Een ingewikkelde Starbucks bestelling

 

Een 31-jarige man uit Californië heeft er niet alleen voor gezorgd dat er een nieuwe trend op TikTok is ontstaan, filmpjes van ingewikkelde bestellingen bij Starbucks, maar er en passant ook voor gezorgd dat een Starbucks Barista ontslagen is.

Josie Morales had een foto op Twitter gezet van de 14 dollar koffie die ze in elkaar gezet had voor “Edward”, de man uit Californië. Hij had er onder gezet: “waarom ik mijn baan wil opzeggen, de aflevering van vandaag.” Dit bericht op Twitter kreeg honderdduizenden likes en was de uiteindelijk reden voor het ontslag van de man. Starbucks liet weten dat het in strijd was met hun social media regels.

 

Ondanks dat is Edward geenszins van plan om zijn bestelling aan te passen. Die gaat ondertussen door het leven als “The Edward” en bestaat onder andere uit: dubbelblended Frappucino met vijf partjes bananen, zeven eenheden donkere karamelsaus, extra gezouten bruine boter topping, Frappuccino-chips, een eenheid honingmelange en extra slagroom?

“Ik zie geen enkele reden om mijn bestelling aan te passen”, liet Edward weten, die zijn achternaam graag geheim wil houden, “gisteren had ik iets soortgelijks besteld.”

Sommige bestellingen zijn vreemd

Een woordvoerder van Starbucks liet weten dat speciale drankjes een belangrijk onderdeel zijn van de beleving. Onze ervaren Barista’s helpen klanten bij het vinden en klaarmaken van de juist drank. Er zijn veel mogelijkheden voor klanten om hun bestelling bij Starbucks naar eigen wens aan te passen en over het algemeen zijn dat hele redelijke verzoeken.

Morales zei dat hij met zijn Tweet, die ondertussen verwijderd is, wilde laten zien hoe vreemd sommige bestellingen kunnen zijn. Hij heeft geen hard feelings tegenover Edward die contact met hem had opgenomen via Instagram. Hij wilde ervoor zorgen dat de Barista geen problemen met zijn Tweet kreeg en laten weten dat hij absoluut niets verkeerd had gedaan. Het is inderdaad een bestelling die als grappig gezien kan worden, liet hij aan de New York Post weten. Het is ook prima om dit soort combinaties te blijven bestellen, zorg er alleen voor dat de mensen die ze klaarmaken een goede fooi krijgen, dan is iedereen gelukkig.

 

 

?wi=362754&ws=mwn