Afgelopen zondag is afgelopen zondag in Seattle, Amerika, gearresteerd. Hij was zijn aktentas kwijt en vroeg aan een politieagent of hij die toevallig had gevonden. Het ding bleek vol met cocaïne te zitten.

Aktentas vol met cocaïne

De 19-jarige man stopte onderweg om een hond te aaien, ging weer verder, maar vergat zijn aktentas die hij op de grond liet staan. De eigenaar van de hond liep naar een agent die het verkeer stond te regelen en gaf hem het gevonden voorwerp. De agent opende de aktentas om te kijken of hij iets kon vinden waarmee hij de eigenaar kon traceren en deed een opzienbarende vondst.

In de aktentas bleken vier grote zakken en zevenentwintig kleinere zakjes met cocaïne te zitten, in totaal voor 154 gram aan het snuifgoed. Verder zat de identiteitskaart van de man erin, zijn smartphone, 50 diazepam pillen en nog wat wiet. Hij had in ieder geval genoeg gevonden om de eigenaar terug te kunnen vinden, maar dat bleek niet nodig.

Waar is mijn aktentas?

De man liep zelf naar een paar agenten toe om te vragen of ze zijn aktentas hadden gevonden. Volgens hem zaten er belangrijke papieren in die hij direct nodig had. Misschien wel niet helemaal tot zijn verbazing kreeg hij een paar handboeien om en werd richting de gevangenis gestuurd wegens het in bezit hebben van de cocaïne met de bedoeling om die te verkopen.