Mike Pompeo for President

De kans is groot dat de voormalige minister van Buitenlandse Zaken in het cabinet Trump, in 2024 een gooi doet naar het presidentschap. Hij heeft een nieuwe speciale nieuwe club opgericht voor donateurs. Die moeten voor geld zorgen, waarmee Pompeo zijn boodschap kan verkondigen in het land.

Schimmige donatietruc

Het is overigens een beetje scammy methode die hij gebruikt om het geld binnen te krijgen. Op de website staat het vakje al aangevinkt, waarmee aangegeven wordt dat het een maandelijkse donatie wordt. Een schimmige truc die ook al door het Trump campagneteam werd gebruikt.

Pipehitters is niet de beste keuze

Daar was overigens, op de social media, niet de meeste kritiek op. Die ging voornamelijk over de naam die hij gekozen had voor de club: “Pipehitters”. Die heeft niet alleen een militaire betekenis, maar is ook drugs gerelateerd en het is een bijnaam voor een instrument waarmee vrouwen zichzelf bevredigen.

Crack is whack

Mensen die verslaafd zijn aan crack, worden ook wel pipehitters genoemd. Niemand van zijn medewerkers had de moeite gedaan om het woord op te zoeken op internet. Hadden ze dat wel gedaan, dan waren ze de “slang” definitie tegengekomen, eentje waar ze liever niet mee geassocieerd willen worden.