Sport Nederland – Pagina 3

Sportnieuws overzicht – Nederlandse media

Horren op Maat, horrengigant
  +

  GP Pits

 • Verschoor test morgen voor VAR
  Richard Verschoor, dit jaar rijdend voor MP Motorsport in het Formule 2 kampioenschap, test morgen voor Van Amersfoort Racing. Verschoor heeft nog geen contract voor volgend seizoen en wil opnieuw graag Formule 2 rijden. Formule 2 zal drie dagen testen in Abu Dhabi. Of Verschoor ook de tweede en derde... Read more »
 • Goksponsor deals in de Formule 1
  De tak van gokken is enorm en is ook zeker terug te vinden in de sportwereld, namelijk in de Formule 1. Waar de Formule 1 in de vroege jaren zijn sponsorgeld vooral bij oliemaatschappijen en sigarettenfabrikanten vandaan haalde, is dat tegenwoordig in het gokken. In het online gokken zie je... Read more »
 • Top 5 momenten van de GP van Japan
  De Grand Prix van Japan op het circuit van Suzuka staat eigenlijk altijd garant voor spektakel en races om nooit te vergeten. Het leverde ook deze keer weer een legendarische strijd op, net zoals de rest van het seizoen al ontzettend spannend is geweest. Dat er een prachtige geschiedenis ligt... Read more »
 • Hauger met MP Motorsport in Formule 2
  Dennis Hauger slaat handen ineen met MP Motorsport voor hernieuwde aanval op FIA F2-kampioenschap Foto: Dutch Photo Agency Dennis Hauger, de FIA Formule 3-kampioen van 2021, stapt voor zijn tweede seizoen in de FIA Formule 2 over naar MP Motorsport. De 19-jarige Noor heeft goede hoop om in 2023 tot... Read more »
 • Nieuw boek Koen Vergeer: Max soeverein wereldkampioen 2022
  Op 2 december verschijnt het nieuw boek van Koen Vergeer: Max soeverein wereldkampioen 2022 Na de zinderende ontknoping van het seizoen 2021 was de grote vraag over Max Verstappen: hoe lang kan hij dit niveau volhouden? Hoewel dat antwoord aan het begin van het seizoen 2022 nog niet zo evident... Read more »
 • Entain publiceert cijfers: gokken op F1 wint aan populariteit
  Het gokken op paardenraces en voetbal is altijd populair geweest. Maar nu is er een nieuwe favoriet als het gaat om sportweddenschappen, namelijk Max Verstappen en Formule 1. Steeds meer mensen doen een gokje op hoe de wedstrijden zullen verlopen. Niet alleen F1 fans, maar ook mensen die de sport... Read more »
 • Hoe stream je de Grand Prix van de Verenigde Staten?
  Hoe stream je de Grand Prix van de Verenigde Staten? Ben je een echte Formule 1-fan? Dan wil je vast alle races volgen. Sommigen zijn naar de Grand Prix van Singapore en Japan geweest en je moet wel een bofkont zijn om ook nog op de tribune in de VS... Read more »

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws