Media & Cultuur Nederland

Media & Cultuur Nieuws – Nederlandse Media

?wi=362754&ws=mwn
  +

  Spreekbuis.nl

 • Dit Was De Radio #79: Tineke komt terug en Patrick Kicken moet ophouden!
  In de podcast Dit Was De Radio (DWDR) blikken Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen terug op de mooiste, opvallende en ontroerendste radiomomenten van de afgelopen weken. Een grote dosis verhalen, analyses én een gulle lach [lees verder] Het bericht Dit Was De Radio #79: Tineke komt terug en Patrick Kicken... Read more »
 • Warner Bros. Discovery stopt met Nederlandse Originals
  Warner Bros. Discovery stopt met de productie van originele content in delen van Europa, waaronder in Nederland, Turkije en de Scandinavische landen.  Volgens Variety heeft dit met de herstructurering binnen Warner Bros. te maken na de [lees verder] Het bericht Warner Bros. Discovery stopt met Nederlandse Originals verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »
 •  Beste Zangers jubileumseizoen
  Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Nielson, Claudia de Breij, Sarita Lorena, Blanks en Roxeanne Hazes schitteren in het nieuwe seizoen van Beste Zangers. De zeven artiesten zijn afgereisd naar het Spaanse Sevilla voor het 15e seizoen [lees verder] Het bericht  Beste Zangers jubileumseizoen verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »
 • Bekendmaking nominaties Gouden Kalf Digitale Cultuur 2022
  De nominaties van de Gouden Kalf Competitie 2022 in de categorie Digitale Cultuur zijn bekend. Uit de tien geselecteerde producties zijn de drie projecten van makers Guerrilla Games, ARK en Tamara Shogaolu genomineerd voor het [lees verder] Het bericht Bekendmaking nominaties Gouden Kalf Digitale Cultuur 2022 verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »
 • Reactie NPO op CvdM-rapport over toekomst omroepbestel
  Het Commissariaat voor de Media heeft dinsdag een rapport gepresenteerd waarin het pleit voor een forse hervorming van het publieke omroepbestel. Dit is de reactie van de NPO op dat rapport: Reactie Frederieke Leeflang, voorzitter Raad van [lees verder] Het bericht Reactie NPO op CvdM-rapport over toekomst omroepbestel verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »
 • CvdM: ‘Het publieke mediabestel moet in transitie om het te kunnen behouden’
  Om het publieke mediabestel te behouden, moet het in transitie. Voor de hele sector geldt de opdracht om gezamenlijk te onderzoeken wat nodig is om het bestel toekomstbestendig te maken. Langer wachten of slechts oplappen [lees verder] Het bericht CvdM: ‘Het publieke mediabestel moet in transitie om het te kunnen... Read more »
 • Viaplay gaat hoofdklasse hockey uitzenden
  Viaplay heeft de exclusieve streamingrechten verkregen voor de Hoofdklasse hockey in Nederland. Daarvoor is een lange termijn samenwerking aangegaan met de Hockey Hoofdklasse cv (HHcv), ondersteund door de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB). Vanaf september [lees verder] Het bericht Viaplay gaat hoofdklasse hockey uitzenden verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws