Vrouw wil snel een vaccinatie

Een vrouw in Singapore wilde snel een vaccinatie krijgen, want ze moest dringend op reis. Ze schijnt 1000 dollar geboden te hebben voor een plek in de rij met mensen die aan het wachten waren tot ze hun vaccinatie zouden krijgen. 

Eerdere pogingen van de vrouw om een plek te krijgen, in één van de 8 privéklinieken die het middel Sinovac in de aanbieding hadden, waren niet gelukt. Ze kreeg van het kliniek de melding dat er rekening gehouden zou worden met haar situatie en dat ze een telefoontje moest afwachten.

Gewoon heel vroeg in de rij gaan staan

Ze kreeg van andere mensen de tip om minimaal om 2 uur ’s nachts in de rij te gaan staan, maar daarop heeft ze geantwoord dat ze daar geen tijd voor had, want ze moest lessen volgen. 

De vrouw liet verder weten dat ze zich zowel voor het Pfizer- als de Moderna vaccinatie had ingeschreven, maar dat ze nog geen plaats had gekregen en ze om persoonlijke redenen snel terug moest naar Australië.

Plaats in de rij is opeens 1000 dollar waard

Omdat de mensen in de rij geen belangstelling hadden voor de 300 dollar die ze bood, verhoogde ze het bedrag naar 1000 dollar. Uiteindelijk vond ze iemand die bereid was om namens haar in de rij te staan. De vrouw, die niet met naam genoemd wil worden, wacht alleen nog op een reactie van de kliniek.