Media & Cultuur Nederland

Media & Cultuur Nieuws – Nederlandse Media

?wi=362754&ws=
  +

  Spreekbuis.nl

 • Blog Ton Verlind: “De overheid (maar ook journalisten) waren tijdens corona onvoldoende onafhankelijk”
  Wetenschappelijke onderzoekers van de Vrije Universiteit, de Universiteiten van Wageningen en Utrecht analyseerden de coronapersconferenties van 2021 en deden zo onderzoek naar de kwaliteit van het coronabeleid van de overheid. Ze bestudeerden ook de reacties op Twitteren de moties van [lees verder] Het bericht Blog Ton Verlind: “De overheid (maar ook journalisten) waren tijdens corona... Read more »
 • Hans van Velzen overleden
  Op 22 september 2023 is Hans van Velzen, de legendarische figuur achter het “laatste uur” van Radio Veronica, op 80-jarige leeftijd overleden. Hij was een bekend gezicht in de boordstudio van Museum RockArt in Hoek [lees verder] Het bericht Hans van Velzen overleden verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »
 • Patrick Kicken: Rob Stenders, verlaat Veronica en ga terug naar NPO Radio 2
  [BLOG] Het is nog nóóit zo onrustig geweest in radioland als nu. Aan werkelijk iedereen wordt getrokken, nieuwe radiozender JOE smijt met gigantische bedragen om zowel Talpa’s Radio 10 als Radio 538 helemaal leeg te [lees verder] Het bericht Patrick Kicken: Rob Stenders, verlaat Veronica en ga terug naar NPO... Read more »
 • Ongehoord Nederland (ON!) spant kort geding aan tegen de NPO
  Advocaat Hakan Külcü heeft vandaag namens Ongehoord Nederland de stukken voor het kort geding tegen de NPO ingediend. Dit kort geding richt zich speciaal op de periodieke rapportageplicht waarmee de NPO Ongehoord Nieuws na 10 [lees verder] Het bericht Ongehoord Nederland (ON!) spant kort geding aan tegen de NPO verscheen... Read more »
 • Waarom nieuwe regels voor pensioen?
  In het nieuwe pensioenstelsel blijft veel hetzelfde: het ouderdomspensioen blijft levenslang, werkgevers en werknemers leggen samen de pensioenpremie in, het pensioenvermogen blijft collectief belegd en u blijft ook bij uw eigen pensioenfonds. Er veranderen echter ook [lees verder] Het bericht Waarom nieuwe regels voor pensioen? verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »
 • Genomineerden Dutch Media Week Award 2023 bekend
  Ook dit jaar wordt de Dutch Media Week Award weer uitgereikt aan een mediamaker die, door middel van media, positieve impact op de samenleving gerealiseerd heeft. Vorig jaar ging deze award naar Ikenna Azuike. Op [lees verder] Het bericht Genomineerden Dutch Media Week Award 2023 bekend verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »
 • Kees de Kort keert terug bij BNR
  Kees de Kort keert terug bij BNR na een korte pensioneringsperiode. Hij gaat wekelijks een nieuwe podcast presenteren, “Van alle markten thuis”, samen met Robert de Boeck. Het duo, ook wel omschreven als de Waldorf [lees verder] Het bericht Kees de Kort keert terug bij BNR verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »