Part-time paaldansen

Een lerares uit North-Carolina, Amerika, zegt dat ze geschorst is omdat ze part-time les in paaldansen geeft. De lerares werkt op een middelbare school in Raeford. Kandice Mason, de lerares, zette een video van haar paaldans-activiteiten op haar Facebook pagina, die afgeschermd was. Toch kwam de school erachter en werd de lerares geschorst.

De alleenstaande moeder van twee kinderen heeft de studies psychologie en Engels met succes afgerond en ze heeft zichzelf paaldansen aangeleerd. Dat doet ze om te relaxen na haar lange dagen lesgeven en ze gebruikt het om in vorm te blijven. De lerares laat weten dat dit haar manier is om zichzelf te uiten en het is het moment dat ze wat quality time voor zichzelf heeft. Het bestuur van de middelbare school wilde niet vertellen waarom Kandice geschorst was maar lieten wel weten dat de werknemers rolmodellen moeten zijn, ook als ze niet aan het werk zijn.

Geschorst gedurende onderzoek

Mason liet weten dat ze hard gewerkt heeft om in het levensonderhoud van haar en haar dochters te voorzien. Nu komt dat in gevaar door iets waar ze zeer gepassioneerd over is.

De lerares is geschorst gedurende het onderzoek, ze krijgt haar salaris wel doorbetaald. Kandice Mason schaamt zich absoluut niet voor het paaldansen, het is voor haar gewoon een vorm van kunst. Ik zie het gewoon als iets positiefs, laat ze weten. Uiteindelijk is het de schoolcommissie die het laatste woord heeft in deze zaak.