Een vrouwenjager

Volgens de Engelse Premier, Boris Johnson, heeft zijn hond last van overdadige romantische neigingen. Hij heeft het vaak voorzien op de benen van mensen als hij uitgelaten wordt in Downing Street.

Johnson en zijn vriendin Carrie Symonds vertelden dat ze in 2019 een puppy, een kruising van een Jack Russel, hadden geadopteerd. Eentje die nogal last had van een overdadige romantische belangstelling voor de benen van mensen.

De Britse Premier hield een inspectie van politiehonden en vroeg aan één van de geleiders of zijn hond daar ook zoveel last van had. Een vraag waarop de politiehondengeleider ontkennend antwoordde. De Britse minister van Binnenlandse zaken, Priti Patel, moest grinniken toen Johnson uit de doeken deed dat zijn hond een absolute tegenpool was als het ging om de roep van de natuur.

Johson prees de politiehonden en vond dat ze een bepaald soort gezag uitstraalden. Volgens hem weet je als een onverlaat dat je niet zou willen dat er een politiehond in je broekspijp bijt. Daar was Patel het mee eens, die vooral gecharmeerd was van de tanden van de honden. Die zouden uitstekend hun werk doen als iemand tot stoppen moeten dwingen.

Lees ook: De hond van de Ierse President gaat viral