Een barman uit Florida heeft met een opmerkelijke actie ervoor gezorgd dat een creepy klant geen kans had bij twee vrouwen. De man viel de vrouwen lastig en dat had Max Gutierrez, de barman, snel door. Hij overhandigde een briefje aan Allie, één van de twee vrouwen, dat er uitzag als een bonnetje.

Paardenstaart op andere schouder

“Als deze man je lastigvalt, leg je paardenstaart op je andere schouder, dan zorg ik ervoor dat hij verwijderd wordt”, had Max er opgeschreven. Nadat Allie precies datgeen had gedaan wat op het bonnetje stond, zette de barman de man uit de kroeg met de mededeling dat hij lekker weg moest blijven bij de twee vrouwen die duidelijk niet in hem geïnteresseerd waren.

De vrouwen waren dolblij met de actie van de barman, dat ze hem lieten poseren na het incident en zette de foto op Twitter met de volgende tekst: “De creep viel mij en mijn vriendin lastig, waarop de barman mij dit briefje gaf en deed alsof het de bon was. Het type barman dat iedereen nodig heeft.”

Barman, held in Hawaii shirt

De Tweet ging viraal en werd door meer dan 200.000 man geliket en er stonden reacties waarin de barman geprezen werd:

“Niet alle helden dragen een cape. Sommige dragen een Hawaii shirt”, liet een vrouw weten.

Vier dagen nadat de Tweet viraal ging, zette Gutierrez op Twitter dat de man weer was teruggekomen om een biertje te drinken. Die kon hij, helaas voor hem, op z’n buik schrijven.