Cricketspeler slaat big six

Een big six slaan is nogal een dingetje bij Cricket, dus is het niet zo vreemd dat een amateur cricketer in de zevende hemel toen hij de bal het speelveld uit zag gaan.

Dat veranderde echter snel toen hij zag waar de bal precies heen ging, door de voorruit van zijn auto. Hij viel op zijn knieën met zijn hoofd in zijn handen en dat was geen teken van geluk en euforie.

Aan ITV-News liet hij weten dat hij de bal richting zijn auto zag gaan en hij zich terdege begon af te vragen wat er aan de hand was: “het kwam rechtstreeks op de voorruit en daar was ik wel een beetje van slag van.”

Schade wordt betaald

“Ik speel al heel lang voor deze club, maar ik zet de auto nooit op het parkeerterrein. Hij staat altijd een stukje verderop.”

De clubvoorzitter kwam echter met goed nieuws, hij zou de reparatie van de auto betalen. Asif Ali is taxichauffeur, dus de auto is heel erg belangrijk voor hem. Volgens de voorzitter van de club, Jeremy Rhodes, vindt hij het niet meer dan normaal dat hij voor de reparatie betaald. “Hij zet zich altijd 100% in en scoort veel punten voor de club.”