Blogs Nederland – Pagina 3

Overzicht Nederlandse Blogs

  +

  deTekentafel.com

 • Nieuwe Strips voor November 2022
  Welke strips verschijnen er de komende maand? We maken een keuze uit de nieuwe strips voor november 2022. Het bericht Nieuwe Strips voor November 2022 verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Asterix en Obelix in de Komende Maanden
  Wat staat er in de komende maanden op het programma voor Asterix en Obelix? Het bericht Asterix en Obelix in de Komende Maanden verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Strip Review: January Jones 12 – In de Geest van Omar Mukhtar
  De titel van January Jones 12 verwijst naar de leider van het verzet tegen de Italiaanse bezetter van Libië in het begin van de vorige eeuw. Het bericht Strip Review: January Jones 12 – In de Geest van Omar Mukhtar verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Nieuwe Strips voor Oktober 2022
  Welke strips verschijnen er de komende maand? Een nieuwe S1ngle, January Jones,.. We maken een keuze uit de nieuwe strips voor oktober 2022. Het bericht Nieuwe Strips voor Oktober 2022 verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Strip Review: Robbedoes en Kwabbernoot 56 – De Dood van Robbedoes
  De Dood van Robbedoes is het nieuwe album in de reguliere reeks van Robbedoes en Kwabbernoot in de retro atoomstijl van Olivier Schwartz. Het bericht Strip Review: Robbedoes en Kwabbernoot 56 – De Dood van Robbedoes verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Strip Review: Suske en Wiske 364 – De Gulden Krijger
  De Gulden Krijger heeft een messcherp en relevant scenario en is daarom ook voor niet-stripliefhebbers een must read. Het bericht Strip Review: Suske en Wiske 364 – De Gulden Krijger verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
 • Nieuwe Strips voor September 2022
  Welke strips verschijnen er de komende maand? Suske en Wiske, Dick Matena,.. We maken een keuze uit de nieuwe strips voor september 2022. Het bericht Nieuwe Strips voor September 2022 verscheen eerst op deTekentafel.com.... Read more »
  +

  Tess Tesst

 • HURT ME DeLuxe Steel Crop
  De HURT ME DeLuxe Steel Crop ziet er uit als een metalen cane. Ik hou best wel van canes, dus natuurlijk wilde ik deze BDSM-toy graag testen! Ik kreeg ‘m van MEO. Specs Materiaal: rvs (aan de uiteinden onbekend materiaal) Waterproof: ja Verkoopprijs: 29,90 euro, hier te koop bij MEO... Read more »
 • Black Friday aanbiedingen 2022
  Zoals elk jaar is het ook in 2022 weer Black Friday. Nu kan je daar natuurlijk van alles van vinden. Maar je moet natuurlijk niet een dief van je eigen portemonnee worden. Dus ik dacht, laat ik eens wat leuke aanbiedingen op een rij zetten, dan mis je de beste... Read more »
 • Blush Lush Gia
  Blush is niet zo’n bekend merk, maar ze hebben regelmatig wel echt leuke toys. Ook een boel echt niet leuke toys (niet al hun toys zijn bodysafe), maar zeker wel een merk wat ik in de gaten hou. Van Willie kreeg ik de Blush Lush Gia, een wand én G-spot... Read more »
 • Veiligheid voor alles! – video
  Jay en ik vinden veiligheid erg belangrijk. Er zijn nog veel misverstanden over seksspeeltjes en glijmiddel en helaas zijn ze zeker niet allemaal veilig. Maar waar moet je nou op letten? Hoe weet je nou of een sextoy veilig is? Welk glijmiddel is niet schadelijk voor je lichaam? Hoe zit... Read more »
 • Womanizer OG
  Toen ik vorige maand op Erofame de Womanizer OG zag, was ik gelijk superbenieuwd. Luchtdruk voor je G-spot. Het leek me echt zo’n hit-or-miss ding. Hoe dan ook, ik kon niet wachten om ‘m te proberen. Ik kreeg de Womanizer OG van Womanizer. Specs Materiaal: siliconen, dus bodysafe Oplaadbaar: ja... Read more »
 • WYNE 04 Masturbator | Masturbator review
  De WYNE 04 masturbator is een masturbator die ik zag op Erofame bij de Orion stand. Orion was zo vriendelijk mij een exemplaar op te sturen zodat ik hem kon testen. SPECS WYNE Het merk WYNE is geloof ik een huismerk van Orion.de. De afkorting staat voor What You Never... Read more »
 • Bijoux Indiscrets Sex au Naturel Personal Massager
  Eerder schreef ik al over de Sex au Naturel glijmiddelen en het Sex au Naturel clitoris serum. Ik vind de hele Sex au Naturel lijn heel mooi! En, het leuke is dat er ook een Sex au Naturel Personal Massager is, oftewel een vibrator! Ik kreeg ‘m van Bijoux Indiscrets.... Read more »
  +

  Blog van Jan Hut

 • t Het nog nooit zo donker west…
  Mijn blog ontstaat vaak door toevalligheden, voorvallen die iets gemeen hebben. Ook nu zetten 3 dingen me aan te schrijven. Het gesprek met een dorpsgenoot… Het bericht t Het nog nooit zo donker west… verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Nederland als heilstaat?
  Langzamerhand is ons land terecht gekomen in een staat van oorlog. Misschien wat zwaar benoemd maar er is een grote kloof ontstaan die met de… Het bericht Nederland als heilstaat? verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Corona Ophokplicht
  Lang geleden dat ik een blog schreef. Door drukte. Maar ook omdat, in een tijd waar alles op zijn kop staat, mijn mening niet veel… Het bericht Corona Ophokplicht verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Angst regeert
  Als iets deze tijd kenmerkt is het angst. Angst om corona te krijgen, angst om dood te gaan aan Corona, angst voor vaccinatie of juist … Het bericht Angst regeert verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Verstrengeld
  Het is een complexe wereld. Verkiezingen, terwijl ons land in crisis is. En dan heb ik het niet alleen over Corona want dat speelt over… Het bericht Verstrengeld verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Over politiek, corona en sterven.
  Politiek, ik heb er altijd weinig over geblogd. Gisteren kreeg ik plompverloren de vraag: Jan waar stem jij op?  Daar ben ik nog niet helemaal… Het bericht Over politiek, corona en sterven. verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
 • Serieus nemen
  Ondertussen een poosje geleden dat ik een blog schreef. Dit wordt de eerste van het jaar. In corona tijd is er voldoende om over te… Het bericht Serieus nemen verscheen eerst op Blog van Jan Hut.... Read more »
  +

  Audi Blog

 • De gedachten zijn vrij
  Hoewel het IJzeren Gordijn Oost-Duitsland lange tijd afsneed van het westen, maakten mensen ook in het communistische deel van het land hun droom van een eigen sportwagen waar – met daadkrachtige ondersteuning van Ferry Porsche. Een bijzonder verhaal ter gelegenheid van het dertigjarig jubileum van de Duitse hereniging. De hereniging... Read more »
 • Racen met Porsches kan ook in de winter dankzij Porsche Sprint Challenge Southern Europe
  Vroeger lag de autosport in de wintermaanden vrijwel volledig stil, uitzonderingen als de Dakar-rally of de 24 Uur van Dubai daargelaten. Zeker in warmer contreien, bijvoorbeeld in het zuiden van Europa, is er echter geen enkele reden waarom er niet zou kunnen worden geracet. Dat leidde tot de Porsche Sprint... Read more »
 • Santa’s gift: The Audi grandsphere concept
  Weer een leuke Kerst kado.Audi komt dit jaar met de Kerst clip cN 2022,met in de hoofdrol de Audi grandsphere concept.... Read more »
 • Het indrukwekkende cv van de sterkste boxer in de endurance ring
  Na 18 raceoverwinningen, vijf wereldtitels en drie klassezeges tijdens de 24 uur van Le Mans, heeft Porsche zijn fabrieksbetrokkenheid bij de 911 RSR in het FIA World Endurance Championship (WEC) afgerond. Onder de vlag van Porsche Penske Motorsport keert Porsche vanaf het seizoen 2023 met de 963 terug naar ‘s... Read more »
 • De racer die Audi nooit eerder had: de S1 Hoonitron
  De nieuwe Electrikhana-video met de Audi S1 ​​e-tron quattro Hoonitron en driftkoning Ken Block in de hoofdrol is in amper drie weken tijd al meer dan 4,5 miljoen keer bekeken. De ‘one-of-a-kind’ S1 Hoonitron is uiterlijk gebaseerd op de legendarische Audi Sport quattro S1; technisch combineert hij serieuze autosporttechnologie met de elektrische... Read more »
 • Rondetijd: 3:13,60 min
  We gaan vijftig jaar terug in de tijd: Jackie Oliver neemt op de tweede testdag het stuur over van de Porsche 917 LH – de ‘Langheck’-versie met chassisnummer 043. Voordat de 28-jarige Engelsman in totaal 23 ronden aflegt, wordt hij gewaarschuwd door Porsche-ingenieur Helmut Flegl met de woorden: “We zijn... Read more »
 • Audi opent nieuw R&D-centrum in Beijing
  Audi vergroot zijn ontwikkelingscapaciteiten in China door de R&D-activiteiten in de regio aanzienlijk te intensiveren. Daarnaast breidt het merk ook het Audi China R&D-team aanzienlijk uit. De opening van het nieuwe Audi China Building, bijna tien jaar na de opening van het vorige onderkomen, is een belangrijke mijlpaal in de... Read more »
  +

  Climaxiaal

 • DE BESTE BLACK FRIDAY SEXTOY DEALS VAN 2022
  Black Friday! Je kan er niet meer omheen, al zou je het willen! Ik word via Instagram, via Facebook, via de radio, de televisie, nou ja, zo ongeveer via alle media gebombardeerd met allerlei... Het bericht DE BESTE BLACK FRIDAY SEXTOY DEALS VAN 2022 verscheen eerst op Sex toy reviews... Read more »
 • WOMANIZER OG – G-SPOT STIMULATOR REVIEW
  Naam: Womanizer OG Producent: Womanizer Prijs: € 199, Formaat: 21 centimeter x 3,7 centimeter Materiaal: siliconen Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB Waar te koop: Easytoys.nl Het verkooppraatje: ‘Deze luxe vibrator is voorzien van Pleasure Air... Het bericht WOMANIZER OG – G-SPOT STIMULATOR REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews | CLIMAXIMAAL... Read more »
 • UNBOXING & REVIEW EASYTOYS ADVENTSKALENDER 2022
  Naam: Easytoys Naughty & Nice adventskalender 2022 Producent: Easytoys Prijs: € 129,99 (11, 12, 13 november € 99,99) Formaat: divers Batterijen/oplaadbaar: divers Materiaal: divers Waar te koop: Easytoys.nl Verkooppraatje: ‘Zijn jullie klaar voor het... Het bericht UNBOXING & REVIEW EASYTOYS ADVENTSKALENDER 2022 verscheen eerst op Sex toy reviews | CLIMAXIMAAL... Read more »
 • FEMMEGASM TAPP 2 – SEXTOY REVIEW
  Naam: Femmegasm Tapp 2 Producent: Feelztoys Prijs: € 29,99 Formaat: 10,5 centimeter x 5 centimeter Materiaal: siliconen Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB Waar te koop: Easytoys.nl Het verkooppraatje: ‘De FemmeGasm Tapping & Tickling van FeelzToys... Het bericht FEMMEGASM TAPP 2 – SEXTOY REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews | CLIMAXIMAAL... Read more »
 • WOMANIZER CLASSIC 2 (MARILYN MONROE EDITION) – SEXTOY REVIEW
  Naam: Womanizer Classic 2 (Marilyn Monroe edition) Producent: Womanizer Prijs: € 129,- Formaat: 14,8 centimeter x 4,8 centimeter Materiaal: ABS, siliconen, bodysafe Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB Waar te koop: Easytoys.nl Het verkooppraatje: ‘Womanizer eert... Het bericht WOMANIZER CLASSIC 2 (MARILYN MONROE EDITION) – SEXTOY REVIEW verscheen eerst op Sex toy... Read more »
 • ROMP FREE – LUCHTDRUK VIBRATOR REVIEW
  Naam: Romp Free Producent: Romp Prijs: € 39,90 Formaat: 10,5 centimeter x 5 centimeter Materiaal: ABS, siliconen, bodysafe Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB Waar te koop: o.a. Bol.com Het verkooppraatje: ‘De Free luchtdrukvibrator is een... Het bericht ROMP FREE – LUCHTDRUK VIBRATOR REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews | CLIMAXIMAAL... Read more »
 • SVAKOM EMMA NEO – WAND VIBRATOR REVIEW
  Naam: Svakom Emma Neo Producent: Svakom Prijs: € 99,99 Formaat: 20 centimeter x 4,5 centimeter Materiaal: siliconen, bodysafe Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB Waar te koop: o.a. Easytoys.nl Het verkooppraatje: ‘Deze Emma Neo wandvibrator is... Het bericht SVAKOM EMMA NEO – WAND VIBRATOR REVIEW verscheen eerst op Sex toy reviews |... Read more »
  +

  Man Man

 • Handige vader klust aan vervallen huis en waarde stijgt met €203.000
  Zelf je totale huis verbouwen in een jaar Het klinkt als een onmogelijke klus, maar Alex Dodman heeft het gedaan: hij verbouwde zelf in slecht een jaar tijd zijn volledige huis. Misschien herken je Alex Dodman wel, hij maakte namelijk ooit met Kerst een grapje over het bouwen van zijn... Read more »
 • Is dit echte liefde? De 5 signalen dat jij de ware hebt gevonden
  Je begrijpt elkaar volledig Iedereen is natuurlijk verschillend een heeft goede en slecht kanten. Maar hoe beter je iemand leert kennen, hoe meer je iemand ook in zijn geheel leert begrijpen. Natuurlijk gaat het ook wel eens mis. Het hebben van conflicten is hartstikke normaal in een relatie, maar als... Read more »
 • Hoeveel gaat Daniel Ricciardo als reservecoureur bij Red Bull Racing verdienen?
  Daniel Ricciardo verlaat McLaren vroegtijdig Nog geen twee maanden geleden kwam het grote nieuws naar buiten dat Daniel Ricciardo zal vertrekken bij McLaren na dit seizoen. Dit is een jaar eerder dan officieel bedoeling was. De coureur zou namelijk bij het team zitten tot en met 2023. “We hebben allebei... Read more »
 • Een van de mooiste woonboerderijen van België staat nu te koop
  Een prachtige woonboerderij in België Om in deze prachtige woonboerderij (zeg maar gerust villa) te gaan wonen, moet je wel eventjes de grens over. Deze enorme woonvilla bevindt zich namelijk net onder Antwerpen, tussen het plaatste, Hove en Lier aan de Boshoek 233, te Boechout. Een prachtige omgeving waar je... Read more »
 • Gemeente geeft je € 30.000 om te verhuizen naar een Italiaans dorpje
  Goedkope woningen in Italië Vorig jaar besloot de burgemeester van het kleine dorpje Biccari om instapklare woningen voor een kleine € 7.500 aan te bieden. Dit deed hij om de leegloop te compenseren. Maar dit is niet het enige dorpje in Italië dat hier last van heeft. Zo wonen er... Read more »
 • De Nederlandse Lola Hesseling is een van de leukste Hunkemöller-ambassadeurs
  Onze favoriete Nederlandse ambassadeur van Hunkemöller De knappe Lola Hesseling is een meid met een druk leven. Zo maakt ze niet alleen content voor haar sociale media-accounts, maar is ze ook een ambassadeur van Hunkemöller. Hoewel ze misschien een stuk minder bekend is als Doutzen Kroes, verdient ze, net zoals... Read more »
 • 14 dingen waar vrouwen op het eerste gezicht naar kijken bij een man
  Waar kijken vrouwen als eerste naar? Hoewel het uiterlijk natuurlijk een grote rol speelt wanneer je iemand voor het eerst ziet, is het de gehele uitstraling die allesbepalend is. Je kan er wel uitzien als een topmodel, maar als jij je niet kleedt, arrogantie uitstraalt of andere fouten maakt; dan... Read more »
  +

  Naughty Business Report

 • Allergeilste filmpjes: pegging
  Zo nu en dan kom je weleens een pornofilm tegen, die mooi gemaakt is en het verdiend om te delen. In onze rubriek ‘porno‘ (de naam zegt het al) vind […] The post Allergeilste filmpjes: pegging appeared first on Naughty Business Report. Gerelateerd: Alle porno genres op een rijtje –... Read more »
 • BLACK FRIDAY – 10% korting op alles!!
  10% Korting op ALLES De Black Friday gekte is weer losgebroken. Doe daar vooral je voordeel mee. Bijvoorbeeld door nu al je cadeautjes voor de feestdagen in te kopen. En […] The post BLACK FRIDAY – 10% korting op alles!! appeared first on Naughty Business Report. Gerelateerd: Fun Factory Mini... Read more »
 • De FemmeGasm Tapp 2 van Feelztoys pulseert en kietelt – review
  Het is fijn om te zien dat er telkens weer innovaties zijn op het gebied van seksspeeltjes. En de FemmeGasm van Feelztoys belooft een revolutionair apparaat te zijn waarmee geweldige […] The post De FemmeGasm Tapp 2 van Feelztoys pulseert en kietelt – review appeared first on Naughty Business Report.... Read more »
 • Zo maak je een borstharnas – stap voor stap shibari instructie door @Macrame18plus
  De onderstaande tutorial voor het maken van een bondage borstharnas is gemaakt door de man achter het Twitteraccount Macramé voor Gevorderden. Om verschillende redenen wil hij voorlopig graag nog anoniem […] The post Zo maak je een borstharnas – stap voor stap shibari instructie door @Macrame18plus appeared first on Naughty... Read more »
 • De lessen van Vivianne – een verhaal over onderwerping (prequel deel 12): Terugkeer naar Londen
  Dit verhaal is een het twaalfde deel van de prequel reeks van ‘De lessen van Vivianne’. Delen van dit verhaal zijn losjes gebaseerd op ware gebeurtenissen. Lees deel 11 van […] The post De lessen van Vivianne – een verhaal over onderwerping (prequel deel 12): Terugkeer naar Londen appeared first... Read more »
 • De erotische kunst van Fabio Bacchini
  De figuren van Bacchini ontstaan uit een enkele oneindige lijn. Door de manier waarop de lijnen in elkaar vloeien, ontstaat een brandende sensualiteit. Zijn kunst bestaat uit de weergave van […] The post De erotische kunst van Fabio Bacchini appeared first on Naughty Business Report. Geen gerelateerde post. Niets aan... Read more »
 • Seksblog: Bergh Erotica
  Website: Berg Erotica Twitter: Shanna van der Bergh Een nieuw voorstel bericht. Het oude bericht klopte niet meer. Achter de website Bergh Erotica zit de 31-jarige Shanna van der Bergh. […] The post Seksblog: Bergh Erotica appeared first on Naughty Business Report. Geen gerelateerde post. Niets aan de hand.... Read more »
  +

  Coole Suggesties

 • Boek recensie: Hine, Lotte Kok
  Hine is een moderne versie van het klassieke verhaal van Mariken van Nimwegen, dat ergens rond 1500 geschreven is (en dus wel een oppepper kon gebruiken 😉 ). Het boek is zeker niet voor tere zieltjes trouwens, het bevat heel wat heftige scènes die zwaar kunnen vallen. Het thema van... Read more »
 • Het spelen van videogames brengt voordelen volgens Nederlandse ouders
  Jaarlijks onderzoek naar gamegedrag van kinderen in Nederland wijst onder andere uit dat ouders steeds vaker vinden dat gamen goed is voor de sociale vaardigheden van hun kind. In opdracht van VGFN is er dit jaar onderzoek gedaan naar het gamegedrag van kinderen.... Read more »
 • Echo Show 8 met Alexa nu beschikbaar voor Nederlandse klanten
  Amazon kondigde onlangs aan dat de Echo Show 8 Internationale Versie beschikbaar is voor verzending naar klanten in Nederland. Na de lancering van de populaire luidspreker, de Echo Dot, introduceert Amazon nu een apparaat met scherm als aanvulling op het aanbod van de Echo apparaten.... Read more »
 • Grappige prentenboeken met een boodschap
  Prentenboeken om even een spiegel voorgehouden te krijgen... het kan gewoon! In deze vijf boeken is niet alles zoals het lijkt en moeten de hoofdpersonen soms een belangrijke les leren. Zelfs dat je van zoiets simpels als een banaan een geweldig avontuur kunt maken!... Read more »
 • Nederlandse Nationale Week Zonder Vlees-campagne krijgt Europees vervolg
  De Nationale Week Zonder Vlees, het succesvolle initiatief dat Nederland al vijf jaar inspireert minder vlees te eten, wordt vanaf 2023 Europees uitgebreid. De uitbreiding van het Nederlandse initiatief naar het buitenland is mogelijk dankzij het Europese subsidieprogramma ‘Horizon Action Grant’.... Read more »
 • Boek recensie: De flat aan het einde van de wereld
  Dit verhaal neemt je helemaal mee naar IJsland, naar de oma van Björk. Geloof het of niet: Björk heeft haar oma nog nooit gezien. Pas wanneer haar vader hoort dat zijn moeder haar heup heeft gebroken, denkt hij dat ze wel wat hulp kan gebruiken en trekken ze met het... Read more »
 • Coole suggestie voor jouw tuin: de vijver
  Heb je net een nieuw huis of heb je al langer een huis met een grote tuin en weet je niet zo goed wat je met de tuin aan moet? Dan komen hier een aantal leuke suggesties voor wat jij met jouw tuin kunt doen. Je kunt denken aan: een... Read more »
  +

  Doe het dan voor mij

 • Het Napels van Giorgio Sommer
  Twee vroege triggers die me in de ban van vintage fotografie brachten, waren de zwartwit blow-ups die in Rotterdam respectievelijk het interieur van een designwinkel en een Italiaans restaurant sierden. In de betreffende meubelzaak was, over de hele breedte van een wand, een dubbelportret aangebracht van twee jongetjes uit de... Read more »
 • Terug tot Nativa
  Ik kwam her en der in het veilingaanbod heus nog wel eens foto’s van Nativa tegen, maar kon ze de afgelopen maanden tamelijk gemakkelijk aan mijn neus voorbij laten gaan. Alle portretten in het oeuvre van Yva Richard (de baas en echtgenoot voor wie Nativa, werkzaam als naaister in zijn... Read more »
 • Jacky
  Haar naam staat op de achterzijde van dit aandenken vermeld. Jacky Pirson uit de Rue de la Roche 21 in Herstal-Luik schoot in oktober 1945 in een schiettent op de kermis midden in de roos en won deze instant-foto als mooie herinnering eraan. Zij of een bekende van haar noteerde... Read more »
 • Barbra op Bora Bora
  Twee dia’s die ik op eBay aanschafte omwille van de mooie kleuren en de spiegelingen op het wateroppervlak. Op een van de twee dia’s staat ‘Brabra lower’, voor zover ik het handschrift juist hebben kunnen ontcijferen. De vrouw die ze aan me verkocht, las daar ‘Bora Bora’ in. Zelf vermoed... Read more »
 • En erna dan een sigaretje
  Foto’s van pin-ups in studio’s of van quasi-onschuldige cheesecakes in een al dan niet geënsceneerde huiselijke omgeving vind je op veilingen in duizendvoud, maar de klassieke vamp die er nooit op uit is om mannen te pleasen, vormt in hun aanbod een categorie apart. Ik zoek online met enige regelmaat... Read more »
 • Vader kan elk moment op de deur kloppen
  Ik kocht deze foto van een handelaar in Duitsland, maar heb nog een andere reden om aan te nemen dat deze pin-up ooit daar werd geportretteerd. Er is wat mij betreft namelijk altijd wel iets vreemds aan de vintage erotische fotografie die er vandaan komt. Dat de Oost-Duitsers er in... Read more »
 • Heaven must have sent you from above
  Ik had even geen titel voor boven dit stukje, dus gebruik dan die maar van het liedje waar ik tegelijkertijd naar luister (D’Angelo & Erykah Badu). Hieraan voorafgaand een nogal lange pauze genomen met publiceren op dit blog, net als trouwens met het aankopen van vintage foto’s. Er was en... Read more »
  +

  Zoom Academy | Fotografietips

 • De ene onscherpte is de andere niet: alles over bokeh
  De term bokeh ben je vast wel eens tegengekomen. Misschien heb je ook gemerkt dat er veel verschillende manieren zijn […] More Het bericht De ene onscherpte is de andere niet: alles over bokeh verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • VideoDit is er nieuw in Photoshop 2023
  Adobe Photoshop staat nooit stil. Het is een programma dat continue in ontwikkeling is en zoekt naar nieuwe functies en […] More Het bericht Dit is er nieuw in Photoshop 2023 verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • Fotograferen in zwart-wit: denk de kleur weg
  Een gevleugelde uitspraak is: wie goed wil fotograferen moet zwart-wit denken. Zwart-wit is terug van weggeweest en het omzetten naar […] More Het bericht Fotograferen in zwart-wit: denk de kleur weg verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • VideoPaddenstoelen fotograferen in het bos
  In de herfst komen er op heel veel plekken weer paddenstoelen uit de grond en dat is dan het perfecte […] More Het bericht Paddenstoelen fotograferen in het bos verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • Fotografie Dilemma: je foto’s laten bewerken door AI?
  Technologie gaat met sprongen vooruit, zo ook op het gebied van fotografie. Er is tegenwoordig enorm veel mogelijk en bewerkingsprogramma’s […] More Het bericht Fotografie Dilemma: je foto’s laten bewerken door AI? verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • Wij zijn op zoek naar de mooiste steegjes van Nederland!
  Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn wij op zoek naar de mooiste straatjes en steegjes van Nederland om in […] More Het bericht Wij zijn op zoek naar de mooiste steegjes van Nederland! verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
 • VideoBomen en bladeren fotograferen in het bos
  Veel fotografen gaan graag naar het bos in de herfst. De bladeren krijgen prachtige kleuren en er hangt vaak een […] More Het bericht Bomen en bladeren fotograferen in het bos verscheen eerst op Zoom Academy | Fotografietips.... Read more »
  +

  Contentgirls

 • Waarom online gokken ook leuk is voor vrouwen
  Online gokken wordt in Nederland nog steeds voornamelijk gedaan door mannen. Uit onderzoek blijkt dat het overgrote gedeelte van de spelers in online casino’s man is. Dat is eigenlijk zonde, want online gokken is ook voor vrouwen zeker erg leuk. We leggen je precies uit waarom ook voor vrouwen een... Read more »
 • 7x schoenen die iedere vrouw in haar kast moet hebben
  Vrouwen zijn vaak dol op schoenen. Ben jij ook zo’n type die het liefst elk seizoen weer een nieuw paar schoenen aanschaft? Het is wel belangrijk om schoenen te kopen die goed te matchen zijn met verschillende outfits. Om dat voor elkaar te krijgen, heb je als vrouw slechts een... Read more »
 • 5 redenen om je kind lego cadeau te geven
  Ben je op zoek naar een cadeau voor je kind? Bijvoorbeeld voor de feestdagen of voor een verjaardag? Dan zijn er natuurlijk talloze dingen om uit te kiezen. Voor kinderen zijn er genoeg leuke cadeaus te bedenken. Een cadeau waar je absoluut over na kunt denken, is lego. Lego is al... Read more »
 • 5x redenen om vaker seks te hebben
  Hebben jij en je partner weinig seks? Dan is het tijd om daar verandering in te brengen! Vaker seks hebben heeft namelijk meerdere voordelen. Als jij en je partner hier maar weinig tijd voor vrijmaken, is het goed om dat voortaan wel te doen. Waarom je vaker seks zou moeten... Read more »
 • Wil jij ook een egale huid?
  Heb jij het liefst een zo egaal mogelijke huid? Door de jaren heen kun je misschien last hebben van pigmentvlekjes door ouderdom, zonschade of bijvoorbeeld na de zwangerschap. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend, maar je kunt er ook makkelijk iets aan doen. Wij hebben voor jou vier tips op een... Read more »
 • Aftellen naar het nieuwe jaar doe je in stijl
  Het is voor velen hét knalfeest van het jaar, waar ze ook nog eens tot in de laatste uurtjes van het betreffende jaar op hebben moeten wachten: Oudjaarsavond. Het moment om het jaar dat geweest is te vieren, of juist heel blij te zijn dat je het achter je kunt... Read more »
 • Zo kom je comfortabel je menstruatie door
  Ongesteld associëren we vaak niet met positieve dingen. Veel vrouwen voelen zich tijdens hun menstruatie vermoeider en hebben last van pijn. Menstruatie symptomen zijn natuurlijk voor iedere vrouw verschillend. Van hoofdpijn tot spierpijn, het lichaam kan soms heftig reageren. Daarom is het geen verrassing dat we ons best humeurig kunnen... Read more »
  +

  Verbluffend!

 • Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische fiets?
  Met een elektrische fiets leg je gemakkelijk lange afstanden af. Zo ben je lekker in beweging, zonder dat het je meer moeite kost dan dat het comfortabel is. Een elektrische fiets is ideaal om bijvoorbeeld naar je werk te gaan of een ontspannen rit in het weekend. Het aanbod aan... Read more »
 • De leukste cadeautips voor de feestdagen
  De winter komt er weer aan en daarmee ook het seizoen van de feestdagen. Sinterklaas en kerst staan al voor de deur en gelukkig kunnen we het dit jaar waarschijnlijk gewoon weer met heel de familie of vriendengroep samen vieren. We hebben dan ook wat in te halen van afgelopen... Read more »
 • 5 tips voor een romantische slaapkamer
  Nu de dagen korter worden, is het verleidelijk om langer in bed te liggen en er eens vroeger in te kruipen. ‘s Avonds de pyjama aan en een gezellige film kijken, daar dient de winter toch voor? Of is je slaapkamer zo ongezellig dat je er liever niet te veel... Read more »
 • Verbluffende tips voor je privéleven
  Als je je privéleven op orde wil krijgen, dan sta je er vaak helemaal alleen voor. Je privéleven is immers privé en zeer persoonlijk, daar kan niemand je bij helpen. Toch? Ja, dat kun je wel denken maar niets is minder waar dan dat. Waarom dat zo is? Omdat wij... Read more »
 • De meest verrassende voordelen van shutters
  Op het gebied van raambekleding is het aanbod ongelooflijk groot. Van rolgordijnen tot shutters. En alles wat daartussenin valt. Er is keus genoeg. Shutters behoren al heel wat jaren tot de absolute favoriet in de wereld van raamdecoratie. En dat is natuurlijk niet voor niets. Deze vorm van raambekleding biedt... Read more »
 • Verbluffende resultaten van darters
  De Britse sport darten is ontstaan ergens tussen 1491-1547. Het zou een manier zijn geweest om boogschutters te trainen scherper te schieten. Nu is darten een van de populairste sporten. Nederland kent een aantal goede darters zoals Michael van Gerwen, Jelle Klaassen en Raymond van Barneveld. Dit zijn de meest... Read more »
 • Voorkom dat er een deurwaarder bij je woning staat
  Voor veel mensen is het een nachtmerrie; het bezoek van een deurwaarder. Niet voor niets, daar een brief of bezoek van de deurwaarder vaak betekent dat je een rekening niet of te laat betaald hebt. De kosten kunnen bij een bezoek van de deurwaarder al fors opgelopen zijn. Denk aan de... Read more »

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws