Media & Cultuur Nederland

Media & Cultuur Nieuws – Nederlandse Media

  +

  Spreekbuis.nl

 • BNR lanceert podcastserie over de Taxioorlog
  Na ruim twintig jaar, durven taxichauffeurs Jan en Cees eindelijk hun rol in de Amsterdamse Taxioorlog uit de doeken te doen. Dat zorgt voor nieuwe ontdekkingen, en zet de berichtgeving van toen in een ander [lees verder] Het bericht BNR lanceert podcastserie over de Taxioorlog verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »
 • Dit Was De Radio: verkiezingen, popquizzen en het woord van God op een dancezender
  Elke dinsdag hoor je Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen in de podcast Dit Was De Radio met verhalen, analyses en een gulle lach over dat fraaie medium: de radio! Deze week luisteren ze [lees verder] Het bericht Dit Was De Radio: verkiezingen, popquizzen en het woord van God... Read more »
 • Jack van Gelder merkte niets van giftige sfeer bij NOS
  Jack van Gelder is maandagavond weer aangeschoven bij HLF8. Hij ging in op het onthullende artikel van de Volkskrant over misstanden op de werkvloer van NOS Sport. Over Van Gelder zijn twee meldingen van grensoverschrijdend gedrag gedaan. [lees verder] Het bericht Jack van Gelder merkte niets van giftige sfeer bij NOS verscheen... Read more »
 • Frans Bauer: ‘All You Need Is Love vond ik verschrikkelijk’
  In de nieuwe podcastaflevering 30 MINUTEN RAUW van Ruud de Wild doet Frans onder andere uit de doeken dat hij negatief terugkijkt op zijn ervaringen met All You Need Is Love en dat hij dit [lees verder] Het bericht Frans Bauer: ‘All You Need Is Love vond ik verschrikkelijk’ verscheen... Read more »
 • mp3Patrick Kicken: Adam Curry heeft God gevonden, Mark Labrand is reikimaster en Frank Dane blundert met Mark Rutte
  [BLOG] Aangezien er niet echt één onderwerp is om over te schrijven deze week dan maar even wat klein bier aangaande onze fijne radiomakers. Want het was me een spiritueel weekje. Ik hoorde een aantal [lees verder] Het bericht Patrick Kicken: Adam Curry heeft God gevonden, Mark Labrand is reikimaster... Read more »
 • Tom Egbers doet zijn verhaal bij Khalid & Sophie
  Vanavond deed presentator Tom Egbers in de uitzending van Khalid & Sophie voor het eerst zijn verhaal over de vermeende grensoverschrijdende cultuur op de redactie van NOS Sport. En hij reageerde op het nieuws dat [lees verder] Het bericht Tom Egbers doet zijn verhaal bij Khalid & Sophie verscheen eerst... Read more »
 • Tom Egbers komende maanden niet werkzaam voor NOS Sport
  In goed onderling overleg met Tom Egbers heeft de NOS-directie besloten dat hij de komende maanden niet aan het werk gaat voor NOS Sport om zo ruimte te geven om de vragen te beantwoorden die [lees verder] Het bericht Tom Egbers komende maanden niet werkzaam voor NOS Sport verscheen eerst... Read more »