Een 39-jarige man uit Crestview, Amerika, wordt er van beschuldigd dat hij drie mensen met een pistool bedreigt heeft omdat ze voor z’n huis langsliepen.

Lopen

De man, Michael Dewayne Howell, liet aan de plaatselijke sheriff weten dat hij dacht dat de drie niet op de openbare liepen maar op z’n grond. Volgens het politierapport had hij vriendelijk doch dringen tegen de drie personen gezegd dat ze niets te zoeken hadden bij zijn huis.

man-dreigt-met-pistoolVolgens Howell kreeg hij toen een aantal bedreigingen naar zijn hoofd geslingerd en haalde hij een pistool uit zijn broeksriem tevoorschijn. Naar eigen zeggen richtte hij die niet op de drie personen maar een buurman, tevens ooggetuige, had een ander verhaal. Howell zou na een ruzie over en weer het pistool op elk van de drie slachtoffers gericht hebben en tevens laten weten dat hij ze zou vermoorden.

Over één ding waren zowel de buurman als de slachtoffers het eens; op het moment dat het pistool getrokken werd renden alle drie de personen allemaal een andere kant op. De huiseigenaar die nogal gesteld is op z’n privacy wordt nu aangeklaagd voor zware mishandeling met een dodelijk wapen.