Diep door het stof?

Een Duitser zal waarschijnlijk diep door het stof moeten gaan om het goed te maken bij zijn zwangere vriendin. Hij was haar namelijk na een plaspauze vergeten bij een parkeerplaats. Pas na 50 kilometer kwam hij erachter dat hij iets mistte en maakte hij rechtsomkeer.

Zwangere vriendin lag niet te slapen op de achterbank

Het incident vond plaats op de A3 in de vroege ochtenduren. De man, zijn vriendin en hun kind waren vanuit Beieren op weg naar Noordrijn-Westfalen. De 28-jarige Duitser moest nodig plassen, dus ging hij een parkeerplaats op en deed zijn ding. Zijn zwangere vriendin, die net zo oud als hij is, en hun 11 maanden oude kind zaten op de achterbank.

De man leefde waarschijnlijk in de veronderstelling dat de twee op de achterbank nog steeds in diepe rust waren en ging onverdroten verder naar zijn eindbestemming. De aanname dat ze lagen te slapen, bleek niet te kloppen. Zijn vrouw was ondertussen uit de auto gestapt en ging haar ding doen. Toen ze terugkwam waren haar vriend, de peuter, de auto, haar jas en telefoon al een eindje onderweg.

Duitse politie schiet te hulp

De vrouw ondernam gelijk actie en vroeg aan een andere bestuurder of ze even gebruik mocht maken van zijn telefoon. Ze belde de politie van Mittelfranken, die gelijk in actie kwam. Ze gingen met gezwinde spoed achter de vriend van de zwangere vrouw aan. Aangezien de man al op de weg terug was, kon hij ergens halverwege met zijn vriendin herenigd worden en was het gezin weer compleet.

De Facebookpagina van de Polizei Mittelfranken, waar ze het bericht hebben geplaatst.