Een Engelse Bulldog heeft een spuitje gekregen nadat hij de testikels van zijn 22-jarige baas had afgebeten. Bizar aan het verhaal is dat de 22-jarige Schotse man zijn ballen had ingesmeerd met pindakaas. De man, die verder anoniem blijft, werd helemaal aangekleed gevonden terwijl hij in een poel van zijn eigen bloed lag. Hij werd met hoge spoed naar het ziekenhuis gebracht waar hij een aantal dagen kunstmatig in coma gehouden werd.

Testikels ingesmeerd met pindakaas

Nadat hij weer bijgekomen was heeft hij volledig meegewerkt aan het politieonderzoek. Er was volgens de politie tijdens de aanval niemand anders aanwezig in het appartement van de man. De hond, genaamd “Biggie” naar de gangster rapper “Biggie Smalls”, zat onder het bloed van zijn baasje toen hij gevonden werd. Een woordvoerder van de Schotse politie laat weten dat er onderzoek gedaan wordt naar de verwondingen en hoe die zijn toegebracht. Een deel van het onderzoek heeft zich op de hond gericht, die verantwoordelijk gehouden wordt voor het aanbrengen van de verwondingen. De eigenaar van de hond heeft officieel toegestemd in het laten inslapen van de Engelse Bulldog.

Een buurvrouw laat aan de Daily Star weten dat “Biggie” een engel van een hond was, die geen agressie in zich had. Hij was klein, ging goed met andere honden om en ze zegt dat ze vrolijk van hem werd als hij in de buurt was. De hond kon nog wel eens schrikken van onverwachte geluiden, maar dat was alles. Volgens de buurvrouw vond hij het heerlijk als hij over zijn buik gekriebeld werd.

Lokale media laten weten dat het niet gelukt is om de testikels te redden, zodat die eventueel weer aangenaaid hadden kunnen worden.