewoners. ‘De aandachtspunten die dit keer naar voren kwamen hadden vooral te maken met doorstroming op de woningmarkt. Verschillende bewoners gaven aan door hun leeftijd graag te willen verhuizen,... Read more »
  +

  Weblog Zwolle

 • Het weer: Grijs, overwegend droog en de wind is terug
  Zwolle – Woensdag is en blijft het grijs. Misschien valt er nog een druppeltje motregen uit de wolken ook. In de ochtend is die kans een beetje groter, maar we gaan uit van een verder droge dag. Het kwik in de Zwolse thermometers doet niet veel, de dag begint met... Read more »
 • Zwolse theaters viert opening na lockdown, tien dagen lang open huis in Schouwburg Odeon
  Zwolle – Na veel bewogen maanden en de lockdown gaan de deuren van het theater weer open. Vanaf woensdag 26 januari viert Zwolse theaters dit door tien dagen lang open huis te houden in Schouwburg Odeon. Vanaf woensdag 26 januari is er elke dag, tien dagen lang, tussen 12.00 uur... Read more »
 • Het weer: Windstil, grijs en droog
  Zwolle – Dinsdag is het meestal windstil in Zwolle. Tot grootschalige mist komt het in de ochtend vermoedelijk niet. Een mistbank in het buitengebied zou ‘s morgens vroeg wel kunnen. Een groot grijs wolkendek hangt boven de stad. Het is zo dun dat er geen regen uit valt, maar dik... Read more »
 • Nieuw seizoen ArtEZ Chamber Music Sessions
  Zwolle – De ArtEZ Chamber Music Sessions van het ArtEZ Conservatorium in Zwolle gaan weer van start. Vanaf dinsdagavond 8 februari zijn er weer bijzondere optredens door studenten van de opleiding Klassieke Muziek. De ArtEZ Chamber Music Sessions is een serie van zeven concerten, waarbij studenten van het ArtEZ Conservatorium... Read more »
 • PEC Zwolle trekt opgaande lijn door tegen Heerenveen
  Zwolle – In het Abe Lenstra stadion heeft PEC Zwolle zaterdagavond de opwaartse lijn in de competitie doorgetrokken. Voor de tweede keer dit seizoen was één doelpunt van Bram van Polen voldoende voor de winst. Net als eerder dit seizoen tegen Heracles Almelo, deed de aanvoerder dat vanaf de strafschopstip,... Read more »
 • Fietsers botsen op Zwartewaterallee
  Zwolle – Een fietsster is maandag lichtgewond geraakt na een botsing met een andere fietser op de Zwartewaterallee. Omstreeks tien voor half elf ’s ochtends stak de fietsende vrouw de Zwartewaterallee over bij de Rijnlaan. Toen een jongen die voor haar fietste plotseling omkeerde, kon ze een botsing niet meer... Read more »
 • Erehaag van judoka’s bij uitvaart van Vincent Boot
  Zwolle – Met een erehaag bij crematorium Kranenburg hebben judoka’s maandag afscheid van Vincent Boot genomen. Het 76-jarige judo-icoon overleed vorige week maandag plotseling door een hartstilstand. Meer dan vijftig jaar gaf Boot judolessen bij Budo Stichting Boot. Tot kort voor zijn overlijden was hij te vinden in de judoschool... Read more »
  +

  Flakkee Nieuws

 • Herdenkingen Watersnoodramp online te volgen
  In 2022 is het 69 jaar geleden dat de Watersnoodramp plaatsvond. Op 1 februari 2022 worden zoals ieder jaar de slachtoffers van deze ramp herdacht. In verband met de coronamaatregelen verlopen de plechtigheden op dinsdag 1 februari anders dan gebruikelijk. Omdat het niet mogelijk is om bij de herdenkingen aanwezig... Read more »
 • Auto van de dijk in polder Sommelsdijk
  Op zondagmorgen 23 januari 2022 zijn de hulpdiensten opgeroepen om naar de Oud-Kraaijerdijk in de polder van Sommelsdijk te gaan. Een auto was van de weggeraakt en op z’n kant in de sloot terechtgekomen.... Read more »
 • Zoekactie op touw gezet bij aantreffen fiets in sloot
  Zaterdagmorgen 22 januari 2022 is een grote zoekactie gestart toen er aan de Goereeseweg een fiets werd aangetroffen in het water. Verschillende brandweer- en politie-eenheden kwamen ter plaatse. Het duikteam en het oppervlaktewater reddingsteam van de brandweer doorzocht het water maar trof niemand aan.... Read more »
 • CuraMare haalt goud voor zorgkwaliteit
  2022 krijgt een gouden randje nu CuraMare het certificaat GOUD Qmentum Global International ontving voor de kwaliteit van zorg. Wat deze certificering extra bijzonder maakt is dat de beoordeling geldt voor heel CuraMare: ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg, behandeldiensten en ondersteunende diensten.... Read more »
 • 2e Tasty Walk op de Brouwersdam
  In het weekend van 22 en 23 januari 2022 organiseren de Pioniers Brouwersdam weer een Tasty Walk. Het is een navolging op het succes van het weekend van 8 en 9 januari. In dat weekend waren er maar liefst 500 deelnemers.... Read more »
 • Duurzaamheidslening nu ook voor doe-het-zelvers
  Inwoners van Goeree-Overflakkee die hun woning willen verduurzamen kunnen ook in 2022 via de gemeente een duurzaamheidslening afsluiten. De gemeente wil hiermee inwoners helpen om hun huis te verduurzamen. Sinds kort kunnen mensen die hun huis zelf verbouwen ook aanspraak maken op de lening. Ook is het maximale bedrag verhoogt... Read more »
 • 79-Jarige vrouw uit Middelharnis nog steeds vermist
  De 79-jarige Maria uit Middelharnis is nog steeds vermist. Op vrijdag 14 januari 2022 werd de politie ondersteund door het Veteranen Search Team. Deze mensen reizen het hele land door om te ondersteunen bij zoekacties naar mensen die door hun geliefden worden gemist.... Read more »
  +

  Nieuws uit Urk

 • Plannen voor Westgat liggen op tafel
  Het ontwerpbestemmingsplan voor de volgende fase van de revitalisering van het Westgat ligt op tafel. De plannen zijn de komende zes weken in te zien op het gemeentehuis - na afspraak - of online. De gemeente wil het stukje bedrijfsterrein verder uitbreiden met mogelijkheden voor wonen en werken, kantoorpanden en... Read more »
 • Brandweer in actie
  De brandweer kwam zondagmiddag in actie voor een gaslek aan De Riepel. Netbeheerder Liander had een melding gekregen van een gaslucht. Toen de monteurs arriveerden, constateerden ze dat er een lekkende gasleiding was in de berm. Ook bleek er zich al gas te hebben opgehoopt in het riool. Daarop werd... Read more »
 • Gemeentebelangen presenteert lijst
  Ook Gemeentebelangen heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen rond. Jurie van den Berg staat, zoals eerder al bekend werd, op de eerste plek. Voormalig wethouder en raadslid Klaas Luut Koffeman sluit de rij.... Read more »
 • Buren ongerust over bouwplan in Wijk 4
  Onder buren is onrust ontstaan over het plan om op Wijk 4-18 een pand met vijf vakantieappartementen en een wellnesskelder te realiseren. Volgens initiatiefnemer Jelle Jonkers zal het project juist een impuls geven aan de buurt.... Read more »
 • SGP maakt ook de rest van de kandidaten bekend
  Ook de nummers elf tot en met dertig op de kandidatenlijst van de SGP zijn bekend. Eerder was al gemeld dat oud-wethouder Geert Post op een lagere plek staat. De huidige fractievoorzitter Jan Willem Bakker staat laatste.... Read more »
 • Architect blij: raad keurt kazerne goed
  Bij architectenbureau 19 het atelier uit Zwolle zijn ze in hun nopjes: de gemeenteraad heeft haar ontwerp voor de nieuwe brandweerkazerne aan de Industrierondweg goedgekeurd. Dat staat op de website van het bureau te lezen, compleet met impressies van hoe het nieuwe gebouw eruit moet komen te zien.... Read more »
 • Lucas Tol terug bij SV Urk
  Het hing al een poosje in de lucht. Sinds zaterdag is de rentree van Lucas Tol bij SV Urk een feit.... Read more »
(Bezocht 220 times, 1 visits today)

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws