Baby geboren met blonde lokken

Of je er helemaal blij mee moet zijn is de vraag, maar in England is een baby geboren die weelderige blonde lokken heeft en enigszins op Boris Johnson lijkt. De ouders hebben allebei donker haar en waren op z’n zachtst gezegd verrast door blonde haardos van hun drie maanden oude zoontje David.

Lijkt wel erg veel op Boris Johnson

Verpleegster van het ziekenhuis waar de bevalling plaatsvond, zagen direct de gelijkenis met de Minister-President van Engeland. Niet alleen de verpleegsters, maar ook totale vreemdelingen. De beide ouders worden nogal eens aangesproken door mensen, die iets te melden hebben over het uiterlijk van hun baby. Volgens de moeder lijkt het wel alsof David een beroemdheid is, iedereen heeft het over zijn looks. De meeste mensen vinden na een eerste blik al dat David wel erg veel weg heeft van Boris Johnson.

De 35-jarige moeder dacht eerst dat ze een hele grote baby ter wereld had gebracht, maar nadat David gewassen was, kwamen ze er pas achter hoeveel haar hij wel niet had. De verpleegster konden niet geloven dat hij een coupé had waarmee hij een kapper blij zou maken. Ze kreeg meerdere keren te horen dat hij een mini-boris was.

Na alle opmerkingen in het ziekenhuis vond de vader het wel een goed plan om de baby naar de Minister-President van Engeland te vernoemen, maar daar stak moeder Tatiana een stokje voor. De baby werd uiteindelijk naar St David vernoemt.

Voor foto’s van de baby met de blonde lokken kan bij de Mirror terecht.