Er circuleert op dit moment een video op TikTok waarop een “Karen” in het wild te zien is in een restaurant van de fastfoodketen Taco Bell. Ze wilde graag Nacho Fries hebben, maar op de één of andere manier was dat niet voorradig. Nadat een werkneemster dat aan de vrouw verteld had, ontstak ze in woede en belde ze de politie. Tijdens het telefoongesprek had ze nog tijd om door te ruziën met de werkneemster achter de toonbank.

Dochter schaamt zich nogal

Een van de dames probeert een gesprek aan te knopen met de dochter van de vrouw. De dochter heeft het echter te druk met zich dood te schamen en blijft zo stil mogelijk. Niet dat het de bedoeling is dat ze iets zegt, want de Karen laat weten dat er niet tegen haar dochter gepraat mag worden.

Er moet wel gezegd worden dat de context van de video niet helemaal duidelijk is en hoe het is begonnen. De Karen gebruikt ondertussen de denigrerende term voor tienermeiden: “teenyboppers”. Bij de Dailydot probeerden ze in contact te komen met degene die de video geplaatst heeft om wat meer achtergrond te krijgen. Die heeft echter niet gereageerd.

@pjmossell##weirdasspeople ##epicfail ##opps ##karen ##notthatserious

? original sound – Pj Mossell