Chauffeurs in de boeien geslagen

De politie uit Zuid-Australië heeft twee autochauffeurs gearresteerd. De twee hebben meegedaan aan zeer gevaarlijke actie om het geslacht van een baby bekend te maken. Volgens een hoge beambte bij de politie hadden er mensen dood door kunneng aan.

Video van de burnouts

Een video die gemaakt is van de actie van de twee roekeloze bestuurders laat zien dat ze burnouts aan het doen zijn op een weg naast het strand. Eén van de auto’s zorgde voor roze rook om het geslacht van een baby bekend te maken. Er werden een paar burnouts gedaan in de buurt van kinderen en juichende toeschouwers. Ook is te horen dat er vanaf de voorstoel nogal ruwe taal de wereld ingestuurd wordt.

Het incident vond afgelopen zaterdagavond plaats. De Ford die voor de roze rook zorgde was niet de enige auto die meedeed, een andere auto zorgde voor veel rook en liet bandensporen achter op de weg.

Politie grijpt in

De politie laat weten dat ze met verschillende mensen aan het praten zijn, die bij het verhaal betrokken waren.

Die mensen kunnen rekenen op een bezoekje aan de rechtbank waar ze aangeklaagd worden voor het in gevaar brengen van levens door gebruik te maken van een motorvoertuig. Hoofdinspecteur Bob Gray van de verkeerspolitie liet weten dat het stom en onverantwoord gedraag is waardoor iemand had kunnen overlijden.

Volgens hem is er, ongeacht de reden of gelegenheid, absoluut geen excuus voor roekeloosheid en domheid op de weg.