Blogs Nederland – Pagina 3

Overzicht Nederlandse Blogs

  +

  deTekentafel.com

 • Strip Review: Franka 25 – Gratis Goud
  In Franka 25 - Gratis Goud onderzoekt Franka een oud filmpje uit 1935 dat zich afspeelt in een futuristisch Amsterdam. Het bericht Strip Review: Franka 25 – Gratis Goud verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Nieuwe Strips voor Januari 2022
  Welke strips verschijnen er de komende maand? Lynx 2, Jonathan, Urbanus.. We maken een keuze uit de nieuwe strips voor januari 2022. Het bericht Nieuwe Strips voor Januari 2022 verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Nieuwe Strips voor December 2021
  Welke strips verschijnen er de komende maand? Een nieuwe Alex en Robbedoes.. We maken een keuze uit de nieuwe strips voor december 2021. Het bericht Nieuwe Strips voor December 2021 verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Strip Review: Suske en Wiske Hommage 5 – De Vroem Vroem Club
  Na hun geslaagde Cromimi, is Suske en Wiske Hommage 5 - De Vroem Vroem Club een nogal rommelig vervolg voor Yann en Gerben Valkema. Het bericht Strip Review: Suske en Wiske Hommage 5 – De Vroem Vroem Club verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Strip Review: Asterix en de Griffioen
  Asterix en de Griffioen geeft interessant en actueel commentaar op het fenomeen Fake Nieuws, maar schiet als humoristisch actie avontuur toch tekort. Het bericht Strip Review: Asterix en de Griffioen verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Nieuwe Strips voor November 2021
  Welke strips verschijnen er de komende maand? De nieuwe Blake & Mortimer, Thorgal. We maken een keuze uit de nieuwe strips voor november 2021. Het bericht Nieuwe Strips voor November 2021 verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Nieuwe Strips voor Oktober 2021
  Welke strips verschijnen er de komende maand? De nieuwe Asterix, Roodbaard,... We maken een keuze uit de nieuwe strips voor oktober 2021. Het bericht Nieuwe Strips voor Oktober 2021 verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
  +

  Joop

 • Bescherm ons tegen de lange armen van Iran, Turkije, China en Marokko
  Geachte leden van de Commissie Justitie en Veiligheid, Geachte minister mevrouw Dilan Yesilgöz-Zegerius, Morgen behandelt de Tweede Kamer het onderzoeksrapport ‘State of the art. Statelijke dreigingen, fase 1’. Het onderzoek, geïnitieerd door uw Kamer en uitgevoerd door het WODC, heeft als doel de onderzoeks- en kennisagenda van de overheid zoals... Read more »
 • Kansen voor Kaag in aanpak ongelijkheid
  “De tien rijkste mannen verdubbelden hun vermogen, terwijl 99% van de mensen hun inkomen zagen dalen”, zo kopte Oxfam vorige week. Het was al langer duidelijk dat de pandemie bestaande ongelijkheden heeft blootgelegd en vergroot, maar de cijfers zijn ontluisterend en de gevolgen ook. Ongelijkheid maakt levens kapot en ontwricht... Read more »
 • VideoKuipers: komende weken voortdurend meer dan een half miljoen mensen thuis
  Geen video? Pas je cookie-instellingen aan of klik hier. Hoewel het aantal besmettingen “torenhoog” is, gaat Nederland vanaf woensdag toch versoepelen. “Daarmee nemen we opnieuw een risico”, aldus Ernst Kuipers tijdens de persconferentie. “Nog langer met beperkende maatregelen leven beschadigt onze gezondheid en samenleving.” De versoepelingen hebben tot gevolg dat... Read more »
 • Nieuw bewijs voor racisme: Belastingdienst keek naar uiterlijk en nationaliteit
  De Belastingdienst beoordeelde mensen voor haar Fraude Signaleringsvoorziening (FSV) onder meer op uiterlijk en nationaliteit. Ook sprong de Belastingdienst uiterst slordig om met de gegevens. Dat blijkt uit twee onderzoeken van PwC. “De conclusies in de rapporten zijn hard en bevestigen dat FSV fundamentele tekortkomingen vertoonde”, zegt staatssecretaris Marnix van... Read more »
 • Levensgevaarlijk: duizenden Bulgaren drinken bleekmiddel tegen corona
  Bijna tienduizend Bulgaren drinken verdunde chloordioxide – een soort bleekmiddel – in de onterechte veronderstelling dat ze zich zo beschermen tegen corona. Dat blijkt uit journalistiek onderzoek van de tv-zender bTV. Ook brengen Bulgaren die geloven in de heilzame werking van het disinfectiemiddel, chloordioxide aan op hun huid. De geslachtsdelen... Read more »
 • Overheid en verzekeraars laks bij bescherming apneu-patiënten
  De forse daling van de beurswaarde van Philips heeft wereldwijd voor veel onrust gezorgd. Aandeelhouders hebben zelfs om het vertrek van bestuurders gevraagd. De daling was het direct gevolg van een extra reservering van 225 miljoen euro bovenop de 500 miljoen euro die al eerder op de balans gereserveerd was... Read more »
 • Video‘Ik word nu al moe van mannen die andere mannen de maat nemen’
  https://content.omroep.nl/arla/p/npo/visualradio/nporadio1_vsr/2022/1/25/nporadio1_vsr-20220125-114049-004rrx.mp4 Ons grootste probleem is onze neiging om mensen op een voetstuk te zetten, meent Druktemaker Marcel van Roosmalen. “Ali B was de polderversie van het sprookje van de kleren van de keizer. Hij mocht tegen iedereen aanrappen, tot aan de koningin toe, en we deden allemaal of het mooi... Read more »
  +

