Op drift geslagen reuze Flamingo

Een helikopter van de Amerikaanse kustwacht heeft afgelopen zaterdag drie volwassenen en twee hondjes gered van een op drift geslagen roze opblaasbare reuzen Flamingo. De opvarenden dachten gezellig een beetje te recreëren op het water, maar kwamen al snel in de problemen. Door de wind werd de  opblaasbare reuze Flamingo meegesleurd en kwam uiteindelijk vast te liggen op de rotsen.

Twee bewoners van de Amerikaanse plaats Kodiak, dat dicht bij de baai ligt, zagen vanaf hun terras de opblaasbare reuze Flamingo voorbijdrijven en wisten gelijk dat er iets niet goed ging. Ze maakten een video die ze vervolgens op Instagram neerzetten. Het is niet iets dat ze dagelijks te zien krijgen maar onafhankelijk van welk vaartuig dan ook is het niet vreemd. Volgens de man wordt het snel heel diep en kan het nogal ruw woorden op dat stukje water, de stroming doet daar snel rare dingen.

Verjaardag om nooit te vergeten

Het leek de Amerikaanse kustwacht het beste om de opvarenden met een helikopter te redden uit hun benarde positie. Een vrouw die van de zinkende Flamingo werd gehaald bedankte op Facebook haar redders en dat het een verjaardag was die ze nooit meer zal vergeten.