Ruzie over gebruik mobiele telefoon

Een vrouw van 36 jaar uit Colebrook Township, Ohio, zou haar man in de brand hebben gestoken, nadat ze in een ruzie over het gebruik van een mobiele telefoon terechtkwamen. Ze is afgelopen zondag gearresteerd in verband met de huiselijke ruzie en de ernstige brandwonden die haar 62-jarige echtgenoot opliep.

Man wordt in brand gestoken

De politie werd door buren van het stel gealarmeerd en waren snel ter plekke. Het slachtoffer vertelde aan de agenten dat ze ruzie hadden gekregen over het gebruik van een mobieltje. De echtgenote pakte vervolgens een jerrycan met benzine, gooide die over hem heen en stak hem vervolgens in brand. De man rende in paniek naar de overkant van de straat, waar zijn overburen het vuurde doofden met behulp van hun tuinslang.

Er moest een helikopter aan te pas komen om de 62-jarige man naar een brandwondenafdeling van een verder gelegen ziekenhuis te brengen. Volgens de plaatselijke sheriff is de toestand van het slachtoffer stabiel.

Psychiatrisch onderzoek en contactverbod

De vrouw wist nog net te ontkomen, voordat de politie was gearriveerd. Ze wist even verderop een auto te stelen, maar de politie wist haar al snel te arresteren. De echtgenote werd achter de tralies gezet en wordt beschuldigd van gewelddadige mishandeling en het in ontvangst genomen hebben van gestolen goederen. Op dit moment is ze alleen formeel aangeklaagd voor diefstal.

Een woordvoerster vertelde dat de zaak nog beoordeeld wordt en dat er meerdere aanklachten zullen volgen. Afgelopen dinsdag verscheen de vrouw al voor de rechter waar ze te horen kreeg dat ze op borgtocht vrijgelaten kan worden als ze ergens 100.000 dollar weet te regelen. Ze moet echter wel een psychiatrisch onderzoek krijgen, voordat ze op vrije voeten komt en ze mag op geen enkele manier contact opnemen met haar echtgenoot.