Moeders in plaats van dochter naar school

Het is niet zo raar dat sommige moeders en dochter op elkaar lijken en hun kleding kunnen delen. Het wordt een stuk raarder als een moeder besluit om in plaats van haar dochter naar de middelbare school te gaan. Casey Garcia is de moeder van een scholier in San Elizario, Texas. Zij deed precies wat boven beschreven werd en wordt nu aangeklaagd.

Praten met de directeur

Ze nam een video op van zichzelf waarin te zien is dat ze op de school rondhing en zelfs lessen volgde. De 30-jarige moeder droeg skinny jeans, hoge sneakers en een hoodie. De vrouw kon gewoon met de schooldirecteur praten en kip nuggets ten in de kantine, zonder dat iemand erachter kwam dat het de moeder was in plaats van haar 13-jarige dochter.

De reden van haar actie

In een vervolgvideo legt ze uit waarom ze tot deze actie is gekomen. Ze is redelijk klein voor haar leeftijd, nog geen anderhalve meter en ze weegt net iets meer dan 50 kilo. Ze ziet er echter niet uit als een puber en praat ook niet zo. Dat is dan ook de reden waarom ze tot haar actie overging. De moeder wilde laten zien dat het voor iemand met minder aardige bedoelingen best eenvoudig is om onopvallend rond te hangen op de school en een gevaar zou kunnen zijn voor de kinderen.

Casey vertelde dat niemand iets tegen haar zei, behalve dan dat ze haar telefoon moest wegleggen. Pas aan het einde van de dag had een leraar haar door. De politie werd er bijgehaald waarna de moeder opgepakt werd en zich waarschijnlijk voor de rechter moet verantwoorden voor haar actie.

?wi=362754&ws=mwn

De vervolg video