Yefersson Coccio is een Colombiaanse mannelijke influencer die een paar miljoen volgers heeft. Die wist hij aardig te shockeren door zijn nieuwe borstimplantaten aan ze te laten zien. Hij zag zijn nieuwe voorgevel als een uitdaging voor zichzelf.

Drie miljoen volgers

De influencer heeft een aardig aantal volgers op diverse social media als Instagram, Facebook en Tik Tok. Hij houdt zich bezig met pranks en content dat net aan op het randje zit. Zijn fans zijn dus wel iets gewend, maar die wist hij zelfs met zijn laatste stunt te verrassen. Hij vertelde dat hij een maand ervoor een interessante weddenschap met zijn schoonbroer was aangegaan. Die zit ook al in de influencerij en is ook niet vies van een stuntje.

De weddenschap bestond eruit dat hij binnen een bepaalde tijd de drie miljoen volgers moest aantikken op Instagram. Als hij zou verliezen, dan zou hij borstimplantaten nemen. Als hij daarentegen zou winnen, dan zou zijn schoonbroer de Sjaak zijn. Uiteindelijk namen allebei de mannen een nieuwe bos hout voor de deur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Yef (@yefersoncossio)

Op Instagram liet hij weten dat hij de weddenschap was aangegaan en een fantastisch verhaal te vertellen had als hij een oude man zou zijn: “ik verloor een weddenschap en ik eindigde met twee grote borsten.”

Implantaten kunnen weer worden verwijderd

De Colombiaanse man maakte zich niet al te grote zorgen over zijn gloednieuwe borsten. Hij had met de specialisten van een plastische chirurgie kliniek gesproken en die hadden hem uitgelegd hoe hij het kon doen zonder schade aan zijn lichaam op te lopen. Hij draagt de implantaten drie dagen lang en dan worden ze weer verwijderd. Het enige dat overblijft is een klein litteken en dat gaat volledig bedekt worden door een nieuwe tatoeage. Waarvan hij er duidelijk nog niet genoeg heeft.

Ze nemen allebei nieuwe borsten

De drempel van drie miljoen volgers op Instagram werd sneller gehaald dan verwacht. Zijn schoonbroer zou dus degene moeten zijn die onder het mes zou gaan. De influencer leek het echter grappig om deze ervaring te delen met zijn schoonbroer.

Twee tieten vol met geld

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Yef (@yefersoncossio)

Geen hoax

Zijn volgelingen dachten dat het een hoax was en de twee mannen de operatietafel niet van dichtbij zouden zien. Dat bleek echter een misvatting, want de twee mannen lieten hun nieuwverworven memmen zien op Instagram. Ze hadden allebei een bh aan om het visuele effect te vergroten. Vervolgens deden ze een soort van striptease en trokken ze hun bh’s uit.

Meer foto’s en Instagram uitingen zijn hier te vinden.