Echtgenote van American Footballspeler kan aardig slaan

Dwayne Haskins is een bekende American FootballSpeler die goed was voor een jaarsalaris van 14 miljoen dollar bij de Washington Redskins. Eerder deze maand kreeg hij te maken met huiselijk geweld, niet als verdachte, maar als ontvanger. Zijn echtgenote, met wie hij sinds afgelopen maart was getrouwd. De dame in kwestie sloeg hem een tand uit de mond en bezorgde hem een bloedlip.

Hernieuwen van trouwgeloften

Het getrouwde koppel was in Las Vegas om hun trouwgeloften te hernieuwen. Dat ging nog goed, maar daarna liep het mis. Haskins en zijn vrouw hadden ruzie gekregen over hun plannen om de avond door te brengen. De American Football speler was met zijn vrienden naar een nachtclub gegaan, zonder dat hij op zijn vrouw en haar vriendinnen had gewacht.

Niet wachten met gaan stappen

Dat viel niet lekker bij de echtgenote die ervoor zorgde dat hij een tand minder in zijn mond had en hem een aardige bloedlip bezorgde. Haskins had tegen de beveiligingsbeambten van het hotel gezegd dat hij wilde dat zijn echtgenote uit zijn hotelkamer verwijderd werd omdat ze hem geslagen had. Agenten ter plekke vonden de tand in zijn hotelkamer terwijl hij behandeld werd voor zijn verwondingen in het plaatselijke ziekenhuis.

Alles lijkt weer goed te zijn tussen de twee

Het lijkt ondertussen weer koek en ei tussen de twee echtelieden te zijn, ondanks dat vrouwlief op 3 augustus voor de rechter moet verschijnen omdat ze beschuldigd is van huiselijk geweld met lichamelijk letsel als gevolgd. Ze heeft in ieder geval een grens gesteld aan wat ze accepteert van zijn nachtelijke uitstapjes

Dat het weer helemaal goed is tussen de twee is te zien aan onderstaande Instagram foto waarop Dwayne zijn liefde voor zijn echtgenote toont.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Dwayne Haskins, Jr. (@dh_simba7)

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws