Panter en Rottweiler zijn beste vrienden

Luna de Panter en Venza de Rotweiler zijn elkaars beste vrienden. Een nogal vreemde combinatie die bij elkaar gebracht is door de bazin van de Rottweiler, en daar zit een apart verhaal aan vast.

De moeder van Luna was onderdeel van een reizende dierentuin in Siberië. Zij beviel van de mooie zwarte panter, maar op de één of andere manier stootte ze Luna af. Ze verzorgde haar niet en gaf haar ook geen eten, dat ze hard nodig had om te overleven.

Dat is het moment dat de bazin van de Rottweiler in the picture kwam. Zij besloot om Luna te helpen en gaf haar al het noodzakelijke voedsel dat ze nodig had om te overleven. De bazin, Victoria, kreeg een speciale band met de panter en besloot om haar van de dierentuin te kopen.

Er was één klein dingetje en dat was Venza de Rottweiler die ze thuis had zitten. Het kostte enige tijd en moeite om de twee aan elkaar te laten wennen, maar nu zijn het de beste vrienden. Dat is duidelijk te zien in de video waar ze naar hartenlust met elkaar aan het spelen zijn.

Via

?wi=362754&ws=mwn