  Tess Tesst

 • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit
  Deepthroaten, het is een skill. Eentje die je moet oefenen. En dat kan je natuurlijk doen door gewoon te gaan deepthroaten met een echte penis, maar je kan er ook hulpmiddelen voor gebruiken. Zoals deze Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit. Ja, ook de naam is een hele... Read more »
 • Sextoys 101 #2: Dildo’s en Duovibrators – video
  Nog niet zo lang geleden zijn we begonnen met onze Sextoys 101 videoserie. In deze serie gaan we alle soorten sextoys bespreken en wat ze nu eigenlijk doen. De vorige keer, in deel 1, hadden we het over bewegende toys en clitoris vibrators. En deze keer gaan we het hebben... Read more »
 • Electrastim Kix
  E-stim, ik heb er nog niet zo veel ervaring mee. Toen ik de Electrastim Kix zag, leek me dat super geschikt voor mij, want de Kix is speciaal voor beginners. Ik kreeg ‘m van Electrastim. Specs Oplaadbaar: ja Standjes: 5 modes, die je elk in verschillende intensiteiten kan instellen Waterproof:... Read more »
 • Aneros Helix Syn V | Prostaatstimulator Review
  Met de Aneros Helix Syn V is 2022 dan wel niet het jaar van de prostaat, maar natuurlijk wel nog steeds een jaar waarin het taboe van anale seks voor mensen met een prostaat doorbroken moet worden.... Read more »
 • Willie Toys Premium Luchtdruk Vibrator
  Luchtdruktoys, ik krijg er geen genoeg van. Op dit moment is luchtdrukstimulatie denk ik wel mijn favoriete vorm van stimulatie. Maar er zijn natuurlijk super veel verschillende luchtdruktoys. En nu weer een nieuwe. De Willie Toys Premium Luchtdruk Vibrator. Een beetje een gekke naam eigenlijk, aangezien deze toy dus niet... Read more »
 • Recap december 2021 – video
  Met een beetje vertraging is hier dan toch de recap video waarin Jay en ik allebei drie sextoys bespreken die we in december getest hebben. Door de feestdagen en vakantie en gewoon algemene chaos hier dus iets later dan eigenlijk de bedoeling was, maar daarom (hopelijk) niet minder leuk! We... Read more »
 • Sportsheets Saffron Acrylic Spanker
  Zoals je vast weet, hou ik van BDSM. Daarin vind ik het fijn als ik de persoon ben die geslagen word. Dat kan natuurlijk met een heleboel BDSM-toys gedaan worden, maar toen ik deze Sportsheets Saffron Acrylic Spanker zag, wilde ik toch wel extra graag met deze paddle geslagen worden.... Read more »
  +

  Blog van Jan Hut

 • Corona Ophokplicht
  Lang geleden dat ik een blog schreef. Door drukte. Maar ook omdat, in een tijd waar alles op zijn kop staat, mijn mening niet veel… Het bericht Corona Ophokplicht verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Angst regeert
  Als iets deze tijd kenmerkt is het angst. Angst om corona te krijgen, angst om dood te gaan aan Corona, angst voor vaccinatie of juist … Het bericht Angst regeert verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Verstrengeld
  Het is een complexe wereld. Verkiezingen, terwijl ons land in crisis is. En dan heb ik het niet alleen over Corona want dat speelt over… Het bericht Verstrengeld verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Over politiek, corona en sterven.
  Politiek, ik heb er altijd weinig over geblogd. Gisteren kreeg ik plompverloren de vraag: Jan waar stem jij op?  Daar ben ik nog niet helemaal… Het bericht Over politiek, corona en sterven. verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Serieus nemen
  Ondertussen een poosje geleden dat ik een blog schreef. Dit wordt de eerste van het jaar. In corona tijd is er voldoende om over te… Het bericht Serieus nemen verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Prettige winter solstice (zonnewende)
  Op 21 december is het zonnewende. De wereld verandert van beweging. Wat een mooie symboliek. We krijgen vanaf nu iedere dag een beetje meer licht,… Het bericht Prettige winter solstice (zonnewende) verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Murmureren tegen de vorst.
  Ooit vroeg ik het me af in een blog: Zou dat ook een Nederlands woord zijn: Murmureren? Even opzoeken en ja hoor in het oude… Het bericht Murmureren tegen de vorst. verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
  +

  Audi Blog

 • Porsche PCM 6.0 infotainment: veelzijdiger, intuïtiever en nog intelligenter
  Porsche heeft het infotainmentsysteem in zijn modellen aanzienlijk verder doorontwikkeld. De nieuwste, zesde generatie van het Porsche Communication Management (PCM) in de 911, Taycan, Cayenne en Panamera heeft tal van nieuwe functies gekregen. Zo zijn er de primeur van de integratie van een persoonlijk Spotify-account, een vernieuwd interface-design, verdere optimalisatie... Read more »
 • De Taycan Sport Turismo: allrounder met focus op dynamiek
  De Taycan Sport Turismo, de nieuwste iteratie van de elektrische sportwagen van Porsche, is binnenkort leverbaar in een groot aantal uitvoeringen. Hij combineert de praktische voordelen van de Taycan Cross Turismo met de on-road dynamiek van de Taycan Sedan. Vanaf eind februari is de GTS leverbaar en de andere uitvoeringen... Read more »
 • Matte look voor de Audi Q3 en Audi TT
  Glanzende én matte lakken op dezelfde productielijn gespoten Naast Audi RS Q3 en TT RS nu ook reguliere varianten in matte finish Audi voegt matte coatings Daytonagrijs en Floretzilver toe Het kleurenpalet van matte lakken is niet langer voorbehouden aan de topmodellen Audi TT RS en Audi RS Q3. Vanaf... Read more »
 • 50 jaar Porsche Design: twee exclusieve edities van de 911
  Porsche viert 50 jaar Porsche Design met twee bijzondere auto’s. Beide collectors items zijn uitgevoerd in de unieke, zwarte kleurencombinaties die doen denken aan de legendarische Chronograph I, in 1972 ontworpen door professor Ferdinand Alexander Porsche. De nieuwe Porsche 911 Edition 50 Years Porsche Design en de historische, door Porsche... Read more »
 • Stel hem al samen de nieuwe Audi A8, Audi A8L of de Audi S8
  Stel hier alvast jouw A8, A8L of de S8 samen.Je eigen kleur velgen en opties op deze luxe Limousine. Stel hier je A8 samen Stel hier je A8L samen Stel hier je S8 samen... Read more »
 • Porsche Centrum Twente wint Porsche Excellence Cup
  De Porsche Excellence Cup, de jaarlijkse onderlinge competitie tussen alle Nederlandse Porsche Centra, is gewonnen door Porsche Centrum Twente. De Porsche Excellence Cup is een Nederlandse prijs die sinds 2009 wordt uitgereikt door Pon Porsche Import. In deze competitie, passend bij het sportieve karakter van het merk, gaan Porsche Centra een jaar... Read more »
 • Nederlandse Porsche-successen in 24 Uur Dubai
  Nederlandse Porsche-teams waren met succes actief tijdens de 17e editie van de Hankook 24H Dubai, de eerste grote lange-afstandsrace voor GT’s en toerwagens van het nieuwe kalenderjaar. In de dit jaar nieuw ingevoerde klasse 992-Pro, speciaal voor de Porsche 911 GT3 Cup van de jongste generatie, was het volledige podium... Read more »
  +

