Een Amazon bezorger had een complete meltdown in het openbaar. Het filmpje dat viraal is gegaan op TikTok laat zien dat hij aan vloeken en schreeuwen is in zijn bus. Het zorgde niet alleen voor hilariteit op de social media, maar ook bezorgdheid om de mentale gesteldheid van de bezorgers van Amazone. 

Schreeuwen en schelden

De vrouw, Kristina Danielle Zagwyn, die het had opgenomen liet weten dat de bezorger op zijn eigen manier vertelde dat hij een slechte dag had, zonder die woorden in zijn mond te nemen. Hij bleef herhaaldelijk “shit” roepen terwijl hij geparkeerd stond aan de voorkant van haar huis. De man bleef schreeuwen toen hij zijn bus in z’n achteruit zette en verdween in de tegenovergestelde richting.

Kristina en een aantal buurtbewoners hadden geprobeerd om de man te helpen, maar daar wilde hij niets van weten. Hij ging op zijn weg en reed vol gas langs een stopbord, waar hij bijna een ongeluk veroorzaakte met een minivan. De bestuurder van het voertuig moest vol op zijn remmen staan om de bus niet te raken.

Sympathie voor werknemer Amazone

De TikTok video is in de afgelopen dagen al honderdduizenden keren bekeken en veel mensen bleken sympathie te hebben met de bestuurder. De manier waarop Amazone met zijn werknemers omgaat is meerdere keren een vraagstuk geweest tijdens de pandemie.

Eén iemand reageerde dat “Going Postal” eerdaags ” Going Prime-al” gaat heten en een ander zei dat een combinatie van overwerkt en onderbetaald uiteindelijk tot een kookpunt heeft geleid.

Video

@kristinadaniellezTell me you had bad day without telling me you had a bad day #amazon #hopeheisok

? original sound – Kristina Danielle Zagwyn