Sommige mensen willen up-to-date blijven, dat betekent om de zoveel tijd het nieuwste model van hun auto, de laatste smartphone of een nieuwe vrouw. Op dat laatste gebied scoort Emmanuel Chinenye Emenik, een Nigeriaanse international. Er heerst nogal wat onduidelijkheid over het verhaal, maar het schijnt dat hij trouwde met het 2014 model van de verkiezing, nadat de scheiding van Miss Nigeria 2013 er doorheen was.

Miss Nigeria 2013 is oud nieuws

Het verhaal werd bevestigd door de Nigeriaanse zanger en songwriter, Ayoleyi Hanniel die internationale bekendheid heeft onder zijn artiestennaam Reekado Banks. Hij zette foto’s van de voetballer en zijn nieuwe bruid neer op zijn Instagram met daarbij de tekst: “Dit is Emmanuel Emenika. Hij is gescheiden van Miss Nigeria 2013 en verleden is hij getrouwd met Miss Nigeria 2014.

Update iyayin !!! ???

Een bericht gedeeld door Reekado Banks (@reekadobanks) op

Het bericht is lastig te verifiëren, maar men gaat ervan uit dat Reekado een aantal feiten heeft waarmee hij de claim kan waarmaken. Het bericht ging viral en de opmerkingen als: “Miss Nigeria 2015 kan alvast aan de opwarming beginnen” en “het is net alsof hij zijn Samsung S8 voor een Samsung S9 inruilt.“, waren natuurlijk niet van de lucht.

Bij de Pulse hebben ze wel degelijk aan wederhoor gedaan en aan de personen die de hoofdrol spelen in dit verhaal, Emmanuel Chinenye Emenike, Iheoma Nnadi en Ezinne Akudo, naar hun versie van het verhaal gevraagd. Daar hebben ze tot nu toe nog geen antwoord op gekregen.

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws