Media & Cultuur Nederland

Media & Cultuur Nieuws – Nederlandse Media

?wi=362754&ws=
  +

  Spreekbuis.nl

 • NOS op 3 experimenteert op Twitch
  NOS op 3 is afgelopen maand met iets nieuws gestart: wekelijkse livestreams op Twitch. Elke maandagavond kijken redactieleden terug op een nieuwsonderwerp of productie van de week ervoor. Denk aan het wereldwijde klimaatprobleem of de explainer van [lees verder] Het bericht NOS op 3 experimenteert op Twitch verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »
 • Blog Jan Slagter: Jaloers op ‘VI’
  Nogal wat mensen zijn gevallen over wat ik onlangs heb gezegd in de Kees Lunshoflezing in Nieuwspoort Den Haag. Daar had ik het over talkshows op de Nederlandse televisie (iedere dag zes) en hun onderlinge [lees verder] Het bericht Blog Jan Slagter: Jaloers op ‘VI’ verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »
 • ‘NPO heeft te veel macht naar zich toe heeft getrokken’
  Argos sprak met 10 van de 13 omroepdirecties. Vrijwel allemaal vinden zij dat de NPO zich te veel richt op kijkcijfers en te veel macht heeft. In de mediawet staat dat de NPO niet over de [lees verder] Het bericht ‘NPO heeft te veel macht naar zich toe heeft getrokken’ verscheen... Read more »
 • Amazon Prime Video nu populairste streamer in de VS
  Prime Video heeft Netflix verdrongen als de nummer 1 in de VS in een jaarlijkse ranglijst samengesteld door onderzoeksbureau Parks Associates. Het bericht Amazon Prime Video nu populairste streamer in de VS verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »
 • Ondernemingsraad van de NPO eist dat Frans Klein onmiddellijk zijn taken neerlegt
  De Centrale Ondernemingsraad (COR) van de NPO eist in een brief aan NPO-baas Frederieke Leeflang dat NPO-bestuurder Frans Klein zijn werk met onmiddellijke ingang neerlegt.  Deze week berichtte BNR dat Klein nog actief is en [lees verder] Het bericht Ondernemingsraad van de NPO eist dat Frans Klein onmiddellijk zijn taken... Read more »
 • Marcel de Vries nieuwe presentator ochtendshow Sterren NL Radio
  Presentator Marcel de Vries maakt de overstap naar AVROTROS. Vanaf 2 januari 2023 is Marcel iedere werkdag te horen op Sterren NL Radio met zijn met het nieuwe radioprogramma Marcel in de Morgen.  Ik heb ontzettend [lees verder] Het bericht Marcel de Vries nieuwe presentator ochtendshow Sterren NL Radio verscheen eerst... Read more »
 • Luuk Sijbring nieuwe hoofdredacteur RTV Noord
  Luuk Sijbring wordt de nieuwe hoofdredacteur van RTV Noord. Per 1 januari 2023 volgt hij Pieter Sijpersma op die sinds 1 september 2021 als waarnemend hoofdredacteur optrad. Met de benoeming keert Sijbring terug bij de [lees verder] Het bericht Luuk Sijbring nieuwe hoofdredacteur RTV Noord verscheen eerst op Spreekbuis.nl.... Read more »

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws