Politie achtervolgt 12-jarige jongen

De politie van South-Georgia, Amerika, had haar handen vol aan een snelweg achtervolging van een 12-jarige jongen. De puber presteerde het om in een Honda Accord snelheden tot boven de 190 km/u te halen. Pas toen de politie spijkerstrips gebruikte om het voertuig tot stilstand te brengen, konden zij het voertuig uiteindelijk tot stilstand brengen.

Auto was gestolen

De auto bleek naderhand als gestolen te boek te staan en de 12-jarige snelheidsduivel was niet de enige minderjarige inzittende van de auto. Er zaten nog drie tieners in de auto waar nog een paar arrestatiebevelen voor uitstonden. De tieners zouden betrokken zijn bij een doodslag en een inbraak in Duval Country in Florida.

Aardig rijtje aanklachten

De 12-jarige bestuurder is gearresteerd en heeft een waslijst aan aanklachten achter zijn naam staan. Hij wordt beschuldigd van te hard rijden, roekeloos rijden, proberen te ontwijken, autodiefstal en gestolen goederen over de staatsgrens brengen. Daarnaast stond hij ook nog eens te boek als voortvluchtig voor de justitie.

De andere inzittenden, een 15-jarige meisje, een 14-jarig jongen en een 15-jarige jongen werden naar een jeugdgevangenis gebracht.