Per ongeluk 10 miljoen dollar winnen

Een vrouw uit het zuiden van Californië is per ongeluk 10 miljoen dollar rijker geworden. Een klein ongelukje met grote gevolgend.

De vrouw stond voor het apparaat waar je krasloten kan kopen, toen een nogal ongemanierd persoon tegen haar opliep. Hierdoor drukte ze per ongeluk op een knop die ze niet in gedachten had. In plaats van haar normale selectie van goedkopere krasloten, spuwde het apparaat er eentje van 30 dollar uit.

Ze crasht bijna met haar auto

De vrouw was nogal geïrriteerd omdat de man die tegen haar aangebotst was, gewoon de deur uitliep en niet eens zijn excuses maakte. Daarbij kwam nog dat ze van de 40 dollar die ze in de machine had gegooid, nu nog maar 10 dollar overhad voor haar normale kraslot aankopen.

De vrouw liep terug naar haar auto en reed weg. Tijdens de rit kraste ze de vakjes open en zag tot haar stomme verbazing dat ze een hoofdprijs had gewonnen ter waarde van 10 miljoen dollar. Ze zette haar auto aan de kant, want ze was zo zenuwachtig geworden dat ze alleen nog maar oog had voor het kraslot en daardoor bijna een crash maakte met haar auto.

Ze pakte de app van de Californische loterij erbij en scande het kraslot in. Dat was het moment dat ze echt overtuigd was dat ze gewonnen had. De vrouw is naar haar zeggen nog steeds in shock en het enige dat ze zich nog herinnerde was de gedachte dat ze rijk was.

De vrouw is van plan om het geld te besteden aan de aankoop van een huis en voor het opzetten van een non-profit organisatie.