  Climaxiaal

 • IROHA – PETIT CLITORIS STIMULATOR REVIEW
  Naam: Iroha Petit Clitoris Stimulator Producent: Iroha Prijs: € 7,99 Formaat: 3,6 x 3,6 centimeter Materiaal: siliconen, water, waterproof Batterijen/oplaadbaar: n.v.t. Waar te koop: o.a. Easytoys.nl Het verkooppraatje: ‘Deze stimulator is geschikt voor een... Het bericht IROHA – PETIT CLITORIS STIMULATOR REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews | CLIMAXIMAAL... Read more »
 • SATISFYER DUAL PLEASURE – SEXTOY REVIEW #674
  Naam: Satisfyer Dual Pleasure Producent: Satisfyer Prijs: € 49,95 Formaat: 17,5 x 5 centimeter Materiaal: siliconen, bodysafe, waterproof Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB-snoertje Waar te koop: o.a. Easytoys.nl Het verkooppraatje: ‘Deze compacte Dual Pleasure laat... Het bericht SATISFYER DUAL PLEASURE – SEXTOY REVIEW #674 verscheen eerst op Sex toy reviews |... Read more »
 • OHMYC IOBA.TOYS – CLITORALE STIMULATOR REVIEW
  Naam: OhMyC ioba.toys Producent: ioba.toys Prijs: € € 159,- Formaat: 9,5 x 6 centimeter Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB Materiaal: 100% siliconen, bodysafe Waar te koop: Easytoys.nl Verkooppraatje: ‘De stimulator is voorzien van een bewegende... Het bericht OHMYC IOBA.TOYS – CLITORALE STIMULATOR REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews | CLIMAXIMAAL... Read more »
 • LOVENSE LUSH 3 – VIBRATIE EITJE REVIEW
  Naam: Lovense Lush 3 Producent: Lovense Prijs: € 139,95 Formaat: divers Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB Materiaal: siliconen, bodysafe Waar te koop: Easytoys.nl Verkooppraatje: ‘Het Lovense Lush 3 vibratie eitje is de geüpdatete versie van... Het bericht LOVENSE LUSH 3 – VIBRATIE EITJE REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews |... Read more »
 • EASYTOYS ADVENTSKALENDER – REVIEW
  Naam: Easytoys Naughty & Nice adventskalender Producent: Easytoys Prijs: € 99,95 (uitverkocht) Formaat: divers Batterijen/oplaadbaar: divers Materiaal: divers Waar te koop: Easytoys.nl Verkooppraatje: ‘Maak je klaar en tel af voor Kerstmis met deze Limited... Het bericht EASYTOYS ADVENTSKALENDER – REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews | CLIMAXIMAAL | Seks... Read more »
 • LUNA UNBOXT DE NAUGHTY & NICE ADVENTSKALENDER
  Vandaag, 19 november, om 20:15 ga ik ‘live’ op Instagram de ‘Naughty & Nice adventskalender’ van Easytoys.nl unboxen. Ik had dit allemaal veel eerder aan kunnen kondigen, ik had ‘m ook veel eerder willen... Het bericht LUNA UNBOXT DE NAUGHTY & NICE ADVENTSKALENDER verscheen eerst op Sex toy reviews |... Read more »
 • DE 3 BESTE SEKS TOYS VOOR SINGLE LADIES
  Vandaag, 11 november, is het ‘Singles Day’ en het leek mij, gezien ik nu voor het eerst sinds 22 jaar single ben op ‘Singles Day’ wel goed om er eventjes wat aandacht aan te... Het bericht DE 3 BESTE SEKS TOYS VOOR SINGLE LADIES verscheen eerst op Sex toy reviews... Read more »
  +

  Man Man

 • 6 gewoontes van vrouwen die goed in bed zijn
  Wat maakt een vrouw goed in bed volgens mannen? Wanneer je net een nieuwe liefde hebt, kan het soms wat lastig zijn om uit te zoeken wat jullie beide fijn vinden en hoe jullie hierop inspelen. Echter vinden veel mannen wel dezelfde dingen fijn in bed. Dus als jij jouw... Read more »
 • De 5 beste kleuren voor een muts
  1. Donkerblauw De meest voorkomende kleur voor een muts bij mannen is donkerblauw. Deze kleur muts is vrijwel met alles te combineren. De kleur versterkt blauwe ogen en is goed te dragen met een lichte huid. Want laten we eerlijk zijn, de meeste mensen in ons land lopen er in... Read more »
 • 5 nieuwe films en series die in februari op Netflix komen
  Welke nieuwe films en series komen in februari 2022 op Netflix? Voor de film- en serieliefhebbers is februari 2022 een goede maand. Van de spannende documentaire The Tinder Swindler tot aan de langverwachte serie Vikings: Valhalla, Netflix verwent de kijkers. Zie hieronder de hoogtepunten op een rij:   The Tinder... Read more »
 • De Wim Hof-challenge van Kendall Jenner is de fijnste die je ooit gaat zien
  De Wim Hof-challenge van Kendall Jenner Wim Hof, ofwel “The Iceman”, is een Nederlander die diverse records op zijn naam heeft staan. De methode die Hof heeft ontwikkeld, is gebaseerd op drie pijlers. Namelijk ademen, koude therapie en inzet. Wim Hof vertelt op een gepassioneerde wijze in zijn boek ‘De... Read more »
 • 6 tips om sneller gespierd te worden
  Tips om gespierd te worden Wanneer je graag het lichaam wilt van een Griekse God, dan zul je zwaar én veel moeten trainen. Gelukkig veel dingen die je binnen en buiten de gym kunt doen om sneller gespierd te worden. Hier hebben we 6 tips.   Optimale voorbereiding op een... Read more »
 • Waarom daten vrouwen niet graag met jongere mannen?
  Waarom is leeftijdsverschil soms een probleem in dating? De site Dating.com heeft 5 juni uitgeroepen tot “internationale dag van de datingrechten voor vrouwen”.  Op die dag wordt er gevierd dat de vrouwen trots elk van hun verlangens omarmen. Uit een onderzoek van Dating.com bleek namelijk dat veel vrouwen niet met... Read more »
 • Dexsport: hét platform voor crypto-betting via blockchain
  Wat is Dexsport? Dexsport is een gedecentraliseerd wed-platform gebouwd op de Binance Smart Chain (BSC). Dexsport werkt momenteel hard aan de winkel om dé website te worden van de crypto weddenschappen. Dit doen zij door crypto én betting community’s samen te brengen op het platform. Om dit te realiseren hebben... Read more »
  +

  Naughty Business Report

 • Consent – een verhaal over ja, nee en macht
  Oscar Wilde (1854 – 1900) zei ooit: ‘Alles in de wereld draait om seks. Behalve seks. Seks draait om macht’. Daarmee sloeg Wilde de spreekwoordelijke spijker op de kop. Bij […] The post Consent – een verhaal over ja, nee en macht appeared first on Naughty Business Report. Geen gerelateerde... Read more »
 • Contrast
  Het onderstaande gedicht is ingezonden als gastblog voor NBRplaza’s Eroticafest #62: Hoge hakken. Wil je ook een gastblog plaatsen, neem dan contact met ons op. Klikkende stiletto’s In gedachten zie ik jejouw heels […] The post Contrast appeared first on Naughty Business Report. Geen gerelateerde post. Niets aan de hand.... Read more »
 • 4 seksspeeltjes voor queer koppels
  Hoewel speeltjes door allerlei soorten koppels op allerlei manieren worden gebruikt – ongeacht hun geslacht of seksuele geaardheid – kan een bezoekje aan je favoriete seksspeeltjes site je anders doen […] The post 4 seksspeeltjes voor queer koppels appeared first on Naughty Business Report. Gerelateerd: Anusballetjes (anal beads): hoe kies... Read more »
 • 4 tips om een seksspeeltje anders te gebruiken, dan waar het voor is bedoeld (maar wel voor seks)
  Fabrikanten van seksspeeltjes, gebruiken in hun marketingverhalen altijd een specifiek doel voor een specifieke doelgroep. Zo worden vibrators vaak aangeprezen voor vaginale penetratie bij vrouwen. Vaak is dit marketingverhaal van […] The post 4 tips om een seksspeeltje anders te gebruiken, dan waar het voor is bedoeld (maar wel voor... Read more »
 • Spooning (op z’n lepeltjes): het ondergewaardeerde standje
  Uit verschillende onderzoeken (Esquire, Men’s Health, Cosmopolitan) komt naar voren dat dit ongeveer de top 10 is van standjes waarin we het lekkerst of het vaakst seks hebben: Missionarishouding (hij […] The post Spooning (op z’n lepeltjes): het ondergewaardeerde standje appeared first on Naughty Business Report. Gerelateerd: Waarom mannen van... Read more »
 • De allergeilste filmpjes: Ze ontdekt zijn sekskamertje
  Zo nu en dan kom je weleens een pornofilm tegen, die mooi gemaakt is en het verdiend om te delen. In onze rubriek ‘porno‘ (de naam zegt het al) vind […] The post De allergeilste filmpjes: Ze ontdekt zijn sekskamertje appeared first on Naughty Business Report. Gerelateerd: De 10 meest... Read more »
 • Seksspeeltjes voor mannen; wat je moet weten en hoe je moet kiezen
  Vrouwen hebben een voorsprong als het gaat om seksspeeltjes. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat vrouwen veel vaker dan mannen seksspeeltjes gebruiken tijdens het masturberen. Ook is het veel meer […] The post Seksspeeltjes voor mannen; wat je moet weten en hoe je moet kiezen appeared first on Naughty Business... Read more »
  +

