De video waarin een advocaat in New York klaagt over een Spaans sprekende vrouw in fast food restaurant in New York is viral gegaan. De man gaat helemaal los en dreigt de immigratiedienst op de vrouw omdat hij het Spaans niet wil horen in ‘zijn land‘. De manager kwam er op af en vanaf dat moment richtte hij zijn woede op hem en ging verder met z’n publieke uitbarsting.

Het was volgens hem niet normaal dat er Spaans gesproken werd tegen de werknemers en geen Engels. Daarna riep hij dat de het illegalen waren die daar werkten en dat hij de immigratiedienst hiervan op de hoogte zou stellen, zodat ze uit ‘zijn land’ werden gezet. Daar zou hij het recht toe hebben omdat hij betaald voor hun welzijn en dat ze überhaupt in Amerika mogen rondlopen.

Nadat de video viral was gegaan ging het internet op speurtocht uit. Ze kwamen er al snel achter wie de man was, met als gevolg dat de huur van zijn kantoor door de huisbaas werd opgezegd. Ondertussen liep er al een GoFundMe actie om een Mariachi-band en een Taco truck naar zijn kantoor te sturen. Nadat bekend geworden was dat hij zijn kantoor werd uitgezet, werd de hilarische actie verplaatst naar zijn huis.

Het is overigens niet de eerste keer dat hij in actie komt tegen buitenlanders, want het is een nogal racistisch ingestelde meneer, en dat is zacht uitgedrukt.

Advocaat probeert de media te vermijden

De advocaat was inmiddels achter het nadeel gekomen dat hij viral is gegaan op het internet, want verslaggevers stonden voor zijn huisdeur te posten, totdat hij eindelijk een keer naar buiten kwam. Die probeerde hij te ontlopen en niet in beeld te komen door een paraplu voor zijn gezicht te houden, op zich ook al weer best grappig.

De video waarin hij losgaat

Al met al waren de laatste paar dagen voor deze advocaat uit New York niet de beste uit zijn leven. Stil zitten en geschoren worden is eigenlijk nog zo’n beetje de enige optie die hij heeft.