Een vrouw uit North-Dakota, Amerika, heeft haar buren de stuipen op het lijf gejaagd met haar Halloween versiering. Dat is op zich de bedoeling van Halloween, om het zo eng mogelijk te maken, maar ze had het tumult niet verwacht. De vrouw had met rode verf “Help Me” op haar ramen geschilderd, inclusief een bebloede handafdruk. De buren dachten dat het hier om een echte kreet om hulp ging van hun buurvrouw die naar hun idee in doodsnood zou moeten verkeren.

Halloweenversiering oorzaak paniek

Haar buren probeerden om in contact met hun buurvrouw te komen, maar die was niet thuis. Haar man is rond Halloween jarig en ze waren om dat te vieren alvast uit eten gegaan. Een lokale radio-host, die een blik op de ramen had geworpen, probeerde de politie in te schakelen, maar die hadden door dat het hier niet om een uit de hand gelopen bloedbad ging. De radio-host had uiteindelijk contact gekregen met zijn overbuurvrouw en kreeg te horen dat ze helemaal veilig was. Ter eigen verdediging voerde hij aan dat de gordijnen altijd voor de betreffende ramen hingen en dat er verder geen andere Halloweenversiering was.

De politie nam uiteindelijk ook nog contact op met de vrouw en gaf aan dat dit soort incidenten wel vaker voorkwamen rond Halloween. Naderhand konden de radio-host en zijn buurvrouw de humor van de situatie inzien. De vrouw liet aan de lokale nieuwszender weten dat deze reacties, van de mensen die ze op het verkeerde been hebben gezet, voor een liefhebber van Halloween natuurlijk fantastisch zijn.

Een foto van de Halloweenversiering is hier te vinden.