Blogs Nederland – Pagina 3

Overzicht Nederlandse Blogs

  +

  deTekentafel.com

 • Nieuwe Strips voor Juni 2022
  Welke strips verschijnen er de komende maand? De nieuwe Aimée de Jongh, Yasmina 3... We maken een keuze uit de nieuwe strips voor juni 2022. Het bericht Nieuwe Strips voor Juni 2022 verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Strip Review: Suske en Wiske – Geduvel op de Heide
  Suske en Wiske - Geduvel op de Heide is nou precies zo'n album dat je hoopt aan te treffen in een hommage reeks. Het bericht Strip Review: Suske en Wiske – Geduvel op de Heide verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Nieuwe Strips voor Mei 2022
  Welke strips verschijnen er de komende maand? Jerome Bloks, Kathy Austin, Hein de Kort We maken een keuze uit de nieuwe strips voor mei 2022. Het bericht Nieuwe Strips voor Mei 2022 verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Aimée de Jongh wint Stripschapprijs 2022
  Aimée de Jongh wint de Stripschapprijs 2022 voor haar hele oeuvre. Dat heeft het Nederlandse Stripschap bekendgemaakt. Het bericht Aimée de Jongh wint Stripschapprijs 2022 verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Suske en Wiske in 2022 | Vooruitblik | update 6 juni
  De Kale Kroon, Geduvel op de Heide en veel korte verhalen. Wat staat er allemaal op het programma voor Suske en Wiske in 2022? Het bericht Suske en Wiske in 2022 | Vooruitblik | update 6 juni verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Nieuwe Strips voor April 2022
  Welke strips verschijnen er de komende maand? Metro 2033, Elsje, .. We maken een keuze uit de nieuwe strips voor april 2022. Het bericht Nieuwe Strips voor April 2022 verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Strip Review: Blacksad 6 – De Maskers Vallen 1
  In Blacksad 6 - De Maskers Vallen infiltreert detective John Blacksad in de ondergrondse wereld van de metrolijnen. Het bericht Strip Review: Blacksad 6 – De Maskers Vallen 1 verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
  +

  Tess Tesst

 • Make Women Come door Nina de la Parra – boekreview
  Een tijdje terug kreeg ik op Instagram een berichtje van Nina de la Parra zelf, waarin ze vertelde dat ze een boek had geschreven wat wellicht interessant was voor mij. Make Women Come. Met zo’n titel ben ik natuurlijk gelijk geïnteresseerd! Ze stuurde het boek naar mij op, zodat ik... Read more »
 • Geen video vandaag
  Het gebeurt eigenlijk nooit dat wij een post of een video overslaan. Maar helaas, vandaag is wel die dag. De afgelopen dagen was Tess in quarantaine vanwege COVID-19 en konden we dus helaas geen video voor jullie maken. Gelukkig is Tess inmiddels weer bijna helemaal herstelt en kan je volgende... Read more »
 • Satisfyer Vibes Petting Hippo
  De Satisfyer Vibes serie is al lang niet meer nieuw, maar nog steeds wel echt heel goed. Ik heb al meerdere vibrators uit deze serie getest en eigenlijk zijn ze allemaal goed. Deze keer schrijf ik over de Satisfyer Vibes Petting Hippo, die ik al best een tijd geleden van... Read more »
 •  5 Masturbatie tips voor mensen met een penis
  In dit stuk een 5-tal tips die je als penisbezitter wellicht al wist, maar misschien ook niet. Ik krijg met regelmaat vragen over masturbatie en hoe je het het beste kan doen, dus ik dacht, laat ik er eens iets over schrijven.... Read more »
 • Rimba Mouth Spreader
  Gags, ik hou er van maar ik haat ze ook. Kramp in je kaak is gewoon een ding met gags. Maar nou ja, het is ook gewoon wel spannend om een gag te gebruiken. En van alle soorten gags die er zijn, vind ik een mondspreider dan wel de leukste!... Read more »
 • Cockringen – hoe doe je dat? – video
  Cockringen zijn super leuk, spannend en ook nuttig. Maar hoe werkt zo’n cockring nou? Je hebt natuurlijk allerlei verschillende soorten, verstelbare, maar ook metalen. Hoe weet je welke maat je nodig hebt, of welk soort het fijnst is? En hoe doe je zo’n cockring nou eigenlijk om? En ook belangrijk,... Read more »
 • Black Level French Maid Dress
  Ik ga graag naar BDSM-feestjes en daar draag je meestal niet je spijkerbroek. Zelf vind ik French Maid jurkjes super leuk en die draag ik dan ook graag naar zo’n feestje. Van Orion kreeg ik deze Black Level French Maid Dress van lakstof. Specs Materiaal: Lak / PVC Verkoopprijs: Vanaf... Read more »
  +

  Blog van Jan Hut

 • Corona Ophokplicht
  Lang geleden dat ik een blog schreef. Door drukte. Maar ook omdat, in een tijd waar alles op zijn kop staat, mijn mening niet veel… Het bericht Corona Ophokplicht verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Angst regeert
  Als iets deze tijd kenmerkt is het angst. Angst om corona te krijgen, angst om dood te gaan aan Corona, angst voor vaccinatie of juist … Het bericht Angst regeert verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Verstrengeld
  Het is een complexe wereld. Verkiezingen, terwijl ons land in crisis is. En dan heb ik het niet alleen over Corona want dat speelt over… Het bericht Verstrengeld verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Over politiek, corona en sterven.
  Politiek, ik heb er altijd weinig over geblogd. Gisteren kreeg ik plompverloren de vraag: Jan waar stem jij op?  Daar ben ik nog niet helemaal… Het bericht Over politiek, corona en sterven. verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Serieus nemen
  Ondertussen een poosje geleden dat ik een blog schreef. Dit wordt de eerste van het jaar. In corona tijd is er voldoende om over te… Het bericht Serieus nemen verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Prettige winter solstice (zonnewende)
  Op 21 december is het zonnewende. De wereld verandert van beweging. Wat een mooie symboliek. We krijgen vanaf nu iedere dag een beetje meer licht,… Het bericht Prettige winter solstice (zonnewende) verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Murmureren tegen de vorst.
  Ooit vroeg ik het me af in een blog: Zou dat ook een Nederlands woord zijn: Murmureren? Even opzoeken en ja hoor in het oude… Het bericht Murmureren tegen de vorst. verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
  +

  Audi Blog

 • 4 tips voor een goedkoper leasecontract
  Als je op het moment niet het budget hebt om een nieuwe auto aan te schaffen dan kun je er altijd nog voor kiezen om een occasion te kopen. Zo’n tweedehands vierwieler is normaliter goedkoper dan een gloednieuwe wagen en daardoor dus beter geschikt voor mensen met lager budget. Wil... Read more »
 • 7 Tips voor het onderhouden van jouw Audi
  Het bezitten van een auto kan veel kosten met zich meebrengen. Naast het betalen van brandstof, wegenbelasting en de verzekering, moet je ook regelmatig geld investeren in onderhoud. Gelukkig zijn er voldoende manieren om de onderhoudskosten laag te houden. In dit artikel geven wij 7 tips voor het onderhouden van... Read more »
 • Deze kleine accessoire maakt autorijden zó veel makkelijker
  Zonder zorgen kunnen genieten van lekkere muziek terwijl je op de weg zit. Nóg makkelijker handsfree bellen of navigeren met geluid. En dat allemaal zonder een ouderwetse kabel. Met een bluetooth FM transmitter wordt het geluidssignaal van je smartphone omgezet naar de FM-radio in je auto. Met behalve de gemakken... Read more »
 • Haal het maximale uit je Audi met een extra rijbewijs
  Het liefst ga je iedere dag op pad met je Audi! Pak de auto naar het werk, gebruik je Audi voor een bezoek aan familie of maak in het weekend een mooie rondrit door de regio. De auto brengt je naar de mooiste plekjes in Nederland. Om nog meer uit... Read more »
 • Vier beroemde Audi-ringen… en nu is er een vijfde
  Audi, DKW, Horch en Wanderer in 1932 samen door als Auto Union AG  ‘De Vijfde Ring’: expositie over het verhaal achter NSU Vier in elkaar grijpende ringen… samen vormen ze het wereldberoemde merklogo van Audi, dat sinds 29 juni 1932 de fusie symboliseert van vier voorheen onafhankelijke autofabrikanten: Audi, DKW,... Read more »
 • Meest praktische manier van het opladen van je Audi
  Als je besloten hebt om elektrisch te gaan rijden, moet je gaan nadenken wat de meest praktische manier is om je Audi op te laden. Een van de opties is dat je gebruik maakt van een van de publieke oplaadpunten en met laadkabels aan de gang te gaan. Een andere... Read more »
 • Audi Q5 S edition Competition: de nieuwe top in design, sportiviteit en luxe
  Q5 en Q5 Sportback topmodellen met een sportieve look, exclusief voor TFSI e PHEV-aandrijvingen Alle luxe, volledig digitaal en veel gebruiksgemak De kracht en efficiency van plug-in hybride-aandrijving  De sportiviteit van de S edition, maar dan met nog meer luxe: Audi presenteert de Q5 en Q5 Sportback S edition Competition.... Read more »
  +

  Climaxiaal

 • SVAKOM EMMA NEO – WAND VIBRATOR REVIEW
  Naam: Svakom Emma Neo Producent: Svakom Prijs: € 99,99 Formaat: 20 centimeter x 4,5 centimeter Materiaal: siliconen, bodysafe Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB Waar te koop: o.a. Easytoys.nl Het verkooppraatje: ‘Deze Emma Neo wandvibrator is... Het bericht SVAKOM EMMA NEO – WAND VIBRATOR REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews |... Read more »
 • ROMP HYPE – VIBRATOR REVIEW
  Naam: Romp Hype Producent: Romp Prijs: € 34,99 (nu € 28,05) Formaat: 21 centimeter x 3,4 centimeter Materiaal: siliconen, bodysafe Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB Waar te koop: o.a. Easytoys.nl Het verkooppraatje: ‘Deze vibrator heeft... Het bericht ROMP HYPE – VIBRATOR REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews | CLIMAXIMAAL |... Read more »
 • LOVENSE QUAKE – VIBRATOR REVIEW 676
  Naam: Lovense Quake Producent: Lovense Prijs: € 129,99 Formaat: 10 x 10, op z’n breedst 3,8 centimeter (invoer) Materiaal: siliconen, bodysafe Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB Waar te koop: Easytoys.nl Het verkooppraatje: ‘Ontdek de mogelijkheden... Het bericht LOVENSE QUAKE – VIBRATOR REVIEW 676 verscheen eerst op Sex toy reviews | CLIMAXIMAAL... Read more »
 • IROHA – PETIT CLITORIS STIMULATOR REVIEW
  Naam: Iroha Petit Clitoris Stimulator Producent: Iroha Prijs: € 7,99 Formaat: 3,6 x 3,6 centimeter Materiaal: siliconen, water, waterproof Batterijen/oplaadbaar: n.v.t. Waar te koop: o.a. Easytoys.nl Het verkooppraatje: ‘Deze stimulator is geschikt voor een... Het bericht IROHA – PETIT CLITORIS STIMULATOR REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews | CLIMAXIMAAL... Read more »
 • SATISFYER DUAL PLEASURE – SEXTOY REVIEW #674
  Naam: Satisfyer Dual Pleasure Producent: Satisfyer Prijs: € 49,95 Formaat: 17,5 x 5 centimeter Materiaal: siliconen, bodysafe, waterproof Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB-snoertje Waar te koop: o.a. Easytoys.nl Het verkooppraatje: ‘Deze compacte Dual Pleasure laat... Het bericht SATISFYER DUAL PLEASURE – SEXTOY REVIEW #674 verscheen eerst op Sex toy reviews |... Read more »
 • OHMYC IOBA.TOYS – CLITORALE STIMULATOR REVIEW
  Naam: OhMyC ioba.toys Producent: ioba.toys Prijs: € € 159,- Formaat: 9,5 x 6 centimeter Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB Materiaal: 100% siliconen, bodysafe Waar te koop: Easytoys.nl Verkooppraatje: ‘De stimulator is voorzien van een bewegende... Het bericht OHMYC IOBA.TOYS – CLITORALE STIMULATOR REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews | CLIMAXIMAAL... Read more »
 • LOVENSE LUSH 3 – VIBRATIE EITJE REVIEW
  Naam: Lovense Lush 3 Producent: Lovense Prijs: € 139,95 Formaat: divers Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB Materiaal: siliconen, bodysafe Waar te koop: Easytoys.nl Verkooppraatje: ‘Het Lovense Lush 3 vibratie eitje is de geüpdatete versie van... Het bericht LOVENSE LUSH 3 – VIBRATIE EITJE REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews |... Read more »
No RSS Item
  +

  Naughty Business Report

 • Zwembad (2)
  Geen idee meer hoe oud ik was, ’n jaar of 14? Ik ging toen regelmatig naar het zwembad en had al een paar keer een meidje gezien, ongeveer van dezelfde […] The post Zwembad (2) appeared first on Naughty Business Report. Geen gerelateerde post. Niets aan de hand.... Read more »
 • Wetenschappelijk onderzoek toont aan: vrouwen houden van anale seks, maar het hangt er van af hoe het wordt gedaan
  Bij anale seks denken veel mensen aan zo’n beetje hetzelfde als Penis-in-Vagina seks, maar dan in de kont. En die gedachte alleen al weerhoudt mensen ervan om er überhaupt al […] The post Wetenschappelijk onderzoek toont aan: vrouwen houden van anale seks, maar het hangt er van af hoe het... Read more »
 • Doe mee met NBRplaza’s Erotic Fest #68: Belevenis van een prostituee
  Met NBRplaza’s Erotica Fest daag ik elke maand schrijvers van Erotica uit om verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Dit doe ik samen met Pittig Proza van Vlammende Verzinsels. De uitdaging van deze […] The post Doe mee met NBRplaza’s Erotic Fest #68: Belevenis van een prostituee appeared first on Naughty Business Report.... Read more »
 • NBRPlaza’s Erotica Fest #67: ménage à trois
  Met NBRplaza’s Erotica Fest daag ik elke maand schrijvers van Erotica uit om verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Dit doe ik samen met Pittig Proza van Vlammende Verzinsels. De uitdaging van juni […] The post NBRPlaza’s Erotica Fest #67: ménage à trois appeared first on Naughty Business Report. Geen gerelateerde post. Niets... Read more »
 • Glycerine-vrij glijmiddel van OhYes – review
  Een tijdje geleden ontving ik een doos vol leuke toys van het sympathieke Nederlandse merk OhYes. Al eerder reviewde ik een leuke set buttplugs, een vibrerende couples ring, een hun premium 4-delige siliconen buttplug set, […] The post Glycerine-vrij glijmiddel van OhYes – review appeared first on Naughty Business Report. Geen gerelateerde post. Niets aan... Read more »
 • Zwembad
  We woonden niet echt dicht bij elkaar, dus elkaar regelmatig zien was meestal wel wat moeizaam, mede door onze drukke zakelijke en privé-agenda’s. Gelukkig onderhielden we wel regelmatig contact per […] The post Zwembad appeared first on Naughty Business Report. Geen gerelateerde post. Niets aan de hand.... Read more »
 • Het verschil tussen kink, fetisj en BDSM
  Veel mensen zoeken de grenzen op van hun seksualiteit. Ze gaan experimenteren met kleding, seksspeeltjes, of bondage en sommigen gaan ook naar feesten of clubs. Daardoor lopen ze tegen verschillende […] The post Het verschil tussen kink, fetisj en BDSM appeared first on Naughty Business Report. Gerelateerd: BDSM voor beginners:... Read more »
  +

  Coole Suggesties

 • Dit zijn ze: de vijf lekkerste en griezeligste cocktails voor Halloween
  Halloween komt oorspronkelijk uit Amerika, maar het griezeligste feest van het jaar wordt ook steeds populairder in Nederland. Het is natuurlijk leuk om je in de meest enge outfit te hullen en iedereen angst aan te jagen. Vier jij jouw Halloweenfeestje thuis? Dan is het extra leuk om je gasten... Read more »
 • Waarom zou je een sapkuur volgen?
  Sapkuren zijn heel populair, en wel om verschillende redenen. Toch is het aan te raden om altijd een arts of een diëtist te raadplegen voor je met een dergelijke kuur begint. Het is namelijk een vorm van dieet, waarbij je jezelf ontziet van verschillende voedingsstoffen. En aangezien iedereen anders is,... Read more »
 • Trailer: The Invitation
  Bekijk de eerste trailer van de spannende en meeslepende thriller The Invitation met Nathalie Emmanuel in de hoofdrol. The Invitation draait vanaf 27 oktober a.s. alleen in de bioscoop.... Read more »
 • Goed gevonden worden in Google in 10 stappen
  Iedereen zoek tegenwoordig naar informatie over producten en diensten op Google. Nadat iemand weet waar hij of zij naar op zoek is, verloopt ook de aanschaf meestal via een webwinkel. Ook jouw doelgroep is op zoek naar producten en diensten. Natuurlijk wil je met je website goed gevonden worden door... Read more »
 • Boek recensie: Het leven van een loser 16: Voltreffer
  Na een dramatische sportdag besluit Bram dat hij officieel met sportpensioen gaat. Maar van zijn moeder moet hij het nog één kans geven. Ze schrijft hem in voor een basketbaltoernooi. Team Bram verliest de ene na de andere wedstrijd, maar dan wordt Bram ingezet als geheim wapen.... Read more »
 • Win vrijkaarten en goodies voor Thor: Love and Thunder
  De eerste trailer en poster van Marvel Studios’ Thor: Love and Thunder, zijn nu beschikbaar. De beelden tonen de eerste tipjes van de sluier wat de God of Thunder te wachten staat in dit nieuwe avontuur. In de film maakt Thor een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt:... Read more »
 • Hoe marketeers en e-commerce-managers alles uit hun B2B webshop halen met Propeller en WordPress
  Het grote probleem dat e-commerce-managers en marketeers ervaren met e-commerce-platforms is dat het meegeleverde content management systeem (CMS) zo Spartaans is. Het platform is vooral opgezet voor het verkopen van items, maar SEO en content toevoegen of aanpassingen doen is een hel. Dit hoeft niet zo te zijn: met het headless... Read more »
  +

  Doe het dan voor mij

 • Jacky
  Haar naam staat op de achterzijde van dit aandenken vermeld. Jacky Pirson uit de Rue de la Roche 21 in Herstal-Luik schoot in oktober 1945 in een schiettent op de kermis midden in de roos en won deze instant-foto als mooie herinnering eraan. Zij of een bekende van haar noteerde... Read more »
 • Barbra op Bora Bora
  Twee dia’s die ik op eBay aanschafte omwille van de mooie kleuren en de spiegelingen op het wateroppervlak. Op een van de twee dia’s staat ‘Brabra lower’, voor zover ik het handschrift juist hebben kunnen ontcijferen. De vrouw die ze aan me verkocht, las daar ‘Bora Bora’ in. Zelf vermoed... Read more »
 • En erna dan een sigaretje
  Foto’s van pin-ups in studio’s of van quasi-onschuldige cheesecakes in een al dan niet geënsceneerde huiselijke omgeving vind je op veilingen in duizendvoud, maar de klassieke vamp die er nooit op uit is om mannen te pleasen, vormt in hun aanbod een categorie apart. Ik zoek online met enige regelmaat... Read more »
 • Vader kan elk moment op de deur kloppen
  Ik kocht deze foto van een handelaar in Duitsland, maar heb nog een andere reden om aan te nemen dat deze pin-up ooit daar werd geportretteerd. Er is wat mij betreft namelijk altijd wel iets vreemds aan de vintage erotische fotografie die er vandaan komt. Dat de Oost-Duitsers er in... Read more »
 • Heaven must have sent you from above
  Ik had even geen titel voor boven dit stukje, dus gebruik dan die maar van het liedje waar ik tegelijkertijd naar luister (D’Angelo & Erykah Badu). Hieraan voorafgaand een nogal lange pauze genomen met publiceren op dit blog, net als trouwens met het aankopen van vintage foto’s. Er was en... Read more »
 • Backstage
  Dubbelportret van een showgirl en een als clown geschminkte dwerg, afkomstig uit de Verenigde Staten en blijkens het stempel op de achterzijde gemaakt door Joel Jacobs uit Jackson Heights, New York. Er zijn veel Amerikanen van die naam te vinden via Google, maar ik zou deze foto aan niet één... Read more »
 • Sylt
  Bezoekers van het Abessinien-strand op het Duitse Noordzee-eiland Sylt, foto vermoedelijk uit de jaren vijftig of vroege jaren zestig. Het is al sinds een eeuw officieus een strand waar je naakt mag zonnebaden, maar ook buiten het seizoen valt er dus wel wat te beleven.... Read more »
  +

  Zoom Academy | Fotografietips

 • Landschapsfotografie: laat het landschap spreken
  Landschapsfotografie is meer dan een paar mooie plaatjes schieten van de omgeving. Echt mooie landschapsfoto’s zijn een combinatie van een […] More Het bericht Landschapsfotografie: laat het landschap spreken verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • Ruis: hoe ontstaat het en wat kun je ertegen doen
  Ruis is misschien wel een van de grootste fotografische ergernissen. Ruis ruïneert onze foto’s en slokt de fijne detaillering op. […] More Het bericht Ruis: hoe ontstaat het en wat kun je ertegen doen verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • Scherp uitgelegd: alles over scherpte en onscherpte
  Scherpte is een sleutelbegrip in de fotografie. Maar als je fotografen vraagt wat scherpte (en de tegenhanger daarvan: onscherpte) precies […] More Het bericht Scherp uitgelegd: alles over scherpte en onscherpte verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • Evenementen vastleggen: op pad met je camera in de hand
  Een jaarmarkt, braderie, themafeest of een festival: vooral in de zomer is er overal van alles te beleven. Je wilt […] More Het bericht Evenementen vastleggen: op pad met je camera in de hand verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • Zeevonk: zo fotografeer je dit bijzondere fenomeen
  Zeevonk is een zeldzaam verschijnsel dat je onder heel specifieke omstandigheden langs de kust kunt waarnemen. Zodra we een aantal […] More Het bericht Zeevonk: zo fotografeer je dit bijzondere fenomeen verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • De nabewerking van een sterrenfoto: zo pakt Patrick van den Hoorn het aan
  Bij elke sterrenfoto komt wel wat nabewerking kijken. Natuurlijk is het mooi als je alles zoveel mogelijk tijdens het fotograferen […] More Het bericht De nabewerking van een sterrenfoto: zo pakt Patrick van den Hoorn het aan verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • De perfecte foto: dit zijn de juiste composities voor portretfotografie
  Slimme, doordachte keuzes zijn bij het maken van een portret onontbeerlijk. Niet alleen de modelkeuze, maar ook compositie, diafragma, objectiefkeuze […] More Het bericht De perfecte foto: dit zijn de juiste composities voor portretfotografie verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
  +

  Contentgirls

 • Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriendin? Hier een paar tips!
  Het vinden van een geschikt cadeautje voor iemand kan erg lastig zijn. Je wilt natuurlijk dat de ontvanger van een geschenk blij is met het cadeau en dat het van waarde is voor die persoon. Toch kan kan dit ertoe leiden dat je echt urenlang op zoek bent naar een... Read more »
 • Een fluwelen toevoeging aan je interieur
  Wie wil zich niet laven aan die heerlijke, zachte touch van fluweel? Voor wie houdt van de aanraking van deze stof, is een velours gordijn een goede optie. Een optie die door haar warmte en luxe uitstraling bovendien past in vrijwel elk interieur, of je nu voor een klassieke of... Read more »
 • Online casino’s: hier moet je op letten
  Misschien heb je wel eens overwogen om een spelletje online casino te spelen. Het is best spannend om dit te proberen, want het kan best zijn dat je veel wint, maar ook dat je veel verliest. Als je dus online gaat gokken is het erg belangrijk dat je op een... Read more »
 • De top 3 trends van deze zomer
  Elke zomer hebben we weer met bepaalde trends te maken. Met badmode trends, met fashion trends, met zonnebrillen trends en met schoenentrends. Wat de belangrijkste trends op het gebied van schoenen zijn, lees je in dit artikel. Kleurtjes Het is een ware trend om voor schoenen met kleurtjes te kiezen.... Read more »
 • Cadeautips voor iemand die je nog niet zo lang kent
  Af en toe is het wel héél lastig om een cadeau voor iemand te verzinnen. Dat is het al voor de mensen die heel dichtbij je staan. Wanneer het echter ook nog eens iemand betreft die je nauwelijks kent, dan lijkt het bijna onmogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de zus van... Read more »
 • Tips voor het aankleden van je zoontje
  Voordat jullie vertrekken om naar school te gaan, is het voor jou en de klein vaak nog tijd om de outfit van vandaag aan te trekken. Helaas gaat dit niet altijd heel soepel en zou het zomaar kunnen dat jouw zoontje de kleding van die dag helemaal niet zo leuk... Read more »
 • VideoEnergietarieven: dit wil je erover weten 
  Je kan je koffiekop niet vullen bij het koffiezetapparaat of het gaat weer over de energietarieven. Doordat er een hoop in de wereld aan de hand is, schieten de energietarieven omhoog. Maar er is wel degelijk iets dat jij kunt doen om je energierekening minder hoog te laten worden. Hoe... Read more »
  +

  Verbluffend!

 • Is het mogelijk om ‘goed’ te worden in casinospellen?
  Als je op je computer een spel aan het spelen bent, zul je er op het begin nooit meteen echt goed in zijn. Maar vaak is het zo, hoe langer je speelt, hoe beter je er in zal worden. Dit is echter met alles in het leven zo. Je oefent... Read more »
 • 5 tips om je tuin te onderscheiden van je buurman!
  In dit artikel lees je vijf tips waarmee jij je tuin kan onderscheiden van je buren! Lees ze hier! Tip 1: ruim je tuin op Veel mensen vergeten hun tuin op te ruimen in de zomer. Dit betekent dat je het onkruid moet weghalen en de planten moet snoeien. Het... Read more »
 • De populairste online games aller tijden
  In het afgelopen decennium is gamen getransformeerd van een hobby voor nerds tot een vrijetijdsbesteding voor iedereen. Welk spel is jouw favoriet? Misschien kun je het hieronder wel vinden. We geven een opsomming van enkele populaire games uit bekende genres.  Role-playing Sandbox: Minecraft  Menig kind beschouwt bouwsteentjes zoals Lego het... Read more »
 • Hoe geef ik een extra boost aan mijn weerstand tijdens de winterdagen?
  Je weerstand, een actueler onderwerp dan ooit. Mensen zijn zich meer bewust van hun gezondheid ook al gaat dat niet al te makkelijk. De gezondheid en weerstand hangen sterk samen met elkaar. Maar hoe boost je je weerstand in een strenge winter? Voeding Een gezond voedingsschema geeft je immuunsysteem niet... Read more »
 • Zo til jij je eigen bedrijf naar een hoger niveau!
  Wil je graag je klantenbase uitbreiden, maar lukt het je niet om nieuwe mensen te bereiken? Dan is het nodig om je online vindbaarheid te verbeteren. Hoe beter je zichtbaar bent, hoe groter het aantal klanten. Om je zichtbaarheid te vergroten moet je starten met seo. Seo staat voor ‘search... Read more »
 • Waarom heb je een gevoelige huid?
  Iedereen wil graag een gave huid, zonder rode vlekken en zonder trekkerig gevoel. Helaas is dit echter niet voor iedereen weggelegd. Integendeel zelf. Steeds meer mensen hebben te maken met een sterk gevoelige huid. Gelukkig is daar tegenwoordig echter iets aan te doen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van... Read more »
 • Zo leven mens en natuur samen onder een dak
  De aarde is aan het veranderen. We schenken steeds meer aandacht aan de aardbol, en dat is maar goed ook. Als we geen maatregelen treffen zal de aarde namelijk alleen maar meer opwarmen, met alle gevolgen van dien. Gelukkig denken we in oplossingen: een zo’n oplossing is natuurinclusief bouwen. Dankzij... Read more »

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws