Een Zweedse moeder liet van de naam van haar zoon een tatoeage zetten. De tatoeëerder zat er blijkbaar met zijn gedachten even niet bij, want in plaats van Kevin, zette hij Kelvin neer op de bovenarm van de moeder. Het laten verwijderen van de tatoeage is nogal een dure en pijnlijke procedure, dus dat is waarschijnlijk de reden dat de moeder, Johanna Giselhäll Sandström, met een doeltreffende oplossing kwam. Ze liet de naam van haar 2-jarige zoon legaal veranderen in Kelvin.

Spellingfout in tatoeage, naam veranderen

De moeder wilde graag een tatoeage hebben om de band met haar kinderen te vereeuwigen. Ze kreeg echter spontaan last van haar hart en ze dacht dat ze flauw ging vallen toen ze thuis achter de fout kwam. Ze ging ze terug naar de tatoeëerder, die begon te lachen en zei dat hij er verder niets aan kon doen, behalve het geld teruggeven. Nadat ze zich samen met haar echtgenoot had verdiept in de wereld van het verwijderen van tatoeages, leek het ze een betere beslissing om de naam van hun kind te veranderen naar Kelvin. Johanna liet weten dat ze verliefd waren geworden op de naam ‘Kelvin’, mede omdat het een unieke naam is, die niemand nog heeft.

Ze is ondertussen net bevallen van haar derde kind en weer gaat de moeder een tatoeage laten zetten. Alleen controleert ze alles nu een stuk zorgvuldiger voordat er een naald in haar arm gaat.