Media & Cultuur Nederland

Media & Cultuur Nieuws – Nederlandse Media

?wi=362754&ws=
  +

  Spreekbuis.nl

 • Netflix abonnement met advertenties heeft 40 miljoen gebruikers
  Netflix heeft aangekondigd dat zijn advertentie-ondersteunde abonnementsplan 40 miljoen maandelijkse actieve gebruikers wereldwijd heeft, een aanzienlijke stijging van 5 miljoen een jaar eerder. Dit toont aan dat de strategie om nieuwe gebruikers aan te trekken [lees verder] Het bericht Netflix abonnement met advertenties heeft 40 miljoen gebruikers verscheen eerst op... Read more »
 • AI deepfake Poetin film verkocht aan 50 landen
  AI De film van de Poolse regisseur Patryk Vega, waarin een deepfake van de Russische president Vladimir Poetin wordt gebruikt, heeft grote belangstelling gewekt op het Filmfestival van Cannes. De film, getiteld “Putin”, toont een [lees verder] Het bericht AI deepfake Poetin film verkocht aan 50 landen verscheen eerst op... Read more »
 • Patrick Kicken: Eddy Keur was eigenlijk eerste keuze om Rob van Someren op te volgen bij Radio 10
  [BLOG] Niemand snapt het. Niemand begrijpt het. Hoe kunnen ze nou Somertijd bij Radio 10 naar het weekend verbannen. Een vernedering volgens velen. Maar dan als opvolger Gijs Staverman aantrekken wordt óók met vraagtekens overladen, [lees verder] Het bericht Patrick Kicken: Eddy Keur was eigenlijk eerste keuze om Rob van... Read more »
 • Hank Onrust overleden
  Hank Onrust, de voormalige regisseur en programma- en documentairemaker, is op 82-jarige leeftijd overleden na een kort ziekbed. Dit nieuws werd bekendgemaakt door zijn familie via een advertentie in NRC. Onrust was een prominente figuur [lees verder] Het bericht Hank Onrust overleden verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »
 • Werkt het format van The Roast nog wel?
  Zijn ex Gisele Bündchen vond de grappen te hard, zijn vrienden vonden het niet echt geslaagd en nu heeft hij zelf ook lichte spijt. Sportheld Tom Brady kreeg op Netflix zijn eigen roast en die [lees verder] Het bericht Werkt het format van The Roast nog wel? verscheen eerst op... Read more »
 • Satellietaanbod Canal Digitaal versoberd
  Canal Digitaal heeft aangekondigd dat het zenderaanbod wordt verminderd. Deze veranderingen, die zowel de kwantiteit als de kwaliteit van het zenderaanbod betreffen, worden bevestigd door Ingrid Timmer van Canal+ Nederland aan Totaal TV. Vanaf begin [lees verder] Het bericht Satellietaanbod Canal Digitaal versoberd verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »
 • Naarder Jesse Schotanus studeert af met De Heineken ontvoering-podcast
  De Naarder student Jesse Schotanus heeft voor zijn afstudeeropdracht aan de HVA in Amsterdam een speciale podcast voor jongeren gemaakt over De Heineken ontvoering, die ruim 40 jaren geleden plaatsvond. De driedelige podcastserie is nu te beluisteren via Spotify.  [lees verder] Het bericht Naarder Jesse Schotanus studeert af met De Heineken ontvoering-podcast verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »