Contact
}
Snel Overzicht
  +

  Apparata

 • Rambo en Die Hard komen naar Warzone (teaser)
  Call of Duty: Warzone wordt nog een stukje onveiliger door Rambo en John McLane (Die Hard). De twee actiehelden komen binnenkort naar de game. Nu Warzone zich in de jaren ’80 afspeelt, geeft dat Raven Software de perfecte kans om wat van de meest iconische helden uit die tijd naar... Read more »
 • Dogecoin crasht als een gek na Elon Musk’s SNL-stunt
  Nadat Elon Musk bij SNL verscheen en zijn favoriete cryptocurrency vermeldde, kelderde Dogecoin als een malle. De laatste weken bewees Dogecoin dat het een volwaardige cryptomunt is. Het record van $0,14 vervijfvoudigde binnen nog geen maand tijd. Nu lijkt er daarentegen in elk geval tijdelijk een einde aan het dominante... Read more »
 • 95% iPhone-gebruikers geeft Apple GEEN toestemming
  Vanaf iOS 14.5 moeten Apple iPhone-gebruikers toestemming geven voor apps om hen te volgen en nauwelijks iemand ziet tracking zitten. Met de release van iOS 14.5 introduceert Apple een nieuwe feature waarbij iPhone-gebruikers een belangrijke keuze krijgen. Voorheen gaf je standaard toestemming om al je gegevens af te geven. Nu... Read more »
 • CoD: Warzone exploit – De gatenkaas is gefixt
  De gatenkaas die Warzone Verdansk ’84 heet is als het goed is helemaal gefixt, nu de verschrikkelijke onder-de-map-exploit is aangepakt. Nadat het apocalyptische event van Call of Duty: Warzone plaatsvond, werd het standaard Verdansk omgetoverd tot Verdansk ’84. Dat bracht enkele gigantische problemen met zich mee, voornamelijk vanwege een exploit... Read more »
 • Dit gebeurt er op 15 mei met WhatsApp tegenstribbelaars
  Wat gebeurt er als je op 15 mei de nieuwe gebruikersvoorwaarden van WhatsApp nog niet hebt geaccepteerd? Nou, in eerste instantie helemaal niks. WhatsApp kondigde recentelijk nieuwe gebruikersvoorwaarden aan en dat schoot velen in het verkeerde keelgat. Tegenstribbelaars hebben tot 15 mei om de nieuwe voorwaarden te accepteren, maar er... Read more »
 • Waarom Elon Musk eigenlijk de best betaalde CEO is
  Elon Musk ontbreekt op elk lijstje van de best betaalde CEO’ s wereldwijd. Maar dat klopt eigenlijk niet. Check alle lijstjes met de best betaalde CEO’ s van 2020 en er ontbreekt één naam. Ja, die van Elon Musk. Hij is al een keer de rijkste man op aarde geweest,... Read more »
 • Microsoft stopt met Windows 10X voordat het er is
  Microsoft stopt met de ontwikkeling van het veel belovende Windows 10X. Het bedrijf wilde met Windows 10X de concurrentie aangaan met ChromeOS. Dat is niet gelukt, want vermoedelijk heeft Microsoft de stekker uit het project getrokken. Windows 10X gaat dus naar alle waarschijnlijkheid niet uitgegeven worden. Microsoft Windows 10X Volgens... Read more »
  +

