Dat je op datingsites ook wel eens mannen en vrouwen tegenkomt die al hun schakelingen niet goed hebben lopen, bewijst deze 31-jarige vrouw uit Amerika. Die presteerde het om 65.000 berichtjes te sturen naar een man die ze slechts één keer had gezien. Dat was echter voldoende om volledig geobsedeerd door hem te raken.

Dat zijn heel veel berichtjes

De vrouw, Jacqueline Ades, was op slag smoorverliefd op de man, maar of het wederzijds was is niet bekend. Waarschijnlijk sloeg bij hem de wijzer door naar alarmcode rood toen hij 500 berichtjes per dag van de vrouw binnenkreeg. En dat waren niet alleen berichtjes waarin ze hem de liefde verklaarde, op een gegeven moment begon ze hem met de dood te bedreigen. De brunette stuurde onder andere teksten als: “Als je me verlaat… dan vermoord ik je en ik wil geen moordenaar zijn“, en een andere waarin ze zich afvroeg wat ze met zijn bloed zou gaan doen. Het leek haar een goed plan om erin te gaan liggen.

Ze ligt klaar in bad

De man uit Arizona werd er best zenuwachtig van, want de geobsedeerde vrouw leek daad bij woord te voegen. Ze werd in april in de buurt van zijn woning gespot, reden genoeg om beveiligingscamera’s op te hangen. Dat bleek een goede zet te zijn geweest, want toen hij de beelden controleerden zag hij dat Ades in zijn woning liep. Hij waarschuwde de politie, die de vrouw uiteindelijk in zijn bad aantrof. Dat was nog niet alles, want in haar auto werd ook nog eens een groot mes gevonden.

Het zal je soulmate maar zijn

De vrouw werd gearresteerd en aangeklaagd voor huisvredebreuk. Ze werd echter vrijgelaten en het duurde niet lang of ze dook weer op in het leven van de man. Ze ging een paar dagen geleden naar het werk van de man toe en deed alsof ze zijn echtgenote was. Dat zorgde ervoor dat ze opnieuw gearresteerd werd en op het politiebureau liet ze weten dat ze de man geen pijn wilde doen. Ze hield juist verschrikkelijk veel van haar ‘soulmate’, alleen was ze een beetje bang dat hij haar zou verlaten.

 

De vrouw in kwestie

Op de Instagram pagina van deze mevrouw zijn meer foto’s te vinden.