Er woont een vreemdeling in mijn huis

Een alleenstaande vrouw uit Utah, Amerika, denkt dat er een vreemdeling in het geheim in haar huis woont. Ze kwam tot die conclusie nadat er meerdere vreemde dingen waren gebeurt en werd naar haar idee bevestigd toen ze een plukje bruin haar bij haar in de douche vond. Aangezien ze zelf paars haar heeft, kon ze uitsluiten dat zij er zelf voor verantwoordelijk was.

Plukje bruin haar in de douche

 

Er woont een vreemdeling in mijn huis

 

Mia Aurora Powell maakte een video over haar bedenkingen en zette die op TikTok. De video ging viraal en was, voordat deze op privé gezet werd, meer dan 1.2 miljoen keer bekeken. In de video benadrukt ze nog maar eens een keer dat zij de enige is die in haar huis woont en ook de enige die van de douche gebruik maakt. Ze zette de video op de social media site, omdat als haar wat zou overkomen het door de video duidelijk zou zijn wat er aan de hand was.

De vrouw vertelde dat ze alleen woont en zelden bezoek krijgt. Als ze wil socializen dan gaat ze meestal zelf naar haar vrienden of vriendinnen toe.

Vreemde geluiden en dingen

Het was overigens niet alleen het gebruik van de douche die vraagtekens bij haar opriep. Er waren nog een aantal andere vreemde dingen waar ze de vinger niet op kon leggen. Zo hoort ze vaak rare geluiden en kloppen er andere dingen niet. De vrouw zet die dingen normaliter van zich af, maar het haar in het doucheputje was de laatste druppel. De enige conclusie de ze kon trekken was dat er iemand met bruin haar in haar huis woont.

Ze kregen duizenden reacties op haar TikTok video van mensen die dolgraag een update wilden hebben over de situatie. Anderen drongen er bij haar op aan dat ze haar sloten zou veranderen, camera’s ophangen en de politie moest gaan waarschuwen. Gewoon elke hoek van het huis controleren, het liefst samen met een stoer groot persoon.

De vrouw reageerde op de bezorgdheid in de reacties met een vervolgvideo. Daarin liet ze weten dat ze de afgelopen paar nachten bij vrienden had gelogeerd. Die gaan haar helpen om elke hoek van het huis te doorzoeken om er zeker van te zijn dat er geen vreemde personen haar huis als nieuw optrekje hebben uitgekozen.