  Joop

 • In de vee-industrie is ook op Moederdag geen plek voor moederliefde
  Vandaag is het Moederdag en wil ik heel graag aandacht vragen voor al die moeders in de vee-industrie en moedervarken Sam in het bijzonder. Ze kreeg maar liefst 251 kinderen in haar 9-jarige leven. Dat klinkt als een hele prestatie en dat is het ook, maar dat wil je natuurlijk... Read more »
 • Iedereen wacht op Pieter Omtzigt
  CDA’er Pieter Omtzigt is de laatste jaren uitgegroeid tot het ideale Kamerlid. Hoewel lid van een regeringspartij geldt hij als superkritisch, onafhankelijk en wars van politieke spelletjes. Bij het blootleggen van het toeslagenschandaal, een van de meest ingrijpende politieke affaires van de laatste jaren, speelde hij een hoofdrol. In de... Read more »
 • Schotse premier Sturgeon hint op onafhankelijkheid na verkiezingswinst
  Zaterdag wisten de Schotse nationalisten (SNP) van premier Nicola Sturgeon een grote overwinning te behalen bij de regionale parlementsverkiezingen. In een reactie daarop liet de Britse minister Michael Gove zondag weten dat van Schotse onafhankelijkheid geen sprake kan zijn. Premier Sturgeon zelf denkt daar heel anders over en kondigt een... Read more »
 • Als we sterk willen zijn, moeten we 9 mei vieren en toe naar een federaal Europa
  Vandaag is het 9 mei. Op deze dag, precies 71 jaar geleden, werd de grondslag gelegd voor de Europese Unie. Niet lang nadat ze als vijanden tegenover elkaar stonden in de Tweede Wereldoorlog, sloegen Duitsland en Frankrijk op 9 mei 1950 de handen ineen en tekenden de Schumanverklaring. Dat was... Read more »
 • Model
  Haren wassen met een mondkapje op is erg onhandig. De stof wordt nat en voor je het weet, schiet het ding weg van één oor. Mijn vriendin is er maar druk mee. Ik lig met mijn hoofd achterover in een plastic wasbak, terwijl zij zich verontschuldigt voor het water dat... Read more »
 • Greta Thunberg richt pijlen op plannen voor biomassacentrale in Diemen
  Klimaatactiviste Greta Thunberg heeft haar pijlen gericht op Nederland. Op Diemen om precies te zijn. Daar is het Zweedse energiebedrijf Vattenfall, voorheen Nuon, van plan een biomassacentrale te bouwen. Thunberg vreest dat die centrale gepaard gaat met een verhoogde CO2-uitstoot. Op Twitter citeert Thunberg uit een onderzoeksartikel in de Zweedse... Read more »
 • Waarom Nederland drastisch verandert
  “Waakt en bid, want gij kent dag noch uur”. Je zou denken dat men juist in het zwaar christelijke Bunschoten graag te pas en te onpas aan dit belangrijke woord van Jezus wordt herinnerd Niet alleen vanaf de kansel maar ook in het dagelijks leven. Dat is niet meer zo.... Read more »
  +

  Tess Tesst

 • Hoe houd je je bed droog? -video
  Als je (veel?) squirt of van andere natte spelletjes houdt in bed, is het soms wel een uitdaging om je matras droog te houden. Je kan natuurlijk handdoeken of zelfs badlakens op je matras (of bank, of vloer, of waar je het ook doet) neerleggen, maar die dingen lekken áltijd... Read more »
 • Womanizer Premium Eco
  Heb jij wel eens nagedacht over hoe eco-friendly jouw seksspeeltjes zijn? Womanizer duidelijk wel, want er is nu de Womanizer Premium Eco. Een duurzame luchtdrukstimulator gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Ik kreeg ‘m opgestuurd van WOWTech, het bedrijf achter Womanizer. Specs Materiaal: PLA-composiet (biolene) en siliconen (helemaal bodysafe dus) Oplaadbaar:... Read more »
 • Nurse’s Special Treatment | Heupmasturbator review
  Met Nurse’s Special Treatment komt er een eind aan de stilte als het gaat om Hentai/Manga seksspeeltjes die ik krijg van Motsutoys. De combinatie van Corona en een geblokkeerd Suezkanaal maakten dat er een hiaat kwam in de maandelijkse review cyclus. Maar ik hoop dat we daar nu voorbij zijn.... Read more »
 • Lelo Enigma – sextoy review
  Misschien weet je het al, maar ik ben niet zo’n Lelo-fan. Ik vind de Lelo toys over het algemeen (veel) te duur voor wat je krijgt. En neem dan nog de Lelo Sona, die er om bekend staat bloedende clitorissen te veroorzaken en de Lelo Hex condooms, die als unique... Read more »
 • De toys van april 2021 – video
  April zit er weer op, dus tijd om even terug te kijken naar alle toys die we die maand getest hebben. En dat zijn niet alleen toys, maar ook lingerie en glijmiddel. In deze video proberen Jay en ik weer kort iets over elk product te vertellen, maar zoals je... Read more »
 • Rianne S. Femsation – sextoy review
  Rianne S. is een Nederlandse seksspeeltjes ontwerper, super tof dus. De sextoys die zij maakt, zien er altijd super cute uit en zijn vaak vooral heel erg geschikt voor beginners, leuk als eerste vibrator. Deze keer kreeg ik van Rianne S. zelf de Rianne S. Femsation. En laat dat nou... Read more »
 • Tenga Aero Silver Ring | Masturbator Review
  De Tenga Aero Silver Ring heeft iets in mij losgemaakt dat ik sinds lange tijd niet meer heb gehad bij een seksspeeltje, en helemaal bij een masturbator, hij staat hier voor mijn neus en ik voel mij een beetje verliefd.... Read more »
  +

  Blog van Jan Hut

 • Verstrengeld
  Het is een complexe wereld. Verkiezingen, terwijl ons land in crisis is. En dan heb ik het niet alleen over Corona want dat speelt over… Het bericht Verstrengeld verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Over politiek, corona en sterven.
  Politiek, ik heb er altijd weinig over geblogd. Gisteren kreeg ik plompverloren de vraag: Jan waar stem jij op?  Daar ben ik nog niet helemaal… Het bericht Over politiek, corona en sterven. verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Serieus nemen
  Ondertussen een poosje geleden dat ik een blog schreef. Dit wordt de eerste van het jaar. In corona tijd is er voldoende om over te… Het bericht Serieus nemen verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Prettige winter solstice (zonnewende)
  Op 21 december is het zonnewende. De wereld verandert van beweging. Wat een mooie symboliek. We krijgen vanaf nu iedere dag een beetje meer licht,… Het bericht Prettige winter solstice (zonnewende) verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Murmureren tegen de vorst.
  Ooit vroeg ik het me af in een blog: Zou dat ook een Nederlands woord zijn: Murmureren? Even opzoeken en ja hoor in het oude… Het bericht Murmureren tegen de vorst. verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • tips
  [quotes_and_tips] Het bericht tips verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Illusie
  Vanmorgen las ik een uitdrukking die Jan Rotmans gebruikte. In een podcast noemde hij de “Illusie van machteloosheid”. Toen ik ging surfen waar die uitdrukking… Het bericht Illusie verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
  +

  Audi Blog

 • Welcome to My Neighbourhood: Monaco Track Check met André Lotterer
  André Lotterer neemt je mee over de straten van Monaco, de perfecte gids om je kennis te laten maken met het vorstendom dat gastheer is van het kroonjuweel op de racekalender van de motorsport. Maak een cruise met hem in de Taycan Turbo S Cross Turismo waar de straten het... Read more »
 • Spectacular Formula E highlight in Monaco
  Breathtaking race on the world’s most famous street circuit Disappointing result for Audi Sport ABT Schaeffler Customer team Envision Virgin Racing on the podium Spectacular Formula E premiere in Monaco: For the first time in its history, the electric racing series used the full version of the world’s most famous... Read more »
 • The status after three months: Audi’s momentum was strong in the first quarter of 2021
  Sales revenue €14.1 billion, operating profit €1.4 billion, operating return on sales 10.0 percent, profits before tax €1.7 billion  Strong performance partly thanks to special items: net cash flow €3.1 billion  First quarter of 2021 was characterized especially by strong demand, positive price and mix effects, and positive valuation effects... Read more »
 • VideoZo gaat Audi voor de perfecte sound
  De uitdaging van de auto als akoestische ruimte ‘Knister-Knaster-team’ elimineert ongewenste geluiden Digital sound engineering: geluidsbeleving in de auto wordt steeds beter Maar liefst 70% van alle muziekliefhebbers geeft aan dat de auto hun favoriete plek is om naar muziek te luisteren. Daarom streeft Audi ernaar om in de auto... Read more »
 • Audi’s sound philosophy is bringing acoustic harmony into the car
  Vehicle as acoustic space with special challenges Sonos will be a new partner for the compact segment Outlook: immersive 3-D sound for a holistic sound experience  Natural, holistic, and perfectly attuned to each model: At Audi, the sound of the audio system is among the central attributes of quality. To... Read more »
 • Dit is waarom modelauto’s van Audi geliefde verzamelobjecten zijn
  We krijgen vaak de vraag waarom volwassen mensen modelauto’s verzamelen. Sommige mensen denk het antwoord zelf al te weten. Hebben ze vroeger nooit met speelgoedautootjes mogen spelen? Kunnen ze de echte niet betalen en gaan ze dan maar voor hun droomauto op schaal? Het is onze ervaring dat verzamelaars ooit... Read more »
 • Audi to become first car manufacturer to launch second-generation prelube oils
  New basic lubrication for steel coils in the press shop saves 40 metric tonnes of oil every year Volkswagen Group set to roll out this Audi-initiated product development  Board Member for Production, Peter Kössler: “Every contribution to increasing resource efficiency helps” Audi production processes are set to become even more... Read more »
  +

  Climaxiaal

 • FIFTY SHADES FREED LAVISH ATTENTION – VIBRATOR REVIEW
  Naam: Fifty Shades Freed Lavish Attention Producent: Fifty Shades Freed (Lovehoney Group Ltd) Prijs: € 72,95 Formaat: 18 x 6 centimeter Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB Waar te koop: Easytoys.nl Verkooppraatje: ‘De Lavish Attention is... Het bericht FIFTY SHADES FREED LAVISH ATTENTION – VIBRATOR REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews... Read more »
 • WE-VIBE TOUCH X – VIBRATROR REVIEW
  Naam: We-Vibe Touch Producent: We-Vibe Prijs: € 99,95 Formaat: 10 x 4,5 centimeter Gewicht: 386 gram Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB Waar te koop: Easytoys.nl Verkooppraatje: ‘De Touch X heeft nu een nog betere vormgeving... Het bericht WE-VIBE TOUCH X – VIBRATROR REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews | CLIMAXIMAAL... Read more »
 • SATISFYER HIGH FLY – VINGER VIBRATOR REVIEW
  Naam: Satisfyer Fly High Producent: Satisfyer Prijs: € 29,90 Formaat: 6,5 x 5 centimeter Batterijen/oplaadbaar: ja, via USB-magneet Waar te koop: Easytoys.nl Verkooppraatje: ‘De Satisfyer High Fly vingervibrator laat je letterlijk opstijgen naar de... Het bericht SATISFYER HIGH FLY – VINGER VIBRATOR REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews |... Read more »
 • DE SMARTBALLCHALLENGE: EEN JAAR LATER
    Een jaar geleden deden Tess, Ruud en ik de Smartballchallenge! Een challenge waarbij we een maand lang bewust onze bekkenbodemspieren gingen trainen met de Smartballs van Fun Factory! En hoe is het nu,... Het bericht DE SMARTBALLCHALLENGE: EEN JAAR LATER verscheen eerst op Sex toy reviews | CLIMAXIMAAL |... Read more »
 • FUN FACTORY LIMBA FLEX S & M – DILDO REVIEW
  Naam: Fun Factory Limba Flex Producent: Fun Factory Prijs: € 49,90 / € 59,90 Formaat: divers Gewicht: divers Batterijen/oplaadbaar: n.v.t. Waar te koop: Loveware.be Verkooppraatje: ‘Een buigzame, slanke dildo met fijne tip. Heel geschikt... Het bericht FUN FACTORY LIMBA FLEX S & M – DILDO REVIEW verscheen eerst op Sex... Read more »
 • LA GEMMES YONI EGG SET – SEXTOY REVIEW
  Naam: La Gemmes Yoni Egg Set Producent: La Gemmes Prijs: € 59,95 Formaat: divers Gewicht: divers Batterijen/oplaadbaar: n.v.t. Waar te koop: Easytoys.nl Verkooppraatje: ‘Omarm je vrouwelijkheid met deze mooie Yoni Eggs! Deze set is... Het bericht LA GEMMES YONI EGG SET – SEXTOY REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews... Read more »
 • LOVENSE OSCI 2 – SEXTOY REVIEW
  Naam: Lovense Osci 2 Producent: Lovense Prijs: € 99,95 Formaat vibrator: 21 centimeter x 3,8 centimeter op z’n breedst Gewicht vibrator: 176 gram Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB Waar te koop: Easytoys.nl Verkooppraatje: ‘Geniet van... Het bericht LOVENSE OSCI 2 – SEXTOY REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews | CLIMAXIMAAL... Read more »
  +

  Genotsplekje | Seksblog

 • Elise bedankt jullie voor de cum tributes
  Vorige maand kwam het begrip Cum Tribute” aan bod in onze rubriek Pornotaal”. We plaatsten enkele spannende foto’s van Elise, want ze zou graag jullie cum tribute zien. Dit zijn de inzendingen die ze mocht ontvangen. En als dank voor de leuke inzendingen hebben Elise en haar man nog een... Read more »
 • Porno DVD Review: Aunt Peg (1980)
  Vorige week plaatsten we een top 10 van de beste pornofilms aller tijden, en beschreven we de zogeheten Golden Age of Porn, een periode waarin uitzonderlijke pornofilms werden gemaakt. Wij bekeken een film uit 1980. Aunt Peg In 1980 keken de meeste mensen nog naar pornofilms in de bioscoop, al... Read more »
 • Het kale kutje van de Haagse Julia (23)
  Vandaag maken we kennis met Julia uit Den Haag. Ze poseert anoniem en verbergt het gezicht achter haar mooie lange haren. Wees gerust, want voor de rest krijgen we werkelijk alles van haar te zien. Julia is een echte PAWG, een Phat Ass White Girl. Kortom, een blanke meid met... Read more »
 • Top 10 beste pornofilms aller tijden
  De beste pornofilms aller tijden stammen uit de zogenaamde Golden Age of Porn (Porn Chic). Een periode in de geschiedenis van pornografie, ongeveer vanaf het einde van de jaren zestig tot het begin van de jaren tachtig. In deze periode kregen seksueel expliciete films positieve aandacht van reguliere bioscopen, filmrecensenten... Read more »
 • Buttplug blijkt populairste seksspeeltje
  In onze peiling informeerden we o.a. naar jullie favoriete seksspeeltje. Voor de meerderheid van onze bezoekers (25%) is dit de buttplug. Voor 16% van onze bezoekers is de vibrator dan weer de absolute favoriet. Favoriete seksspeeltjes Opmerkelijk is ook dat 16% van de deelnemers aan onze peiling aangaf helemaal geen... Read more »
 • De kenmerken van een aantrekkelijke man
  Wat maakt een man woest aantrekkelijk in de ogen van de meeste vrouwen? Dit zijn de antwoorden uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken naar de kenmerken die er voor zorgen dat een man knap wordt gevonden. Strakke kaaklijn De scherpte van een kaaklijn schijnt samen te hangen met het testosterongehalte van een... Read more »
 • Seksscènes met een cock sock?
  Je leest het goed. We hebben het hier niet over een “cock suck”, maar over een “cock sock”, een soort kous voor over de penis. In mainstream films (geen porno dus) heb je ook seksscènes en die moeten geloofwaardig overkomen. Modesty pouch In een mainstream speelfilm gaan de acteurs doorgaans... Read more »