In St. Lucie County, Amerika, zaten een man en en vrouw rustig hun ding te doen in hun huis toen er aangeklopt werd. De vrouw deed de deur open en zag dat het de buurman was die alleen gekleed was in een blauwe boxershort.

Hij probeerde naar binnen te komen, maar kwam niet verder dan een paar stappen. De vrouw had versterking gekregen van haar man en samen wisten ze de buurman naar buiten te werken. Die bleef vervolgens voor een raam staan en keek naar binnen. Tijd om het alarmnummer te bellen.

God op alle antwoorden

De politieagenten klopten vervolgens aan bij het huis van de buurman. Die deed open en had nog steeds alleen zijn blauwe boxershort aan. Hij stelde zichzelf voor als ‘God’ en op de vraag wanneer hij geboren was antwoordde hij ook met ‘God’.

Uiteindelijk zag hij in dat het misschien handiger was om zijn echte naam te vertellen, maar dat was het. Hij wilde verder geen vragen beantwoorden en werd gearresteerd op verdenking van huisvredebreuk, algeheel lastig zijn en het geweldloos verzetten tegen zijn arrestatie.

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws