160 bowlingballen onder huis

Een man uit Norton Shores, Michigan, was druk bezig om een trap aan de achterkant van zijn huis te slopen toen hij een opzienbarende ontdekking deed. Hij kwam ongeveer 160 bowlingballen tegen.

De 33-jarige man had eerder een bowling gevonden die in het zand lag achter een paar sintelblokken. De daaropvolgende dagen vond hij er steeds meer. Hij was hier wel blij mee, want het was eenvoudiger om de ballen weg te rollen, dan ze uit het zand te moeten graven. De man, David Olson, denkt dat er meer bowlingballen onder zijn huis zijn begraven.

Hij nam contact op met de maker van de bowlingballen, Brunswick Bowling Products, die een fabriek in het gebied had. Ze lieten weten dat de bowlingballen in de jaren 50 gemaakt waren. Voormalige werknemers van de fabriek hadden contact gezocht met Olson en lieten hem weten dat werknemers afgedankte bowlingballen als alternatief voor grind of zand gebruikten. De fabriek van Brunswick werd in 2006 gesloten.

De vinder van de bowlingballen zei dat veel van gevonden ballen in slechte staat waren. Ze hebben geen vingergaten en zijn niet gepolijst. Hij heeft een aantal van de bowlingballen gedoneerd en is van plan om een aantal aan het Muskegon Heritage Museum te geven. De rest gaat hij gebruiken voor om zijn tuin mee op te leuken of om sculpturen mee te maken.

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws