De passagiers van een bus in Sydney maakten een nogal pikante situatie mee, waar ze mee voor de dag kunnen komen op de diverse familiebijeenkomsten en verjaardagen. Ze zaten namelijk rustig zichzelf te zijn, toen een mevrouw het hoognodig vond om zich van haar kleding te ontdoen en aan een paaldans in de bus te beginnen. Echt het type vrouw dat haar werk niet kan loslaten en het mee naar huis neemt. Het is niet bekend of de dame in kwestie de overuren die ze in de bus gemaakt heeft uitbetaald krijgt.

Instappen bij Chippendale

De vrouw en haar vriendin stapten in op Cleveland St. dat in Chippendale ligt. We denken hier de inspiratiebron van de vrouw gevonden te hebben, want met zo’n naam wordt de drang om uit de kleren te gaan alleen maar groter. Het enige verschil is dat de Chippendales mannen waren en ze over het algemeen niet in een stadsbus een showtje weggaven.

De bewakingsbeelden van de camera laten zien dat de vrouw eerst rustig haar eigen dingetje aan het doen was, totdat de drang om naakt te gaan te groot werd en ze volledig ontkleed aan het paaldansen begon. De buschauffeur werd van de acties van de dame op de hoogte gesteld, die vervolgens direct contact opnam met het hoofdkantoor. De vrouw maakte rustig haar dans af en deed een grote sjaal om voordat ze bij de volgende halte uit de bus stapte.

De minister van transport van New South Wales liet weten dat hij zeker niet onder de indruk was van het optreden van de vrouw. Integendeel, hij vindt dat dit soort gedrag onacceptabel is. Je hoort gewoon in te stappen, je netjes te gedragen en dan weer uit te stappen.