  Coole Suggesties

 • Klassieke kinderboeken in een nieuw jasje
  Sommige boeken zijn het waard om herlezen te blijven worden. De verhalen spreken jong en oud aan, hebben een tijdloos karakter of spreken juist aan vanwege een fraaie omschrijving van het leven in die tijd. Afgelopen jaar verschenen er een paar klassieke kinderboeken in een nieuw jasje. Tekstueel vrijwel onveranderd,... Read more »
 • Disney+ toont nieuwe content in The House of Disney+
  Disney heeft een nieuwe reclamecampagne gelanceerd: 'House of Disney+'. Deze promotie zal actief zijn in EMEA (Europa, Midden-Oosten en Azië) en richt zich op de unieke line-up en iconische Disney-verhalen van de streamingdienst. Het doel van de campagne is om mensen te verrassen met het volledige aanbod aan tv en... Read more »
 • Gadget review: Xplora X5 Play
  Smartphones en smartwatches worden steeds vroeger aan kinderen gegeven. Ben jij er nog niet aan toe om jouw kind met een telefoon onrond te laten lopen, maar vind je het wel een prettig idee dat hij (of zij) met je kan bellen als het nodig is? Dan is de Xplora... Read more »
 • Test: Suivie bessensap
  Suivie is gemaakt van puur fruit en water, zonder kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen en andere toevoegingen. Daardoor zou je verwachten dat de smaak wat lafjes en vlak is, maar niets is minder waar. Lees onze ervaringen!... Read more »
 • Maak je klaar voor de Olympische Spelen 2022 op Discovery+
  Discovery+ zal ook dit jaar fungeren als dé thuisbasis van de Olympische Spelen in Europa. Ze zetten alles op alles om het voor alle sportfans een onvergetelijke ervaring te maken.... Read more »
 • Winactie + recensie: DUNE
  Dune is vanaf 26 januari te koop in de winkel. Wij mogen 3x de blu-ray van Dune verloten. Vul dus snel ons winformulier in! Dat kan tot en met 2 februari.... Read more »
 • ANNE+ op Netflix te zien vanaf 11 februari
  Vanaf 11 februari geeft Netflix de Nederlandse film ANNE+ een wereldpodium. De film is een vervolg op de succesvolle serie en vertelt het verhaal van Anne, een lesbische twintiger in Amsterdam die zich op herkenbare wijze door grote levensvragen en liefdesperikelen worstelt. Bekijk de trailer.... Read more »
  +

  Doe het dan voor mij

 • Jacky
  Haar naam staat op de achterzijde van dit aandenken vermeld. Jacky Pirson uit de Rue de la Roche 21 in Herstal-Luik schoot in oktober 1945 in een schiettent op de kermis midden in de roos en won deze instant-foto als mooie herinnering eraan. Zij of een bekende van haar noteerde... Read more »
 • Barbra op Bora Bora
  Twee dia’s die ik op eBay aanschafte omwille van de mooie kleuren en de spiegelingen op het wateroppervlak. Op een van de twee dia’s staat ‘Brabra lower’, voor zover ik het handschrift juist hebben kunnen ontcijferen. De vrouw die ze aan me verkocht, las daar ‘Bora Bora’ in. Zelf vermoed... Read more »
 • En erna dan een sigaretje
  Foto’s van pin-ups in studio’s of van quasi-onschuldige cheesecakes in een al dan niet geënsceneerde huiselijke omgeving vind je op veilingen in duizendvoud, maar de klassieke vamp die er nooit op uit is om mannen te pleasen, vormt in hun aanbod een categorie apart. Ik zoek online met enige regelmaat... Read more »
 • Vader kan elk moment op de deur kloppen
  Ik kocht deze foto van een handelaar in Duitsland, maar heb nog een andere reden om aan te nemen dat deze pin-up ooit daar werd geportretteerd. Er is wat mij betreft namelijk altijd wel iets vreemds aan de vintage erotische fotografie die er vandaan komt. Dat de Oost-Duitsers er in... Read more »
 • Heaven must have sent you from above
  Ik had even geen titel voor boven dit stukje, dus gebruik dan die maar van het liedje waar ik tegelijkertijd naar luister (D’Angelo & Erykah Badu). Hieraan voorafgaand een nogal lange pauze genomen met publiceren op dit blog, net als trouwens met het aankopen van vintage foto’s. Er was en... Read more »
 • Backstage
  Dubbelportret van een showgirl en een als clown geschminkte dwerg, afkomstig uit de Verenigde Staten en blijkens het stempel op de achterzijde gemaakt door Joel Jacobs uit Jackson Heights, New York. Er zijn veel Amerikanen van die naam te vinden via Google, maar ik zou deze foto aan niet één... Read more »
 • Sylt
  Bezoekers van het Abessinien-strand op het Duitse Noordzee-eiland Sylt, foto vermoedelijk uit de jaren vijftig of vroege jaren zestig. Het is al sinds een eeuw officieus een strand waar je naakt mag zonnebaden, maar ook buiten het seizoen valt er dus wel wat te beleven.... Read more »
  +

  Zoom Academy | Fotografietips

 • VideoFotograferen in de nacht: composities en instellingen
  Om in het donker te fotograferen heb je nog steeds licht nodig. Gelukkig krijg je niet vaak met een totale […] More Het bericht Fotograferen in de nacht: composities en instellingen verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • Vogels spotten en fotograferen: experts leggen het uit
  In fotografiebladen en sites als Zoom.nl vliegen de vogelfoto’s je om de oren, van adembenemende actiefoto’s van de torenvalk tot […] More Het bericht Vogels spotten en fotograferen: experts leggen het uit verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • VideoDeze tools in Lightroom kende je nog niet
  Lightroom zit vol krachtige powertools. De ene functie lijkt nog mooier dan de andere. Zo haal je nóg meer uit […] More Het bericht Deze tools in Lightroom kende je nog niet verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • Video7 fotolocaties om torens te fotograferen
  Torens: ze zijn hoog, stijl en vallen vaak flink op. Er zijn behoorlijk wat mooie torens in Nederland te vinden. […] More Het bericht 7 fotolocaties om torens te fotograferen verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • Nikkor Z 400mm f/2.8 TC VR S – Veelzijdige supertele
  Nikon introduceert een nieuw fullframe superteleobjectief met vast brandpunt én een ingebouwde teleconverter: de Nikkor Z 400mm f/2.8 TC VR […] More Het bericht Nikkor Z 400mm f/2.8 TC VR S – Veelzijdige supertele verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • Nachtfotografie: de voorbereiding in de winter en zomer
  In dit artikel is onze auteur Kees Krick aan het woord, die je zal vertellen over de specifieke aandachtspunten bij […] More Het bericht Nachtfotografie: de voorbereiding in de winter en zomer verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • Goud en blauw: benut het mooiste licht van de dag
  Licht bepaalt in belangrijke mate hoe mooi je foto’s worden. Twee belangrijke tijdstippen waarop je geheid fraaie foto’s maakt, zijn […] More Het bericht Goud en blauw: benut het mooiste licht van de dag verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
(Bezocht 840 times, 1 visits today)

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws