IT en Gadgets Nederland – Pagina 2

IT, Computers en Gadgets – Nederlandse Media

  +

  iCulture.nl: Apple-nieuws met een bite!

 • Apps van derden profiteren nog niet van 120Hz ProMotion op de iPhone 13 Pro (Max)
  Na aanvankelijke commotie dat third party-apps helemaal niet profiteren van het nieuwe ProMotion-scherm, heeft Apple nu wat meer duidelijkheid gegeven. Ontwikkelaars krijgen binnenkort de mogelijkheid om hun apps ook op het 120Hz ProMotion-scherm goed uit de verf te laten komen. Het artikel Apps van derden profiteren nog niet van 120Hz... Read more »
 • Samen kijken en luisteren met FaceTime SharePlay
  Apple heeft in iOS 15 allerlei functies toegevoegd waarmee je op afstand toch samen kunt zijn. SharePlay is een goed voorbeeld daarvan: hiermee kun je samen naar films kijken, muziek luisteren en je scherm delen. Het artikel Samen kijken en luisteren met FaceTime SharePlay verscheen voor het eerst op iCulture... Read more »
 • De leukste apps van week 38-2021 in App Gemist
  Wat waren de leukste iOS- en Mac-apps van afgelopen week? iCulture zet de oogst van week 38 in 2021 voor je op een rijtje. Deze moet je zeker eens proberen! Het artikel De leukste apps van week 38-2021 in App Gemist verscheen voor het eerst op iCulture... Read more »
 • iPhone 13 teardown van iFixit toont dat componenten netter zijn gerangschikt
  Een volledige teardown is het nog niet, maar we kunnen al wel een eerste blik werpen op de componenten van de iPhone 13. Zo zien we onder andere de grotere batterij. Het artikel iPhone 13 teardown van iFixit toont dat componenten netter zijn gerangschikt verscheen voor het eerst op iCulture... Read more »
 • Alles over de batterijduur van de iPhone 13-serie [video]
  Met een nieuwe iPhone rijst de vraag: hoe lang kun je ermee doen? Van de kleinste iPhone 13 mini tot de enorme iPhone 13 Pro Max: lees hier alles over de batterijduur. Het artikel Alles over de batterijduur van de iPhone 13-serie verscheen voor het eerst op iCulture... Read more »
 • ‘Populaire apps omzeilen Apple’s anti-trackingregels’
  Uit onderzoek blijkt dat populaire apps je volgen op het internet, ook als je daar expliciet geen toestemming voor hebt gegeven. Apple verbiedt alle vormen van tracking, maar daar wordt niet naar geluisterd. Het artikel ‘Populaire apps omzeilen Apple’s anti-trackingregels’ verscheen voor het eerst op iCulture... Read more »
 • Weekend-kijktips: Foundation, Midnight Mass, Britney vs Spears en meer
  We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series. Het artikel Weekend-kijktips: Foundation, Midnight... Read more »
  +

  News - Androidworld.nl

 • 5 verschillende manieren om je telefoon te ontgrendelen
  Android staat voor veelzijdigheid en keuzevrijheid en dat geldt ook als het om het ontgrendelen van onze smartphones gaat. Android heeft heel wat manieren waarmee je dat kan doen en elke manier kan wel handig zijn voor een type gebruiker of in bepaalde scenario's. Dit zijn de vijf manieren.je een... Read more »
 • AW Weggeefweek 2021, win een van de 3 prijzen!
  In de AW Weggeefweek 2021 geven we elke dag een tof product weg, niet omdat het moet maar omdat het kan. Vandaag maak je kans op niet een maar wel drie prijzen! Iedereen maakt kans op één van deze drie.De AW Weggeefweek gaat natuurlijk ook in het weekend gewoon door, en dan... Read more »
 • 'De Pixel 6-camera kan storende objecten uit foto's halen'
  In Google Camera zal het straks mogelijk zijn om foto's te nemen terwijl je storende objecten negeert. De functie is mogelijk dankzij de eigen tensor-chipset van Google, maar we weten nog niet precies hoe het zal werken. Verder zijn er nog meer slimme functies op komst.Google heeft al heel wat... Read more »
 • Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Storytel en Spotify (week 38)
  Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books.Wanneer de rouwende Shannon Mathers... Read more »
 • Vivo patenteert telefoon met afneembare camera met batterij
  Vivo heeft opnieuw een patent ingediend voor een smartphone met een afneembare cameramodule. Dit keer gaat het om een geavanceerd concept en een smartphone met een volledig randloos scherm. We leggen uit hoe de plannen van Vivo werken.In China is Vivo een van de grootste spelers, en hoewel de fabrik...... Read more »
 • AW Weggeefweek 2021, win een OnePlus 8 Pro!
  In de AW Weggeefweek 2021 geven we elke dag een tof product weg, niet omdat het moet maar omdat het kan. Vandaag maak je kans op een OnePlus 8 Pro.Dit toestel werd uitgeroepen tot beste toestel van 2020. De OnePlus 8 Pro is het toestel voor de veeleisende gebruiker en daar hebben we er veel... Read more »
 • WhatsApp krijgt editor voor emoji-icoontjes van groep chats
  In WhatsApp zal je straks de icoontjes van groepsgesprekken kunnen bewerken. Je kan daarvoor een emoji naar keuze nemen, en vervolgens kies je een achtergrondje erbij. De functie is momenteel nog in ontwikkeling.Vergeleken met Messenger, ook een app uit het huis van facebook, zijn de personalisatief...... Read more »
  +

  Nieuwe Mobiel

 • Video toont hands-on van Google Pixel 6 Pro
  We hebben hem al gezien dus en hij is ook al aangekondigd maar toch weten we opvallend weinig over Google's aankomende Pixel-telefoons. Veel details ontbreken nog waaronder specificaties. Veel meer verduidelijkt dit filmpje helaas ook niet maar het leert ons wel iets.... Read more »
 • Eerste opvouwbare Google Pixel mogelijk al in Q4 2021
  Een opvouwbare Pixel-telefoon, dat is een idee waar we wel aan kunnen wennen. En mogelijk komt hij sneller dan we denken. Eind 2021 is een goede mogelijkheid aldus nieuw opgedoken bewijs. En mogelijk blijft het niet bij één model.... Read more »
 • Gerucht: Samsung Galaxy S22 wordt stukje kleiner
  Volgens insider @UniverseIce wordt de Galaxy S22 een stukje kleiner dan z'n voorganger. Geruchten daarover gingen al langer toen bekend werd hoe groot de batterij van de S22 zou worden.... Read more »
 • Render toont onaangekondigde Samsung Galaxy M52 5G
  Er is een nieuwe Galaxy M op komst; de Galaxy M52. Afbeeldingen van dit nog onaangekondigde toestel verschenen op bij een webshop die nu volop in de aandacht staat. Maar of Samsung daar zo blij mee is?... Read more »
 • Foto’s en specificaties Fairphone 4 5G verschenen
  Z'n bestaan was al bekend, en nu liggen ook de foto's en specificaties op straat. We hebben het over de Fairphone 4. De grotendeels gerecyclede smartphone met eerlijke materialen en de eerste Fairphone met 5G-ondersteuning.... Read more »
 • Apple iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max aangekondigd
  Apple heeft op 14 september naast de iPhone 13 en 13 mini ook haar Pro-serie ververst. Het gaat om de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Naast gewijzigde kleuren krijgen de Pro-modellen een vloeiender scherm, verbeterde camera's en een langere accuduur.... Read more »
 • Apple presenteert iPhone 13 en iPhone 13 mini
  Tijdens haar jaarlijkse keynote heeft Apple de iPhone 13 en iPhone 13 mini gepresenteerd. Beide telefoons delen veel eigenschappen maar verschillen in formaat. Nieuw dit jaar zijn de extra cameramogelijkheden en de langere batterijduur.... Read more »
  +

  Numrush

 • VideoVan kijken naar zien met nieuwe campagne Van Gogh Museum
  Als je door een museum loopt, hoe kijk je dan eigenlijk naar alles wat je daar ziet? Kijk je alleen maar, of zie je de beelden ook echt? Het Van Gogh Museum lanceert een nieuwe merkcampagne die ervoor zorgt dat je het leven en werk van Vincent van Gogh daadwerkelijk ziet,... Read more »
 • VideoNieuw record ‘witste verf ooit’ – en deze kan airco’s vervangen
  Airco’s zijn één van de meest energieslurpende apparaten, dus wat nou als je iets uitvindt dat deze apparaten kan vervangen? Iets simpels, wat je in elk huis wel kunt toepassen. Het is gelukt: want de ‘witste verf ooit’ zorgt ervoor dat de huizen koel blijven. Witste verf ooit Als je... Read more »
 • VideoEindelijk antwoord: dít is de favoriete Harry Potter-film van Daniel Radcliffe
  Altijd al willen weten wat nou eigenlijk de favoriete Harry Potter-film van Harry Potter himself is? Goed nieuws, want Daniel Radcliffe geeft ein-de-lijk antwoord op de misschien wel meest gestelde vraag van zijn fans. Het grappige hieraan is dat de keuze best opvallend te noemen is. 20 jaar Harry Potter We gaan... Read more »
 • Goed nieuws: er komt een gratis Netflix-abonnement aan (maar wel met flinke beperkingen)
  Ja, je leest het goed. Netflix is bezig met het uitrollen van een gratis abonnement. Alleen zit hier wel een grote ‘maar’ aan vast: als je kiest voor dit abonnement, heb je wel te maken met flink wat beperkingen in je account. Dit moet je hierover weten. Gratis Netflix abonnement... Read more »
 • Wereld Alzheimer Dag: train je geheugen met de Wasgij-puzzel
  Eén van de rotste ziektes die je in je leven kunt krijgen, is Alzheimer. Daarom is het goed dat er op Wereld Alzheimer Dag aandacht wordt gevraagd voor deze ziekte en het feit dat er nog steeds geen oplossing voor is. Om meer geld bij elkaar te krijgen voor onderzoek... Read more »
 • Oprichter en CEO Snapchat verschijnt in College Tour
  Na Twitter, Facebook en Instagram werd ook Snapchat een fenomeen in de wereld van sociale media. Binnenkort komt oprichter en CEO Evan Spiegel daarover vertellen, tijdens een speciale aflevering van College Tour. Studenten die vragen aan hem hebben, kunnen zich aanmelden om daarbij te zijn. In College Tour krijgen studenten de... Read more »
 • VideoNetflix onthult line-up voor fanevenement TUDUM
  Netflix organiseert dit jaar voor het eerst een wereldwijd evenement speciaal voor fans. En dat evenement – TUDUM genaamd – belooft behoorlijk groots te worden. De streamingdienst heeft namelijk onthuld dat er maar liefst 145 sterren die meer dan 70 series, films en specials vertegenwoordigen langskomen. Het hele evenement is... Read more »
  +

  Itigic

 • Mobile connected to Wi-Fi has internet access: causes and solutions
  Mobile device technology has gotten better and better over the years. However, as sometimes happens, there are connections such as Wi-Fi connectivity that begins to [...] The post Mobile connected to Wi-Fi has internet access: causes and solutions first appeared on ITIGIC.... Read more »
 • Why haven’t mobiles with Android GO triumphed?
  Over the years Android has become the main mobile operating system on the planet, with a market share that exceeds 90%. And Google has tried [...] The post Why haven’t mobiles with Android GO triumphed? first appeared on ITIGIC.... Read more »
 • iPhone 13 Pro Max, what Apple hid from us in its presentation
  Yesterday the new iPhone 13 and its entire range, which is getting bigger and bigger, were put on sale in Spain, at least in stores. [...] The post iPhone 13 Pro Max, what Apple hid from us in its presentation first appeared on ITIGIC.... Read more »
 • Wifi 6, Dual GPS, NFC, 120Hz, what is most necessary in your new mobile?
  When we go to buy a new mobile, if we are one of those who like to think a lot about what we invest our [...] The post Wifi 6, Dual GPS, NFC, 120Hz, what is most necessary in your new mobile? first appeared on ITIGIC.... Read more »
 • How to capture a part of the screen on Xiaomi phones with MIUI
  With the passing of the updates that constantly arrive on our Xiaomi mobile devices, we are witnessing the different extra functionalities that the Asian firm [...] The post How to capture a part of the screen on Xiaomi phones with MIUI first appeared on ITIGIC.... Read more »
Mijn Web Nieuws