Contact
}
Snel Overzicht
  +

  Regio Purmerend

 • Gemeente start pilot voor aanleg van geveltuinen
  Purmerend – Inwoners in en rond de Purmerendse binnenstad en in Zuidoostbeemster kunnen bij de gemeente een geveltuin aanvragen. De actie is bedoeld voor huizen die geen voortuin hebben. Bij die huizen haalt de gemeente dan een aantal tegels uit de straat zodat bewoners daar plantjes voor in de plaats... Read more »
 • Zorgrobot Wimpie bij De Tien Gemeenten “het is niet eng”
  Purmerend – Aanstaande maandag moet Wimpie, zoals de zorgrobot wordt genoemd, op een afdeling van Stichting Wonen & Zorg Purmerend in verzorgingshuis de Tien Gemeenten zijn kunstjes gaan doen. Met speciale software Pebbelzorgt van het bedrijf Diginova helpt Wimpie een handje mee met de verpleegkundigen. Wimpie gaat als proef drie... Read more »
 • Asbest vrijgekomen bij verbouwing theater Purmaryn
  Purmerend – Tijdens sloopwerkzaamheden aan het pand aan de Kerkstraat in Purmerend is asbest geconstateerd. Dit pand wordt samengevoegd met Theater De Purmaryn voor backstage-activiteiten. Extra zuur, want het theater heeft door de coronamaatregelen een noodzakelijke pauze ingelast. De verbouwing was net een week geleden begonnen, zodat het theaterseizoen eind... Read more »
 • Twee auto’s op elkaar op de Burg. D. Kooimanweg
  Purmerend – Op de Burg. D. Kooimanweg zijn omstreeks 17:05 uur twee auto’s op elkaar geklapt. Het lijkt erop dat een van de bestuurders iets teveel uit zijn baan ging en daardoor op de tegemoetkomende baan raakte, waardoor de botsing ontstond. Meerdere ambulance’s kwamen ter plaatse. Twee kinderen zijn in... Read more »
 • Openbaar toilet niet op de Koemarkt maar op de Schapenmarkt
  Purmerend – De door de gemeenteraad gewenste openbare toilet op de Koemarkt gaat niet door maar wordt verplaatst naar de Schapenmarkt. Uitgangspunt hierbij was toegankelijkheid voor mindervaliden, een gedeelde verantwoordelijkheid met ondernemers en het feit dat een dergelijke faciliteit een positieve bijdrage levert aan de binnenstad. Leefbaar Purmerend, SP en... Read more »
 • Vanuit je luie stoel een gratis festival bezoeken: NH-Pop: zondag 9 mei tussen 15:00 en 18:00 uur
  Regionaal – Tien Noord-Hollandse podia presenteren op zondag 9 mei het gratis online NH-Pop Festival. Tussen 15:00 en 18:00 kan publiek vanuit huis schakelen tussen optredens van onder andere Wies, Tim Knol, The Overslept en Mell & The Vintage Future. Vanuit je luie stoel gewoon een festival bezoeken. En net... Read more »
 • Overnamebonus voor medewerkers DEEN van maximaal 2500 euro
  Regionaal – Medewerkers van DEEN is een overnamebonus van maximaal 2500 euro in het vooruitzicht gesteld door de familie Deen. Dit laat het concern weten aan de medewerkers. Twee maanden geleden werd bekend gemaakt dat de DEEN Supermarkten ophouden te bestaan en zijn verkocht aan Albert Heijn, Dekamarkt en de... Read more »
%d bloggers liken dit: