Een weduwe van een excentrieke multimiljonair uit New York City probeert op alle mogelijke manieren in het appartement van haar overleden man te komen. Volgens lokale kranten kan ze hierdoor een erfenis van 18 miljoen dollar claimen. In het rommelige appartement liggen belangrijke financiële papieren.

Appartement

Er is echter onenigheid met de huurbaas van het appartement waar de rijke aandelenhandelaar Lewis Zagor woonde. Er zou nog achterstallige huur betaald moeten worden, de reden dat de sloten veranderd zijn en de weduwe geen toegang meer heeft. Het is overigens een bescheiden appartement waar de multi-miljonair zijn intrek in had genomen, in totaal betaalde hij 1600 dollar per maand huur.

De weduwe zelf woont ergens anders en is niet op het aanbod van de huurbaas ingegaan om haar intrek te nemen in het appartement. Zolang ze de achterstallige huur betaald kan ze direct toegang krijgen tot de woning die vol met rommel ligt. Het is dan wel de bedoeling dat ze er daadwerkelijk haar intrek in neemt.

Volgens de vrouw was haar voormalige echtgenoot een impuls koper. Als hij in een slechte bui was dan ging hij spullen kopen die vervolgens, voor het merendeel, onuitgepakt in de woning werden opgestapeld.

Ze liet aan DNA Info New York weten dat je geen voorstelling kan maken van het fortuin dat in het appartement aanwezig is.