Naakte inbreker

Een naakte inbreker in Bel Air, Amerika, bleek een paar storingen in zijn hoofd te hebben. De 34-jarige man, Paul Kiyan, beweerde tegenover de eigenaar dat hij in het huis woonde en droeg zijn kleren. Hij voelde zich zo op zijn gemak dat hij ook nog een rondje ging zwemmen.

De inbreker wist binnen te komen met behulp van een afstandsbediening die hij uit een auto had gehaald, die op het oprijpad stond en niet was afgesloten. Dankzij de telefoon van de vrouw van de eigenaar, kregen ze een waarschuwing dat er een ongenode gast binnen was gekomen. Ze konden hem volgen op de bewakingscamera’s die door heel het huis hingen.

Baantjes trekken in het zwembad

Mat Sabz, de eigenaar, ging vervolgens naar buiten waar hij de man confronteerde. Die bleef echter heel kalm en ging baantjes trekken in het zwembad. Hij was niet onder de indruk van de eigenaar die oog in oog met hem stond en vroeg wat hij aan het doen was. 

De inbreker wist zelfs te melden dat het zijn huis was en draaide de rollen vervolgens om en vroeg wat Mat in zijn huis deed. De eigenaar kreeg niet eens de kans om iets terug te zetten want de 34-jarige man liet weten dat hij de politie ging bellen. Dat was het moment dat Mat Sabz zich realiseerde dat het niet de persoon was waar je mee in discussie wilde gaan.

Kiyan begon zich steeds meer thuis te voelen en liep in de korte broek van de eigenaar door het huis heen. Hij ging in een stoel zitten en nam op zijn gemak zijn omgeving op. Dat was het moment dat hij de twee parkieten in een kooi zag en zich vervolgens van zijn donkere kant liet zien. 

De glimlach van een seriemoordenaar

Volgens Sabz kreeg de man een glimlach op zijn gezicht die past bij een seriemoordenaar en pakte vervolgens één van de parkieten uit de kooi. Hij liet de vogel op de grond vallen en stampte op de beestjes. De andere parkiet had waarschijnlijk door dat het niet goed ging en schreeuwde hard, maar het vogeltje moest uiteindelijk hetzelfde lot ondergaan als de eerste parkiet.

Dat was het moment dat de eigenaar van het huis ontsnapte. Hij sprong van het balkon af en belde in zijn auto met het alarmnummer van de politie. De buurtbeveiliging was als eerste ter plekke, snel gevolgd door de politie van Beverly Hills die de indringer arresteerde.

Volgens Sabz zijn ze blij dat er niets ernstiger is gebeurt, want hij weet niet wat de man zou hebben gedaan als de rest van de familie thuis was geweest. 

Kiyan wordt aangeklaagd voor inbraak en dierenmishandeling.