Sport Nederland – Pagina 3

Sportnieuws overzicht – Nederlandse media

banner-versio
  +

  GP Pits

 • Oostenrijk tot 2027 op kalender
  De Formule 1 rijdt in ieder geval tot en met 2027 op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Het huidige contract liep aan het einde van dit jaar af. De race keerde in 2014 terug naar het thuiscircuit van Red Bull. Sinds die tijd, en dankzij het succes van Max... Read more »
 • Boek Günther Steiner ook in het Nederlands
  Goed nieuws voor de Nederlandstalige Formule 1- fans. Het nieuwe boek van de teambaas van Haas F1  Günther Steiner verschijnt op 8 juni ook in het Nederlands. Steiner, de charismatische teambaas van het Haas F1 Team, biedt lezers een onbelemmerde en unieke blik op wat er werkelijk achter de schermen... Read more »
 • VideoGiedo zonder remmen [video]
  Giedo heeft vandaag [vrijdag] ternauwernood een debacle kunnen voorkomen. De Nederlander die voor de derde keer in de Sauber zat, verloor bij het naderen van de eerste bocht zijn remmen! Niet echt een ‘spot’ waar zoiets je moet overkomen, als je al zoveel snelheid hebt opgebouwd op het lange rechte... Read more »
 • Officieel: Alonso en Räikkönen ook in 2015 bij Ferrari
  Het is officieel ook in 2015 zullen Kimi Räikkönen en Fernando Alonso achter het stuur van het steigerende paard kruipen, dit werd door teambaas Marco Mattiacci bevestigd tegenover Sky Sports F1 in een exclusief interview dat morgen zal worden uitgezonden. Al gans het jaar gingen er geruchten rond dat Alonso... Read more »
 • Lotus voorziet moeilijke race in Canada
  Waar Romain Grosjean met de gemankeerde E22 nog knap in de punten wist te eindigen, verwacht het team van Lotus niet dat haar kopman –laat staan tweede rijder Maldonado– in Canada ook maar een puntje zal pakken. De kenmerkende lange rechte stukken van Circuit Gilles Villeneuve leggen één van de... Read more »
 • Straf voor Ericsson
  Marcus Ericsson heeft van de FIA gehoord dat hij gele vlaggen genegeerd heeft tijdens de VT3. Aangezien Ericsson zich al als laatste gekwalificeerd had, zou een gridstraf nauwelijks effect hebben. Daarom moet de Zweed verplicht vanuit de pitlane starten. De Caterham-rijder is de tweede rijder dit weekend die een straf... Read more »
 • Ongeval bij Toro Rosso
  In Faenza is men de fabriek van Toro Rosso fors aan het uitbreiden. Toro Rosso wil op de langere termijn namelijk in de top 5 van de Formule 1 rijden. Op het terrein van Toro Rosso wordt daarom een heel nieuw pand neergezet. Gisteren raakte twee bouwvakkers gewonden toen een... Read more »