Een vrouw uit Engeland beet in de penis van een taxichauffeur toen hij probeerde om haar te verkrachten in zijn taxi.

Zachtjes in zijn penis gebeten

De 55-jarige taxichauffeur had de vrouw opgepikt, die na een avondje stappen een vriend van haar niet meer kon vinden en besloot om alleen naar huis te gaan. De vrouw zegt dat de herinnering aan het incident nogal wazig was, maar ze wist wel dat wat er gebeurde niet had mogen gebeuren. Naar eigen zeggen beet ze niet eens hard in de penis gebeten, nadat ze had overdacht of ze tot haar bijtactie moest overgaan.

De taxichauffeur ontkent de verkrachting en zegt juist dat het de vrouw was die zich seksueel aan hem opdrong. De openbaar aanklager denkt daar anders over, want die liet weten dat de man had gevraagd of hij mee haar huis in mocht. Dat vond de vrouw geen goed idee, waarop de taxichauffeur haar oraal begon te verkracht.

Hij voegde er aan toe dat de vrouw verward was door wat er aan de hand was en het even duurde voordat ze reageerde. Ze gelooft dat ze in zijn penis heeft gebeten, maar niet hard, net onder de eikel.

Zij zou het geïnitieerd hebben

De vrouw nam direct contact op met haar vriend en haar moeder toen ze veilig en wel binnen was. De taxichauffeur werd ondertussen binnen een paar uur opgepakt en zei in eerste instantie dat hij geen idee had waar de beschuldiging over ging. Later beweerde hij de vrouw hem uitgenodigd had om met haar mee naar binnen te gaan. Dat vond hij op zijn beurt geen goed plan, waarop ze zijn penis vastpakte en erin begon te knijpen.

Ze zou volgens hem de penis in haar mond genomen hebben en hem een paar seconden orale seks hebben gegeven.