Media & Cultuur Nederland

Media & Cultuur Nieuws – Nederlandse Media

  +

  Spreekbuis.nl

 • Patrick Kicken: Ook bij de radio gaat al jaren een verhaal rond over vermeend misbruik
  [BLOG] Nou, we hebben eindelijk iets anders om ons druk over te maken dan corona he? Mijn god wat zijn de media blij dat er iets anders te bespreken valt. Een serieuze zaak, die op [lees verder] Het bericht Patrick Kicken: Ook bij de radio gaat al jaren een verhaal... Read more »
 • De laatste TinekeShow: Tineke de Nooij in extra lange en feestelijke uitzending te horen bij MAX
  Tineke de Nooij is op zaterdag 29 januari voor de laatste keer te horen in de allerlaatste uitzending van TinekeShow. Deze speciale radio-uitzending wordt live uitgezonden vanuit Beeld & Geluid en is te horen van 12.00 tot 16.00 uur bij MAX op [lees verder] Het bericht De laatste TinekeShow: Tineke de Nooij in extra lange en feestelijke... Read more »
 • Dit zijn de genomineerde programma’s van De Nachtwacht Award 2022
  HILVERSUM- Vandaag is in de ochtendshow Spijkers met koppen (NPO Radio 2) de Nachtwacht Award-shortlist bekend gemaakt  De Nachtwacht Award is de jaarlijkse radioprijs voor het beste nachtprogramma van Nederland. Sinds begin januari konden luisteraars op hun meest favoriete nachtprogramma stemmen via spreekbuis.nl/nachtwachtaward. Op onderstaande vijf radioprogramma’s [lees verder] Het bericht Dit zijn de genomineerde programma’s van De Nachtwacht Award 2022 verscheen... Read more »
 • Ook Vlaanderen in actie tegen grensoverschrijdend gedrag binnen de media
  Benjamin Dalle (CD&V), Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media,  heeft vandaag gemeld dat de Vlaamse regering met mediabedrijven een gezamenlijk actieplan wil maken tegen grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer.  Dalle: “Grensoverschrijdend gedrag kan niet [lees verder] Het bericht Ook Vlaanderen in actie tegen grensoverschrijdend gedrag binnen de media verscheen... Read more »
 • Genomineerden 16e editie Gouden RadioRing bekend
  De luisteraar heeft zijn stem uitgebracht; de genomineerden voor de Gouden RadioRing zijn bekend! De afgelopen weken konden luisteraars stemmen op hun favoriete radioprogramma, radiopresentator- en presentatrice en podcast van het jaar. Welke radioprogramma’s horen [lees verder] Het bericht Genomineerden 16e editie Gouden RadioRing bekend verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »
 • Piet Paulusma benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau
  Weerman Piet Paulusma is benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau.Paulusma heeft de Koninklijke onderscheiding gekregen vanwege zijn inzet voor Fryslân en talloze organisaties. Piet Paulusma kreeg de onderscheiding in het provinciehuis. Het bericht Piet Paulusma benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »
 • Staatsecretaris Gunay Uslu ‘misselijk’ na zien Voice-reportage
  Staatssecretaris Gunay Uslu (Media) gaat, naar aanleiding de uitzending van BOOS over misstanden bij The Voice, contact opnemen met omroepen en mediamagnaat John de Mol. Ze is er “misselijk” van en wil dat het werkklimaat bij organisaties gaat [lees verder] Het bericht Staatsecretaris Gunay Uslu ‘misselijk’ na zien Voice-reportage verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »
(Bezocht 16 times, 2 visits today)

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws