Blogs Nederland – Pagina 3

Overzicht Nederlandse Blogs

  +

  deTekentafel.com

 • Strip Review: Thorgal – Vaarwel Aaricia
  In Vaarwel Aaricia neemt Thorgal op oude leeftijd afscheid van zijn geliefde Aaricia en moet hij opnieuw een moeilijke keuze maken. Het bericht Strip Review: Thorgal – Vaarwel Aaricia verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Nieuwe Strips voor Februari 2023
  Welke strips verschijnen er de komende maand? De laatste Isabelle Avondrood, Duke. We maken een keuze uit de nieuwe strips voor februari 2023. Het bericht Nieuwe Strips voor Februari 2023 verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Strip Review: Blake en Mortimer 29 – Acht Uur in Berlijn
  Blake en Mortimer 29 - Acht Uur in Berlijn is een spannende en goedgetekende thriller die tot het einde spannend blijft. Het bericht Strip Review: Blake en Mortimer 29 – Acht Uur in Berlijn verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Nieuwe Strips voor Januari 2023
  Welke strips verschijnen er de komende maand? Suske en Wiske, Edgar P Jacobs,.. We maken een keuze uit de nieuwe strips voor januari 2023. Het bericht Nieuwe Strips voor Januari 2023 verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Nieuwe Asterix verschijnt in Oktober 2023
  De nieuwe Asterix verschijnt op 26 oktober 2023. Het wordt album 40 in de reeks. Lees hier meer over het album. Het bericht Nieuwe Asterix verschijnt in Oktober 2023 verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Nieuwe Strips voor December 2022
  Welke strips verschijnen er de komende maand? Beestenburcht 3, Blake en Mortimer,..We maken een keuze uit de nieuwe strips voor december 2022. Het bericht Nieuwe Strips voor December 2022 verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Nieuwe Strips voor November 2022
  Welke strips verschijnen er de komende maand? We maken een keuze uit de nieuwe strips voor november 2022. Het bericht Nieuwe Strips voor November 2022 verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
  +

  Tess Tesst

 • MEO Metal Paddle
  Een paddle van metaal, dat klinkt alsof het echt pijn doet. Dus ik was natuurlijk gelijk nieuwsgierig. Nee, ik heb nog niks geleerd van mijn ervaringen met de Metal Loop en ik dacht dus weer dat een BDSM-to die mogelijk heel veel pijn doet een goed idee was. Ik kreeg de... Read more »
 • Satisfyer Pro 2 Generation 3 Liquid Air Technology – Video
  Luchtdruktoys zijn bij de meeste mensen ondertussen wel bekend. Maar Satisfyer heeft nu weer iets nieuws: Liquid Air Technology. En de Satisfyer Pro 2 Generation 3 is het eerste model met deze nieuwe techniek. Wat houdt deze Liquid Air Technology in en wat vind ik nu eigenlijk van deze nieuwe... Read more »
 • Satisfyer Pro 2 Generation 3 – Liquid Air Technology
  Ik denk dat ondertussen de meeste mensen wel bekend zijn met luchtdruk sextoys. Hoewel deze techniek bedacht is door Womanizer, is Satisfyer denk ik het meest bekende merk als het gaat over luchtdrukvibrators. En nu we dit allemaal kennen, komt Satisfyer ineens met ‘Liquid Air Technology’. Natuurlijk was ik gelijk... Read more »
 • Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator
  Toen ik de Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator zag op de website van Sinful had ik het gevoel dat ik deze toy al kende, evengoed had ik van Sinful nog nooit een penisvibrator gereviewed, dus ik was wel benieuwd.... Read more »
 • Innovation Twitch
  Een hands-free seksspeeltje dat aan je clitoris zuigt, terwijl kleine siliconen tongetjes daar trillen. Het klinkt spannend, maar hoe voelt het? Ik kreeg de Innovation Twitch van Erovibes. Materiaal: siliconen en ABS (allebei bodysafe) Oplaadbaar: ja Standjes: 4 zuigstandjes en 10 vibrerende standjes (waarvan 3 steady) Waterproof: ja, IP67 Verkoopprijs: ... Read more »
 • Waar moet je op letten bij het kopen van je eerste anaal-toy?
  Als je je eerste speeltje voor anal play wil kopen, kan dat best lastig zijn. Waar moet je nou op letten? In deze video vertellen Jay en ik wat over verschillende anale toys, zoals buttplugs, anaal dildo’s en anaalvibrators. Wat zijn de verschillen en hoe bepaal je nou wat je... Read more »
 • Blush Elite Neo The Roxy
  Toen ik de Blush Elite Neo The Roxy voor het eerst in actie zag, was ik gelijk onder de indruk, want holy moly, want draait deze sextoy hard! Ik kreeg ‘m van Willie en ik was heel benieuwd hoe dit wilde speeltje zou voelen. Specs Materiaal: siliconen Oplaadbaar: ja Standjes:... Read more »
  +

  Blog van Jan Hut

 • t Het nog nooit zo donker west…
  Mijn blog ontstaat vaak door toevalligheden, voorvallen die iets gemeen hebben. Ook nu zetten 3 dingen me aan te schrijven. Het gesprek met een dorpsgenoot… Het bericht t Het nog nooit zo donker west… verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Nederland als heilstaat?
  Langzamerhand is ons land terecht gekomen in een staat van oorlog. Misschien wat zwaar benoemd maar er is een grote kloof ontstaan die met de… Het bericht Nederland als heilstaat? verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Corona Ophokplicht
  Lang geleden dat ik een blog schreef. Door drukte. Maar ook omdat, in een tijd waar alles op zijn kop staat, mijn mening niet veel… Het bericht Corona Ophokplicht verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Angst regeert
  Als iets deze tijd kenmerkt is het angst. Angst om corona te krijgen, angst om dood te gaan aan Corona, angst voor vaccinatie of juist … Het bericht Angst regeert verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Verstrengeld
  Het is een complexe wereld. Verkiezingen, terwijl ons land in crisis is. En dan heb ik het niet alleen over Corona want dat speelt over… Het bericht Verstrengeld verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Over politiek, corona en sterven.
  Politiek, ik heb er altijd weinig over geblogd. Gisteren kreeg ik plompverloren de vraag: Jan waar stem jij op?  Daar ben ik nog niet helemaal… Het bericht Over politiek, corona en sterven. verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Serieus nemen
  Ondertussen een poosje geleden dat ik een blog schreef. Dit wordt de eerste van het jaar. In corona tijd is er voldoende om over te… Het bericht Serieus nemen verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
  +

  Audi Blog

 • One for all
  Slimme platformconcepten die tussen verschillende merken en modellen worden gedeeld leiden al jarenlang tot kostenbesparingen, efficiencyverbeteringen en een snellere integratie van nieuwe technologieën. Ook voor elektrische auto’s bieden ‘one for all’-platforms veel voordelen. Het ontwerpen ervan is echter zeer complex: er moet met een groot aantal aspecten rekening worden gehouden,... Read more »
 • Pioneering progress | Mattias Ekström x Audi S1 Hoonitron
  Bonding over motorsport. Rally driver Mattias Ekström reflects on his time meeting the late American drift artist, Ken Block. After having spent time behind the wheel of the Audi RS Q e-tron* with Ken, Mattias follows through with a tribute drive in the Audi S1 Hoonitron*. Follow his story as... Read more »
 • Audi test prototype Q6 e-tron in de vrieskou
  De nagenoeg productierijpe Audi Q6 e-tron is een voorbode van het grootste modellenoffensief in de historie van Audi. Tot en met 2025 introduceert het Duitse premiummerk ruim twintig nieuwe modellen, waarvan er meer dan tien volledig elektrisch zijn. De Q6 e-tron wordt het eerste elektrische ‘made in Ingolstadt’ model, waar... Read more »
 • Livestream persconferentie jaarcijfers Audi AG
  Morgen (16 maart) presenteert Audi AG tijdens een persconferentie de jaarcijfers over 2022. De toelichting op de jaarresultaten is vanaf 11:00 online te volgen via een livestream in het online Audi MediaCenter. Hoe is het fiscale jaar 2022 voor Audi AG verlopen? En hoe gaat Audi om met de huidige... Read more »
 • Patrick Dempsey & Rita Arnaus beleven Porsche Ice Experience in Finland
  Sluit je ogen en beeld je in. Een winters landschap met besneeuwde naaldbomen, een bevroren meer met een meters dikke ijslaag en de power van de Porsche 911. Reis in deze video mee met Porsche-ambassadeurs coureur Patrick Dempsey en kitesurfer Rita Arnaus naar het adembenemende Finland. Onder begeleiding van ervaren... Read more »
 • Software update: Audi offers new, high-value features for the Audi Q4 e-tron
  Audi is continuing to systematically advance the Q4 e-tron and Q4 Sportback e-tron. Audi is updating all vehicles from the start of series production up to and including the 2022 model year with software version 3.2. This new software comes now as standard in series production for the current 2023 model year. Foremost... Read more »
 • Minder autokosten maken? Met deze tips kun je geld verdienen met je Audi en kosten besparen.
  Een auto bezitten kost geld. En een Audi al helemaal! Wie een auto bezit weet wat er allemaal bij komt kijken. De verzekering, wegenbelasting, onderhoudskosten, afschrijving en brandstof kunnen een behoorlijke hap nemen uit het maandelijkse budget. Maar wist je dat er toch mogelijkheden zijn om geld te verdienen aan... Read more »
  +

  Climaxiaal

 • GRATIS VALENTIJNSTIP: 50 LANG-LEVE-DE-LIEFDESVRAGEN VOOR JE PARTNER
  Ik ben groot fan van het programma ‘Lang Leve de Liefde’! Mocht je het niet kennen; in dit programma worden 2 singles aan elkaar gekoppeld en leren elkaar kennen door minimaal 24 uur met... Het bericht GRATIS VALENTIJNSTIP: 50 LANG-LEVE-DE-LIEFDESVRAGEN VOOR JE PARTNER verscheen eerst op Sex toy reviews |... Read more »
 • CLIMAXIMUM AURORA – WAND VIBRATOR REVIEW
  Naam: Climaximum Aurora Producent: Climaximum Prijs: € 69,99 Formaat: 23,5 x 4,5 centimeter Materiaal: siliconen Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB Waar te koop: Easytoys.nl Het verkooppraatje: ‘De taps toelopende punt is speciaal voor gerichte stimulatie... Het bericht CLIMAXIMUM AURORA – WAND VIBRATOR REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews | CLIMAXIMAAL... Read more »
 • GLØV HANA – BULLET VIBRATOR REVIEW
  Naam: Gløv Hana Producent: Gløv (ONE-DC Brands B.V.) Prijs: € 19,99 Formaat: 13 x 2 centimeter Materiaal: ECO-friendly, gerecycled ABS-plastic Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar Waar te koop: Easytoys.nl Het verkooppraatje: ‘Maak kennis met Gløv, de nieuwe... Het bericht GLØV HANA – BULLET VIBRATOR REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews | CLIMAXIMAAL... Read more »
 • DE BESTE BLACK FRIDAY SEXTOY DEALS VAN 2022
  Black Friday! Je kan er niet meer omheen, al zou je het willen! Ik word via Instagram, via Facebook, via de radio, de televisie, nou ja, zo ongeveer via alle media gebombardeerd met allerlei... Het bericht DE BESTE BLACK FRIDAY SEXTOY DEALS VAN 2022 verscheen eerst op Sex toy reviews... Read more »
 • WOMANIZER OG – G-SPOT STIMULATOR REVIEW
  Naam: Womanizer OG Producent: Womanizer Prijs: € 199, Formaat: 21 centimeter x 3,7 centimeter Materiaal: siliconen Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB Waar te koop: Easytoys.nl Het verkooppraatje: ‘Deze luxe vibrator is voorzien van Pleasure Air... Het bericht WOMANIZER OG – G-SPOT STIMULATOR REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews | CLIMAXIMAAL... Read more »
 • UNBOXING & REVIEW EASYTOYS ADVENTSKALENDER 2022
  Naam: Easytoys Naughty & Nice adventskalender 2022 Producent: Easytoys Prijs: € 129,99 (11, 12, 13 november € 99,99) Formaat: divers Batterijen/oplaadbaar: divers Materiaal: divers Waar te koop: Easytoys.nl Verkooppraatje: ‘Zijn jullie klaar voor het... Het bericht UNBOXING & REVIEW EASYTOYS ADVENTSKALENDER 2022 verscheen eerst op Sex toy reviews | CLIMAXIMAAL... Read more »
 • FEMMEGASM TAPP 2 – SEXTOY REVIEW
  Naam: Femmegasm Tapp 2 Producent: Feelztoys Prijs: € 29,99 Formaat: 10,5 centimeter x 5 centimeter Materiaal: siliconen Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB Waar te koop: Easytoys.nl Het verkooppraatje: ‘De FemmeGasm Tapping & Tickling van FeelzToys... Het bericht FEMMEGASM TAPP 2 – SEXTOY REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews | CLIMAXIMAAL... Read more »
  +

  Man Man

 • Suzanne Schulting staat model voor sportmerk en de beelden zijn veelbelovend
  Een van de succesvolste sportvrouwen van Nederland De 25-jarige Suzanne Schulting is uitgegroeid tot een succesvolle sportvrouw. Zo werd zij in 2018 tijdens de Olympische Winterspelen in Pyeongchang de eerste Nederlandse olympisch kampioene in het shorttrack en sindsdien is haar carrière alleen maar bergopwaarts gegaan. Zo heeft zij in de... Read more »
 • 5 grote afknappers op een eerste date
  Wat zijn erge afknappers tijdens een eerste date? Eerste afspraakjes kunnen geweldig, ongemakkelijk, spannend, en zenuwslopend zijn. Om zich voor te bereiden, plannen mensen de perfecte locatie, lezen ze zich om over hoe ze het gesprek gaande kunnen houden, ga zo maar door. Wat mensen vaak vergeten, is wat ze... Read more »
 • Waarom worden mensen vaak om 03.00 uur in de nacht wakker?
  Wakker worden om 3 uur ’s nachts Veel mensen hebben last van zorgen over bepaalde angsten en mislukkingen in hun leven. Hier denk je vaak over na in de nacht. Maar hoe apart is het eigenlijk dat bij bijna iedereen dat rond dezelfde timing is. Het is natuurlijk geen pretje... Read more »
 • 5 fouten die mannen met hun baard maken
  Fouten die mannen met hun baard maken Hecht jij veel waarde aan je gezichtsbeharing, dan dien je er ook goed voor te zorgen. Wij selecteerden een aantal fouten die mannen met hun baard maken.   1. Je hebt een baard zonder snor Een baard zonder snor is niet hetzelfde als... Read more »
 • Waarom heeft de Coca Cola bij de McDonald’s een iets andere smaak?
  De smaak van Coca Cola bij de McDonald’s Wanneer je naar de McDonald’s gaat en een colaatje bestelt, smaakt deze altijd anders dan wanneer je thuis een blikje opentrekt. Veel mensen vinden de Coca Cola van de McDonald’s zelfs beter smaken dan gewoon uit een blikje. De meeste mensen denken... Read more »
 • 3 gouden tips om je charisma te vergroten
  Hoe kan je je charisma vergroten? Charisma klinkt als een vaag begrip, maar het duidt feitelijk op niets anders een een ongekende positieve uitstraling. Het type wat dus direct opvalt op een feest of bijeenkomst en wel in positieve zin. Dat gezegd hebbende is charisma dus de succesfactor als je... Read more »
 • Met deze kledingtips laat je dunne armen er gespierder uitzien
  Hoe lijken dunne armen gespierder door je kleding? Gelukkig zijn er echter wat kledingtips om je dunne armen er tóch breed uit te laten zien. We zetten ze voor je op een rijtje. Check it out:   1. Less is more Hoe groter je t-shirt, hoe dunner je lijkt. Het... Read more »
  +

  Naughty Business Report

 • Kiiroo Keon & Feel Stroker: ’s werelds meest innovatieve masturbator? – review
  Toen Kiiroo me benaderde om hun meest geavanceerde masturbator te testen, hoefde ik nog geen seconde na te denken: uiteraard wilde ik dat! Ik ben natuurlijk een beetje een ‘sex-toy-geek’ […] The post Kiiroo Keon & Feel Stroker: ’s werelds meest innovatieve masturbator? – review appeared first on Naughty Business... Read more »
 • Steak & Blowjob Day (14 maart): zo ben je goed voorbereid
  Op 14 februari doen echte mannen hun best om hun meisje in de watten te leggen. Daar gaan vaak weken aan voorbereiding aan vooraf. Chocola, een romantische film, sieraden, een […] The post Steak & Blowjob Day (14 maart): zo ben je goed voorbereid appeared first on Naughty Business Report.... Read more »
 • NU OF NOOIT
  Dit erotisch verhaal is geschreven door Amelie voor de schrijf en feedback bijeenkomst van Vlammende Verzinsels van april 2023 met als thema ‘vuurtoren’. Met ferme halen trekt de dame het […] The post NU OF NOOIT appeared first on Naughty Business Report. Geen gerelateerde post. Niets aan de hand.... Read more »
 • Hoe verbeter je de smaak van sperma
  Sommige mensen lusten er wel pap van. Anderen vinden het ronduit smerig. Sperma. Maar waar smaakt het eigenlijk naar en kun je de smaak van sperma beïnvloeden? Smaken verschillen BNN […] The post Hoe verbeter je de smaak van sperma appeared first on Naughty Business Report. Gerelateerd: Sperma slikken houd... Read more »
 • Erotica: Scalp
  Het gezoem van de tondeuse kriebelde in Carlijn’s nek. Ze nam het gezegde dat je beter stil kon zitten als je geschoren werd heel letterlijk. Aan de andere kant; echt […] The post Erotica: Scalp appeared first on Naughty Business Report. Geen gerelateerde post. Niets aan de hand.... Read more »
 • Eitje
  De pin op Sherry’s telefoon gaf aan dat het hier moest zijn. Ze zette haar fiets tegen een boom voor het huis. Een onverwachte vibratie deed haar plots een klein […] The post Eitje appeared first on Naughty Business Report. Geen gerelateerde post. Niets aan de hand.... Read more »
 • Kunst gebaseerd op sexy Japanse cosplay, gemaakt door AI
  Kunstmatige Intelligentie (Artificial Intelligence, of AI) is met een opmars bezig. En hoewel de meeste AI engines nog lang niet perfect zijn, begint het al wel ergens op te lijken. […] The post Kunst gebaseerd op sexy Japanse cosplay, gemaakt door AI appeared first on Naughty Business Report. Geen gerelateerde... Read more »
  +

  Coole Suggesties

 • Win weekendkaarten: Heroes Made in Asia
  Wil jij bij Heroes Made in Asia aanwezig zijn? Dan hebben we een geweldige winactie voor je. Wij mogen 1×2 weekendtickets verloten. Vul hieronder in naar welk onderdeel jij het meest uitkijkt. Je kunt ons winformulier invullen tot en met 28 maart.... Read more »
 • Film recensie: Alice, Darling
  Alice, Darling is best een beklemmende speelfilm. Het verhaal draait om Alice, een meisje dat ogenschijnlijk gelukkig is met haar leven en in de liefde, maar aan haar terughoudende reacties merk je dat haar iets dwars zit. Dat blijkt ook al uit het eerste stuk van de film. Daar zie... Read more »
 • Win vrijkaarten en goodies van de film John Wick 4
  John Wick (Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd.... Read more »
 • Zo kies je het beste cadeau voor kinderen in 4 stappen
  Er staat binnenkort een kinderverjaardag op de planning en je weet niet wat voor cadeau je moet kopen. Dit komt jou vast en zeker bekend voor. Geen zorgen, in dit artikel geven we coole suggesties zodat jij een cadeau vindt waar het kind echt gelukkig van wordt.... Read more »
 • 5 verzorgingsproducten die iedere man met een baard nodig heeft
  Een gezonde en goed onderhouden baard is essentieel voor elke man die graag een geweldige indruk wil maken. Hoewel sommige mannen misschien al tevreden zijn met het simpelweg wassen van hun baard met gewone shampoo, kan een speciale baardshampoo de sleutel zijn om je baard er op zijn best uit... Read more »
 • Serie review: The Last of Us
  De HBO Original-serie THE LAST OF US, gebaseerd op de veelgeprezen gelijknamige videogame die Naughty Dog exclusief voor de PlayStation-platforms heeft ontwikkeld, heeft zijn eerste seizoen voltooid. Lees hier wat wij er van vonden!... Read more »
 • Binnenkort in de bioscoop: The Little Mermaid
  "The Little Mermaid", wordt geregisseerd door visionaire filmmaker Rob Marshall en is de live action versie van veelvuldig geprezen animatieklassieker. "The Little Mermaid" is vanaf 24 mei te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk nu de trailer.... Read more »
  +

  Doe het dan voor mij

 • Het Napels van Giorgio Sommer
  Twee vroege triggers die me in de ban van vintage fotografie brachten, waren de zwartwit blow-ups die in Rotterdam respectievelijk het interieur van een designwinkel en een Italiaans restaurant sierden. In de betreffende meubelzaak was, over de hele breedte van een wand, een dubbelportret aangebracht van twee jongetjes uit de... Read more »
 • Terug tot Nativa
  Ik kwam her en der in het veilingaanbod heus nog wel eens foto’s van Nativa tegen, maar kon ze de afgelopen maanden tamelijk gemakkelijk aan mijn neus voorbij laten gaan. Alle portretten in het oeuvre van Yva Richard (de baas en echtgenoot voor wie Nativa, werkzaam als naaister in zijn... Read more »
 • Jacky
  Haar naam staat op de achterzijde van dit aandenken vermeld. Jacky Pirson uit de Rue de la Roche 21 in Herstal-Luik schoot in oktober 1945 in een schiettent op de kermis midden in de roos en won deze instant-foto als mooie herinnering eraan. Zij of een bekende van haar noteerde... Read more »
 • Barbra op Bora Bora
  Twee dia’s die ik op eBay aanschafte omwille van de mooie kleuren en de spiegelingen op het wateroppervlak. Op een van de twee dia’s staat ‘Brabra lower’, voor zover ik het handschrift juist hebben kunnen ontcijferen. De vrouw die ze aan me verkocht, las daar ‘Bora Bora’ in. Zelf vermoed... Read more »
 • En erna dan een sigaretje
  Foto’s van pin-ups in studio’s of van quasi-onschuldige cheesecakes in een al dan niet geënsceneerde huiselijke omgeving vind je op veilingen in duizendvoud, maar de klassieke vamp die er nooit op uit is om mannen te pleasen, vormt in hun aanbod een categorie apart. Ik zoek online met enige regelmaat... Read more »
 • Vader kan elk moment op de deur kloppen
  Ik kocht deze foto van een handelaar in Duitsland, maar heb nog een andere reden om aan te nemen dat deze pin-up ooit daar werd geportretteerd. Er is wat mij betreft namelijk altijd wel iets vreemds aan de vintage erotische fotografie die er vandaan komt. Dat de Oost-Duitsers er in... Read more »
 • Heaven must have sent you from above
  Ik had even geen titel voor boven dit stukje, dus gebruik dan die maar van het liedje waar ik tegelijkertijd naar luister (D’Angelo & Erykah Badu). Hieraan voorafgaand een nogal lange pauze genomen met publiceren op dit blog, net als trouwens met het aankopen van vintage foto’s. Er was en... Read more »
  +

  Zoom Academy | Fotografietips

 • 5 tips voor een succesvol account op Instagram
  Voor fotografen is Instagram een belangrijk medium om hun werk te delen. Instagram kan je immers enorm helpen met je […] More Het bericht 5 tips voor een succesvol account op Instagram verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • VideoWerken met Photoshop: even een lichtje aandoen
  Een foto die overdag werd gemaakt veranderen in een nachtopname is een koud kunstje in Photoshop. Het probleem is wél […] More Het bericht Werken met Photoshop: even een lichtje aandoen verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • VideoWerken met Photoshop: een raam verlichten
  Als je in Photoshop een opname overdag naar een nachtfoto omtovert, geven lantaarns en ramen in eerste instantie geen licht. […] More Het bericht Werken met Photoshop: een raam verlichten verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • Zoom.nl magazine editie 4 2023 is uit!
  Zoom.nl magazine editie 4 van april 2023 ligt nu in de winkel of op je deurmat! Lees wat er allemaal […] More Het bericht Zoom.nl magazine editie 4 2023 is uit! verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • VideoStudioportret: zo licht je je model uit
  In een studio ben jij meester over de hoeveelheid licht, het soort licht en de achtergrond. Maar met welke verlichting […] More Het bericht Studioportret: zo licht je je model uit verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • Leer van anderen: zo leer je met metadata beter fotograferen!
  Naast het beeld zelf, bevat een digitaal fotobestand ook een schat aan onzichtbare informatie. Deze ‘metadata’ beschrijven in detail hoe, […] More Het bericht Leer van anderen: zo leer je met metadata beter fotograferen! verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • Leica SL 100-400 f/5-6.3 + 1.4x converter
  Leica heeft de Leica Vario-Elmar-SL 100-400 f/5-6.3 en de Leica Extender L 1.4x gepresenteerd. Samen bieden ze nu een enorm […] More Het bericht Leica SL 100-400 f/5-6.3 + 1.4x converter verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
  +

  Contentgirls

 • Uitvaartverzekering: zo zit het
  Of je het nu hebt over het overlijden van een naaste of nadenkt over je eigen overlijden, het onderwerp blijft lastig. Je denkt er liever niet over na en staat er liever ook niet te lang bij stil. Wel zijn bepaalde voorbereidingen en processen belangrijk om te regelen of bekend... Read more »
 • De juiste gellak bestellen – waar moet je op letten?  
  Als vrouw zijnde wil je waarschijnlijk de juiste make up in huis halen. Veel dingen zijn makkelijk te bestellen, voor andere make-up spullen zal je toch wat meer moeite moeten doen. Zo ook als het aankomt op het kopen van de juiste gellak. Nu begrijpen wij maar al te goed... Read more »
 • Zo help je je beste vriendin na een gebroken relatie of huwelijk
  Een gebroken hart. Liefdesverdriet. Er zijn enorm veel benamingen voor het vreselijke gevoel als een liefdesrelatie verbroken wordt. Bijna iedereen kent dit gevoel ook wel. Misschien herinner je je nog wel jouw allereerste liefde. Hoeveel verdriet het deed toen dit voorbij was. Op dat moment leek het alsof die pijn... Read more »
 • Deze dingen moet je doen om je tanden wit en stralend te houden
  Mooie witte tanden zijn volgens veel mensen de basis van een prachtig gezicht en deels is dat natuurlijk zo. Er zijn verschillende manieren om een gebit wit te maken en te houden en om er zo weer stralend uit te zien. Daar gaan we ons in dit artikel wat meer... Read more »
 • Vrouwen & Lifestyle: hoe de mode in casino´s is geëvolueerd door de jaren heen
  Als je de films met James Bond ziet, weet je dat je als serieuze casinobezoeker je best moet doen voor je outfit. Het mooie van het kijken van deze films is ook dat ze je een unieke inkijk geven in de modetrends in casino’s door de jaren heen. Sinds de jaren... Read more »
 • Krijg inspiratie van deze 5 bekende Interieurstylisten
  Interieurontwerp is een kunstvorm die ons kan helpen ons huis in een thuis te veranderen. Het is een manier om onze persoonlijkheid en stijl te uiten en ons comfortabel te voelen in onze eigen omgeving. Er zijn veel interieurstylisten die ons kunnen inspireren om onze huizen op een unieke en... Read more »
 • Een muur decoreren kan je zelf!
  Dames, het is tijd om de kracht van girlpower te omarmen en te laten zien dat je geen man nodig hebt om een doe-het-zelf-project aan te pakken. In deze blog gaan we in op een doe-het-zelf project voor het opfleuren van je muur. Het is een geweldig project om direct... Read more »
  +

  Verbluffend!

 • Voorbereiden op de lente
  Al ben je er op dit moment nog niet echt mee bezig, binnen niet al te lange tijd komt de lente er weer aan. Net als ieder jaar wil je dit keer goed voorbereid zijn zodat je optimaal van dit mooie seizoen kunt genieten. Maar hoe pak je dit precies... Read more »
 • 3 tips om een leuke tuin te creëren voor je kind
  De lente komt er weer aan, en dat betekent dat we weer lekker naar buiten gaan. Dit geldt natuurlijk ook voor de kinderen! Die kunnen wanneer het zonnetje weer lekker schijnt, weer heerlijk buiten spelen. Omdat buiten spelen natuurlijk super gezond is, willen we de kinderen graag aanmoedigen om lekker... Read more »
 • Verbluffende ideeën voor in de tuin
  Een van de leukste dingen aan een eigen huis hebben is het tuintje dat je erbij krijgt. Deze kan je helemaal naar jouw stijl maken en veranderen wanneer jij wil. Er zijn bovendien zoveel verschillende en leuke mogelijkheden die jij kan toepassen in jouw tuin. Hieronder hebben we een paar... Read more »
 • Kleding wassen? Zo hou je het leuk!
  Iedereen met een redelijk gezin zal beamen dat de was een vreselijke klus is. Eentje die bovendien nooit klaar lijkt te zijn. Heb je nét alle wasmanden leeg, zijn deze na een halve dag alweer gevuld. Het lijkt nooit op te houden. Hierdoor is het ook zo’n ondankbare taak. Toch... Read more »
 • Gaat u op reis? Tips voor het uitvoeren van een onvergetelijke reis
  Een road trip plannen is spannend. Je bent flexibel genoeg om overal naartoe te gaan en alles te doen, maar er zijn toch enkele belangrijke overwegingen die je moet maken voordat je de weg op gaat. Hier volgen enkele tips voor het plannen en uitvoeren van een onvergetelijke reis. Plan... Read more »
 • Werk in 2023 bewust aan je relatie
  Wat wens je zo je geliefden voor 2023? Een goede gezondheid, plezier in de kleine dingen, geluk en warmte, maar toch vooral veel liefde, nietwaar? Of dat nu liefde van je partner, familie of vrienden is, wat extra steun en liefde is waar de eindejaarsperiode om draait. Even stilstaan bij... Read more »
 • Zo regel jij de hypothecaire lening voor je eerste woning
  Spannend, je hebt een mooie woning gevonden en bent nu voornemens een eerste bod uit te brengen. Er komt hierbij veel op je af! Hoeveel kan ik maximaal lenen via een hypotheekverstrekker? Welke stappen moet ik doorlopen om de hypothecaire lening uitgekeerd te krijgen? Waarmee dien ik nog meer rekening... Read more »