Wat zou er in Godsnaam fout kunnen gaan?

Spoiler alert!

Bij sommige video’s zie je gelijk al in het begin wat de uitkomst van de video zal zijn. Dit is er eentje van, want ieder weldenkend mens kan op zijn vingers natellen wat er gaat gebeuren. De motor blijkt het opeens te doen en rijdt met bestuurder en al naar beneden en de stellage waar de motor op stond, stort in elkaar. Het is ook niet helemaal duidelijk wat de beide mannen in gedachten hadden.

Beter plan: een biertje drinken

We hebben niet eens een tipje van de sluier opgelicht, maar gewoon een spoiler in de voorgaande paragraaf neergezet. Dat maakt de video niet minder leuk, want je bent de video aan het kijken en stiekem hoop je dat de mannelijke hoofdrolspelers snel bij hun verstand komen en gewoon aan de bar gaan zitten om een biertje te drinken. Dat ze die motor verder laten zoals het is.

Aan het einde is te zien dat de twee waaghalzen een beetje beduusd opstaan, maar dat ze geen blijvend letsel aan het verhaal over hebben gehouden.

Wil je meer over auto’s en motoren zien, maar dan op de normale manier. Breng een bezoekje aan onze speciale auto en motoren pagina. Voor meer filmpjes moet je hier zijn.