Een vrouw genaamd Natasha uit New York City, zorgde voor een opvallende Tinder competitie. Ze had het zo geregeld dat een paar dozijn mannen op dezelfde tijd naar de ontmoetingsplek kwamen, en hield vervolgens een competitie waaruit een winnaar naar voren moest komen die haar op liefdesgebied waardig is. Nadat een gedeelte van de mannen erachter kwamen dat ze in het ootje genomen waren, vertrokken ze, maar er bleef een aardig aantal over.

Een Tinderdate, maar dan anders

Sommige daarvan waren best onder de indruk van de logistieke capaciteiten van Natasha. Ze had een eenvoudig edoch doeltreffend concept om ervoor te zorgen dat de mannen naar de ontmoetingsplek toekwamen. Het begon met een chat, waarin ze liet weten het twee weken lang druk te hebben met een presentatie. Vervolgens dachten de mannen dat ze nooit meer iets van Natasha zouden horen, maar na twee weken kregen ze keurig een bericht met een uitnodiging. Of ze zin hadden om naar het Union Square plein in Manhattan te komen. Daar zou een DJ-vriend van haar optreden en dan konden ze daarna wat gaan drinken en kijken hoe het verloopt.

Mannen die Jimmy heten kunnen ook vertrekken

Op de afgesproken tijd stonden er inderdaad een mannetje of honderd voor het podium en er was inderdaad een DJ aan het spelen. Velen dachten dat de rest van het publiek voor de DJ kwamen, maar werden ruw uit hun droom gehaald toen Natasha op het podium verscheen. Daar legde ze de regels uit en gaf aan dat de helft van de aanwezige mannen in een relatie zit, die groep zag ze graag vertrekken. Statistisch gezien heeft ze daar een punt. Daarna moesten de mannen vertrekken die op Trump stemden en toch op een date met een Puerto Ricaanse vrouw wilden gaan. Vervolgens konden de toeristen en niet-Amerikanen ook de hort op. Daarbij kwamen nog de mannen die als naam Jimmy hebben en mannen die door hun ex-vriendin aan de kant zijn gezet. Ze zei dat ze volledig vertrouwde op het inzicht van die ex-vriendinnen.

Het is niet bekend hoeveel mannen er uiteindelijk overbleven en of ze ook daadwerkelijk op een date is gegaan. Hier is meer te vinden over deze aparte manier van Tinderdaten, met een volledig Twitterverslag van één van de aanwezige mannen.